Άκου που σου λέω,πέθανε για τα καλά.
Φάγαμε τα κόλυβα,ήπιαμε τον καφέ και τα κονιάκ μας και τον συγχωρέσαμε που ήταν άμυαλος!
Πασο.
Αυτα..
Άκου που σου λέω,πέθανε για τα καλά.
Φάγαμε τα κόλυβα,ήπιαμε τον καφέ και τα κονιάκ μας και τον συγχωρέσαμε που ήταν άμυαλος!
Λέει ποτέ ψέμματα ο διάολος ρε?
για πεσΣε ποιό μαγαζί έγινε ντου απ'τα στρουμφάκια κ λύθηκε η παρεξήγηση σε 10'' χθες το ξημέρωμα ????
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
10 Κ= 10 κατοστάρικα γνωστά και ως πράσινα ή μαρούλια
Το σύνολο 1000 Έουρα (10*100)
Για δώσε μου να καταλάβω ρε παίκτη τότε τί ακριβώς είναι το Κ σε αυτά τα μαγαζιά...Άμα συζητάγαμε για ένα χιλιαρικάκι ρε μάστορα θα γυρνάγαμε στα γίδια επάνω στο βουνό.
Ρε personanongrata,τι διαβάζουμε ρε μαλάκα ?
1Κ θεωρεί λογαριασμό ο κακός ινδιάνος.
Άμα συζητάγαμε για ένα χιλιαρικάκι ρε μάστορα θα γυρνάγαμε στα γίδια επάνω στο βουνό.
Ρε personanongrata,τι διαβάζουμε ρε μαλάκα ?
1Κ θεωρεί λογαριασμό ο κακός ινδιάνος.
είπαμε ...
η περσονιά με το Κ μετράει βάρος σε καράτια.....
από σήμερα θα ξεκινήσω τους μύθους του Περσόνα (κατά το μύθοι του Αισώπου)...........
μια φορά κι ένα καιρό ήταν μια στρίπερ.
.........................................
αγαπούλης: σιωπά, σκύβει, ανοίγει το τσαντάκι και βγάζει 5Κ κολλαράτα από τράπεζα.........τα σκάει στο τραπέζι και λέει χαμηλόφωνα. Μήπως να το ξανασκεφτείς;
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: στείλε πι εμ στον κλάιν μάιν...............
Τι να σας πω ρε παλληκάρια τώρα... απλά έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης. Αν κάποιος γουστάρει να δίνει τα χιλιάρικα για να τότε με γειά του με χαρά του...
Αλλά μόνοι σας το είπατε και πριν πως με αυτά τα λεφτά το θεωρείτε μα@@κία να πάει στα στριπτηζάδικα όταν υπάρχουν γύρω του τόσες πολλές και σαφώς καλύτερες επιλογές...
Όπως και να'χει περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά επιτρέψτε μου να συνεχίσω να πιστεύω πως 1Κ (τώρα που συνεννοηθήκαμε) είναι λογαριασμός... ο,τιδήποτε παραπάνω θυματοποίηση
Τα καράτια,τα κουβαλάς σε σακούλα ναϋλον ή χάρτινη ?
οπως και ο Αίσωπος.Παλιό.
Σαν ηθικό δίδαγμα,μήπως να λάβω οτι δεν πρέπει να φοράω φακούς αλλά τα ταπεινά μου γυαλάκια ?
1-2 παρατηρήσεις,αν μου επιτρέπεις :
α)Με 10Κ,φυσικά και είναι μαλακία να περάσεις απο κωλάδικο,όταν τελικός στόχος είναι το γαμήσι.Κουράζεσαι χωρίς λόγο!
β)Για κάποιον που το εισόδημά του είναι 3Κ,τότε το 1Κ είναι λογαριασμός για τον άλλο που το εισόδημά του είναι 100Κ,τότε τα 10Κ είναι κάποιος λογαριασμός!
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις διαφορές.
έμαθε την απλή αναλογική ο μικρός....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....
δεν πήγαν στράφι τα ιδιαίτερα.....
Φίλε δεν έχω διαφορές με κανέναν, τουλάχιστον ακόμα, και είμαι πρόθυμος για κουβέντα.1-2 παρατηρήσεις,αν μου επιτρέπεις :
α)Με 10Κ,φυσικά και είναι μαλακία να περάσεις απο κωλάδικο,όταν τελικός στόχος είναι το γαμήσι.Κουράζεσαι χωρίς λόγο!
β)Για κάποιον που το εισόδημά του είναι 3Κ,τότε το 1Κ είναι λογαριασμός για τον άλλο που το εισόδημά του είναι 100Κ,τότε τα 10Κ είναι κάποιος λογαριασμός!
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις διαφορές.
Α,δεν είμαι μικρός. ΕΙΜΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ!
Τέλος κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη αν είναι να γίνει αυτό που θέλουμε με τις κορασίδες υπάρχουν και πολλοί πιο απλοί και λιγότερο δαπανηροί τρόποι.
να μην ήσουνα και ντροπαλούλης......