Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Έχυσα δύο φορές με αυτό το βιντεάκι και πέφτω για ύπνο. cu.

[URL unfurl="true"]https://nudedud3s.tumblr.com/post/159014136093/australianbamboo-big-brother-australia-gorilla[/url]

tumblr_inline_ohq274XBak1t2w0mt_1280.jpg

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/cf4307b6a015793d5cae426fa76e81aa/tumblr_od1kev7jhV1u0b3vuo1_400.gif[/img[/URL]]

[img width=500][URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/041035c9d018d435edc1c35669232ad9/tumblr_od1kev7jhV1u0b3vuo5_r1_400.gif[/img[/URL]]

:erection:  :referee:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/78c395480e3b4f3541e1341341348a5a/tumblr_oa04bjevOP1vzvcrzo1_400.gif[/img[/URL]]

lol  ;D

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/bb95e92389e20a07bba9a2004dea4f00/tumblr_obe4chZmJA1r1zet2o1_400.gif[/img[/URL]]

Που θα βρω μία τέτοια ψωλάρα να μαλακίσω?  :erection:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_ono6yauinQ1sr8zsyo1_540.jpg

Τώρα το καλοκαίρι χρειάζομαι ενυδάτωση...  :erection:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
Τέντυ βλέπω ξεροχύνεις με ποδοσφαιρικές ομάδες..... Πάέι το Κίκ Μποξινγκ???

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τέντυ βλέπω ξεροχύνεις με ποδοσφαιρικές ομάδες..... Πάέι το Κίκ Μποξινγκ???

Προσπαθώ να ψήσω έναν δάσκαλο που τον κυνηγάω από πέρυσι και πριν κανα δυο βδομάδες μου μίλησε μόνος του. αλλά την ημέρα που μπορούσε εγώ είχα ομάδα, και μετά που του ξαναστέλνω δεν απαντάει. θα του στείλω ή θα τον πάρω στο κινητό τη Δευτέρα, να είμαι πιο πιεστικός... μακάρι γιατί αυτός είναι και από μέγαρα και έχει καύλα παίχτες ροσοπόντιους και τέτοια...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Κάτι άλλο τώρα ρε σεις...  :S μου αρέσει ένα παιδάκι που το έκανα γύρω στα 17 αλλά τελικά είναι 15 και παίζει στο παιδικό τμήμα...
Αλλά... έχει μία ψωλάρα... δεν την έχω δει... είναι πολύ αδυνατούλης, αλλά τον είχα μπανήσει από την πρώτη μέρα που τον είδα, και όποτε μένει με το εσώρουχο.... είναι τόσο φουσκωμένο... χωρίς να είναι καυλωμένος....δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμαααα. Ακόμα και σε αυτόν που την έχει μεγαλύτερη από την ομάδα μας. Καμία σχέση, του παιδιού φαίνεται τόσο μεγάλη και χοντρή πεσμένη... είναι ακριβώς η εικόνα κάποιου που θα έβαζε κάλτσες στο εσώρουχο....
Μακάρι να μπορούσα να το φωτογραφίσω να το βλέπατε.
Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι με το παιδί, απλά να του την πιάσω, να του την παίξω και να του την γλύψω... :S

Τι να κάνω ρε γαμώτοοοοοο!

Εν το μεταξύ... ο προπονητής τους.... εντελώς επιδειξίας... (όχι μπροστά στα παιδιά... σε εμάς τους μεγαλύτερους). Πάντα κάνει τα πετάει όλα και μία λέει άφησα την πετσέτα εκεί, σήμερα ξέχασα τη πετσέτα κτλπ..... και κάθεται με τις ώρες και σκουπίζετε κτλπ. πρώτα φοράει τις κάλτσες και μετά παντελόνι. Και δεν λέω εσώρουχο γιατί σήμερα παρατήρησα ότι δεν φοράει εσώρουχο!!!  :o
Βασικά μετά το μπάνιο δεν έβαλε, δεν έχω προσέξει αν φοράει όταν τα βγάζει αλλά θα το έχω στο νου μου.

Καύλα πάντως γενικά.... και σήμερα με τα 3 παιδιά που μένουμε πάντα στο τέλος... μου έλεγαν να πάμε μπουρδέλο αλλά θα πρέπει να γαμήσω κι εγώ, και μετά με ρώτησαν αν θα πήγαινα και θεσσαλονίκη αν πάνε για αγώνα.

Αύριο έχουμε αγώνα, και ενώ είναι απόγευμα εγώ θα πρέπει να φύγω από το σπίτι κατά τις 13:30 οπότε πρέπει να κοιμηθώ νωρίς.... :(

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/279f153867d77407cea3de2986401fb2/tumblr_oj0xb5hNS31vccrkuo1_400.gif[/img[/URL]]

Έτσι τους θέλω τους άντρες... κι εγώ να τους υπηρετώ. Από το να τους σερβίρω τις μπύρες και να αδειάζω τα τασάκια μέχρι να τους πλένω τα πόδια και να τους αδειάζω τις αρχιδάρες.

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χμμμ άμα σας πάρω μία πιπούλα ενώ έχετε κλειστά τα μάτια, θα σας λυθεί η απορία.... :grin:  :pipa1:
πως ειναι δυνατον ναναι str8  και να θελουν στοματικο απο αντρα? για εξηγησε το μας αυτο!
  πίστεψέ με ο διαχωρισμός straight/gay δεν υπήρχε πάντα στην Ελλάδα
Κάποιοι γνώριζαν το σεξ με τον ξάδερφο,  το φίλο,  το συμμαθητή τους κλπ

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
πίστεψέ με ο διαχωρισμός straight/gay δεν υπήρχε πάντα στην Ελλάδα
Κάποιοι γνώριζαν το σεξ με τον ξάδερφο,  το φίλο,  το συμμαθητή τους κλπ

Εγώ σας πιστεύω... :cheesy: Και θα ήθελα και πολύ να ζούσα εκείνες τις εποχές.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Η ομάδα μου έχασε σήμερα :( , 2-1
Βασικά το πρώτο γκολ το βάλαμε εμείς λίγο μετά το δεύτερο ημίχρονο. Αλλά μάλλον επειδή δεν είναι συνηθισμένοι στις νίκες...θεώρησαν ήδη ότι νίκησαν, το είχαν σίγουρο... και μάλλον δεν έπαιξαν με την ίδια ένταση από εκεί και μετά και στα τελευταία 10 λεπτά του παιχνιδιού μας έβαλαν 2 γκολ :(

Βασικά εγώ δεν πιστεύω καν ότι δεν έπαιξαν καλά ακόμα και προς το τέλος, και νομίζω ότι χάσαμε διότι
1. μόλις έβαλε το γκολ ο παιδαράς μας (με κεφαλιά) τον άλλαξε ο προπονητής μας  :S - δεν κατάλαβα γιατί? Ποιός ο λόγος να αλλάξεις κάποιον που κερδίζει? (μήπως για να τον ξεκουράσει? επειδή όπως σας είπα δεν είναι συνηθισμένοι και το θεώρησαν ήδη νίκη?)
2. μετά χάνουμε και έναν πολύ καλό από την άμυνα - την ασπίδα μας, επειδή έφαγε κόκκινη κάρτα  :S (το ίδιο και ένας από τους αντιπάλους), και
3. χάνουμε και έναν άλλο πολύ καλό (16χρονο) που έπαιρνε πολλές φορές τη μπάλα από τους αντιπάλους, επειδή τον χτύπησαν, έπεσε και δικός μας πάνω του, και χτύπησε στον αυχένα.  :S

οπότε χωρίς αυτούς... πφφφ. κρίμα.

- - - - -

Πρώτη μέρα μου σήμερα σε αγώνα.
Τα αποδυτήρια που πήγαμε μες τη μπίχλα...βέβαια για εμένα το καλύτερό μου... μία μεγάλη αίθουσα, με 2 ντουζιέρες ανοιχτές και μία τουαλέτα 2χ2. Μιλάμε αυτή η μπόχα στην τουαλέτα είναι αυτό που ονειρευόμουν στις φαντασιώσεις μου. Ήδη βρώμικη με γεμάτο καλαθάκι, και πέρασαν σχεδόν όλοι οι παίχτες μας για κατούρημα και  :shit: - ευτυχώς είχα και κάτι μωρομάντηλα μαζί μου για τα αστέρια μου.

Εδώ να σημειώσω ότι σαν πρώτη φορά, δεν ήμουν καθόλου οργανωμένος, και γενικά έχω πολλά πράγματα που θέλω να παίρνω μαζί μου σε άλλους αγώνες. - όπως και φαρμακείο φυσικά - αλλά μου είπαν ότι τώρα Μάιο τελιώνει η σεζόν οπότε δεν αξίζει να κάνω άλλα έξοδα (εκτός του ότι δεν έχω και άλλα χρήματα  :S) οπότε αυτά από Αύγουστο πάλι θα τα έχω υπόψη.

Επίσης ευχαριστήθηκα βαρβατίλα και ιδρώτα, καθώς και αρκετά παιδιά σε σχέση με τις προπονήσεις, και όλοι άλλαξαν ρούχα και όσο έπαιζαν είχα το χρόνο να μυρίσω όσες κάλτσες ήθελα και φυσικά στο τέλος, που πέταγαν τα ρούχα τα έπιανα και ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. :erection:

Γενικά εγώ πέρασα τέλεια, αν και θα προτιμούσα να είχαν νικήσει τα αντράκια μου.

Τέλος μερικές γενικότερες εντυπώσεις.
Πολύ άγριο άθλημα!!!  :S όλη την ώρα τσακώνονται... και ειδικά ο πρόεδρος της άλλης ομάδας  :idiot: (ψυχασθενής) έβριζε όλη την ώρα, έμπαινε και μέσα κτλπ (ευτυχώς υπάρχει ένας επιτηρητής/επόπτης(?) που έχει όλο το γήπεδο υπό έλεγχο) εν το μεταξύ κάποια φάση, εκεί που έβριζε, ήρθε κοντά μου και έβριζε τύπου, ήρθατε στη χχχ να μας κάνετε τέτοια κτλπ, καράφλα μου λέει... εγώ με τα γυαλιά ηλίου κοίταζα ατάραχος το παιχνίδι... :S μουρλός εντελώς. όπως και οι οπαδοί - λίγα ζώα δηλαδή που ήταν εκεί μαζεμένα και έβλεπαν τον αγώνα, και έβριζαν πάρα πολύ, αυτό φυσικά επηρεάζει και τους παίχτες.

και επίσης...

οι διαιτητές...  :S :S :S Ο χριστός κι η παναγία... τώρα που το σκέφτομαι, μου θύμισαν τη μαλάκο τη καθηγήτρια που με έκοψε στην εργασία ενώ εγώ περίμενα 10...
Δηλαδή επειδή φοράνε αυτά τα ρούχα ότι πουν ισχύει... αφού κάνουν πάρα πολλά λάθη. Ειδικά ο ένας, αυτός που ήταν μέσα, ηλικιακά είναι και μικρότερος από τα περισσότερα παιδιά που έπαιζαν και έκανε πάρα πολλά λάθη, πολύ υπερεκτιμημένος ρόλος....  :referee:
Σκεφτόμουν στο μέλλον να έχει εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία (και αν παίζετε ακόμα αυτό το παιχνίδι...) να παίζουν το ρόλο διαιτητή κάμερες, ώστε να είναι ακριβής οι κρίσεις τους.

Αυτά...

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τυπε ετοιμος εισαι για αθλητικη κυριακη  :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Άμα δώσεις τίποτα $ ρε τύπε στον δίνω .  Απλά χύνω πολύ.. θα πνιγείς τυπέ  :S

θα σας έστελνα πμ, αλλά σκέφτηκα να τα πούμε από εδώ για λόγους διαφάνειας :P - δεν είμαι Σύριζα εγώ.

όταν λέτε $ ? 20€ για μία πίπα είναι καλά? Δεν θα με ένοιαζε καν να σας τον πάρω πίπα γιατί δεν μου λείπει αυτό, το συζητάω μόνο και μόνο, για την περίπτωση που λέτε ότι χύνετε πολύ.
Οπότε και με μαλακία να με χύσετε στο στόμα δέχομαι αν σας κάνουν τα 20.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω... δέχεστε να τραβάτε βιντεάκι με το κινητό μου? ώστε να καταγραφεί το αν όντως βγάζετε πολλά ή όχι? και μετά εγώ αν θέλω και επεξεργαστώ/κρύψω το πρόσωπο μου μπορώ να το ανεβάσω εδώ ή φώτο ώστε να δουν όλοι αν λέτε αλήθεια :cheesy:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ααα εν το μεταξύ, εκεί σε αυτό το γήπεδο, που έχει αρκετά αποδυτήρια γιατί μάλλον παίζουν αρκετούς αγώνες, είχε 2 γέρους που κάθονταν έξω από ένα δωμάτιο που έγραφε ιατρείο/γραφείο τάδε, και από ότι κατάλαβα ο ένας ήταν φύλακας, ο άλλος δεν ξέρω και είχε και έναν νεαρότερο αλλά μάλλον χαζούλη, που δεν ξέρω τι ήταν ίσως φροντιστής... και σκέφτηκα ότι δεν θα ήθελα να γίνω έτσι :cheesy:

Εν το μεταξύ δεν έχω και ιδέα, μέχρι πόσο θα μπορούσε να πληρώνετε κάποιος που κάνει αυτή τη δουλειά.

Αν έχετε καμία φώτο (ή πέσει στα "χέρια" σας) από φροντιστές μεγάλων ομάδων Ευρώπης... βάλτε εδώ καμία να μου το σηκώσετε ...το ηθικό εννοώ... :cheesy:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
Η ομάδα μου έχασε σήμερα :( , 2-1
Βασικά το πρώτο γκολ το βάλαμε εμείς λίγο μετά το δεύτερο ημίχρονο. Αλλά μάλλον επειδή δεν είναι συνηθισμένοι στις νίκες...θεώρησαν ήδη ότι νίκησαν, το είχαν σίγουρο... και μάλλον δεν έπαιξαν με την ίδια ένταση από εκεί και μετά και στα τελευταία 10 λεπτά του παιχνιδιού μας έβαλαν 2 γκολ :(

Βασικά εγώ δεν πιστεύω καν ότι δεν έπαιξαν καλά ακόμα και προς το τέλος, και νομίζω ότι χάσαμε διότι
1. μόλις έβαλε το γκολ ο παιδαράς μας (με κεφαλιά) τον άλλαξε ο προπονητής μας  :S - δεν κατάλαβα γιατί? Ποιός ο λόγος να αλλάξεις κάποιον που κερδίζει? (μήπως για να τον ξεκουράσει? επειδή όπως σας είπα δεν είναι συνηθισμένοι και το θεώρησαν ήδη νίκη?)
2. μετά χάνουμε και έναν πολύ καλό από την άμυνα - την ασπίδα μας, επειδή έφαγε κόκκινη κάρτα  :S (το ίδιο και ένας από τους αντιπάλους), και
3. χάνουμε και έναν άλλο πολύ καλό (16χρονο) που έπαιρνε πολλές φορές τη μπάλα από τους αντιπάλους, επειδή τον χτύπησαν, έπεσε και δικός μας πάνω του, και χτύπησε στον αυχένα.  :S

οπότε χωρίς αυτούς... πφφφ. κρίμα.

- - - - -

Πρώτη μέρα μου σήμερα σε αγώνα.
Τα αποδυτήρια που πήγαμε μες τη μπίχλα...βέβαια για εμένα το καλύτερό μου... μία μεγάλη αίθουσα, με 2 ντουζιέρες ανοιχτές και μία τουαλέτα 2χ2. Μιλάμε αυτή η μπόχα στην τουαλέτα είναι αυτό που ονειρευόμουν στις φαντασιώσεις μου. Ήδη βρώμικη με γεμάτο καλαθάκι, και πέρασαν σχεδόν όλοι οι παίχτες μας για κατούρημα και  :shit: - ευτυχώς είχα και κάτι μωρομάντηλα μαζί μου για τα αστέρια μου.

Εδώ να σημειώσω ότι σαν πρώτη φορά, δεν ήμουν καθόλου οργανωμένος, και γενικά έχω πολλά πράγματα που θέλω να παίρνω μαζί μου σε άλλους αγώνες. - όπως και φαρμακείο φυσικά - αλλά μου είπαν ότι τώρα Μάιο τελιώνει η σεζόν οπότε δεν αξίζει να κάνω άλλα έξοδα (εκτός του ότι δεν έχω και άλλα χρήματα  :S) οπότε αυτά από Αύγουστο πάλι θα τα έχω υπόψη.

Επίσης ευχαριστήθηκα βαρβατίλα και ιδρώτα, καθώς και αρκετά παιδιά σε σχέση με τις προπονήσεις, και όλοι άλλαξαν ρούχα και όσο έπαιζαν είχα το χρόνο να μυρίσω όσες κάλτσες ήθελα και φυσικά στο τέλος, που πέταγαν τα ρούχα τα έπιανα και ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. :erection:

Γενικά εγώ πέρασα τέλεια, αν και θα προτιμούσα να είχαν νικήσει τα αντράκια μου.

Τέλος μερικές γενικότερες εντυπώσεις.
Πολύ άγριο άθλημα!!!  :S όλη την ώρα τσακώνονται... και ειδικά ο πρόεδρος της άλλης ομάδας  :idiot: (ψυχασθενής) έβριζε όλη την ώρα, έμπαινε και μέσα κτλπ (ευτυχώς υπάρχει ένας επιτηρητής/επόπτης(?) που έχει όλο το γήπεδο υπό έλεγχο) εν το μεταξύ κάποια φάση, εκεί που έβριζε, ήρθε κοντά μου και έβριζε τύπου, ήρθατε στη χχχ να μας κάνετε τέτοια κτλπ, καράφλα μου λέει... εγώ με τα γυαλιά ηλίου κοίταζα ατάραχος το παιχνίδι... :S μουρλός εντελώς. όπως και οι οπαδοί - λίγα ζώα δηλαδή που ήταν εκεί μαζεμένα και έβλεπαν τον αγώνα, και έβριζαν πάρα πολύ, αυτό φυσικά επηρεάζει και τους παίχτες.

και επίσης...

οι διαιτητές...  :S :S :S Ο χριστός κι η παναγία... τώρα που το σκέφτομαι, μου θύμισαν τη μαλάκο τη καθηγήτρια που με έκοψε στην εργασία ενώ εγώ περίμενα 10...
Δηλαδή επειδή φοράνε αυτά τα ρούχα ότι πουν ισχύει... αφού κάνουν πάρα πολλά λάθη. Ειδικά ο ένας, αυτός που ήταν μέσα, ηλικιακά είναι και μικρότερος από τα περισσότερα παιδιά που έπαιζαν και έκανε πάρα πολλά λάθη, πολύ υπερεκτιμημένος ρόλος....  :referee:
Σκεφτόμουν στο μέλλον να έχει εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία (και αν παίζετε ακόμα αυτό το παιχνίδι...) να παίζουν το ρόλο διαιτητή κάμερες, ώστε να είναι ακριβής οι κρίσεις τους.

Αυτά...

Τέντυ στον Πλατανιά είσαι φροντιστής?????? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom