You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εδώ θα είμαστε να τα λέμε....
Να με ενημερώνεις ανιψούδι μου, για τις τάσεις της μοδός και της νεολαίας έτσι μπράβο
Όπου κ να κάθεσαι...κ όπου κ να πηγαίνεις....αν με έχεις βλάψει κ θέλω να σε βρω...έχεις ήδη ξεγραφτεί...(μέχρι τώρα αυτό συμβαίνει)!!!Μπορεί να γέρασα , αλλά πάντα κάθομαι τοίχο τοίχο , όπως γνωρίζεις .
Τα αντανακλαστικά μου είναι πάντα ακαριαία
Και ... όταν φοράω τα γυαλιά της πρεσβυωπίας δεν παίζομαι στο σημάδι
Και μην ελπίζεις ότι σε έχω συμπεριλάβει στη διαθήκη μου , γι΄αυτό άσε τα hired guns
By the way τί κάνει η πόρσε σου ?
Όσο για σημάδι...δεν μπορεί...αυτοί που πληρώνονται για μια δουλειά,θα είναι καλύτεροι απ'τους ερασιτέχνες....
Δεν έχω ανάγκη απο διαθήκες...ποτέ δεν παρακάλεσα να πεθάνει κανείς...είμαι ήδη φτιαγμένος...
Τέλος,δεν έχω πόρσε...ένα σαξάκι της κακιάς ώρας,ένα crx κ μια 520 10ετίας έχω...;)
γινεκακι σου εινε η Φιδου,μπραβο να γινο νονος εγοέχει μπει στο μάτι του χορσχατ.........
Οσο για το αβατάρ του ετέρου ημίσεως......
Είναι πράγματι έτσι όπως το αφεντικό του....
Γι αυτό την παίρνω μαζί μου πάντα στα κωλόμπαρα.
Για να με προστατεύει απ τα καλλικατζάρια σαν τον ανεψιό ΚεΣΙΑ......
το μπουλο ακομα δε το εχο φαη,εσι κατι παραπανο θα ξερηςΚρέας ναι ... κοτόπουλο όχι
Γενικά μην τρώτε τίποτα που περιέχει μέσα το συνθετικό "πουλο" ... ούτε καν γουρουνόπουλο ...!!!
το ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΟ εινε κοριφη,και το κοτομπεικο καλο εινε αλα μιλια πισο
Επισκέπτης
Εγώ πάντως είμαι κλασσικός (απ'το μπαλέτο) μαλάκας (για ευνόητους λόγους) κ έλληνας (λόγω καταγωγής)!!!!Να ο άνθρωπος που δεν ανήκει στην κατηγορία του κλασσικού μαλάκα έλληνα
και εγο ειμε κλαστικος....πορδοφεντοκλανηςΕγώ πάντως είμαι κλασσικός (απ'το μπαλέτο) μαλάκας (για ευνόητους λόγους) κ έλληνας (λόγω καταγωγής)!!!!
1) δεν νομίζω ότι έβλαψα κανένα Μόνο τον εαυτό μου !
2)Αχ η νεότης
1) Αχχ..
2) Αχχ..
Αμαν μπρε θειο..με νταουνιασες..!!
Επισκέπτης
Mια "μολυβιά" είσαι και εσύ όπως οι περισσότεροι απο εμάς....;)Δεν ξεγράφομαι εύκολα νέε μου , αν και δεν νομίζω ότι έβλαψα κανένα
Μόνο τον εαυτό μου !
Γνωρίζεις δε που κάθομαι αγαπητέ !
Συνεχίζεις πάντως να είσαι φίλος , αν και έχεις κάτι φοβερά ξεσπάσματα .
Αχ η νεότης
Που κάθεσαι ??? Δεν ξέρω...προς το παρόν κάτσε στα αυγά σου...γιατί εγώ κ ο βόθρος θα δείξουμε τις κοιλάρες μας....xa xa xa
Φίλος ? Χρόνια έχει να μου πει κάποιος οτι είμαι φίλος του...πάντως να τα προσέχεις τα φίδια...δεν είναι να τα βάζεις στον κόρφο σου...;) (άλλη έχει το όνομα κ άλλος τη χάρη)!!!
Επισκέπτης
Chopin...σώπαινε....και εγο ειμε κλαστικος....πορδοφεντοκλανης
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
το μπουλο ακομα δε το εχο φαη,εσι κατι παραπανο θα ξερης
το ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΟ εινε κοριφη,και το κοτομπεικο καλο εινε αλα μιλια πισο
ΩπΑ!
Για μισό λεπτό! Άλλο κοτομπίφτεκο, άλλο κοτομπέικον;
Πάνω που πήγα να μάθω τι είναι μπερδεύτηκα.
Ασε θα εμμείνω στο οικολογικό
Επισκέπτης
Ασε θα εμμείνω στο οικολογικό
Ξενέρωτο........
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ξενέρωτο........
Πού να δεις τι καντήλια έχω φάει γι' αυτό το λόγο από τις παρέες που παραγγέλνουν για χάρη μου
Επισκέπτης
Όσα φέρνει η ώρα....δεν τα φέρνει ο χρόνος....;) ;)Δεν είμαι τόσο αθώος
Η ηλικία φέρνει πείρα my dear Mac
Επισκέπτης
Φαντάζομαι...κ δεν εκπλήσσομαι....Πού να δεις τι καντήλια έχω φάει γι' αυτό το λόγο από τις παρέες που παραγγέλνουν για χάρη μου
Ένα σουβλάκι με απ'όλα παρακαλώ...χωρίς τζατζίκι,κρεμμύδια,μουστάρδα,κέτσαπ,ντομάτα κ πατάτες...α,ναι και χωρίς γύρο...ναι κύριε...φέρτε μου μια πίτα σκέτη....
Δεν είμαι τόσο αθώος
Η ηλικία φέρνει πείρα my dear Mac
Aγαπητε Πουρε..Ξεχασες πως αντιδρουσαμε και εμεις, οταν ειχαμε την νεοτητα του Mclein ??
Ετσι ειναι η ζωη..Το ειχα γραψει και προηγουμενως, αλλα δεν πρεπει να το προσεξε κανεις..
"Εκει που εισαι ημουνα και εδω που ειμαι θα'ρθεις"..
Επισκέπτης
Eξαρτάται πόσο μεγάλο είναι το στόμα του,πόσο μικρό ποσοστό του εγκεφάλου του χρησιμοποιεί κ ποιός θα βρεθεί απέναντί του....;) ;) ;)Ποσες ώρες έχει του καθενος ο χρόνος ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις