Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/5e854bccd1bfb938c670c50248b74681/tumblr_oo15x5eCLj1sr8zsyo1_250.gif[/img[/URL]]

:erection:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τεντυ απο  οτι βλεπω τα σηκωνουν τα μανικια εκει  στην ομαδα  ολοι ..

μάλλον έχετε μπερδέψει τα θρεντ, μάλλον για άλλον το γράψατε το σχόλιο, όσο για τα υπόλοιπα... αν γράφατε ελληνικά να καταλάβω τι εννοείται θα απαντούσα και ανάλογα...

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_o5ausq035G1uipvqto1_540.jpg

:erection:

Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
3
Πόντοι
1
μάλλον έχετε μπερδέψει τα θρεντ, μάλλον για άλλον το γράψατε το σχόλιο, όσο για τα υπόλοιπα... αν γράφατε ελληνικά να καταλάβω τι εννοείται θα απαντούσα και ανάλογα...

κανενα  θρεντ δε  μπερδεψα ...  ελα τωρα μη κανεις  πως δεν καταλαβαινεις .... :zfuck:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/fd08ccb52e4dd0e3baf7bf2684581224/tumblr_obgaenOtc41sjna1ho4_500.gif[/img[/URL]]

[img width=400][URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/7e92855e067774f315b7100ecf6e70af/tumblr_obgaenOtc41sjna1ho5_500.gif[/img[/URL]]

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
ειδα ενα πολυ ασχημο ονειρο

σε βιασαν στα ντους πακια και αλβανοι

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Γαμώτο δεν βλέπω να γίνεται κάτι...

Από ότι φαίνεται ο μόνος ανωμαλιάρης και αυτός που θα έριχνα σίγουρα ή που θέλει κιόλας να με γαμήσει, είναι ο τερματοφύλακας που μου έκανε το κονέ... αλλά ενώ του την είχα πέσει για μασάζ και έχει από τις μεγαλύτερες ψωλάρες... δεν μου πολυαρέσει για να κάνω κάτι :(
δεν ξέρω γιατί...

οι άλλοι που μου αρέσουν... δύσκολα. ενώ είναι στο ντους και κάθονται με τις ώρες... και μου λένε, έλα μπες κτλπ... μόλις ξεντύνομαι να μπω... φεύγουν ... :S δεν μπορώ να καταλάβω.... μήπως φοβούνται μη κάνω καμία κίνηση... δεν ξέρω...

πάντως όσοι μου αρέσουν... από ότι παρατηρώ δηλαδή είναι μικρότεροι σε ηλικία...

σήμερα ο ένας, που εγώ τον έκανα γύρω στα 23 αλλά είναι πολύ σοβαρός και άντρακλας... ευτυχώς... ενώ στην αρχή είπε ότι δεν γουστάρει να ακούει για γκέυ κτλπ και να το δείχνει κάποιος, ενώ το να είναι δεν τον πειράζει... χάρηκα γιατί στο τέλος.... που μείναμε πάλι 4, μου μίλησε και με ρώτησε, αν έχω  κάνει ποτέ κάτι με γυναίκα.
αλλά μετά έμαθα ότι είναι μόνο 20 χρονών, και με βάση αυτό και πάλι καλά φέρθηκε, είναι άντρακλας!!! το έχει καταλάβει ότι μου αρέσει και αυτός και ο αρχηγός ο αλβανός. και όταν περπάταγε στα ντους μου έλεγε στα μάτια να με κοιτάς :cheesy: γιατί εγώ καρφωνόμουν στη ψώλα του, και του κάνω, μα τα μάτια σου μου αρέσουν :cheesy: :cheesy: :cheesy:

τους έστειλα το μεσημέρι το "εγκεφαλικά" του Κωνσταντίνου Νάζη που λέει, εγκεφαλικά να με γαμάς... :P και το τραγουδούσαν όταν έφτασαν στα αποδυτήρια :)

τώρα στο fb μου στέλνουν καμία φώτο από μικρότερα παιδιά/φίλους τους, και μου λένε ενδιαφέρεσαι? :S
Γενικά είναι λίγο αναποφάσιστοι και κυρίως παίζουν... αλλά μου φαίνεται απόλυτα λογικό... είναι μικροί str8 και δεν γνωριζόμαστε και τόσο καλά.... ούτε έναν μήνα καλά καλά.

Πάντως τους λατρεύω όλους. (Και νομίζω ότι όλοι πια ξέρουν για μένα...)
Το μόνο κακό είναι ότι ένας από τους παίχτες, είναι και γιος του προέδρου... οπότε εκεί λίγο νιώθω άβολα, αν είναι αυτός μπροστά.... αλλά συνήθως αυτός δεν κάθεται στα αποδυτήρια για ντους κτλπ.

Κυριακή αγώνα. Ευχηθείτε μας καλή τύχη, γιατί κινδυνεύουν να πέσουν σε γ κατηγορία... και δεν ξέρουν καν αν θα συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα :P

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
:2funny:

Συνημμένα

• 17796165_1286418948140093_3489060521717747407_n.jpg
    17796165_1286418948140093_3489060521717747407_n.jpg
    52 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.211
Πόντοι
2.646
Τέντυ παιξτα  όλα για όλα. Πες τους τοσα ευρώ η πιπα,20 ,50 ,100 όσα αντέχεις βάλε.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
επειδη σου αρεσει η γλυφοκωλαδα.....

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Σήμερα είχαμε αγώνα με την ομαδάρα μου.
Πόσο μου αρέσει που πάμε σε διαφορετικά γήπεδα και βλέπω και άλλα αποδυτήρια :cheesy:
Τα σημερινά μου άρεσαν, αν εξαιρέσεις την τουαλέτα. ντουζιέρες, νιπτήρες ανοιχτές με τα αποδυτήρια-πάγκους, που είχαν και ντουλαπάκια από πάνω τους, και μία τουαλέτα/λεκάνη τούρκικη που έκλεινε με πλαστική συρόμενη πόρτα...

Εν το μεταξύ και την άλλη φορά και αυτή πάνε μερικοί για  :shit:
Και σήμερα με του που βγαίνει ο ένας (ο ψωλαράς) μύριζε πάρα πολύ άσχημα. Ευτυχώς δεν πήγε επόμενος και έφυγαν για προπόνηση, οπότε μπαίνω εγώ και τι να δω...  :grin:
Δεν είχε τραβήξει καζανάκι, ή τράβηξε και δεν έφυγαν, αλλά νομίζω πως δεν τράβηξε και σκέφτηκα μήπως τα άφησε για μένα :cheesy:
Πάντως πολύ ενδιαφέρον σκηνικό... (εδώ να σημειώσω ότι τα αποδυτήρια που πάμε, είναι άθλια από καθαριότητα, και δεν έχουν ούτε χαρτί, ούτε ένα σαπούνι για τα χέρια).
Εγώ και την άλλη φορά είχα μωρομάντιλα μαζί μου και είχα φυσικά και σήμερα, τα οποία χρησιμοποίησαν όλοι, και είχα στο νου μου να πάρω και υγρό σαπούνι για τα χέρια, αλλά επειδή Κυριακή δεν μπόρεσα...(φυσικά τους είχα πάρει κρεμάστρες για τις μπλούζες τους που τους άρεσε πολύ  :grin:)
Και που λέτε... πάω... τα πιάνω με μωρομάντιλο τα πετάω, στο καλαθάκι - το αδειάζω και έξω. Τραβάω και καζανάκι και ευτυχώς έφυγε αυτή η βρώμα. Δηλαδή η μυρωδιά που θα τους ενοχλούσε γιατί εμένα δεν θα με ενοχλούσε και πολύ :grin:

0-0 ήρθε το σκορ, και ήταν ψιλό χαρούμενα τα αντράκια μου. Εν το μεταξύ με έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη και αυτοί που δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις, οπότε μιλάνε ανοιχτά όλοι μπροστά μου...
αλλά το καλό είναι ότι το κάνουν με χαμόγελο και ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μου φέρονται πολύ καλά :grin:  :erection:

Σήμερα εκεί που μάζευα τα ρούχα τους στο τέλος, του ενός ήταν μούσκεμα... η μπλούζα θα ζύγιζε και ένα κιλό με τον ιδρώτα που είχε, μου το είπε και ο ίδιος και μετά πάω και του λέω, πολύ ιδρώνει ρε φίλε μου... οπότε κάνανε ένα σχόλιο εκεί και καταλάβανε λιγάκι τα φετίχ μου :cheesy:
Ο άλλος μου λέει, εεε χχχ μύρισε λίγο το παντελόνι μου, την ώρα που μου το πετάει, και γυρνάω λίγο και το μύρισε, οπότε με είδε μόνο αυτός και ο αρχηγός :P

Στο τέλος που είχαμε μείνει δύο μου λέει ο ίδιος, να σου χτυπήσω την πούτσα μου στο κεφάλι? Του λεω θα σε γρατζουνάει, καλύτερα δεν είναι στη γλώσσα? :P και μείναμε εκεί...

Το ωραίο τώρα!!!

Μετά το ημίχρονο, και ενώ εγώ κάθομαι έξω από τα αποδυτήρια, σκάνε οι δύο επόμενες ομάδες... μία στα δεξιά μας και μία στα αριστερά μας, και τρελάθηκα στο να βλέπω πούτσες παντού!!! (εννοώ με τα ρούχα τους, που πέταγαν όμως οι ψωλάρες) και μάλιστα από τη μία ομάδα, νομίζω ότι ερωτεύτηκα κιόλας.... :grin:

Όταν ήρθε η ομάδα μου, είδα έναν που μιλούσε με αυτούς και μου είπε ότι πέρυσι έπαιζε και αυτός εκεί... του λέω ωραία θα μου κάνεις κονέ :grin: και όλως τυχαίως, όταν τους είπα ποιος μου γυάλισε, μου είπαν ότι είναι Αλβανός... :hi:  :erection:

Τέλεια πέρασα και σήμερα. Τώρα άλλες δύο μέρες προπόνηση και μετά διακοπές Πάσχα.... θα μου λείψουν, αν και ελπίζω να χορτάσω ύπνο τουλάχιστον.
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα περισσότερα, όπως το να γίνει κάτι, ή να με καλέσουν σε καμία βόλτα, κανένα σπίτι κτλπ... αλλά μόλις που κοντεύω να κλείσω μήνα κοντά τους, οπότε σκέφτομαι ότι δεν είναι και άσχημα...

:)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139