Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_n96b6hSVCY1rjdreao1_540.jpg

Αυτό θέλω να μου πάρει κάποιος για τα γενέθλιά μου τον Αύγουστο...  :smitten:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
δες τι ειδε ο ντοπαμινα στο σινεμα......

Δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά τη μέρα και ώρα που πήγα, μέσα στο σινεμά υπήρχαν καμιά 15αριά πελάτες από τους οποίους
οι 10 ήταν αλλοδαποί (αλβανοί και ρουμάνοι μου φάνηκαν οι περισσότεροι) και οι υπόλοιποι ήταν πορνοπαππούδες 70+ χρονών,
παθητικοί, ατημέλητοι και σιχαμεροί. Ο ένας από τους παππούδες (ο πιο αξιοπρεπής) ερωτοτροπούσε σε μπροστινό κάθισμα της πλατείας
με ένα νεαρό αλβανό
(προφανώς επί χρήμασι) και οι άλλοι παππούδες περιφέρονταν στην αίθουσα ψάχνοντας για παρέα.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Φυσικά... σιγά μη κάθομαι να γράφω τόσην ώρα για να τα διαβάζω εγώ... :P
τέσπα τώρα δεν γράφω και τίποτα, είναι πάρα πολλά για να τα περιγράψω εδώ από το πληκτρολόγιο και επίσης είμαι λίγο χάλια ψυχολογικά οπότε άλλη στιγμή αν είναι...

λεγε ρε τι επαθες παρακαλια θελεις

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
3
Πόντοι
1
ή με παρακάλια ή με ξύλο λειτουργώ εγώ... μπορεί να γράψω αργότερα, τι έγινε τις τελευταίες δύο μέρες. αν και όλα πήγαν τέλεια. :)

αν μας πεις σου υποσχομαι πως θα σε σοδομισουμε ομαδικως ....

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Οκ λοιπόν, συνοπτικά ότι θυμάμαι.
Όπως σας είχα πει την Κυριακή είχαμε αγώνα και ήρθε 0-0, αν και τα αγόρια μου ήταν χαρούμενα γι αυτό.
Κανονικά προπόνηση έχουμε Τρίτη με Παρασκευή αλλά λόγω μεγάλης εβδομάδας, θα πηγαίναμε Δευτέρα και Τρίτη.

Πάω λοιπόν τη Δευτέρα...
και λογικό... δεν ήρθαν πολλοί...

Εδώ να πω το εξής...
Στην ομαδική συζήτηση που είχαμε φτιάξει στο fb, την προηγούμενη μέρα, δεν θυμάμαι τι λέγαμε, αλλά ένα παιδί, το οποίο το είχα δει μόνο 2 φορές στις προπονήσεις μου γράφει: Χ αν χύσουμε όλοι σε ένα ποτήρι θα τα πιείς?

τρελάθηκα εγώ! όπα λέω... αυτός δύο φορές με έχει δει και κατάλαβε αμέσως τα γούστα μου ενώ οι άλλοι τόσο καιρό μου λένε, και πόσα δίνεις, και μου προτείνουν τον ένα και τον άλλο.

Ναι φυσικά λέω, το ρωτάς. Στην υγεία σας θα τα πιω.

Τη Δευτέρα λοιπόν, φτάνει ο ένας από τους Αλβανούς, μαζί με ένα άλλο παιδί που δεν είχα ξαναδεί...
Εγώ με το που είδα αυτό, + το ότι δεν μαζεύονταν και πολλοί... ψιλοκατάλαβα τι θα παιχτεί... αφού τις προηγούμενες μέρες μου έστελναν φώτος στο fb και μου έλεγαν, αυτός πως σου φαίνετα, αυτός σου αρέσει κτλπ.

Τεσπα. αυτό το παιδί δεν το γνώριζα και μου το συστήνουν. Ο χχ μου λένε είναι ο αδερφός του χχ. Δηλαδή ο αδερφός αυτού που μου έγραψε για το ποτήρι.

(Ρε γαμώτο δεν ξέρω πως να αναφέρομαι σε αυτούς, είναι και πολλοί και δεν θέλω να γράφω τα αληθινά τους ονόματα...)

Μου λένε, πως σου φαίνεται ο τάδε, είναι αδερφός του χ. Το κατάλαβα λέω, μοιάζουνε. Είναι και οι δύο κούκλοι :cheesy:

Ε μετά κάτι μου έλεγαν, και μου λέει ο ένας Αλβανός να σου πω κάτι ... αυτό για το ποτήρι δεν στο έγραψε ο χχ αλλά ο χχ. Δηλαδή αυτός που είχα μπροστά μου!!!

Τρελάθηκα, γιατί σας είπα ότι αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο μέσα στα γούστα μου έπεσε αυτός χωρίς να με γνωρίζει. Ηλικία 19-20 αν θυμάμαι καλά.

Ξεκινάμε την προπόνηση, και αρκετή ώρα αργότερα, σκάει μύτη ο άλλος Αλβανός, είχε έρθει μόνο ο ένας από τα αδέρφια, γιατί ο άλλος και καλά είχε θέμα με τα πόδια του και δεν θα έπαιζε. Και σκάει μύτη με τα πολιτικά και με παρέα ένα άλλο παιδί πολύ όμορφο, με πολύυυ πλούσιο και ωραίο μαλλί.
Κάθονται σε μία άκρη και απλά σχολίαζαν, γέλαγαν κτλπ.

Κάποια στιγμή πάω προς τα εκεί και λέω αρχηγέ δεν θα μας συστήσεις. Από εδώ ο τάδε μου λέει, και δώσαμε τα χέρια με το παιδάκι.

Τελειώνει η προπόνηση και τώρα στα αποδυτήρια...
(συνεχίζεται...)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
(...συνεχίζεται)

Στα αποδυτήρια τώρα, και αφού έφυγαν κανα δυο, είχαμε μείνει σχετικά λίγοι, αλλά και αρκετοί. Επίσης είχε έρθει επίσης με τα πολιτικά και ο αδερφός του άλλου παιδιού... μαζεύτηκαν δηλαδή όλοι όσοι μιλούσαμε στο fb, στο τέλος στα αποδυτήρια... οπότε κατάλαβα ότι ήρθαν για να παιχτεί φάση....

τελικά δεν παίχτηκε μη χαίρεστε :(

αρχικά, είχα πει εγώ στο παιδί, ότι αυτό που μου έγραψες για το ποτήρι το έχω πάρει σαν υπόσχεση οπότε περιμένω μετά το Πάσχα να το οργανώσετε.
εδώ να σημειώσω ότι το παιδί είναι φαντάρος αυτό τον καιρό...

και μου λέει... πήγαινε απέναντι και φέρε ένα ποτήρι.
εννοούσαν από ένα μαγαζάκι, έχει 2-3 καφέ έξω από το γήπεδο.
και έπιανε και τη πούτσα του.

κάποιοι άλλοι έκαναν ήδη ντους, και κάποια στιμγή, ένας από τους υπόλοιπους τραβούσε βίντεο.... τους γυμνούς στα ντους... και μου έλεγε θα στο στείλω μετά στο fb να μαλακιστείς...

εκεί τρόμαξα λίγο γιατί σκέφτηκα μήπως με τραβούσαν ή ηχογραφούσαν και εμένα όση ώρα λέμε αυτά τα διάφορα...
τεσπα...

μου έλεγαν πήγαινε φέρε ποτήρι, αλλά όταν τους έλεγα να πάω? ή έχω μπουκαλάκι με νερό εδώ, ή τι το θέλετε το ποτήρι και δεν τα ρίχνετε κατευθείαν στόμα κτλπ δεν έκαναν κάτι.
οπότε καταλάβαινα ότι θέλουν να γίνει κάτι αλλά και δεν θέλουν....

ένας άλλος, ο κλασικός που την έχει αρκετά μεγάλη και την κάνει ελικοπτεράκι στο ντους μου λέει σκύψε να στην κοπανήσω στο κεφάλι, εγώ εν το μεταξύ ντρεπόμουν και ένιωθα το πρόσωπο μου να έχει ανάψει, αλλά εκείνη τη στιγμή ούτε έσκυψα αλλά ούτε το είχα και εντελώς όρθιο, ήμουν ψιλοσκιμένος δηλαδή, αν ήθελε θα μπορούσε, αλλά κι αυτός... ήταν σαν να θέλει αλλά και να μη θέλει. οπότε δεν έγινε τίποτα....

αφού ντύνονταν... τους είχα πει ότι θα έκανα κι εγώ ντους στο τέλος.
και φεύγουν.... με χαιρετούν...
και μετά έκατσα εγώ να καθαρίσω και να κλειδώσω, αλλά εκεί που καθάριζα κατάλαβα ότι ήταν κανα δυο έξω, είδα τα κεφάλια τους από το παράθυρο του μπάνιου, αλλά τίποτε άλλο.

και μετά από 10 λεπτά περίπου που τελειώσα και θα έφευγα ανοίγω και τους βλέπω όλους έξω....!!!
αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση και καλό σημάδι, διότι αυτοί γενικά φεύγουν με τη μία όταν ντύνονται, βιάζονται να φύγουν για τα σπίτια τους ή για βόλτα συνήθως... και ήταν όλοι εκεί...

περιμέναμε να μπεις στο ντους μου λένε και να μπούμε!!!

εγώ εκεί και χάρηκα αλλά και τρόμαξα.
Γιατί δεν έκανες μου λένε.

Πούστης είμαι τους λέω όχι χαζός. Με τόσα κινητά εδώ πέρα δεν θα έκανα κάτι τέτοιο τους λέω...
ξαναμπήκαν για λίγο, λέγαμε τις κλασικές βλακείες κτλπ αλλά δεν έγινε κάτι...
μπήκε και το ένα καυλάκι για χέσιμο στην τουαλέτα και μου έλεγαν όλοι πηγαίνε μπες κτλπ, αλλά αυτός είχε κλειδώσει...
και τελικά φύγαμε....

μέχρι εκεί όλα καλά....
αυτό που με χάλασε έγινε μετά στην ομαδική συζήτηση στο fb.

(συνεχίζεται...)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
(...συνεχίζεται)

Με το που έφυγα εγώ από εκεί και ενώ περίμενα στη στάση το λεωφορείο μπαίνω σητν συζήτηση στο fb και τους λέω προσθέστε και τον χ. το παιδί που μου είχε αναφέρει τη φάση με το ποτήρι.

με το που μπαίνει, του στέλνω το "ερωτευμένος είμαι" του νικηφόρου, και του λέω αφιερωμένο. και βγήκε από τη συζήτηση :P

μετά κάποιος τον ξανα έβαλε. και συνεχίσαμε αργότερα το βράδυ που ήμουν από το σπίτι.

Αρχικά δεν θυμάμαι πως ξεκίνησε η συζήτηση και τι λέγαμε αλλά μου έστειλε ένας άλλος Αλβανός στο fb που του είχα στείλει παλιότερα αρκετά μηνύματα για μασάζ, και με αποκάλεσε καραφλό... επομένως κατάλαβα με τη μία, και αφού ήταν κοινός γνωστός με μερικά από τα παιδιά αυτά ότι του μίλησαν...
με το που τους το ανέφερα αυτό μου στέλνουν φώτο που είναι σε καφέ παρέα με αυτόν....

αυτό με χάλασε λίγο, γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί να τράβηξαν φώτος ή βίντεο κτλπ.... και δεν μου άρεσε το να με συζητάνε με άλλους.

τεσπα...
αυτός με μπλόκαρε μετά.

και συνεχίσαμε εμείς κάπως πιο πρόστυχα...
καύλωσα κι εγώ...

κυρίως διότι αυτό το παιδί... όχι μόνο κατάλαβε τα γούστα μου, αλλά και διότι αν και μικρός είναι το στυλ του άντρα Αφέντη, αυτό που μου αρέσει δηλαδή και μιλούσε ανάλογα.
μου έλεγα ότι αύριο θα σε βάλω να μου καθαρίσεις τα παπούτσια με τη γλώσσα, θα σε χύσουμε όλοι στη μάπα και μετά θα σε πλακώσουμε στο ξύλο και τέτοια...

εκεί καύλωσα λίγο και άρχισα να τους στέλνω φώτος πρόστυχες, όπως ανεβάζω κι εγώ, κάποιες με γυναίκες, αλλά έστειλα και κάποιες με πούτσες... και εκεί ξενέρωσαν...

(σας τα περιγράφω όλα συνοπτικά, και όσα θυμάμαι διότι δυστυχώς βγήκα από τη συζήτηση και μετά χάνεται το ιστορικό, δεν μπορούσα να δω τι είχαμε πει...)

και για να μη τα πολυλογώ, μου είπαν μη στέλνεις τέτοια, βγήκε ο καυλάκος από τη συζήτηση και εγώ τώρα δεν ξέρω με ποιο συναίσθημα... ένιωθα διάφορα εκείνο το βράδυ... ντροπή, ξεφτίλα, ερωτευμένος να πω με αυτό το παιδί? αφού με πείραξε το ότι βγήκε... και το ότι χαλάστηκε... βασικά στην ουσία μόνο αυτόν σκεφτόμουν....
και βγήκα κι εγώ από τη συζήτηση.

επομένος Δευτέρα βράδυ, ήμουν πολύ μπερδεμένος... δεν ήξερα τελικά τι έγινε... απλά με ξεφτίλισαν και με ντρόπιασαν, αφού στην τελική δεν έγινε και τίποτα μεταξύ μας, και άρα με κορίδεψαν... δεν θα με ξαναθέλουν? αν πάω αύριο τι θα γίνει? θα με βρίσουν? θα με διώξουν?
Να πάω την Τρίτη? Να μην πάω? Να πάω να πάρω τα πράγματα που έχω αφήσει εκεί και να φύγω?
Ήμουν πολύ μπερδεμένος...

Τελικά μου μίλησε και ο τερματοφύλακας, ο οποιός μου έκανε το κονέ με την ομάδα και αποφάσισα να πάω εγώ κανονικά και ότι γίνει.

Πάντως εδώ πιστεύω ότι όλη η μαλακία έγινε, διότι έφεραν αυτά τα 2-3 παιδάκια που ήταν εκτός ομάδας, οπότε με είδαν απλά σαν μία λυσασμένη πουστάρα, ξεφτιλίστηκα μπροστά τους κτλπ λογικό, ενώ με τα παιδιά της ομάδας μου, έγινε σιγά σιγά και σταδιακά αυτό, αναπτύξαμε μία σχέση οικειότητας και μπορούσα να τους μιλάω ανοιχτά.... επομένως εκεί αποδίδω εγώ το όλο αυτό που έγινε εκείνη τη μέρα...
(συνεχίζεται...)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
(...συνεχίζεται)

Τρίτη.
Εγώ πήγα κανονικά. Τελειώσα νωρίς με την καθαριότητα και όσο καθόμουν και τους περίμενα, ήρθε ένα παιδάκι 7-8 χρονών και μου ζήτησε να παίξουμε πασούλες...
οπότε μετά έπαιζα με το παιδάκι :cheesy:
(χάρηκα απίστευτααααα, γιατί τα λατρεύω τα παιδάκια)
οπότε και όταν άρχισαν να έρχονται οι παίχτες μου με είδαν εκεί να παίζω με το παιδάκι,
χαιρετηθήκαμε κανονικά... και όλα κομπλέ...
δεν μου είπαν δηλαδή κάτι για τα χτεσινά, και από ότι είδα, χάρηκαν και αυτοί που ήμουν εκεί... ίσως δηλαδή και αυτοί μετά τα χθεσινά να μην ήταν σίγουροι για το αν θα πάω. οπότε όλα τέλεια :)

στην συνέχεια, και πάλι λίγοι ήμασταν... έφερε ο καυλιάρης με το ελικοπτεράκι έναν φίλο του αυτή τη μέρα... :P
ενώ είχαν έρθει και τα άλλα παιδάκια τα της προηγούμενης μέρας.

και μου τον σύστησε... 23χρ. όχι ποδοσφαιριστής αλλά έπαιζε με τον φίλο του, και κάποια στιμγή που έπαιζα μαζί τους, μου λέει αυτός έχει μανίκι... πες του να στο δείξει....
και εννοούσε μανίκι ταττοο, το οποιίο το παιδί μου έδειξε εύκολα και μου λέει ο άλλος ακούμπησε το κιόλας και του χαίδεψα το χέρι...

μετά στα αποδυτήρια... μου λέει έχει και αλλού ταττοο και μου έδειξε ένα στο μπούτι το οποίο του χάιδεψα επίσης.
το παιδάκι αυτό φαινόταν ντροπαλό να έχει κοκκινίσει αλλά και να γουστάρει συγχρόνως... καθώς με τη μία με άφηνε να τον ακουμπήσω.

εδώ να αναφέρω ότι Τρίτη, είχε έρθει και ο φυσικοθεραπευτής που τους κάνει μασάζ, ο οποιίος όπως σας έχω ξαναπεί, αυτός και αν τους πιάνει συζήτησει για ερωτικά και τέτοια... και σήμερα, εκείνη τη μέρα δηλαδή έμαθε και αυτός για εμένα :)

αυτό διότι εγώ εκείνη τη μέρα είχα πάει ήδη ένα ποτήρι από το σπίτι μου, και μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια το έβγαλα και το άφησα δίπλα στον καυλάκο που νομίζω πως έχω ερωτευτεί.... αλλά δεν έγινε κάτι...
επίσης εκεί που έκανε μασάζ είδα και το κωλαράκι του τίγκα στη τρίχα ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν έχει και μου άρεσε ακόμα περισσότερο.

τεσπα... αφού έφυγαν και πάλι οι πολλοί...και είχαμε μείνει 3-4, άρχισαν να με ρωτάνε απορίες μαζί και ο φυσικοθεραπευτής, αν είμαι παθητικός κτλπ...
και όπως κάθε φορά και περισσότερο έρχομαι πιο κοντά στα παιδιά μου.
πχ εκείνη τη μέρα, εκεί που έκανε μασάζ στον ένα αλβανό τον οποιό και πονάει, εγώ του άγγιξα το πόδι, (εδώ σημειώνω ότι στις φώτος που τους έστειλα στο fb ήταν και όλες αυτές με τους αριθμούς που έχω ανεβάσει και εδώ και δείχνουν όλα τα φετίχ μου/φάσεις που γουστάρω), δίπλωσα και τη ζακέτα μου και του την έβαλα για μαξιλάρι, καθώς κάνουν μασάζ στους πάγκους που καθόμαστε.
και εκεί ο άλλος με το ελικοπτεράκι, μου λέει μου τρίβεις λίγο το πόδι... πάνω από τη κάλτσα η οποία ήταν τρύπια... άρχισα να του το τρίβω και του άρεσε!!! εγώ εκεί καύλωσα...

τέλος, μου λέει ο φυσικοθεραπευτής μου κάνεις κι εμένα λίγο στην πλάτη?
και του έκανα, ανέβηκα κι εγώ από πάνω του, στην ουσία ήταν μπρούμητα στους πάγκους κι εγώ με τα ρούχα καθισμένος από πάνω του, και ανοίγει την πόρτα ο προπονητής άλλης ομάδας που μπαίνουν μετά από εμάς και μας είδε σε αυτή τη στάση, :cheesy: κάπως περίεργο πρέπει να ήταν πιστεύω....
(σημείωση: ο συγκεκριμένος είναι καύλας, το απόγευμα που παώ κάνει σε πολύ μικρά παιδάκια αλλά τα βράδια σε μεγαλύτερα παιδιά όπως εμείς, τον έχω βρει στο fb και του έχω στείλει αίτημα είναι καύλας!!!)

τέλος εκεί που άλλαζε ο φυσικοθεραπευτής, τον κοιτάω στο εσώρουχο και του λέω, μια χαρά σώμα έχεις κι εσύ... :P

και το καλύτερο!!!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ!!!
Ο αρχηγός μας ο Αλβανός, όταν έφευγε, χαιρέτησε κάποιον και τον φίλησε στο μάγουλο για καλό Πάσχα, και του λέω κι εγώ θέλω!!!
και με φίλησε!!! ο αρχηγός μου! η λατρεία μου!!! με φίλησε στο μάγουλο! και μετά το ίδιο έκανε και ο αδερφός του!!!
Τα αντράκια μου!

Αυτά :)

Τέλος η αφήγηση.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
hmmmmm σου ζητησαν να φερεις ποτηρι.....και εσυ εμεινες με τα χερια σταυρωμενα...!!

συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω.....τοσο καιρο κανεις σαν τρελος για σπερμα.....μηπως "κιοτεψες";;;

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
hmmmmm σου ζητησαν να φερεις ποτηρι.....και εσυ εμεινες με τα χερια σταυρωμενα...!!
συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω.....τοσο καιρο κανεις σαν τρελος για σπερμα.....μηπως "κιοτεψες";;;

εσύ το έχεις φτάσει σε άλλο επίπεδο...  :bigdick:  :idiot: :uglystupid:
μάθε να διαβάζεις σωστά και μετά κάνε και σχόλια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom