Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.948
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• glyfada.jpg
    glyfada.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 21

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σύμφωνα με τη δική μου άποψη,όχι ταπεινή,ο μόνος τρόπος για να πέσει γαμήσι είναι να πληρώσεις.
Το θέμα είναι αν σου αρέσει να πληρώνεις πριν ή μετά.

Τα ρεμάλια που τα έχουν όλες, τις πληρώνουνε.....

Επισκέπτης
Τα ρεμάλια που τα έχουν όλες, τις πληρώνουνε.....

Tα έχουν ? Δημοτικό κι έτσι ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλαράκι,το γαμήσι κ η χαζοπαρέα (aka να λέμε μαλακίες) αξίζουν με μια ξεβράκωτη.Τα υπόλλοιπα είναι για τους μαλάκες που ψάχνουν χρυσάφι μες τους βόθρους! Ούτε καν για μόστρα δεν κάνουν πλέον οι ξεβράκωτες που έχουν μείνει ελλάδα! :think: :think: :think: :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φιλαράκι, το πνεύμα σου αλλού και τράβα πλήρωνε εσύ 10Κ αν θες να γαμήσεις. Άλλοι που τα έχουν, όσο τα έχουν, δεν

Επισκέπτης
Πληρώνω όσο με παίρνει,δυστυχώς δεν πολυγαμώ αλλά τα καταφέρνω ικανοποιητικά για το προφίλ μου!  ;)

Όσο για πνεύμα,είσαι σίγουρα πολύ ανώτερος διοτί εγώ γυμνάσιο έβγαλα κι αυτό με το ζόρι.(με μέσον)!  :-

Νομίζω με το φτωχό μου το μυαλό,πως δεν υφίσταται "σχέση" χωρίς να πληρώνει ο άντρας. - με οποιαδήποτε μορφή - ! :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά τα κατάφερες
Αυτοί που διατηρούν ελαφρά σχέση(...) λοιπόν,που μπορεί να έχουν πέσει στην αντιληψή σου, δεν

Επισκέπτης
Κουτσά στραβά,κάτι καταφέραμε κι εμείς οι παλαιοί.Η νεολέρα δεν βλέπω να βαδίζει σταθερα!  :S

Αυτοί που διατηρούν ελαφρά σχέση(...),λοιπόν,ας φάνε καμιά σούπα - προτίμηση φιδέ - γιατί τα νερόβραστα δεν μου αρέσουν και δεν θα πάρω.  :o :o

Έχουν πλάκα αυτά που γράφεις εσύ κι ο κακός ινδιάνος,μου θυμίζουν το ρητό "άλλος πληρώνει,άλλος γαμάει". :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πλήρωνε και γέλα λοπόν :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πληρώνεις - Γαμεί άλλος - Γελάς :2funny:...νόμισα...

Επισκέπτης
Πληρώνεις - Γαμεί άλλος - Γελάς :2funny:...νόμισα...

Aφού δεν καταλαβαίνεις τα γραπτά,τι το παλεύεις και μας μιλάς για πνεύματα κ οινοπνεύματα ;;;  :headbang: :headbang:

Α,άσε τα νομίσματα κατά μέρους και τράβα να δεις τι κάνει η ελαφρά σχέση(...) - μην τυχόν και τη γαμά κανένας ελαφρά και εσύ κοιμάσαι βαριά !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για να καταλάβω... Ποιος είσαι; Γιατί για να μη σε βρίζει ο persona, πρέπει κάποιος άλλος να είσαι :2funny:

Τα ρεμάλια είπα. Δεν τα πήγες κάλά με τη ανάγνωση στο Γυμνάσιο. Αν μετράς, θα μπορείς να πληρώσεις τουλάχιστον

Επισκέπτης
Είμαι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ !!! :grin: :grin: :grin:

Μην σου πω οτι είμαι κι ο αγαπημένος σου.  :2funny: :2funny:

Με βρίζουν όλοι οι άλλοι,γι'αυτό αντιστέκεται ο personanongrata!  :rockon: :rockon:

Τα ρεμάλια ; Α,last year ! Ανάγνωση - γραφή έμαθα πολύ καλά.Το ινδιανάκι της ιχνηλασίας ζήλευα μόνο απ'τον αδερφό μου που τον είχαν στα ώπα ώπα.  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Моя любовь словно птица, которая готова взвиться в вышину

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ψυχολόγο από το Λομονόσοβ έχεις любовь; :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.