Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Απο τα πιο απολαυστικα ποσταρισματα αγαπητε Πουρε... :rockon: :rockon:

McLein..."Eκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα'ρθεις" αγαπητο μου πικολακι.. ;) ;)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Να μάθεις να μην είσαι ... παρτάκιας ...

κοιμάσαι και ονειρεύεσαι σαμπάνιες για σένα και τον εαυτό σου ...

πάρε κανά τηλέφωνο να πάμε όλοι μαζί παρέα ... (στον ύπνο σου πάντα ...!!!)

Επισκέπτης
Να μάθεις να μην είσαι ... παρτάκιας ...

κοιμάσαι και ονειρεύεσαι σαμπάνιες για σένα και τον εαυτό σου ...

πάρε κανά τηλέφωνο να πάμε όλοι μαζί παρέα ... (στον ύπνο σου πάντα ...!!!)

Eσύ τελικά με το παράπονο της σαμπανοπαρέας θα μείνεις....εκτός απ'τα σημάδια της παντόφλας....xa xa xa

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Eσύ τελικά με το παράπονο της σαμπανοπαρέας θα μείνεις....εκτός απ'τα σημάδια της παντόφλας....xa xa xa

Να σου πω, έχω συνηθίσει να πηγαίνω μόνος μου και να κάθομαι με συγκεκριμένη παρέα στο κοτέτσι ...

2 φορές που κανονίσαμε να πάμε παρέα από εδώ να γνωριστούμε, δεν έκατσε.

Δεν είναι παράπονο απλά θα ήθελα να "γνωριστώ" με κάποια άτομα με τα οποία έχουμε κοινό "χόμπυ" και καλή συζήτηση εδώ ...!!!

Παντόφλα δεν έχω φάει ακόμα ... μέχρι στιγμής είμαι ΘΒ πράκτωρ 000 σε μυστική αποστολή ...  :rockon:

Επισκέπτης
Να σου πω, έχω συνηθίσει να πηγαίνω μόνος μου και να κάθομαι με συγκεκριμένη παρέα στο κοτέτσι ...

2 φορές που κανονίσαμε να πάμε παρέα από εδώ να γνωριστούμε, δεν έκατσε.

Δεν είναι παράπονο απλά θα ήθελα να "γνωριστώ" με κάποια άτομα με τα οποία έχουμε κοινό "χόμπυ" και καλή συζήτηση εδώ ...!!!

Παντόφλα δεν έχω φάει ακόμα ... μέχρι στιγμής είμαι ΘΒ πράκτωρ 000 σε μυστική αποστολή ...  :rockon:

Το ίδιο κ εγώ,δεν μπορώ την πολυκοσμία.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να γνωριστείς...είναι καλά παιδιά...παρόλο που είναι στην 3η ηλικία κ οι ανάγκες τους μεγάλες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χόμπυ ????  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:..........(Περσόνα θες να ξεκινήσουμε νέο χόμπυ ρε ??? Μπάνιο με σαμπάνιες...)!!!!! :2funny: :2funny:

Άσε ρε μάστορα....απλά την τρως υποσυνείδητα κ δεν το καταλαβαίνεις... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλάκες τελειώνετε με τον μακλέιν.....
Οσα χρόνια και να περάσουν όσα βράδια και να φάτε στα κωλάδικα ο Μακλέιν είναι αξεπέραστος γιατί έχει μια εδοποιό διαφορά από εσάς.

Οταν εσείς στην ηλικία του παίζατε με ματς μποξ ο μακλέιν έπαιζε με βυζορώγες και στριγκάκια.
Πάμε παρακάτω....
Οταν έχεις γεννηθεί κάπου όλοι οι άλλοι που μπαινοβγαίνουν είναι απλά απομιμήσεις.
Τελεία-

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το ίδιο κ εγώ,δεν μπορώ την πολυκοσμία.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να γνωριστείς...είναι καλά παιδιά...παρόλο που είναι στην 3η ηλικία κ οι ανάγκες τους μεγάλες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είναι καλή η τρίτη ηλικία ... ειδικά άμα τους ψήσεις να αφήσουν εκείνο το οικοπεδάκι ... μιας και δεν θα το χρησιμοποιήσουν ...

Χόμπυ ????  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:..........(Περσόνα θες να ξεκινήσουμε νέο χόμπυ ρε ??? Μπάνιο με σαμπάνιες...)!!!!! :2funny: :2funny:

Θες να το πεις χόμπυ, άθλημα, βίτσιο, ανάγκη, εξάρτηση ... όπως το βλέπει ο καθένας ...

Άσε ρε μάστορα....απλά την τρως υποσυνείδητα κ δεν το καταλαβαίνεις... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Την τρώω (αν και δε μου αρέσει η έκφραση ...) πλήρως συνείδητά

Επισκέπτης
ρε μαλάκες τελειώνετε με τον μακλέιν.....
Οσα χρόνια και να περάσουν όσα βράδια και να φάτε στα κωλάδικα ο Μακλέιν είναι αξεπέραστος γιατί έχει μια εδοποιό διαφορά από εσάς.

Οταν εσείς στην ηλικία του παίζατε με ματς μποξ ο μακλέιν έπαιζε με βυζορώγες και στριγκάκια.
Πάμε παρακάτω....
Οταν έχεις γεννηθεί κάπου όλοι οι άλλοι που μπαινοβγαίνουν είναι απλά απομιμήσεις.
Τελεία-

Διέδιδε εσύ ψέμματα.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Όταν θα κεράσεις στο παράρτημα,του αγαπημένου σου DD,Cλεοπάτρα...θα σου κοπούν τα έξυπνα ποστ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
είναι καλή η τρίτη ηλικία ... ειδικά άμα τους ψήσεις να αφήσουν εκείνο το οικοπεδάκι ... μιας και δεν θα το χρησιμοποιήσουν ...

Θες να το πεις χόμπυ, άθλημα, βίτσιο, ανάγκη, εξάρτηση ... όπως το βλέπει ο καθένας ...
Την τρώω (αν και δε μου αρέσει η έκφραση ...) πλήρως συνείδητά

Εμένα ευτυχώς μου έχουν γράψει όλα τα κινητά & ακίνητα....οπότε μπορώ να τους διαολοστείλω απο τώρα... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Εσύ πως το βλέπεις ?? Σαν χόμπυ,όπως προείπες??? Δε νομίζω.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πριν είπες οτι δεν τρως παντόφλα...αποφάσισε σε παρακαλώ.... :- :- :-

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Χαίρομαι που σας άρεσε παληόπαιδα .
Μου  άρεσε  και εμένα και το έβαλα στο blog

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διέδιδε εσύ ψέμματα.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Όταν θα κεράσεις στο παράρτημα,του αγαπημένου σου DD,Cλεοπάτρα...θα σου κοπούν τα έξυπνα ποστ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η επόμενη επίσκεψη θα είναι στα Βου Που.....
Υπάρχουν εκκρεμότητες με κάποιους εδώ μέσα και κάποιες κυρίες του εκεί μαγαζιού......

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αγαπητέ πουρ αξεπέραστο το κείμενό σας!..  :sunglasses:
:rockon:  :rockon:  :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χαίρομαι που σας άρεσε παληόπαιδα .
Μου  άρεσε  και εμένα και το έβαλα στο blog
πιο μπλοκ παπουλη,
παντος γραφης καλα μαλον τσικουλατα πινης,να σε παρουν στο ταρατατα να γραφης και μανινα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  λοιπόν  που  μερικοί θυμούνται τον ΤΑΡΑΤΑΤΑ , ωραία κόμικς !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
πιο μπλοκ παπουλη,
παντος γραφης καλα μαλον τσικουλατα πινης,να σε παρουν στο ταρατατα να γραφης και μανινα

Γράφω  στη ΜΑΝΙΝΑ  τα  αισθηματικά  και το ωροσκόπιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom