Μετά την εγγραφή μου στο bourdela.com νιώθω ότι κάτι έχει συμβεί και οι φαντασιώσεις μου πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη. Δεν είμαι σίγουρος αν ευθύνεται γι' αυτό το site, η θετική σκέψη των φίλων εδώ που με συμπαθούν ή αν απλά είναι η τυχερή μου χρονιά.
Η πρώτη μου φαντασίωση που πραγματοποιήθηκε, ήταν που πήγα για πρώτη φορά σε μπουρδέλο, παρέα βέβαια μαζί με έναν φίλο, μέλος από εδώ και έτσι το έζησα και αυτό.
Επίσης από εκείνη την εμπειρία ευχαριστήθηκα και τη φαντασίωση/επιθυμία που είχα, να πάρω τη χυμένη καπότα κάποιου και να γευτώ/πασαλειφτώ με τα χύσια ενός άγνωστου άντρακλα.
Επίσης μιλάω ήδη με ένα μέλος, με το οποίο ίσως κανονίσουμε να πάμε παρέα και σε στριπτιζάδικο, ακόμα ένα μέρος που δεν έχω επισκεφθεί.
Εχτές...και μετά από αρκετά σπίτια που έχω πάει σαν οικιακός βοηθός, πήγα επιτέλους στο σπίτι ενός str8 άντρακλα, νεαρό σε ηλικία και πανέμορφο σε εμφάνιση (έχει παίξει και σε ταινίες πορνό
) ο οποίος με κάλεσε ακριβώς για να του καθαρίσω/ζω το σπίτι και όχι απλά για φάση με πρόσχημα αυτό.
Χάρηκα απίστευτα όσο του έπλενα τα πιάτα και έβαζα στο πλυντήριο τα άπλυτα εσώρουχά του ενώ πρώτα τα μύριζα φυσικά.
Και περιμένω να μου πει ποια είναι η επόμενη ημέρα που θα ξαναπάω για να συνεχίσω.
και σήμερα
Η ωραιότερη ημέρα της ζωής μου!
Βρέθηκα στα αποδυτήρια ομάδας ποδοσφαίρου!!!
Ήμουν αρκετές στιγμές καυλωμένος αλλά δεν ήμουν και όλη την ώρα όρθιος όπως θα φανταζόμουν ή όπως θα περίμενε κανείς.
Μάλλον αυτό επειδή η ευχαρίστηση/ικανοποίηση από το γεγονός ότι ζούσα επιτέλους μία φαντασίωση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα ήταν πολύ μεγαλύτερη από την καύλα του να βλέπω τόσους άντρες με τις πούτσες έξω και να βρίσκομαι ανάμεσά τους και σε απόσταση αναπνοής.
Αν θέλετε να φανταστείτε έστω στο περίπου το τι έζησα σήμερα και το πως νιώθω/ένιωσα, σκεφτείτε ποια είναι η μεγαλύτερη σας φαντασίωση. Τι είναι αυτό που θα θέλατε να ζήσετε αλλά ξέρετε ότι δεν μπορεί να συμβεί ποτέ... και μετά σκεφτείτε ότι το ζήσατε!
Είμαι απίστευτα χαρούμενος, αλλά και ήρεμος αυτή τη στιγμή και ήθελα απλά να το μοιραστώ με κάποιον και ειδικά με τους φίλους μου εδώ που με συμπαθούν και μπορεί να χαρούν μαζί μου.
Επίσης συνειδητοποιώ... ότι όπως συμβαίνει πολλές φορές με τα τραγικά γεγονότα της ζωής όπου πρώτα παθαίνεις σοκ και δεν νιώθεις πολλά και χρειάζεται να περάσουν κάποιες ώρες ή μέρες για να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά συνέβη, κάτι τέτοιο νομίζω πως μου έχει συμβεί, διότι όταν φέρνω ξανά στο μυαλό μου εικόνες από αυτό που έζησα σήμερα, μοιάζει με όνειρο.
Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, και θα ξαναπάω και αύριο και ελπίζω και για πολύ καιρό ακόμα ή όσο κρατήσει τέλος πάντων αυτό.
Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι ίσως η μεγαλύτερη φαντασίωση της ζωής μου πραγματοποιήθηκε και αυτή.