Επισκέπτης
Γιατί γελάς....όλοι έχουν απο ένα παράρτημα,να έμενε το DD χωρίς ????
Ο persona(s)...πρέπει να πάει σ'αυτή τη μαγαζάρα....
****Για άβαταρ διάλεξε κάτι σαν την παρακάτω φωτογραφία....(είναι πιο "σικ"..)...
Γιατί γελάς....όλοι έχουν απο ένα παράρτημα,να έμενε το DD χωρίς ????
θα του αρέσει πολύ του θείου!...Γιατί γελάς....όλοι έχουν απο ένα παράρτημα,να έμενε το DD χωρίς ????
Ο persona(s)...πρέπει να πάει σ'αυτή τη μαγαζάρα....
****Για άβαταρ διάλεξε κάτι σαν την παρακάτω φωτογραφία....(είναι πιο "σικ"..)...
θενκς λεο..Nick ωραίο avatar ρε....
πολλές από το ντ.ντολλς ήταν.... έτσι Mc?..
ναι..ωχ...αυτο που φοβομουν...αφραπιες δηλ.!
νεα αφραπενια,γιατι οσ γνοστο ανελαβαν οι μορφομενη και θα μασ κοψουν τα ποδαρια σε μας τους κλασομπανιερατουςναι..
αλλά δεν πειράζει καθώς συνέχεια
προκύπτουν νέα φραπενεία!.... ;)
Ωπ, κάτι μου θυμίζει αυτή η γραφήνεα αφραπενια,γιατι οσ γνοστο ανελαβαν οι μορφομενη και θα μασ κοψουν τα ποδαρια σε μας τους κλασομπανιερατους
θα δοσουν και αδιες πιροσβεστικις,ντισιματος,σιμπεριφορας,και ουρσουλινον στις κοπελες
Αυθεντικός βοθρούλης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11Ωπ, κάτι μου θυμίζει αυτή η γραφή
βαρεθικα ,ολο αντιγραφι και επικολιση,και ο Μακλειν μου πε να με αφθεντικος ,μου τιν ηπαν και αλοι γιατι το πεζα μορφοση και νιοθαν μιονεκτεςΩπ, κάτι μου θυμίζει αυτή η γραφή
μου τιν ηπαν και αλοι γιατι το πεζα μορφοση και νιοθαν μιονεκτες
βαρεθικα ,ολο αντιγραφι και επικολιση,και ο Μακλειν μου πε να με αφθεντικος ,μου τιν ηπαν και αλοι γιατι το πεζα μορφοση και νιοθαν μιονεκτες
γιατι γελας κολιτε ,σοβαρα μιλο
Γνωρίζω....γιατι γελας κολιτε ,σοβαρα μιλο
πρεπι να καταλαβενης τιν προφορα μου,τοσο κερο ιπο την επισταση σουΓνωρίζω....
Προφορά...κ προσφορά....;)πρεπι να καταλαβενης τιν προφορα μου,τοσο κερο ιπο την επισταση σου
μας την πέσαν οι βαρβαροι (τον πανεπιστιμιον )
μας φλομώσαν με δώρα με κορδέλες πολύχρωμες
και κουτιά κοκα κολα....