podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Φίλε υπομονή θέλει , τα αγαθά κόποις κτώνται άλλωστε
Το πιστεύω γίγαντα μου αυτό κάνω.
Φίλε υπομονή θέλει , τα αγαθά κόποις κτώνται άλλωστε
ston αριστερο με το τιραντε χα χα
το βρηκα τυπε?
εχω κατι αρβυλα λασπωμενα που θελουν καθαρισμα .. που ειναι ο πουστης να τα καθαρισει ;
σε αυτον που τραβηξε την φωτογραφια...
Εδώ είμαι. Στείλτε πμ να κανονίσουμε, γιατί με το τσατ δεν καθαρίζονται
Επίσης σήμερα έτρεξα αρκετά, έπιασα πολλές μπάλες, και μπήκα κι εγώ για ντους στα αποδυτήρια...
Τι άλλο μένει πια να κάνω...
εκανες μονος σου ντους η μπηκες μαζι με τους αλλους;
εκανες μονος σου ντους η μπηκες μαζι με τους αλλους;
Γιατί δεν γράφεσαι σε μεγάλο γυμναστήριο να χορτάσεις ψωλαρες στα αποδυτήρια, ντουζ, σαουνες κλπ; Γίνεται και παιχνίδι ενίοτε, αλληλομαλακια, τσιμπουκια μέσα στην σάουνα .έχει 3 ντουζιέρες στη σειρά... από τις οποίες τη μία δεν τη χρησιμοποιούμε γιατί έχει χαλάσει κάτι. οπότε κάνουν 2 άτομα.
εγώ επειδή άρχισα να ξεντύνομαι, πήγα και μπήκα και περίμενα στην χαλασμένη όσο δίπλα έκαναν τα δύο αδέρφια.
μετά λένε σε έναν άλλο καυλάκο χ άντε τελείωνε να μπείτε μαζί, γιατί εδώ μόνο 2-2 μπαίνουμε
αλλά αυτός δεν μπήκε... τώρα επειδή δεν ήθελε να κάνει μπάνιο, επειδή ήμουν εγώ, επειδή τους είπα ότι βιάζομαι να φύγω για να πάω σινεμά, δεν ξέρω...
πάντως ο παίχτης που έχει την ψωλάρα και μου έκανε το κονέ.... ενώ είχε ντυθεί και ενώ έκανα εγώ... ήρθε να με δει καλύτερα....πέρασε από πίσω μου, και καλά με το πρόσχημα ότι ήθελε να δει αν είχε κλείσει καλά η δίπλα ντουζιέρα, εκεί χάρηκα πάρα πολύυυυ γιατί φάνηκε να γουστάρει αυτός ο καύλαρος που έχει από τις μεγαλύτερες πούτσες εκεί μέσα....
θα δείξει και αύριο.... τους ετοιμάζω ένα καλό.....
μου έλεγαν σήμερα, με το μωρό θα πας για ταινία.... ααα ρε με το μωρόοο ε.... και τέτοια.
αύριο που θα τους δω αυτούς (επειδή με αυτούς τους 4-6 έχω μεγαλύτερη οικειότητα) σκέφτομαι να τους πω: Γαμήθηκα εχτές (παύση)
...στο περπάτημα (θα συμπληρώσω μετά)
αλλά εκεί που θα πάει το μυαλό τους για λίγα δευτερόλεπτα θα είναι πολύ καλό πιστεύω...
Γιατί δεν γράφεσαι σε μεγάλο γυμναστήριο να χορτάσεις ψωλαρες στα αποδυτήρια, ντουζ, σαουνες κλπ; Γίνεται και παιχνίδι ενίοτε, αλληλομαλακια, τσιμπουκια μέσα στην σάουνα .
όχι συνοικιακό, μιλάμε για Jawa, planet κλπ να αλλάζεις περιοχή . Αν έρθεις κατά πλανετ θα σε αφήσω να στραγγιξεις την ψωλαρα μουΛες να μη το γνωρίζω? Thanks πάντως. Για πολλούς λόγους... ένα δεν έχω κοντά μου κάποιο τέτοιο μεγάλο γυμναστήριο.
Δύο, στα συνοικιακά αν σε πάρει χαμπάρι κανένας που είναι θαμώνας εκεί θα σου κάνουν παρατήρηση, και τρία περνάω πολύ καλύτερα εκεί που είμαι... δεν χρειάζεται να τις πιάνω ή να τις γλύφω τις ψωλάρες που βλέπω, και μου αρέσει που τους φροντίζω.
Γιατί δεν γράφεσαι σε μεγάλο γυμναστήριο να χορτάσεις ψωλαρες στα αποδυτήρια, ντουζ, σαουνες κλπ; Γίνεται και παιχνίδι ενίοτε, αλληλομαλακια, τσιμπουκια μέσα στην σάουνα .
όχι συνοικιακό, μιλάμε για Jawa, planet κλπ να αλλάζεις περιοχή . Αν έρθεις κατά πλανετ θα σε αφήσω να στραγγιξεις την ψωλαρα μου