podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
[URL unfurl="true"]https://s20.postimg.org/csgk74gd9/lop.jpg[/img[/URL]]
Ποστάρω κι αυτήν τη φώτο, μπας και υπάρχει εδώ μέσα κανένας νταλικέρης που γουστάρει να οδηγάει έτσι αραχτός με το εσώρουχο και ξυπόλυτος, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, και θα ήθελε να με πάρει για συνοδηγό, για καμία βολτούλα/παρέα.
:erection:
[/quote]
Ρε Χυσολάγνε το έχεις γαμήσει το θέμα.... Μας έχεις μπερδέψει ..... Πότε ένστολο ζητάς, πότε νταλικέρη-οδηγό.... αποφάσισε επιτέλους :think: :think: :think:
Τέντυ να σε ρωτήσω κάτι άλλο .... με γυναίκα έχεις πάει ποτέ σου??? :S
Ρε Χυσολάγνε το έχεις γαμήσει το θέμα.... Μας έχεις μπερδέψει ..... Πότε ένστολο ζητάς, πότε νταλικέρη-οδηγό.... αποφάσισε επιτέλους
Ρε δεν πας σε κανα σινεμά να ξεχαρμανιάσεις να ησυχάσουμε και εμείς.
γεια σου ρε τεντιΤα γούστα μου φαίνονται συνοπτικά στις φώτος, στην πρώτη σελίδα, πρώτη ανάρτηση.
Η αντρική ποδαρίλα εννοείται!!!
γεια σου ρε τεντι
τι παιχτηκε τεντι :S :S :SΕυχαριστώ κύριε dkabouro, και εσείς έχετε πολύ όμορφη χοντρή ψωλάρα και ανυπομονώ να ξαναπιώ τα χύσια σας!
τυπε καποιοι δεν καταλαβαινουν :S :S :Sρε μην τον αποπαιρνετε, ειναι η καθημερινη λατρεια που εγινε συνηθεια..!!!
Ρε άντρακλες... πείτε μου καμία συμβουλή... δεν αντέχω άλλο, έχω άπειρες καύλες τελευταία, και με εσάς εδώ και με το fb... χύνω γύρω στις 10 φορές την ημέρα... και αν αφαιρέσεις ύπνο και φαγητό, όλο αυτό σε περίπου 12 ώρες...
και εξουθενώνομαι, είμαι πολύ κουρασμένος... αλλά βέβαια αν δεν κλείσω τον υπολογιστή μόλις χύσω, μπορεί σε 2 λεπτά να ξανακαυλώσω και πάλι τα ίδια... :S
Τα νεύρα μου, γιατί είναι κουραστικό, μου τρώει όλη την ενέργεια και τον χρόνο, αλλά δεν μπορώ και να το αποφύγω.
τυπε καποιοι δεν καταλαβαινουν :S :S :S
τυπε τωρα που αλλαξες φωτο ειδες καποια διαφορετικη αντιμετωπιση :S :S :Sτυπε ειναι αινιγματικες οι φωτο που βαζει οιπποτηςχυσολαγνος,γι'αυτο :S :S :S
τυπε τωρα που αλλαξες φωτο ειδες καποια διαφορετικη αντιμετωπιση :S :S :S
εχε πιστη τυπε :S :S :Sτυπε μαλλον περασα απαρατηρητος :S :S :S
εχε πιστη τυπε :S :S :S