Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ποιός θα μου βρει που κάνει CT αυτό το MILF ????????????????????????????????????????????  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dsc_0268.jpg

Επισκέπτης
Σε ποιό μαγαζί έγινε ντου απ'τα στρουμφάκια κ λύθηκε η παρεξήγηση σε 10'' χθες το ξημέρωμα ????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όποιος το βρει κερδίζει,τηλεόραση plasma 19 ιντσώνε - (που το ακούσαμε κι αυτό)!!!  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
10 Κ= 10 κατοστάρικα γνωστά και ως πράσινα ή μαρούλια
Το σύνολο 1000 Έουρα (10*100)

Άμα συζητάγαμε για ένα χιλιαρικάκι ρε μάστορα θα γυρνάγαμε στα γίδια επάνω στο βουνό.

Ρε personanongrata,τι διαβάζουμε ρε μαλάκα ?

1Κ θεωρεί λογαριασμό ο κακός ινδιάνος.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Άμα συζητάγαμε για ένα χιλιαρικάκι ρε μάστορα θα γυρνάγαμε στα γίδια επάνω στο βουνό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για δώσε μου να καταλάβω ρε παίκτη τότε τί ακριβώς είναι το Κ σε αυτά τα μαγαζιά...
και ποιος ακριβώς είναι ο λογαριασμός...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ωραία να δεχτώ πως μιλάμε για χιλιάρικα, αλλά πραγματικά μου προκαλεί εντύπωση ένα άτομο το οποίο ισχυρίζεται πως διαθέτει 10 χιλιάρικα για πέταμα να ζητάει συμβουλές... για το πως θα τα πετάξει στο στριπτηζάδικο?! Ρε ήμαρτον!!!!!!
Ας πάει Ρουμανία να αγοράσει καμία πιτσιρίκα αν είναι έτσι...
Τέλος το θεωρώ μεγάλη μα@@κία και υπερβολή να ξοδέψεις εκει μέσα περισσότερα από ένα χιλιάρικο... μιλάμε για αιμοδότες πια και γνήσια θύματα, ειδικά αν καταφέρουν οι κορασίδες και του φάνε πάνω στο εξάωρο 3-5...
Με την απλή λογική λοιπόν θεώρησα πως ένας που ρωτάει κάτι τέτοιο αναφέρεται σε κατοστάρικα... Μπορεί και να κάνω λάθος λοιπόν οπότε ας τον συμβουλεύσουν οι υπόλοιποι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

είπαμε ...
η περσονιά με το Κ μετράει βάρος σε καράτια.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
από σήμερα θα ξεκινήσω τους μύθους του Περσόνα (κατά το μύθοι του Αισώπου)...........

μια φορά κι ένα καιρό ήταν μια στρίπερ.
μπαίνει ένας κακομοίρης με γυαλάκια, μπλα μπλου ποτάκια, σφνηνάκια το μεροκάματο έχει βγει....
ο αγαπούλης αρχίζει να ζητάει αυτό που ψάχνει.......
αγαπούλης: με πόσα μπορούμε να φύγουμε μαζί για τα περαιτέρω;
στρίπερ: ούτε με 5 Κ......
αγαπούλης: ούτε εάν τα βγάλω τώρα πάνω στο τραπέζι;
στρίπερ: και τώρα να μου τ ακούμπαγες στο τραπέζι (με σιγουριά ότι την ψαρώνει) και πάλι όχι θα πώ.
αγαπούλης: σίγουρα;
στρίπερ: δεν παίζουμε εδώ. αυτό που ζητάς δεν προβλέπεται απαντάει ενοχλημένη.
αγαπούλης: σιωπά, σκύβει, ανοίγει το τσαντάκι και βγάζει 5Κ κολλαράτα από τράπεζα.........τα σκάει στο τραπέζι και λέει χαμηλόφωνα. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: στείλε πι εμ στον κλάιν μάιν...............
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
είπαμε ...
η περσονιά με το Κ μετράει βάρος σε καράτια.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τα καράτια,τα κουβαλάς σε σακούλα ναϋλον ή χάρτινη ?  :2funny: :2funny: :2funny:

από σήμερα θα ξεκινήσω τους μύθους του Περσόνα (κατά το μύθοι του Αισώπου)...........

μια φορά κι ένα καιρό ήταν μια στρίπερ.
.........................................
αγαπούλης: σιωπά, σκύβει, ανοίγει το τσαντάκι και βγάζει 5Κ κολλαράτα από τράπεζα.........τα σκάει στο τραπέζι και λέει χαμηλόφωνα. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: στείλε πι εμ στον κλάιν μάιν...............
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Παλιό.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Σαν ηθικό δίδαγμα,μήπως να λάβω οτι δεν πρέπει να φοράω φακούς αλλά τα ταπεινά μου γυαλάκια ? :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τι να σας πω ρε παλληκάρια τώρα... απλά έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης. Αν κάποιος γουστάρει να δίνει τα χιλιάρικα για να  :knockinb: τότε με γειά του με χαρά του...
Αλλά μόνοι σας το είπατε και πριν πως με αυτά τα λεφτά το θεωρείτε μα@@κία να πάει στα στριπτηζάδικα όταν υπάρχουν γύρω του τόσες πολλές και σαφώς καλύτερες επιλογές...
Όπως και να'χει περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά επιτρέψτε μου να συνεχίσω να πιστεύω πως 1Κ (τώρα που συνεννοηθήκαμε) είναι λογαριασμός... ο,τιδήποτε παραπάνω θυματοποίηση

Επισκέπτης
Τι να σας πω ρε παλληκάρια τώρα... απλά έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης. Αν κάποιος γουστάρει να δίνει τα χιλιάρικα για να  :knockinb: τότε με γειά του με χαρά του...
Αλλά μόνοι σας το είπατε και πριν πως με αυτά τα λεφτά το θεωρείτε μα@@κία να πάει στα στριπτηζάδικα όταν υπάρχουν γύρω του τόσες πολλές και σαφώς καλύτερες επιλογές...
Όπως και να'χει περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά επιτρέψτε μου να συνεχίσω να πιστεύω πως 1Κ (τώρα που συνεννοηθήκαμε) είναι λογαριασμός... ο,τιδήποτε παραπάνω θυματοποίηση

1-2 παρατηρήσεις,αν μου επιτρέπεις :

α)Με 10Κ,φυσικά και είναι μαλακία να περάσεις απο κωλάδικο,όταν τελικός στόχος είναι το γαμήσι.Κουράζεσαι χωρίς λόγο!
β)Για κάποιον που το εισόδημά του είναι 3Κ,τότε το 1Κ είναι λογαριασμός για τον άλλο που το εισόδημά του είναι 100Κ,τότε τα 10Κ είναι κάποιος λογαριασμός!

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις διαφορές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα καράτια,τα κουβαλάς σε σακούλα ναϋλον ή χάρτινη ?  :2funny: :2funny: :2funny:

29190b.jpg

οπως και ο Αίσωπος.

Σαν ηθικό δίδαγμα,μήπως να λάβω οτι δεν πρέπει να φοράω φακούς αλλά τα ταπεινά μου γυαλάκια ?
anixneutis_03.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

α)Με 10Κ,φυσικά και είναι μαλακία να περάσεις απο κωλάδικο,όταν τελικός στόχος είναι το γαμήσι.Κουράζεσαι χωρίς λόγο!
β)Για κάποιον που το εισόδημά του είναι 3Κ,τότε το 1Κ είναι λογαριασμός για τον άλλο που το εισόδημά του είναι 100Κ,τότε τα 10Κ είναι κάποιος λογαριασμός!

έμαθε την απλή αναλογική ο μικρός....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....
δεν πήγαν στράφι τα ιδιαίτερα.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Φίλε δεν έχω διαφορές με κανέναν, τουλάχιστον ακόμα, και είμαι πρόθυμος για κουβέντα.
Σαφέστατα και αντιλαμβάνομαι όλα αυτά που λές και καταλαβαίνω και την διαφορά
Απλά εσύ το βλέπεις αναλογικά, ενώ αυτό που λέω τόση ώρα είναι πως όσα και να βγάζεις το να κάνεις λογαριασμό σε τέτοια μαγαζιά πάνω από χίλια ευρώ για μένα είναι μαλακία.
Για να μην βγάζω φυσικά και τη βρώμικη ουρά μου απ'έξω ξέρω πολύ καλά πως είναι να μπαίνεις σε τέτοια μαγαζιά με τέτοια πακέτα και πως θα ένιωθε ο κάθένας από μας και όπως είπες και στο ποστ που απάντησες στο φίλο που ρώτησε με μοιρασμένες τις πιθανότητες να συμβεί αυτό που όλοι θα θέλανε.
Τέλος κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη αν είναι να γίνει αυτό που θέλουμε με τις κορασίδες υπάρχουν και πολλοί πιο απλοί και λιγότερο δαπανηροί τρόποι.

Επισκέπτης
Τέλος κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη αν είναι να γίνει αυτό που θέλουμε με τις κορασίδες υπάρχουν και πολλοί πιο απλοί και λιγότερο δαπανηροί τρόποι.

Σύμφωνα με τη δική μου άποψη,όχι ταπεινή,ο μόνος τρόπος για να πέσει γαμήσι είναι να πληρώσεις.
Το θέμα είναι αν σου αρέσει να πληρώνεις πριν ή μετά.

να μην ήσουνα και ντροπαλούλης......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Είναι που μοιάζω στην ποκαχόντας. :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom