(...συνεχίζεται)
Τρίτη.
Εγώ πήγα κανονικά. Τελειώσα νωρίς με την καθαριότητα και όσο καθόμουν και τους περίμενα, ήρθε ένα παιδάκι 7-8 χρονών και μου ζήτησε να παίξουμε πασούλες...
οπότε μετά έπαιζα με το παιδάκι
(χάρηκα απίστευτααααα, γιατί τα λατρεύω τα παιδάκια)
οπότε και όταν άρχισαν να έρχονται οι παίχτες μου με είδαν εκεί να παίζω με το παιδάκι,
χαιρετηθήκαμε κανονικά... και όλα κομπλέ...
δεν μου είπαν δηλαδή κάτι για τα χτεσινά, και από ότι είδα, χάρηκαν και αυτοί που ήμουν εκεί... ίσως δηλαδή και αυτοί μετά τα χθεσινά να μην ήταν σίγουροι για το αν θα πάω. οπότε όλα τέλεια
στην συνέχεια, και πάλι λίγοι ήμασταν... έφερε ο καυλιάρης με το ελικοπτεράκι έναν φίλο του αυτή τη μέρα...
ενώ είχαν έρθει και τα άλλα παιδάκια τα της προηγούμενης μέρας.
και μου τον σύστησε... 23χρ. όχι ποδοσφαιριστής αλλά έπαιζε με τον φίλο του, και κάποια στιμγή που έπαιζα μαζί τους, μου λέει αυτός έχει μανίκι... πες του να στο δείξει....
και εννοούσε μανίκι ταττοο, το οποιίο το παιδί μου έδειξε εύκολα και μου λέει ο άλλος ακούμπησε το κιόλας και του χαίδεψα το χέρι...
μετά στα αποδυτήρια... μου λέει έχει και αλλού ταττοο και μου έδειξε ένα στο μπούτι το οποίο του χάιδεψα επίσης.
το παιδάκι αυτό φαινόταν ντροπαλό να έχει κοκκινίσει αλλά και να γουστάρει συγχρόνως... καθώς με τη μία με άφηνε να τον ακουμπήσω.
εδώ να αναφέρω ότι Τρίτη, είχε έρθει και ο φυσικοθεραπευτής που τους κάνει μασάζ, ο οποιίος όπως σας έχω ξαναπεί, αυτός και αν τους πιάνει συζήτησει για ερωτικά και τέτοια... και σήμερα, εκείνη τη μέρα δηλαδή έμαθε και αυτός για εμένα
αυτό διότι εγώ εκείνη τη μέρα είχα πάει ήδη ένα ποτήρι από το σπίτι μου, και μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια το έβγαλα και το άφησα δίπλα στον καυλάκο που νομίζω πως έχω ερωτευτεί.... αλλά δεν έγινε κάτι...
επίσης εκεί που έκανε μασάζ είδα και το κωλαράκι του τίγκα στη τρίχα ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν έχει και μου άρεσε ακόμα περισσότερο.
τεσπα... αφού έφυγαν και πάλι οι πολλοί...και είχαμε μείνει 3-4, άρχισαν να με ρωτάνε απορίες μαζί και ο φυσικοθεραπευτής, αν είμαι παθητικός κτλπ...
και όπως κάθε φορά και περισσότερο έρχομαι πιο κοντά στα παιδιά μου.
πχ εκείνη τη μέρα, εκεί που έκανε μασάζ στον ένα αλβανό τον οποιό και πονάει, εγώ του άγγιξα το πόδι, (εδώ σημειώνω ότι στις φώτος που τους έστειλα στο fb ήταν και όλες αυτές με τους αριθμούς που έχω ανεβάσει και εδώ και δείχνουν όλα τα φετίχ μου/φάσεις που γουστάρω), δίπλωσα και τη ζακέτα μου και του την έβαλα για μαξιλάρι, καθώς κάνουν μασάζ στους πάγκους που καθόμαστε.
και εκεί ο άλλος με το ελικοπτεράκι, μου λέει μου τρίβεις λίγο το πόδι... πάνω από τη κάλτσα η οποία ήταν τρύπια... άρχισα να του το τρίβω και του άρεσε!!! εγώ εκεί καύλωσα...
τέλος, μου λέει ο φυσικοθεραπευτής μου κάνεις κι εμένα λίγο στην πλάτη?
και του έκανα, ανέβηκα κι εγώ από πάνω του, στην ουσία ήταν μπρούμητα στους πάγκους κι εγώ με τα ρούχα καθισμένος από πάνω του, και ανοίγει την πόρτα ο προπονητής άλλης ομάδας που μπαίνουν μετά από εμάς και μας είδε σε αυτή τη στάση,
κάπως περίεργο πρέπει να ήταν πιστεύω....
(σημείωση: ο συγκεκριμένος είναι καύλας, το απόγευμα που παώ κάνει σε πολύ μικρά παιδάκια αλλά τα βράδια σε μεγαλύτερα παιδιά όπως εμείς, τον έχω βρει στο fb και του έχω στείλει αίτημα είναι καύλας!!!)
τέλος εκεί που άλλαζε ο φυσικοθεραπευτής, τον κοιτάω στο εσώρουχο και του λέω, μια χαρά σώμα έχεις κι εσύ...
και το καλύτερο!!!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ!!!
Ο αρχηγός μας ο Αλβανός, όταν έφευγε, χαιρέτησε κάποιον και τον φίλησε στο μάγουλο για καλό Πάσχα, και του λέω κι εγώ θέλω!!!
και με φίλησε!!! ο αρχηγός μου! η λατρεία μου!!! με φίλησε στο μάγουλο! και μετά το ίδιο έκανε και ο αδερφός του!!!
Τα αντράκια μου!
Αυτά
Τέλος η αφήγηση.