Απλα παιξε το λιγο πιο κλειστος τωρα να δεις ποιος θα κανει κινηση να σου μιλησει οποτε να ξερεις που να κεντραρεις.Μην εισαι μες στην τρελη χαρα.Αλλα στην δουλεια σου να παραμεινεις αψογος.
Στην δουλειά μου είμαι κομπλέ, και μάλιστα όλοι οι προπονητές που μπαίνουν στα αποδυτήρια μου δίνουν συγχαρητήρια
Παίζει να μιλήσει ο πρόεδρος στους πιο ψηλά, μπας και με πάρουν με χρήματα, για όλο το γήπεδο.
Πάω εγώ νωρίτερα καθαρίζω, και όταν έρχονται, συνήθως ένας ένας και κουρασμένοι από τις δουλειές τους, μπορεί ούτε γεια να μη πει κάποιος.
Ενώ στο τέλος, στα αποδυτήρια, γίνεται χαμός, και ειδικά σήμερα, που και πολλά άτομα ήμασταν, 18-19 παιδιά μαζεύτηκαν σήμερα, και ιδίως με τον πιο κλειστό κύκλο που μένουν τελευταίοι, μιλούσαμε ανοιχτά.
Επίσης από εχτές κάναμε μία ομάδα στο fb 7 άτομα και εγώ, και κυρίως οι 3-4 γράφουμε βλακείες και ανεβάζουμε καμία πρόστυχη φώτο.
Να φανταστείτε σήμερα... πετάει ο ένας ο καυλιάρης, το είπε σε έναν άλλον που είναι από τους πιο ψωλαράδες, του λέει, αν νικήσουμε την Κυριακή... θα βαρέσουμε όλοι τις ψωλές μας στην καράφλα του ...(εμένα)
και λένε, ναι αμέ, οκ, οι άλλοι
Ο αρχηγός, ο Αλβανός τώρα στο fb που έχει καταλάβει ότι τον γουστάρω, μου γράφει, πόσα σκας?
Αλλά όσο είμαι έξω κτλπ, κανονικά, κυνηγάω μπάλες, βοηθάω τον προπονητή ότι μου πει, και με έβαλαν και πάλι τέρμα σήμερα