Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τέντυ θα φερθείς έτσι πούστικα στους παιχταράδες σου??? Υατοί θα τις παίζουν κι εσύ θα φιδιάσεις - λουφάξεις στα αποδυτήρια???

Μα και προχτές μου το είπε ένα παιδί μεταξύ σοβαρού και αστείου, μου είπε αν γίνει κανένας τσακωμός μη χωθείς.
Δεν είμαι για ξύλο εγώ, δεν μπορώ να προσφέρω κάτι σε τέτοια κατάσταση. Και προφανώς δεν είμαι και χαζός να το κάνω όταν ξέρω ότι δεν μπορώ...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/14bb34f1af0623bd6eb8447583a9189b/tumblr_onsso3Tpru1tk964so1_400.gif[/img[/URL]]

αχχ πόσο μου έχει λείψει αυτό...  :erection:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλά σήμερα με την ομαδάρα μου, εκτός του ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα γνωριζόμαστε μεταξύ μας, είναι ολοφάνερο ότι με έχουν καταλάβει αλλά απλά κάνουν αστεία στο τέλος για να περνάμε ευχάριστα.
Μπαίνουν τα δυο πιο καυλιάρικα που μου κάνουν και τους κάνω όλη την ώρα πρόστυχα σχόλια, και τι κάνουν??? :grin:... με πεσμένες πούτσες στο ντους, τις χτυπούσαν μεταξύ τους  :grin: :grin: :grin:
κουνούσαν τη μέση δηλαδή έτσι ώστε να πηγαίνει πέρα δόθε η ψώλα τους και να χτυπάει με του άλλου  :grin:

και όταν έφευγα, για να με πάρει κάποιος με το αμάξι του, αυτοί ακόμα ντύνονταν και με φώναζαν, κάτι ήθελαν να μου πουν, λογικά κάτι ανώμαλο, και τους λέω καληνύχτα, φιλάκια παντού!  :2funny:

ωραία ήταν και σήμερα. εν το μεταξύ αυτοί σιγά σιγά θα φεύγουν για δουλειές σε νησιά, και λέω στον ένα, πες εκεί σε κανέναν γνωστό αν έχεις στα ξενοδοχεία να με πάρει κι εμένα για καμαριέρα :grin:

πάντως κάθε μέρα και περισσότεροι (κυρίως οι προπονητές δηλαδή) προσέχουν τη δουλειά που κάνω με το καθάρισμα  :grin: και τα παιδιά πάντα τους λένε, βρείτε του καμία πιο σοβαρή ομάδα να πληρώνεται κιόλας.

Τα αγαπώ τα αντράκια μου!!!

(πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να έρθει η μέρα που έστω θα την πιάσω σε κάποιον από αυτούς που μένουμε στο τέλος στα ντους)

ΥΓ την Κυριακή ξανα παίζουμε αγώνα.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/26399fb367429c99d430863f9bea09d4/tumblr_onuu4aQHvx1vl006eo1_540.jpg[/img[/URL]]

Εγώ αν έπρεπε να βγάλω μία φώτο για το προφίλ μου εδώ στο μπου  ;D

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Γαμώτο πήρα μία μυστική κλειδαριά για τα ντουλαπάκια στα αποδυτήρια, αλλά εκτός από κάτι μικρές βιδούλες που μάλλον βιδώνουν έτσι στο ξύλο, χρειάζεται να ανοίξω και μία τρυπούλα... λογικά με τρυπανάκι....:S

έστειλα στο fb μήνυμα στον αρχηγό μας και του λέω, θέλω να μου ανοίξεις μία τρύπα :cheesy:
αχαχαχαχα

μετά του λεώ για το ντουλαπάκι, που πήγε πάλι το μυαλό σου. και μου λέει, και πως να την ανοίξω, με το καυλί μου? :cheesy:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Σήμερα τους είπα ότι τον παίρνω... :S στους 3 δηλαδή, σε αυτόν που μου έκανε το κονέ και στα δύο αδέρφια που μένουμε πάντα στο τέλος.
Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι.
Λεπτομέρειες αργότερα.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Σήμερα τους είπα ότι τον παίρνω... :S στους 3 δηλαδή, σε αυτόν που μου έκανε το κονέ και στα δύο αδέρφια που μένουμε πάντα στο τέλος.
Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι.
Λεπτομέρειες αργότερα.

:o

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Σήμερα στα ντους μπήκα κι εγώ για μπανάκι, όταν είχαμε μείνει 4 στα αποδυτήρια. όταν τελείωσα εγώ οι υπόλοιποι σχολίαζαν τη διαφορά του γκέυ από τον πούστη... :S
τους λέω το ίδιο είναι, αυτό που εννοείτε λέγεται θυληπρεπής, και συνήθως είναι παθητικός.
μου λέει ο ένας όλα τα ξέρεις... :grin:

εσύ τι από τα δύο είσαι μου λέει...
ασέξουαλ τους λέω...

μετά με ρωτάνε, δηλαδή υπάρχουν άλλοι που γαμιούνται και άλλοι που γαμάνε?
ναι του λέω.
εσύ τι από τα δύο κάνεις με ρωτάνε :P

του λέω...αφού ξέρεις γιατί με ρωτάς. πες μου εσύ τι από τα δύο πιστεύεις δηλαδή... ότι τον παίρνεις μου λέει. ε μπράβο του λέω, δεν χρειάζεται καν να ρωτάς αφού είσαι έξυπνο παιδί...

εεε αυτό βασικά... έτσι έγινε :) το θεωρώ βλακεία να προσπαθώ να το αποφύγω ή να το παίξω str8 από τη στιγμή που φαίνεται και το γνωρίζουν κατά βάθος και φυσικά αφού με ρώτησαν.

πάντως, έκανα μία ομάδα στο fb με δύο από αυτά τα άτομα να τα ρωτήσω κάτι για τα αποδυτήρια, και όσο έβλεπα survivor, έβαλαν μέσα και άλλους 4 και έλεγαν διάφορα, μπήκα κι εγώ και είπαμε εκεί κάμποσα... τους είπα ότι γουστάρω αλβανούς και αστυνομικούς... ο άλλος που δουλεύει σαν σεφ, μου λέει θέλουμε άτομο στο μαγαζί....να ισιώνει τα αγγούρια :cheesy: :cheesy: :cheesy:

άντε να δω πως θα είναι και αύριο... που θα ντρέπομαι καταρχάς, διότι έβαλαν στη συζήτηση και ένα παιδί μικρότερο, και με το οποίο δεν είχα τέτοια οικειότητα.... :cheesy:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
Σήμερα στα ντους μπήκα κι εγώ για μπανάκι, όταν είχαμε μείνει 4 στα αποδυτήρια. όταν τελείωσα εγώ οι υπόλοιποι σχολίαζαν τη διαφορά του γκέυ από τον πούστη...

καλα πως αντεχεις και κανεις μαζι τους ντους;

δεν σου σηκωνεται οταν τους βλεπεις;

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
καλα πως αντεχεις και κανεις μαζι τους ντους;
δεν σου σηκωνεται οταν τους βλεπεις;

όχι γαμώ τη πουτάνα μου.... δεν μου σηκώνεται!!! για ποιό λόγο δεν καταλαβαίνω..... :S τι έχω πάθει...
είναι σαν το στρατό.... ούτε εκεί μου σηκωνόταν, αλλά πες ότι μπορεί να μας έβαζαν και τίποτα στα εμβόλια και καλά... εδώ τώρα γιατί???

:(

γαμώτοοοοο. δεν ξέρω, είναι πολύ περίεργο, γιατί και σπίτι που έρχομαι, δεν τραβάω μαλακία όπως πριν. πριν μαλακιζόμουν και έχυνα 5-10 φορές τη μέρα, μπορεί να το έκανα και 5 φορές σε μισή ώρα... τώρα ζήτημα αν τραβήξω μία πριν κοιμηθώ και μία το μεσημέρι με το τσατ... καλά... μπορεί και 2-3 ανάλογα τι φώτος θα δω.

αλλά τι να πω. και μου αρέσουν πολλοί από εκεί... και γενικά καυλώνω με τις ροχάλες που βγάζουν, με τις κινήσεις που κάνουν και πιάνουν τα αρχίδια τους, αλλά όχι τόσο με τα σώματα, που τους βλέπω γυμνούς κτλπ, δεν τους βλέπω ερωτικά εκείνη την ώρα... θα έλεγα... δεν ξέρω.... μου τη δίνει λίγο αυτό, γιατί είναι περίεργο, αλλά δεν με πειράζει κιόλας....

(κανένας φίλος ψυχολόγος να δώσει κάποια απάντηση ίσως?)

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Εαν σημερα δεν σε κραξουν,πηγαινε κανε εξετασεις για σμν.Παρε τις μαζι σου κ οπως τακτοποιεις τα πραγματα σου
βγαλε το χαρτι εξω(κ καλα να βαλεις κατι αλλο μεσα στην τσαντα σου) κ πες οτι εκανες κ αυτες(προγραμματισμενες) κ εισαι πεντακαθαρος.
Πολλοι μπορει να φοβουνται να κανουν κινηση...ακουνε γκει η μπαι κ το μυαλο παει στο ειτζ.
Μην ξαναπεις για αλβανους κτλ...πολλοι ελληνες ξενερωνουν.

Glykoulakos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
θα μας πεις και τι αλλο σου αρέσει; rimming?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Εαν σημερα δεν σε κραξουν,πηγαινε κανε εξετασεις για σμν.Παρε τις μαζι σου κ οπως τακτοποιεις τα πραγματα σου
βγαλε το χαρτι εξω(κ καλα να βαλεις κατι αλλο μεσα στην τσαντα σου) κ πες οτι εκανες κ αυτες(προγραμματισμενες) κ εισαι πεντακαθαρος.
Πολλοι μπορει να φοβουνται να κανουν κινηση...ακουνε γκει η μπαι κ το μυαλο παει στο ειτζ.
Μην ξαναπεις για αλβανους κτλ...πολλοι ελληνες ξενερωνουν.

χεχε αστέρι είστε :) θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερη παρέα εμείς οι δύο.
πολύυυυυ ωραία ιδέα... και έχετε δίκιο σε όλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.

τους είπα για αλβανούς επειδή οι δύο είναι, μπορεί και περισσότεροι, και επίσης από ότι έχω καταλάβει πολλοί από εκεί γαμάνε τις γυναίκες ακάποτα.
οπότε εγώ φοβάμαι να κάνω κάτι μαζί τους, εκτός του ότι δεν γαμιέμαι ακάποτα.
από εκεί και πέρα, ναι μπορεί να φοβούνται για αρρώστιες κτλπ (λανθασμένη εντύπωση) αλλά από την άλλη, οι εξετάσεις που λέτε δεν βγαίνουν σε μία μέρα.

δε με νοιάζει να γαμηθώ μαζί τους, αν παραμείνουμε όπως μέχρι τώρα, εγώ ευχαριστημένος θα είμαι.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_ok5lrivfov1rfcx0ro1_500.gif

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
χεχε αστέρι είστε :) θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερη παρέα εμείς οι δύο.
πολύυυυυ ωραία ιδέα... και έχετε δίκιο σε όλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.

τους είπα για αλβανούς επειδή οι δύο είναι, μπορεί και περισσότεροι, και επίσης από ότι έχω καταλάβει πολλοί από εκεί γαμάνε τις γυναίκες ακάποτα.
οπότε εγώ φοβάμαι να κάνω κάτι μαζί τους, εκτός του ότι δεν γαμιέμαι ακάποτα.
από εκεί και πέρα, ναι μπορεί να φοβούνται για αρρώστιες κτλπ (λανθασμένη εντύπωση) αλλά από την άλλη, οι εξετάσεις που λέτε δεν βγαίνουν σε μία μέρα.

δε με νοιάζει να γαμηθώ μαζί τους, αν παραμείνουμε όπως μέχρι τώρα, εγώ ευχαριστημένος θα είμαι.

Τους  :pipa1: την αλλη βδομαδα...πηγαινε εσυ κανε τις εξετασεις...να δουν το τυρακι κ
τους ''πιανεις'' μετα.Δεν εχεις να χασεις τιποτα.Το πολυ πολυ μετα απο προπονησεις κ αγωνες να τους παιρνεις μια πιπα οσο ειναι καθηστοι κ ''μυρωδατοι'' απο τον ιδρωτα κτλ για ανακουφιση...να τους φευγει η υπερενταση.
Αλλοι μετα τον αγωνα θελουν μασαζακι κ αλλοι πιπα!  :erection:

Απλα παιξε το λιγο πιο κλειστος τωρα να δεις ποιος θα κανει κινηση να σου μιλησει οποτε να ξερεις που να κεντραρεις.Μην εισαι μες στην τρελη χαρα.Αλλα στην δουλεια σου να παραμεινεις αψογος.

:hi:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Απλα παιξε το λιγο πιο κλειστος τωρα να δεις ποιος θα κανει κινηση να σου μιλησει οποτε να ξερεις που να κεντραρεις.Μην εισαι μες στην τρελη χαρα.Αλλα στην δουλεια σου να παραμεινεις αψογος.

:hi:

Στην δουλειά μου είμαι κομπλέ, και μάλιστα όλοι οι προπονητές που μπαίνουν στα αποδυτήρια μου δίνουν συγχαρητήρια  :grin:
Παίζει να μιλήσει ο πρόεδρος στους πιο ψηλά, μπας και με πάρουν με χρήματα, για όλο το γήπεδο.

Πάω εγώ νωρίτερα καθαρίζω, και όταν έρχονται, συνήθως ένας ένας και κουρασμένοι από τις δουλειές τους, μπορεί ούτε γεια να μη πει κάποιος.

Ενώ στο τέλος, στα αποδυτήρια, γίνεται χαμός, και ειδικά σήμερα, που και πολλά άτομα ήμασταν, 18-19 παιδιά μαζεύτηκαν σήμερα, και ιδίως με τον πιο κλειστό κύκλο που μένουν τελευταίοι, μιλούσαμε ανοιχτά.
Επίσης από εχτές κάναμε μία ομάδα στο fb 7 άτομα και εγώ, και κυρίως οι 3-4 γράφουμε βλακείες και ανεβάζουμε καμία πρόστυχη φώτο.

Να φανταστείτε σήμερα... πετάει ο ένας ο καυλιάρης, το είπε σε έναν άλλον που είναι από τους πιο ψωλαράδες, του λέει, αν νικήσουμε την Κυριακή... θα βαρέσουμε όλοι τις ψωλές μας στην καράφλα του ...(εμένα) :P και λένε, ναι αμέ, οκ, οι άλλοι :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ο αρχηγός, ο Αλβανός τώρα στο fb που έχει καταλάβει ότι τον γουστάρω, μου γράφει, πόσα σκας? :P

Αλλά όσο είμαι έξω κτλπ, κανονικά, κυνηγάω μπάλες, βοηθάω τον προπονητή ότι μου πει, και με έβαλαν και πάλι τέρμα σήμερα :P

Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
3
Πόντοι
1
τεντυ απο  οτι βλεπω τα σηκωνουν τα μανικια εκει  στην ομαδα  ολοι ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom