Η ομάδα μου έχασε σήμερα , 2-1
Βασικά το πρώτο γκολ το βάλαμε εμείς λίγο μετά το δεύτερο ημίχρονο. Αλλά μάλλον επειδή δεν είναι συνηθισμένοι στις νίκες...θεώρησαν ήδη ότι νίκησαν, το είχαν σίγουρο... και μάλλον δεν έπαιξαν με την ίδια ένταση από εκεί και μετά και στα τελευταία 10 λεπτά του παιχνιδιού μας έβαλαν 2 γκολ
Βασικά εγώ δεν πιστεύω καν ότι δεν έπαιξαν καλά ακόμα και προς το τέλος, και νομίζω ότι χάσαμε διότι
1. μόλις έβαλε το γκολ ο παιδαράς μας (με κεφαλιά) τον άλλαξε ο προπονητής μας :S - δεν κατάλαβα γιατί? Ποιός ο λόγος να αλλάξεις κάποιον που κερδίζει? (μήπως για να τον ξεκουράσει? επειδή όπως σας είπα δεν είναι συνηθισμένοι και το θεώρησαν ήδη νίκη?)
2. μετά χάνουμε και έναν πολύ καλό από την άμυνα - την ασπίδα μας, επειδή έφαγε κόκκινη κάρτα :S (το ίδιο και ένας από τους αντιπάλους), και
3. χάνουμε και έναν άλλο πολύ καλό (16χρονο) που έπαιρνε πολλές φορές τη μπάλα από τους αντιπάλους, επειδή τον χτύπησαν, έπεσε και δικός μας πάνω του, και χτύπησε στον αυχένα. :S
οπότε χωρίς αυτούς... πφφφ. κρίμα.
- - - - -
Πρώτη μέρα μου σήμερα σε αγώνα.
Τα αποδυτήρια που πήγαμε μες τη μπίχλα...βέβαια για εμένα το καλύτερό μου... μία μεγάλη αίθουσα, με 2 ντουζιέρες ανοιχτές και μία τουαλέτα 2χ2. Μιλάμε αυτή η μπόχα στην τουαλέτα είναι αυτό που ονειρευόμουν στις φαντασιώσεις μου. Ήδη βρώμικη με γεμάτο καλαθάκι, και πέρασαν σχεδόν όλοι οι παίχτες μας για κατούρημα και
- ευτυχώς είχα και κάτι μωρομάντηλα μαζί μου για τα αστέρια μου.
Εδώ να σημειώσω ότι σαν πρώτη φορά, δεν ήμουν καθόλου οργανωμένος, και γενικά έχω πολλά πράγματα που θέλω να παίρνω μαζί μου σε άλλους αγώνες. - όπως και φαρμακείο φυσικά - αλλά μου είπαν ότι τώρα Μάιο τελιώνει η σεζόν οπότε δεν αξίζει να κάνω άλλα έξοδα (εκτός του ότι δεν έχω και άλλα χρήματα :S) οπότε αυτά από Αύγουστο πάλι θα τα έχω υπόψη.
Επίσης ευχαριστήθηκα βαρβατίλα και ιδρώτα, καθώς και αρκετά παιδιά σε σχέση με τις προπονήσεις, και όλοι άλλαξαν ρούχα και όσο έπαιζαν είχα το χρόνο να μυρίσω όσες κάλτσες ήθελα και φυσικά στο τέλος, που πέταγαν τα ρούχα τα έπιανα και ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα.
Γενικά εγώ πέρασα τέλεια, αν και θα προτιμούσα να είχαν νικήσει τα αντράκια μου.
Τέλος μερικές γενικότερες εντυπώσεις.
Πολύ άγριο άθλημα!!! :S όλη την ώρα τσακώνονται... και ειδικά ο πρόεδρος της άλλης ομάδας
(ψυχασθενής) έβριζε όλη την ώρα, έμπαινε και μέσα κτλπ (ευτυχώς υπάρχει ένας επιτηρητής/επόπτης(?) που έχει όλο το γήπεδο υπό έλεγχο) εν το μεταξύ κάποια φάση, εκεί που έβριζε, ήρθε κοντά μου και έβριζε τύπου, ήρθατε στη χχχ να μας κάνετε τέτοια κτλπ, καράφλα μου λέει... εγώ με τα γυαλιά ηλίου κοίταζα ατάραχος το παιχνίδι... :S μουρλός εντελώς. όπως και οι οπαδοί - λίγα ζώα δηλαδή που ήταν εκεί μαζεμένα και έβλεπαν τον αγώνα, και έβριζαν πάρα πολύ, αυτό φυσικά επηρεάζει και τους παίχτες.
και επίσης...
οι διαιτητές... :S :S :S Ο χριστός κι η παναγία... τώρα που το σκέφτομαι, μου θύμισαν τη μαλάκο τη καθηγήτρια που με έκοψε στην εργασία ενώ εγώ περίμενα 10...
Δηλαδή επειδή φοράνε αυτά τα ρούχα ότι πουν ισχύει... αφού κάνουν πάρα πολλά λάθη. Ειδικά ο ένας, αυτός που ήταν μέσα, ηλικιακά είναι και μικρότερος από τα περισσότερα παιδιά που έπαιζαν και έκανε πάρα πολλά λάθη, πολύ υπερεκτιμημένος ρόλος....
Σκεφτόμουν στο μέλλον να έχει εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία (και αν παίζετε ακόμα αυτό το παιχνίδι...) να παίζουν το ρόλο διαιτητή κάμερες, ώστε να είναι ακριβής οι κρίσεις τους.
Αυτά...