You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 296K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ δεν είχα σκοπό να βγάλω ιδιαίτερους διαλόγους φόρα παρτίδα....Μιας και δε μιλατε με pm τουλαχιστον μιληστε πιο ανοιχτα να μαθαινουμε και εμεις..
Αλλά επειδή δεν κωλώνω και ο πιτσιρικάς το ξέρει του απαντάω όπως θέλει. Και δημόσια και ιδιωτικά και με σήματα μορς αμα γουστάρει....
Και ξαναματαλέω........
Στις παλιές πουτάνες πρέπει να υπάρχει σεβασμός γιατί ξέρουν πολλά και μπορούν να διδάξουν πολύ περισσότερα........
1) λες να ειμαι τοσο γκαγκαουγκας κ να ηθελα να το στειλω πμ
2)μπα ετσι το εκανα για να τσιτωθουν μερικοι
1) Εννουσα οτι μιας και γραφεις δημοσια, ευλογο ειναι να πρεπει να δωσεις στα μελη να καταλαβουν τι γινεται..
2) Και ο λογος περι αυτου ? Γιατι ας πουμε δεν εγραψες ενα μνμ για να τους χαλαρωσεις η' ενα μνμ ενημερωτικο οπως πριν εκανε ο φιλτατος Vasos ?
Επισκέπτης
2) Και ο λογος περι αυτου ? Γιατι ας πουμε δεν εγραψες ενα μνμ για να τους χαλαρωσεις η' ενα μνμ ενημερωτικο οπως πριν εκανε ο φιλτατος Vasos ?
επειδη ειμαι μαλακας με περικεφαλαια
εγω εκανα πλακα υπο μορφη χιουμορ επειδη ο καθενας εχει τον δικο του τροπο...τωρα για αλλους μπορει να ειναι μαλακια ο τροπος για αλλους μπορει να τα περνουν σοβαρα,δεν νομιζω επισης να εβγαλα ΚΑΝΕΝΑΝ διαλογο μιλησα γενικως κ αοριστος ;)
δεν νομιζω να καταλαβε κανενας τι ειπα,κ επειδη ακριβως ξερω οτι δεν ειναι χεστης γι αυτο το εκανα κ δημοσια...τωρα εαν θιχχτηκε ζηταω συγνωμη κ η προθεση μου ηταν αλλη κ οχι να το παιξω εξυπνος,δεν νομιζω τοσο καιρο εδω να εχω δειξει κατι τετοιο...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ο μουνιλας εγραψε παλι..... ;)
έχει μυαλο ο μουνιλας,το χει σας λεω,το χει.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
βρε μαλακιστήρι πλάκα κάνουμε........ Σου έστειλα πμ...... Φραπές σερβίρεται ιδιωτικώς για εκλεκτά μέλη και δη σε αυτούς που έχομεν αδυναμία...... ;)επειδη ειμαι μαλακας με περικεφαλαια
εγω εκανα πλακα υπο μορφη χιουμορ επειδη ο καθενας εχει τον δικο του τροπο...τωρα για αλλους μπορει να ειναι μαλακια ο τροπος για αλλους μπορει να τα περνουν σοβαρα,δεν νομιζω επισης να εβγαλα ΚΑΝΕΝΑΝ διαλογο μιλησα γενικως κ αοριστος ;)
δεν νομιζω να καταλαβε κανενας τι ειπα,κ επειδη ακριβως ξερω οτι δεν ειναι χεστης γι αυτο το εκανα κ δημοσια...τωρα εαν θιχχτηκε ζηταω συγνωμη κ η προθεση μου ηταν αλλη κ οχι να το παιξω εξυπνος,δεν νομιζω τοσο καιρο εδω να εχω δειξει κατι τετοιο...
υ.γ. Δεν παρεξηγώ ποτέ έξυπνους ανθρώπους και ξηγημένους.
Αυτό να το θυμάσαι. Αλλά άμα σε εμπιστευτώ και παίξεις πουστιά την πούτσισες....
Επισκέπτης
βρε μαλακιστήρι πλάκα κάνουμε........ Σου έστειλα πμ...... Φραπές σερβίρεται ιδιωτικώς για εκλεκτά μέλη και δη σε αυτούς που έχομεν αδυναμία...... ;)
υ.γ. Δεν παρεξηγώ ποτέ έξυπνους ανθρώπους και ξηγημένους.
Αυτό να το θυμάσαι. Αλλά άμα σε εμπιστευτώ και παίξεις πουστιά την πούτσισες....
1)πμ δεν ειδα κανενα,δεν μου εχει ερθει τιποτα
2)η πουστια σχετικη ειναι ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
προς μουν.........
και πες του φίλου σου του μάστερ φραπ-αντάρ να μην καρφώνεται με διπλά νικς...........
άλλο εάν και σε αυτόν τρέφομεν ιδιαιτέρα συμπάθεια.....
και πες του φίλου σου του μάστερ φραπ-αντάρ να μην καρφώνεται με διπλά νικς...........
άλλο εάν και σε αυτόν τρέφομεν ιδιαιτέρα συμπάθεια.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε γκασμά το κινητό σου δεν έχει πμ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;1)πμ δεν ειδα κανενα,δεν μου εχει ερθει τιποτα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η πουστιά δεν είναι σχετική.... Οι πισωγλέντηδες μόνο κάνουν πουστιές.....
Επισκέπτης
η πουστιά δεν είναι σχετική.... Οι πισωγλέντηδες μόνο κάνουν πουστιές.....
ειναι σχετικο η δεν ειναι????
εγω εκανα πλακα υπο μορφη χιουμορ επειδη ο καθενας εχει τον δικο του τροπο...
Οκ φιλε μου..απλα δεν καταλαβα το χιουμορ σου..Ολα καλα.
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ελάτε gentlemen είστε πολύ ωραίοι λεβέντες όλοι για να λέτε αυτά τα πράγματα και να μιζεριάζουμε .
Γνωριστείτε εκτός net και κάνετε ό,τι θέλετε , αν αξίζει , εκεί είναι η μαγκιά .
Εδώ κρατάτε ένα επίπεδο , κάποια όρια , για να μπορούμε να τα λέμε .
Και συγχωρέστε με για το δασκαλίστικο αυτό στυλάκι .
Το ξέρετε ότι σας αγαπάω όλους
Ρ.
Γνωριστείτε εκτός net και κάνετε ό,τι θέλετε , αν αξίζει , εκεί είναι η μαγκιά .
Εδώ κρατάτε ένα επίπεδο , κάποια όρια , για να μπορούμε να τα λέμε .
Και συγχωρέστε με για το δασκαλίστικο αυτό στυλάκι .
Το ξέρετε ότι σας αγαπάω όλους
Ρ.
Επισκέπτης
Γεια χαρα μαγκες...
Ηθελα να πω ενα αντιο σε ολα τα καλα παιδια που τα εχουμε πει εστω κ μια φορα μεσω πμ...
Καλα να περνατε...
Ο μεφιστο φευγει για αλλες πολιτειες...κ οταν γυρισει δεν θα ειναι σιγουρα ο ιδιος...
Να ευχηθω καλες στριπτιζοτσαρκες...με οσο το δυνατον λιγοτερες αναποδιες...
Τελος να θυμαστε οτι εσεις διαμορφωνετε την αγορα...με τα δικα ΣΑΣ λεφτα...
Καλο καλοκαιρι....
Ηθελα να πω ενα αντιο σε ολα τα καλα παιδια που τα εχουμε πει εστω κ μια φορα μεσω πμ...
Καλα να περνατε...
Ο μεφιστο φευγει για αλλες πολιτειες...κ οταν γυρισει δεν θα ειναι σιγουρα ο ιδιος...
Καλο καλοκαιρι....
Γεια χαρα μαγκες...
Καλα να περνατε...
Καλο καλοκαιρι....
Καλό καλοκαίρι καλά να περνάς.
Γεια χαρα μαγκες...
Καλα να περνατε...
Καλο καλοκαιρι....
Καλημερα αδελφε..
Τι κελεπουρι μας πεταξες πρωι πρωι ?
Για πες τι εχεις στο "διαβολικο" μυαλουδακι σου ???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις