Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μιας και δε μιλατε με pm τουλαχιστον μιληστε πιο ανοιχτα να μαθαινουμε και εμεις..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μιας και δε μιλατε με pm τουλαχιστον μιληστε πιο ανοιχτα να μαθαινουμε και εμεις..
εγώ δεν είχα σκοπό να βγάλω ιδιαίτερους διαλόγους φόρα παρτίδα....
Αλλά επειδή δεν κωλώνω και ο πιτσιρικάς το ξέρει του απαντάω όπως θέλει. Και δημόσια και ιδιωτικά και με σήματα μορς αμα γουστάρει....

Και ξαναματαλέω........
Στις παλιές πουτάνες πρέπει να υπάρχει σεβασμός γιατί ξέρουν πολλά και μπορούν να διδάξουν πολύ περισσότερα........  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) λες να ειμαι τοσο γκαγκαουγκας κ να ηθελα να το στειλω πμ   :uglystupid: :uglystupid:

2)μπα ετσι το εκανα για να τσιτωθουν μερικοι  :2funny: :2funny: :2funny:

1) Εννουσα οτι μιας και γραφεις δημοσια, ευλογο ειναι να πρεπει να  δωσεις στα μελη να καταλαβουν τι γινεται..

2) Και ο λογος περι αυτου ? Γιατι ας πουμε δεν εγραψες ενα μνμ για να τους χαλαρωσεις η' ενα μνμ ενημερωτικο οπως πριν εκανε ο φιλτατος Vasos ?

Επισκέπτης
2) Και ο λογος περι αυτου ? Γιατι ας πουμε δεν εγραψες ενα μνμ για να τους χαλαρωσεις η' ενα μνμ ενημερωτικο οπως πριν εκανε ο φιλτατος Vasos ?

επειδη  ειμαι μαλακας με περικεφαλαια  :tooth: :tooth:
εγω εκανα πλακα υπο μορφη χιουμορ επειδη  ο καθενας εχει τον δικο του τροπο...τωρα για αλλους μπορει να ειναι μαλακια ο τροπος για αλλους μπορει να τα περνουν σοβαρα,δεν νομιζω επισης να εβγαλα ΚΑΝΕΝΑΝ διαλογο μιλησα γενικως κ αοριστος  ;)
δεν νομιζω να καταλαβε κανενας τι ειπα,κ επειδη ακριβως ξερω οτι δεν ειναι χεστης γι αυτο το εκανα κ δημοσια...τωρα εαν θιχχτηκε ζηταω συγνωμη κ η προθεση μου ηταν αλλη κ οχι να το παιξω εξυπνος,δεν νομιζω τοσο καιρο εδω να εχω δειξει κατι τετοιο...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ο μουνιλας εγραψε παλι..... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδη  ειμαι μαλακας με περικεφαλαια  :tooth: :tooth:
εγω εκανα πλακα υπο μορφη χιουμορ επειδη  ο καθενας εχει τον δικο του τροπο...τωρα για αλλους μπορει να ειναι μαλακια ο τροπος για αλλους μπορει να τα περνουν σοβαρα,δεν νομιζω επισης να εβγαλα ΚΑΝΕΝΑΝ διαλογο μιλησα γενικως κ αοριστος  ;)
δεν νομιζω να καταλαβε κανενας τι ειπα,κ επειδη ακριβως ξερω οτι δεν ειναι χεστης γι αυτο το εκανα κ δημοσια...τωρα εαν θιχχτηκε ζηταω συγνωμη κ η προθεση μου ηταν αλλη κ οχι να το παιξω εξυπνος,δεν νομιζω τοσο καιρο εδω να εχω δειξει κατι τετοιο...
βρε μαλακιστήρι πλάκα κάνουμε........ Σου έστειλα πμ...... Φραπές σερβίρεται ιδιωτικώς για εκλεκτά μέλη και δη σε αυτούς που έχομεν αδυναμία...... ;) :) :) :) :) :) :) :)

υ.γ. Δεν παρεξηγώ ποτέ έξυπνους ανθρώπους και ξηγημένους.  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Αυτό να το θυμάσαι. Αλλά άμα σε εμπιστευτώ και παίξεις πουστιά την πούτσισες....

Επισκέπτης
βρε μαλακιστήρι πλάκα κάνουμε........ Σου έστειλα πμ...... Φραπές σερβίρεται ιδιωτικώς για εκλεκτά μέλη και δη σε αυτούς που έχομεν αδυναμία...... ;) :) :) :) :) :) :) :)

υ.γ. Δεν παρεξηγώ ποτέ έξυπνους ανθρώπους και ξηγημένους.  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Αυτό να το θυμάσαι. Αλλά άμα σε εμπιστευτώ και παίξεις πουστιά την πούτσισες....

1)πμ δεν ειδα κανενα,δεν μου εχει ερθει τιποτα :)

2)η πουστια σχετικη ειναι  :2funny:  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προς μουν.........
και πες του φίλου σου του μάστερ φραπ-αντάρ να μην καρφώνεται με διπλά νικς...........
άλλο εάν και σε αυτόν τρέφομεν ιδιαιτέρα συμπάθεια..... 
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ρε αλητήριοι  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
τσιμπήστε νέο αβατάριο και νέα υπογραφή......  :uglystupid:  :uglystupid:  ;)
μιας και οι δύο είστε άμεσα ενδιαφερόμενοι
:2funny:  :2funny:  :-*  :-*

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
βάσος welcome back......  :boobies:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ελάτε gentlemen  είστε  πολύ  ωραίοι  λεβέντες  όλοι για  να  λέτε  αυτά  τα  πράγματα  και  να  μιζεριάζουμε .
Γνωριστείτε  εκτός  net  και κάνετε ό,τι θέλετε , αν  αξίζει  , εκεί είναι η  μαγκιά .
Εδώ  κρατάτε  ένα  επίπεδο , κάποια  όρια , για  να  μπορούμε  να  τα  λέμε .
Και  συγχωρέστε  με  για  το  δασκαλίστικο αυτό  στυλάκι .
Το  ξέρετε ότι σας  αγαπάω  όλους
Ρ.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
απάντησα με πμ..  ;)

Επισκέπτης
Γεια χαρα μαγκες...
Ηθελα να πω ενα αντιο σε ολα τα καλα παιδια που τα εχουμε πει εστω κ μια φορα μεσω πμ...
Καλα να περνατε...
Ο μεφιστο φευγει για αλλες πολιτειες...κ οταν γυρισει δεν θα ειναι σιγουρα ο ιδιος...
Να ευχηθω καλες στριπτιζοτσαρκες...με οσο το δυνατον λιγοτερες αναποδιες...
Τελος να θυμαστε οτι εσεις διαμορφωνετε την αγορα...με τα δικα ΣΑΣ λεφτα...

Καλο καλοκαιρι....

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γεια χαρα μαγκες...
Ηθελα να πω ενα αντιο σε ολα τα καλα παιδια που τα εχουμε πει εστω κ μια φορα μεσω πμ...
Καλα να περνατε...
Ο μεφιστο φευγει για αλλες πολιτειες...κ οταν γυρισει δεν θα ειναι σιγουρα ο ιδιος...

Καλο καλοκαιρι....

Καλό καλοκαίρι καλά να περνάς.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Γεια χαρα μαγκες...
Καλα να περνατε...

Καλο καλοκαιρι....

Καλημερα αδελφε..

Τι κελεπουρι μας πεταξες πρωι πρωι ?

Για πες τι εχεις στο "διαβολικο" μυαλουδακι σου ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom