Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΟΝ =
Εμετικό κατασκέυασμα  θερμικής  επεξεργασίας  κιμά  υποπροϊόντων κοτόπουλου .
Ζυμώνεται  με  διάφορα  εμετικά μυρωδικά  , ψήνεται στην απαίσια πλάκα με τη βοήθεια ουκρανικού ηλιελαίου και  προσφέρεται σε σάντουιτς με  κέτσαπ , μουστάρδα  κ.λπ σε ψωμάκια , τα οποία περιέχουν 4 κουταλιές ζάχαρη

Το ερώτημα που τίθεται είναι τί μυρίζει πιο άσχημα , τα λύμματα ή το  κοτομπίφτεκο ;

Υ.Γ.
Θα  το ξαναπώ τί ωραίο avatar  που έχετε κυρία μου !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν ξέρετε ξιφασκία  και δεν σας φοβούμαι

Επισκέπτης
Το ερώτημα που τίθεται είναι τί μυρίζει πιο άσχημα , τα λύμματα ή το  κοτομπίφτεκο ;

Υ.Γ.

1.To ρέψιμό κ οι μασχάλες μου...μετά απο δουλειά στο βυτίο κ φαγητό το μεσημέρι του Αυγούστου...

2.Μακρυά ρε μπάρμπα απ'την ΟΧΙΑ...σιγά μη χαραμίσουμε τη θεία μου...για τη γέρικη μασέλα σου....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΟΝ =
Ζυμώνεται  με  διάφορα  εμετικά μυρωδικά  , ψήνεται στην απαίσια πλάκα με τη βοήθεια ουκρανικού ηλιελαίου και  προσφέρεται σε σάντουιτς με  κέτσαπ , μουστάρδα  κ.λπ σε ψωμάκια , τα οποία περιέχουν 4 κουταλιές ζάχαρη

Υ.Γ.
αμα σε κερασο 3-4 παπουλι η μασελα θα παρη φοτια

Επισκέπτης
Δεν ξέρετε ξιφασκία  και δεν σας φοβούμαι
Kάτσε στ'αυγά σου ρε θείοοοοοοοοοοοοοο

URL]]

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΟΝ =

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΠΛΙΑΞ λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Σίγουρα το κοτομπίφτεκο μυρίζει πιο άσχημα. Και δεν τα έχω καλά και με το κρέας και δη αυτό που βρωμάει!!!!!!!!! :S :S :S :S

Υ.Γ.
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ.
Είπα να βάλω κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Συνθηματικό κι αυτό, μην ξεγελαστείτε...  :uglystupid:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
1.To ρέψιμό κ οι μασχάλες μου...μετά απο δουλειά στο βυτίο κ φαγητό το μεσημέρι του Αυγούστου...

2.Μακρυά ρε μπάρμπα απ'την ΟΧΙΑ...σιγά μη χαραμίσουμε τη θεία μου...για τη γέρικη μασέλα σου....

Ανιψιέ σε εμπιστεύομαι. :uglystupid:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κύριε ΝΟΚΙΑ
Και  γιατί  να  ξιφομαχήσω  με  τον  περσόνα
Εγώ  εξετίμησα το αυαίσθητο avatar και μόνο .
Σεις  πάθατε κατιτίς .
Θείε ΝΟΚΙΑ !
Αγαπητέ ΒΟΘΡΕ
Δίδετε  μια  νέα  πνοή  στον σουρεαλισμό και σας συγχαίρω
My dear Mac
αυτά  δεν τα φοβούμαι , έχω και εγώ ένα και γνωρίζω τη χρήση του .
Πάντως  η μόνη περίπτωσις  να  χρησιμοποιήσω  κάτι τέτοιο είναι τα πιστόλια μοναμαχίας με τους κανόνας του Ταβερνιέ
Αγαπητή ΟΧΙΑ
Η ευχαρίστησις  είναι όλη ιδική μου κυρία μου

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΠΛΙΑΞ λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Σίγουρα το κοτομπίφτεκο μυρίζει πιο άσχημα. Και δεν τα έχω καλά και με το κρέας και δη αυτό που βρωμάει!!!!!!!!! :S :S :S :S
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ.
Είπα να βάλω κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Συνθηματικό κι αυτό, μην ξεγελαστείτε...  :uglystupid:
ασχετι ,λετε ψεματα στιν κουκλαρα σιμπεθερα,το κοτομπιφτεκο εχη ορεο αγνο κοτοπουλακι με ψομακι,μιροδικα(ορεα και αυτα),λαδι ελιας,ψομακι,και βανης και σαλατα,παλια εβαζα τσατσικακι και τορα μονο τιροσαλατα,εντομεταξι ενας γνοστος διετιτης φιτιτης στη χαροκοπιο μου ειπε οτι εινε καλο και με ντοματουλα και φετουλα,και πινης και μια διο πρασινες,πολι ορεο

Επισκέπτης
Ανιψιέ σε εμπιστεύομαι. :uglystupid:

Μη μου στεναχωριέσαι.....

Εσένα θα σε δώσουμε σε καλό παληκάρι....όχι σε κανένα γεροξούρη....άσε που είναι τρέντυ να είσαι με κανέναν 5-6 χρόνια νεότερό σου κ αν είσαι κ τουμπανιάρικη...μέχρι τα 10 χτυπάς άνετα....

Επισκέπτης
My dear Mac
αυτά  δεν τα φοβούμαι , έχω και εγώ ένα και γνωρίζω τη χρήση του .
Πάντως  η μόνη περίπτωσις  να  χρησιμοποιήσω  κάτι τέτοιο είναι τα πιστόλια μοναμαχίας με τους κανόνας του Ταβερνιέ
Eγώ θα στη ρίξω εκεί που θα μιλάμε για τη φιλία μας πάντως....;) ;) ;)

Ίσως βέβαια να βάλω κάποιον άλλο να το κάνει...γιατί δεν είναι προσωπική η βεντέτα,εξυπηρέτηση θα κάνω.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μη μου στεναχωριέσαι.....

Εσένα θα σε δώσουμε σε καλό παληκάρι....όχι σε κανένα γεροξούρη....άσε που είναι τρέντυ να είσαι με κανέναν 5-6 χρόνια νεότερό σου κ αν είσαι κ τουμπανιάρικη...μέχρι τα 10 χτυπάς άνετα....

:uglystupid:
Να με ενημερώνεις ανιψούδι μου, για τις τάσεις της μοδός και της νεολαίας :grin: έτσι μπράβο  :grin:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Βόθρε σοβαρά τώρα, προσοχή στα κάθε λογής κοτομπίφτεκα. :uglystupid:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βόθρε σοβαρά τώρα, προσοχή στα κάθε λογής κοτομπίφτεκα. :uglystupid:
καθε μεσιμερι τροο της καθιμερινες,βραδι τροο  στη μαμα και στο μπαζακι,μακαρονια με κιμα,παστιτσο,μουσακα,κοκινιστο,παντα να χει κρεας εκτος απο μια φορα κρεατοπιτα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
By the way τί κάνει η πόρσε σου ?
έχει μπει στο μάτι του χορσχατ.........

Οσο για το αβατάρ του ετέρου ημίσεως......
Είναι πράγματι έτσι όπως το αφεντικό του....
Γι αυτό την παίρνω μαζί μου πάντα στα κωλόμπαρα.
Για να με προστατεύει απ τα καλλικατζάρια σαν τον ανεψιό ΚεΣΙΑ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom