You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αυτά δεν τα ξέρω....θα περάσω καμια βόλτα....να τα μάθω όμως...Πιο περα στα Στραβα,μαυρολιμνι δε μαζεβει κοσμο
μετα τη ψαθα εινε παραλιακα,εχι και κατι μικρες παραλιες ακοσμες για σκι..Αυτά δεν τα ξέρω....θα περάσω καμια βόλτα....να τα μάθω όμως...
Επισκέπτης
τζετ-σκι ή ξε-σκι ?μετα τη ψαθα εινε παραλιακα,εχι και κατι μικρες παραλιες ακοσμες για σκι..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
για πιρο -σκί ρε...........τζετ-σκι ή ξε-σκι ?
ολο μεσας...,ειδικα εινε μια παρλια βοτσαλατη που χει ενα εκλισακι που χει βουλιαξι απο το σισμο του 81 και απεναντις εχι διο νησακια,φοβερο μερος να τρος τα ΠΙΡΟΣΚΙ Περσονα!!!!!!!!!!!!!!!τζετ-σκι ή ξε-σκι ?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ολο μεσας...,ειδικα εινε μια παρλια βοτσαλατη που χει ενα εκλισακι που χει βουλιαξι απο το σισμο του 81 και απεναντις εχι διο νησακια,φοβερο μερος να τρος τα ΠΙΡΟΣΚΙ Περσονα!!!!!!!!!!!!!!!
ποτε θα παμε παρεα κολιτε,φερε τα πιροσκι θα φερο τα τζετ σκι!!!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ποτε θα παμε παρεα κολιτε,φερε τα πιροσκι θα φερο τα τζετ σκι!!!!!!
μαζί με τον μάκ πάω και για εκκένωση...........
ορε παμε Μακπαρεατο το θεμα εινε πιος απο τους διο σας θα καθαρισι τη κουντουνα μετα!!!!!!!!!!!μαζί με τον μάκ πάω και για εκκένωση...........
γιατι απο τι ξερο διπλομα δε εχετε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ορε παμε Μακπαρεατο το θεμα εινε πιος απο τους διο σας θα καθαρισι τη κουντουνα μετα!!!!!!!!!!!
γιατι απο τι ξερο διπλομα δε εχετε
Καλά ο Αχμέτ δε θα έρθει μαζί;
Αμα λείπει πατρίδα πάρε τον στρέιντζερ
ο Αχμετ κολιτε ανιξε μαζι με τη γινεκα του ψιλικατσιδικο,ο Στρανζερ με προδοσε,οποτε θα ριξετε κλιρο εσι κι ο Μακ,μαλλον σε σενα θα πεσει η κλιροσι μιας και ο Μακ τα χει καλα με τον οξαποδοΚαλά ο Αχμέτ δε θα έρθει μαζί;
Αμα λείπει πατρίδα πάρε τον στρέιντζερ
Επισκέπτης
Εεεεεεεεεεεεπππππππππππππππππ.........
Εγώ θα φέρω τα πιροσκί....ο περσόνας θα καθαρίσει κι εμείς αν θέλουμε (που θα δλδ)...θα βοηθήσουμε....
Εγώ θα φέρω τα πιροσκί....ο περσόνας θα καθαρίσει κι εμείς αν θέλουμε (που θα δλδ)...θα βοηθήσουμε....
σορι που δεν απαντισα αλα εινε η ορα του κοτομπιφτεκουΕεεεεεεεεεεεπππππππππππππππππ.........
παντος πρεπει να παρετε διπλομα ,γιατι αμα βγανουμε παρεα με τα βολβα ,πως θα πινο τις μπιρουλες μου
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πάντως ευτυχώς που έχω κόψει τα πολλά, γιατί τελευταία σε μια γκόμενα σε μια εταιρεία πήγα να πω, Μωρό μου πάμε για ένα χορό;
τι να κλάσεις ρε;
εδώ έχω απαντήσει στον μάνατζέρ μου με "ΝΤΑ"
τι να κλάσεις ρε;
εδώ έχω απαντήσει στον μάνατζέρ μου με "ΝΤΑ"
Μήπως σου ζήτησε να του κάνεις χορό ...???
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Πάντως ευτυχώς που έχω κόψει τα πολλά, γιατί τελευταία σε μια γκόμενα σε μια εταιρεία πήγα να πω, Μωρό μου πάμε για ένα χορό;
Άσε μου έχει τύχει και εμένα αυτό !
Το θέμα είναι να κρατηθείς να μην κάνεις αυτή την ερώτηση αν σε ερωτήσουν : Θα πιούμε ένα ποτό?
Άσε μου έχει τύχει και εμένα αυτό !
Το θέμα είναι να κρατηθείς να μην κάνεις αυτή την ερώτηση αν σε ερωτήσουν : Θα πιούμε ένα ποτό?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μάλλον δεν κατάλαβε τι είπα........Μήπως σου ζήτησε να του κάνεις χορό ...???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις