Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Άλλη μία μέρα με την ομαδάρα μου, αν και μόνο λίγοι ήρθαν σήμερα.
Το Σάββατο έχουμε και αγώνα.

Εγώ σήμερα πήγα 1μιση ώρα νωρίτερα (να καθαρίσω) και έφυγα 1μιση ώρα αργότερα (περιμένοντας να τελειώσει και ο τελευταίος το μασάζ του - από τον φυσικοθεραπευτή, όχι από εμένα).
Είχε και πουτσόκρυο σήμερα και ψιλοκρύωσα γιατί δεν είχα ντυθεί καλά.

Το καλό είναι ότι κάθε μέρα όλο και περισσότερο γνωριζόμαστε. Εγώ γνωρίζω καλύτερα τους παίχτες μου και αυτοί εμένα.
Το σίγουρο είναι ότι με έχουν πάρει χαμπάρι, αλλά ευτυχώς επειδή είμαι καλός :P και καλό παιδί :cheesy: αλλά και αυτοί χμμμμ πως να το πω...ανοιχτόμυαλοι ας πούμε φαίνεται να μη τους πειράζει και είναι όλα κομπλέ.

Η μόνη βλακεία είναι ότι αυτές τις μέρες ψάχνω στο ίντερνετ για πράγματα που θέλω να αγοράσω για εκεί μέσα, (ψάχνω κυρίως πράγματα που μπαίνουν στο τοίχο με βεντούζες, γιατί στην ουσία είναι όλο ένα κοντέινερ (δεν ξέρω πως αλλιώς τα λένε) και δεν ξέρω αν μπορούμε ούτε και θα ήθελα να τρυπήσουμε τοίχο κτλπ) και έχω τρελαθεί με αυτά που βρίσκω και παραγγέλνω συνέχεια πράγματα.
Καλά το κακό δεν είναι αυτό... το κακό είναι ότι μου τελειώνουν τα χρήματα (έχω ακόμα να πληρώσω φυσικοθεραπευτή και οδοντίατρο) και νομίζω πως μετά ένα μήνα μέχρι να ξαναπληρωθώ θα είμαι δύσκολα :cheesy:

Αλλά πολύ το χαίρομαι.

Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που πήγα νωρίτερα και ήμουν μόνος μου στα αποδυτήρια και καθάρισα κάπως καλύτερα.
Πάντως από αυτούς τους λίγους που ήρθαν την πρόσεξαν τη διαφορά και βλέπω ότι σε όλους αρέσει που πηγαίνω εκεί και τα βρίσκουν καθαρά. + ο φυσικοθεραπευτής μεταξύ σοβαρού και αστείου μου κάνει προς το τέλος, δεν έρχεσαι και στην ... την ομάδα που είναι αυτός, επαγγελματική νομίζω.
Και του είπα, ότι αν με βολεύουν οι ώρες και μπορώ να πηγαίνω και στις δύο ευχαρίστως.

Εν το μεταξύ, είχαν σε διάφορα ντουλάπια, ξεχασμένα παρατημένα ρούχα και κάλτσες, και τα μάζεψα σε ένα όλα, να βάζω μία τάξη σιγά σιγά, και φυσικά όπως καταλαβαίνετε τα πέρασα όλα από ένα σκανάρισμα με τη μύτη μου :cheesy: καύλα ήταν... ειδικά κανα δυο φανελάκια και κανα δυο κάλτσες σκέτη καύλα!

Επίσης, όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, (και ειδικά με το φυσικοθεραπευτή που αναγκαστικά κάθονται περισσότερη ώρα εκεί) μιλάνε πάντα για γκομενικά, γαμήσια, ανωμαλίες κτλπ, και είναι ολοφάνερη η επιδειξιομανία που έχουν όλοι θα έλεγα, καθώς κάθονται με τις ώρες κάτω από το ντους, με τη πούτσα προς το κύριο μέρος των αποδυτηρίων και μιλάνε με τους υπόλοιπους....με τις ώρες όμως. Και ειδικά ο παίχτης που μου έκανε και το κονέ στην ομάδα, έχει πολύ μεγάλη, και βασικά χοντρή (αυτό ξεχωρίζει με τους υπόλοιπους) ψωλάρα!!! και σήμερα την απόλαυσα για πολύ ώρα.

Επίσης εκεί που συζητούσαν πάλι για παρτούζες κτλπ (εν το μεταξύ δεν ξέρω τι παίζει με τον φυσικοθεραπευτή αλλά αυτός τους τσιγκλάει συνέχεια για τέτοια θέματα και ανάβει τη συζήτηση) τους λέω... πιστεύω ότι σαν φροντιστής σας θα έπρεπε να με παίρνετε κι εμένα μαζί, να σας μαζεύω τα προφυλακτικά κτλπ...  :grin:
και μου κάνει ο ένας... δεν χρειάζεται γιατί γαμάμε ακάποτα. Οπότε αν σε πάρουμε κάτι άλλο θα πρέπει να μαζεύεις μετά, αλλιώς - οπότε φαντάζομαι εννοούσε τα χύσια με το στόμα. Αλλά κρατήθηκα και δεν το συνέχισα, γιατί όπως είπαμε το πάω σιγά σιγά. Αλλά νομίζω ότι και μόνο από αυτό κατάλαβαν ότι με χαρά θα έγλυφα και τις χυσάρες τους από το πάτωμα.
Στη συνέχεια ο ένας, προσπαθούσε να μου εξηγήσει ότι το ακαπ που λένε τόσες μέρες, σημαίνει ακάποτα και γι αυτό δεν θα χρειάζεται να μαζεύω προφυλακτικά.
Και τον ρωτάω, πόσο χρονών νομίζεις ότι είμαι... και μου λέει 22. Εγώ το κατάλαβα... από τη στιγμή που άρχισε να μου εξηγεί το ακαπ ότι θα με έχει περάσει για μικρό, διότι μικροδείχνω και όλοι την πατάνε... :cheesy: και του λέω αγοράκι μου, εγώ σε εμπειρίες σε περνάω κατά πολύ, 31 είμαι προς τα 32.

Μετά ένας από τους καυλάκους έκανε ένα αστείο για το ξυρισμένο μου μαλλί, όταν μου ζήτησε μήπως έχω ζελέ μαζί μου :cheesy: :cheesy: :cheesy:
και μετά δεν θυμάμαι πως, αλλά κάποιος άλλος λέει, λιπαντικό μήπως έχεις, και λέω Ναι έχω :cheesy:
μου λένε durex? τους λέω, όχι durex έχω στο σπίτι, ένα άλλο έχω μαζί μου.
Μου κάνουνε, ααα γουστάρεις κι εσύ κωλαράκι ε.... αλλά δεν απάντησα. (σήμερα σε κάποια φάση που λέγαμε για τις παρτούζες κάποιος με ρώτησε κάτι σχετικό με κώλο-με γυναίκα δεν θυμάμαι και απλά το προσπέρασα, δεν απάντησα). Και μου κάνει ο καυλάκος, αλήθεια έχεις, το θέλω... εννοώντας ότι θα πήγαινε να γαμήσει μετά οπότε ήθελε να το δει, επέμενε και του το έδειξα. KY. αυτό πριν κάτι χρόνια θεωρούταν το λιπαντικό για τους γκέυ, δεν ξέρω πως είναι σήμερα, αλλά νομίζω ότι τουλάχιστον ο φυσικοθεραπευτής αμέσως κατάλαβε :cheesy: - ήταν σας να τους λέω ότι τον παίρνω αλλά τέσπα, κανείς δεν ρώτησε γιατί έχω ΚΥ στην τσάντα κτλπ.

Αυτά πάνω κάτω. :)
(αύριο που έχω να πάω village μετά από την ομάδα, σκέφτομαι μήπως έμπαινα και εγώ στο τέλος για ντους και καλά... :cheesy: αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω, ακόμα τουλάχιστον, γιατί στο μέλλον αν όλα πάνε καλά, φυσικά και θα μπαίνω).

ΥΓ ο αρχηγός σήμερα έβγαλε και selfie με το κινητό του, εκεί που ήταν όλοι μαζεμένοι, και ήταν σαν τις φώτος που βλέπω στο fb ή στο ίντερνετ και καυλώνω. Ένας ξαπλωμένος στα καθίσματα για μασάζ, οι άλλοι τριγύρω, μισόγυμνοι κτλπ, ο άλλος στο ντους που είχε βγει από τη μέση και πάνω για να μπει στη φώτο... - εγώ πήγα σε μία άκρη, γιατί δεν ήθελα να βγω, κυρίως γιατί όπως σας έγραφα εχτές δεν βγαίνω καλός στις φώτος :(

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ένα άσχετο, βρήκα αυτή τη φώτο σε ένα tumblr που έχει ένας Έλληνας και ανεβάζει φώτος με Έλληνες και από Αραβία μεριά, τριχωτούς μελαχρινούς.
Από αυτούς εδώ τους άντρακλες... σε ποιον πιστεύετε θα την έπεφτα?

tumblr_olo6ekqJOA1rwc733o1_1280.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.108
Πόντοι
22.266
ston αριστερο με το τιραντε χα χα
το βρηκα τυπε?

seglentao

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
36
Πόντοι
1
σε αυτον που τραβηξε την φωτογραφια...

Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
3
Πόντοι
1
εχω κατι αρβυλα λασπωμενα  που θελουν καθαρισμα  .. που ειναι ο πουστης να τα καθαρισει ;

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Είδα τους power rangers σήμερα. χαζοταινία απλά το ωραίο είναι ότι στις ηλικίες γύρω από τα 30 μας φέρνει παιδικές αναμνήσεις :cheesy:
Επίσης μία έκπληξη στο τέλος... :cheesy: στο κοινό, ανθρώπους της πόλης που μαζεύονται και κοιτάζουν τους power rangers, ήταν δύο από τους πρώτους ηθοποιούς power rangers :cheesy: αυτό ήταν τέλειοοοοοο. τελευταία σκηνή.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Επίσης σήμερα έτρεξα αρκετά, έπιασα πολλές μπάλες, και μπήκα κι εγώ για ντους στα αποδυτήρια... :P
Τι άλλο μένει πια να κάνω... :cheesy:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
Επίσης σήμερα έτρεξα αρκετά, έπιασα πολλές μπάλες, και μπήκα κι εγώ για ντους στα αποδυτήρια... :P
Τι άλλο μένει πια να κάνω... :cheesy:

εκανες μονος σου ντους η μπηκες μαζι με τους αλλους;

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εκανες μονος σου ντους η μπηκες μαζι με τους αλλους;

έχει 3 ντουζιέρες στη σειρά... από τις οποίες τη μία δεν τη χρησιμοποιούμε γιατί έχει χαλάσει κάτι. οπότε κάνουν 2 άτομα.
εγώ επειδή άρχισα να ξεντύνομαι, πήγα και μπήκα και περίμενα στην χαλασμένη όσο δίπλα έκαναν τα δύο αδέρφια.
μετά λένε σε έναν άλλο καυλάκο χ άντε τελείωνε να μπείτε μαζί, γιατί εδώ μόνο 2-2 μπαίνουμε :P
αλλά αυτός δεν μπήκε... τώρα επειδή δεν ήθελε να κάνει μπάνιο, επειδή ήμουν εγώ, επειδή τους είπα ότι βιάζομαι να φύγω για να πάω σινεμά, δεν ξέρω...

πάντως ο παίχτης που έχει την ψωλάρα και μου έκανε το κονέ.... ενώ είχε ντυθεί και ενώ έκανα εγώ... ήρθε να με δει καλύτερα....πέρασε από πίσω μου, και καλά με το πρόσχημα ότι ήθελε να δει αν είχε κλείσει καλά η δίπλα ντουζιέρα, εκεί χάρηκα πάρα πολύυυυ γιατί φάνηκε να γουστάρει αυτός ο καύλαρος που έχει από τις μεγαλύτερες πούτσες εκεί μέσα....

θα δείξει και αύριο.... τους ετοιμάζω ένα καλό.....

μου έλεγαν σήμερα, με το μωρό θα πας για ταινία.... ααα ρε με το μωρόοο ε.... και τέτοια.

αύριο που θα τους δω αυτούς (επειδή με αυτούς τους 4-6 έχω μεγαλύτερη οικειότητα) σκέφτομαι να τους πω: Γαμήθηκα εχτές (παύση)
...στο περπάτημα (θα συμπληρώσω μετά)  :2funny:

αλλά εκεί που θα πάει το μυαλό τους για λίγα δευτερόλεπτα θα είναι πολύ καλό πιστεύω...  :grin:

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
έχει 3 ντουζιέρες στη σειρά... από τις οποίες τη μία δεν τη χρησιμοποιούμε γιατί έχει χαλάσει κάτι. οπότε κάνουν 2 άτομα.
εγώ επειδή άρχισα να ξεντύνομαι, πήγα και μπήκα και περίμενα στην χαλασμένη όσο δίπλα έκαναν τα δύο αδέρφια.
μετά λένε σε έναν άλλο καυλάκο χ άντε τελείωνε να μπείτε μαζί, γιατί εδώ μόνο 2-2 μπαίνουμε :P
αλλά αυτός δεν μπήκε... τώρα επειδή δεν ήθελε να κάνει μπάνιο, επειδή ήμουν εγώ, επειδή τους είπα ότι βιάζομαι να φύγω για να πάω σινεμά, δεν ξέρω...

πάντως ο παίχτης που έχει την ψωλάρα και μου έκανε το κονέ.... ενώ είχε ντυθεί και ενώ έκανα εγώ... ήρθε να με δει καλύτερα....πέρασε από πίσω μου, και καλά με το πρόσχημα ότι ήθελε να δει αν είχε κλείσει καλά η δίπλα ντουζιέρα, εκεί χάρηκα πάρα πολύυυυ γιατί φάνηκε να γουστάρει αυτός ο καύλαρος που έχει από τις μεγαλύτερες πούτσες εκεί μέσα....

θα δείξει και αύριο.... τους ετοιμάζω ένα καλό.....

μου έλεγαν σήμερα, με το μωρό θα πας για ταινία.... ααα ρε με το μωρόοο ε.... και τέτοια.

αύριο που θα τους δω αυτούς (επειδή με αυτούς τους 4-6 έχω μεγαλύτερη οικειότητα) σκέφτομαι να τους πω: Γαμήθηκα εχτές (παύση)
...στο περπάτημα (θα συμπληρώσω μετά)  :2funny:

αλλά εκεί που θα πάει το μυαλό τους για λίγα δευτερόλεπτα θα είναι πολύ καλό πιστεύω...  :grin:
Γιατί δεν γράφεσαι σε μεγάλο γυμναστήριο να χορτάσεις ψωλαρες στα αποδυτήρια, ντουζ, σαουνες κλπ; Γίνεται και παιχνίδι ενίοτε, αλληλομαλακια, τσιμπουκια μέσα στην σάουνα .

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Γιατί δεν γράφεσαι σε μεγάλο γυμναστήριο να χορτάσεις ψωλαρες στα αποδυτήρια, ντουζ, σαουνες κλπ; Γίνεται και παιχνίδι ενίοτε, αλληλομαλακια, τσιμπουκια μέσα στην σάουνα .

Λες να μη το γνωρίζω? Thanks πάντως. Για πολλούς λόγους... ένα δεν έχω κοντά μου κάποιο τέτοιο μεγάλο γυμναστήριο.
Δύο, στα συνοικιακά αν σε πάρει χαμπάρι κανένας που είναι θαμώνας εκεί θα σου κάνουν παρατήρηση, και τρία περνάω πολύ καλύτερα εκεί που είμαι... δεν χρειάζεται να τις πιάνω ή να τις γλύφω τις ψωλάρες που βλέπω, και μου αρέσει που τους φροντίζω.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Λες να μη το γνωρίζω? Thanks πάντως. Για πολλούς λόγους... ένα δεν έχω κοντά μου κάποιο τέτοιο μεγάλο γυμναστήριο.
Δύο, στα συνοικιακά αν σε πάρει χαμπάρι κανένας που είναι θαμώνας εκεί θα σου κάνουν παρατήρηση, και τρία περνάω πολύ καλύτερα εκεί που είμαι... δεν χρειάζεται να τις πιάνω ή να τις γλύφω τις ψωλάρες που βλέπω, και μου αρέσει που τους φροντίζω.
όχι συνοικιακό, μιλάμε για Jawa, planet κλπ να αλλάζεις περιοχή . Αν έρθεις κατά πλανετ θα σε αφήσω να στραγγιξεις την ψωλαρα μου

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216

Τύπε ο Τέντυ είναι "παραδοσιακός", δεν του αρέσουν τα απλά και γρήγορα.... Θέλει να "κατακτήσει" την καύλα του!!!  :grin:

όχι συνοικιακό, μιλάμε για Jawa, planet κλπ να αλλάζεις περιοχή . Αν έρθεις κατά πλανετ θα σε αφήσω να στραγγιξεις την ψωλαρα μου

Του την πέφτεις τύπε??? :think: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μ' αυτά και μ' αυτά ξέχασα να γράψω πως πήγα για 7η μέρα στην ομάδα μου. Σήμερα βέβαια δεν είχα καλή διάθεση, ήμουν ξενερωμένος.... γιατί πήγα οδοντίατρο με 200 ευρώ στον λογαριασμό μου/κάρτα να έπαιρνε όσα ήθελε και μου είπε 200, παραλίγο και θα γινόμουν και ρεζίλι :P που λέει ο λόγος δηλαδή, οπότε έμεινα με 0€ στην τράπεζα μέχρι 10 Μαΐου :S
Και επίσης, μόλις πήγα στα αποδυτήρια... είδα ότι οι χθεσινοί που μπήκαν μετά από εμάς, όχι μόνο δεν σκούπισαν, δεν έβγαλαν τα σκουπίδια που ξέχασα, αλλά είχαν σπάσει και τη μία θέση από τις τρεις στην κρεμάστρα που εχθές τοποθέτησα :S

κατα τ' άλλα τα συνηθισμένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom