Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
το ονιρο μου Μακ εινε ενα θαλασοδανιο,αγορα ενος εμπορικου τσιμενταδικου,και ταξιδια Μπογκοτα Παλιοχορα,
προς καπτεν Μακ εσυ καπετανιος δεχεσε!!!!!!!!!

Πρώτα να συγκεντρώσουμε πληροφορίες τι παίζει Μπογκοτά απο στούντιο, cg, ct, μασάζ

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πρώτα να συγκεντρώσουμε πληροφορίες τι παίζει Μπογκοτά απο στούντιο, cg, ct, μασάζ
κολιτε η Μπογκοτα εινε λιμανι???
αλιος θα φορτονουμε μαρακαιμπο Βενεζουελα,οι ορεοτερες μουναρες στον κοσμο!!!!!!!

Επισκέπτης
θα τα κανουμε εισαγογη στα σιγγρομαγαζα,τσιμεντο-πουτα διο σε ενα,ακομα και το Σιερα θα ξανανιξι!!!!!!!!
Εκλεισε το Σιερα ρε βοθρουλη ??????? Φτουυυυυυυ ρε πουστη...κι ελεγα να περασω απο εκει σημερα.....

Μήπως ξέρεις για Ρόξυ ????

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εκλεισε το Σιερα ρε βοθρουλη ??????? Φτουυυυυυυ ρε πουστη...κι ελεγα να περασω απο εκει σημερα.....

Μήπως ξέρεις για Ρόξυ ????
ανιχτο εινε το υπερΡοξι διπλα στο ακατανομαστο,ζει και βασιλεβει
εγο προτιμο το κοριφεο Μιλιοναρε...

Επισκέπτης
ανιχτο εινε το υπερΡοξι διπλα στο ακατανομαστο,ζει και βασιλεβει
εγο προτιμο το κοριφεο Μιλιοναρε...

Εγω θα είμαι Ροξυ το βράδυ....θα μαζεψω ΟΛΑ τα πιπινια...θα βγάλω κ το εφάπαξ απ'την τράπεζα...κ θα περάσω μια αξεχαστη βραδιά....κ στο τελος θα περασω απ'το Λιντο ν'ανοιξω 4 σαμπάνιες στον Πιερο.....χαχαχαχαχαχα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγω θα είμαι Ροξυ το βράδυ....θα μαζεψω ΟΛΑ τα πιπινια...θα βγάλω κ το εφάπαξ απ'την τράπεζα...κ θα περάσω μια αξεχαστη βραδιά....κ στο τελος θα περασω απ'το Λιντο ν'ανοιξω 4 σαμπάνιες στον Πιερο.....χαχαχαχαχαχα
ελα ρε ολα αυτα με 20 ευρο χαρζιλικι,εισε κονομιμενος σε ζιλεβο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom