Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
URL]]

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
193
Πόντοι
1
Αστυνομικούς ψάχνει ο τύπος,μια φώτο με γκλόπ δεν είδαμε.... :vomit: :vomit: :vomit:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Γιατί δεν το σβήνουν αυτό εδώ το θρεντ δεν καταλαβαίνω. Το έχω ζητήσει ήδη από 3.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μετά την εγγραφή μου στο bourdela.com νιώθω ότι κάτι έχει συμβεί και οι φαντασιώσεις μου πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη. Δεν είμαι σίγουρος αν ευθύνεται γι' αυτό το site, η θετική σκέψη των φίλων εδώ που με συμπαθούν ή  αν απλά είναι η τυχερή μου χρονιά.

Η πρώτη μου φαντασίωση που πραγματοποιήθηκε, ήταν που πήγα για πρώτη φορά σε μπουρδέλο, παρέα βέβαια μαζί με έναν φίλο, μέλος από εδώ και έτσι το έζησα και αυτό.
Επίσης από εκείνη την εμπειρία ευχαριστήθηκα και τη φαντασίωση/επιθυμία που είχα, να πάρω τη χυμένη καπότα κάποιου και να γευτώ/πασαλειφτώ με τα χύσια ενός άγνωστου άντρακλα.

Επίσης μιλάω ήδη με ένα μέλος, με το οποίο ίσως κανονίσουμε να πάμε παρέα και σε στριπτιζάδικο, ακόμα ένα μέρος που δεν έχω επισκεφθεί.

Εχτές...και μετά από αρκετά σπίτια που έχω πάει σαν οικιακός βοηθός, πήγα επιτέλους στο σπίτι ενός str8 άντρακλα, νεαρό σε ηλικία και πανέμορφο σε εμφάνιση (έχει παίξει και σε ταινίες πορνό :cheesy:) ο οποίος με κάλεσε ακριβώς για να του καθαρίσω/ζω το σπίτι και όχι απλά για φάση με πρόσχημα αυτό.
Χάρηκα απίστευτα όσο του έπλενα τα πιάτα και έβαζα στο πλυντήριο τα άπλυτα εσώρουχά του ενώ πρώτα τα μύριζα φυσικά.
Και περιμένω να μου πει ποια είναι η επόμενη ημέρα που θα ξαναπάω για να συνεχίσω.

και σήμερα Η ωραιότερη ημέρα της ζωής μου!

Βρέθηκα στα αποδυτήρια ομάδας ποδοσφαίρου!!!

Ήμουν αρκετές στιγμές καυλωμένος αλλά δεν ήμουν και όλη την ώρα όρθιος όπως θα φανταζόμουν ή όπως θα περίμενε κανείς.
Μάλλον αυτό επειδή η ευχαρίστηση/ικανοποίηση από το γεγονός ότι ζούσα επιτέλους μία φαντασίωση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα ήταν πολύ μεγαλύτερη από την καύλα του να βλέπω τόσους άντρες με τις πούτσες έξω και να βρίσκομαι ανάμεσά τους και σε απόσταση αναπνοής.

Αν θέλετε να φανταστείτε έστω στο περίπου το τι έζησα σήμερα και το πως νιώθω/ένιωσα, σκεφτείτε ποια είναι η μεγαλύτερη σας φαντασίωση. Τι είναι αυτό που θα θέλατε να ζήσετε αλλά ξέρετε ότι δεν μπορεί να συμβεί ποτέ... και μετά σκεφτείτε ότι το ζήσατε!

Είμαι απίστευτα χαρούμενος, αλλά και ήρεμος αυτή τη στιγμή και ήθελα απλά να το μοιραστώ με κάποιον και ειδικά με τους φίλους μου εδώ που με συμπαθούν και μπορεί να χαρούν μαζί μου.

Επίσης συνειδητοποιώ... ότι όπως συμβαίνει πολλές φορές με τα τραγικά γεγονότα της ζωής όπου πρώτα παθαίνεις σοκ και δεν νιώθεις πολλά και χρειάζεται να περάσουν κάποιες ώρες ή μέρες για να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά συνέβη, κάτι τέτοιο νομίζω πως μου έχει συμβεί, διότι όταν φέρνω ξανά στο μυαλό μου εικόνες από αυτό που έζησα σήμερα, μοιάζει με όνειρο.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, και θα ξαναπάω και αύριο και ελπίζω και για πολύ καιρό ακόμα ή όσο κρατήσει τέλος πάντων αυτό.
Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι ίσως η μεγαλύτερη φαντασίωση της ζωής μου πραγματοποιήθηκε και αυτή.

:cheesy:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.115
Πόντοι
22.266
man για λεγε λεπτομεριες πιο πικαντικες :grin:

απο μενα like, ανεξαρτητως αν δεν με συγκινουν οι γκει καταστασεις κ αν καποιες μου ειναι αηδηστικες απο μεριας μου αλλα το να ειναι καποιος ευτυχισμενος μεσα στο σαητ μας απο σεξουαλικες πραξεις που και ο αλλος συναινει τοτε αυτο ειναι ευχαριστω

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Μάλλον αυτό επειδή η ευχαρίστηση/ικανοποίηση από το γεγονός ότι ζούσα επιτέλους μία φαντασίωση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα ήταν πολύ μεγαλύτερη από την καύλα του να βλέπω τόσους άντρες με τις πούτσες έξω και να βρίσκομαι ανάμεσά τους και σε απόσταση αναπνοής.

Τυπε πως κρατηθηκες και δεν ορμηξες απο πουλι σε πουλι  :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
man για λεγε λεπτομεριες πιο πικαντικες :grin:

απο μενα like, ανεξαρτητως αν δεν με συγκινουν οι γκει καταστασεις κ αν καποιες μου ειναι αηδηστικες απο μεριας μου αλλα το να ειναι καποιος ευτυχισμενος μεσα στο σαητ μας απο σεξουαλικες πραξεις που και ο αλλος συναινει τοτε αυτο ειναι ευχαριστω

Γενικά έχω ένα προφίλ στο fb για μασάζ, και στέλνω αιτήματα σε αθλητές, kickboxers κυρίως, ποδοσφαιριστές κτλπ.
Μετά από λίγο καιρό εδώ στο μπουρδέλα που σας έλεγα τις φαντασιώσεις μου και μου πρότεινε κάποιος να γίνω τσάτσος σε μπουρδέλο κτλπ, είτε κάποιος μου το πρότεινε, είτε μου ήρθε εμένα σαν ιδέα, ότι ένας άλλος χώρος εργασίας που θα ένιωθα σαν να βρίσκομαι στον παράδεισο θα ήταν και το να καθαρίζω αποδυτήρια γυμναστηρίου ή ομάδας αθλητικής, ποδοσφαίρου. Το έψαξα λίγο... τελικά στα αγγλικά ο φροντιστής ομάδας λέγεται Towel Boy...

και έγραψα στο fb ένα ποστ όπου έλεγα ότι θα ήθελα να εργαστώ σαν φροντιστής και επειδή δεν έχω εμπειρία θα το έκανα εθελοντικά για κανα χρόνο κτλπ.
και το έγραψα και σαν σχόλιο στη φώτο ενός παιδιού, που είχε βγάλει με την ομάδα ποδοσφαίρου του.
Του μίλησα μετά... μου είπε θα ρωτήσει... ρώτησε.... είχαμε δώσει ραντεβού να πάω να τους δω από κοντά και να με δουν...
Πήγα σήμερα... (δεν έχω ξαναμπεί ποτέ σε γήπεδο ούτε κανονικό αγώνων ούτε τέτοιο για προπονήσεις και δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο). Ήρθε το παιδί... με σύστησε εκεί στον πρόεδρο, μια χαρά.... τους άλλους ούτε που τους ένοιαζε.

ερασιτεχνική ομάδα, μικρή, μικρά τα αποδυτήρια... τι να σας πω.... καταρχάς ποδαρίλα φουλ και όλη την ώρα με το που μπήκα.
επίσης... είχαν έναν φυσικοθεραπευτή που κάνει κάθε φορά από μασάζ σε κάποιους από ότι κατάλαβα.
οπότε όσο οι άλλοι μιλούσαν έξω με τον προπονητή εγώ έπαιρνα μάτι τον φυσικοθεραπευτή που έκανε μασάζ στα γυμνά κωλομέρια ενός παιχταρά.

μία τουαλέτα για όλους, πολλοί κατουράνε και με ανοιχτή πόρτα, χέρια δεν πλένει κανείς. ντουζιέρες επίσης ανοιχτές 2-3 ντους.
οπότε με το που λήγει η προπόνηση.... σκάνε όλοι μέσα... τσακώνονταν για το ποιος θα κάνει πρώτος μασάζ....
άρχισαν να τα πετάνε, άλλοι να μένουν με τα σώβρακα, άλλοι ολόγυμνοι, άλλοι στο ντους... τρελάθηκα... τα σχόλια για γκόμενες, πούτσες, κωλοδάχτυλα κτλπ έδιναν και έπαιρναν (όπως κάποιος μου είχε πει ότι παίζουν πολύ αυτά στους ποδοσφαιριστές).
ε στο τέλος πήρα λίγο μία σκούπα να βάλω τα πολλά νερά σε μία τρύπα αποχέτευσης για να φύγουμε, εγώ και ο φυσικοθεραπευτής μπήκαμε στο αμάξι ενός παιχταρά που μας έφερε προς τις περιοχές μας.

Με λίγα λόγια, μοναδική εμπειρία, θα τη θυμάμαι για πάντα. Δεν έχω ζήσει καλύτερη. Είναι η μόνη μέρα που θα μπορούσα να συγκρίνω με την ημέρα που γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου... :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τυπε πως κρατηθηκες και δεν ορμηξες απο πουλι σε πουλι  :S :S :S

Γιατί σκέφτομαι ότι θα χαρώ πολύ περισσότερα από αυτό... αν κερδίσω την εμπιστοσύνη τους και πηγαίνω καθημερινά σαν μέλος/φροντιστής της ομάδας  :grin:

ΥΓ επίσης... τόσο καυλιάριδες που τους είδα, είναι πολύ πιθανότερο να μου ορμήξουν πρώτοι αυτοί πριν προλάβω εγώ να κάνω πρώτος κίνηση  :grin:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τον έρωτα της ζωής σου;  Πότε έγινε αυτό;  :think:

καλοκαίρι 2013. δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία ή μήνα. αρχές καλοκαιριού. :(
αυτός που είχα πει ότι προχτές θα του πρότεινα 500€ για μία ώρα να τον ξαναδώ... εεε μέχρι εχτές ήταν η προθεσμία - δεν απάντησε... σήμερα πήγα για ρούχα και τα χάλασα όλα :cheesy: 300 ευρώ σε ρούχα και 70 για παπούτσια. :)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
καλοκαίρι 2013. δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία ή μήνα. αρχές καλοκαιριού. :(
αυτός που είχα πει ότι προχτές θα του πρότεινα 500€ για μία ώρα να τον ξαναδώ... εεε μέχρι εχτές ήταν η προθεσμία... σήμερα πήγα για ρούχα και τα χάλασα όλα :cheesy: 300 ευρώ σε ρούχα και 70 για παπούτσια. :)

Ποδοσφαιριστής ή κάτι άλλο;

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ποδοσφαιριστής ή κάτι άλλο;

καμία σχέση... τώρα μου κόλλησε η ιδέα με τους ποδοσφαιριστές. τότε έψαχνα απλά για γλύψιμο ποδιών, αλλά τελικά γνώρισα έναν θεό  :kneel:
αλλά δεν...
τεσπα. μεγάλη συζήτηση. και πολλά είπα. τα υπόλοιπα σε ψυχολόγο αν πάω κάποια στιγμή :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom