Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σύμφωνα με τη δική μου άποψη,όχι ταπεινή,ο μόνος τρόπος για να πέσει γαμήσι είναι να πληρώσεις.
Το θέμα είναι αν σου αρέσει να πληρώνεις πριν ή μετά.

εμένα μ αρέσει να πληρώνω κατά τη διάρκεια.......

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Είδες λοιπόν που δε διαφωνούμε στον τρόπο, αλλά μάλλον στο κόστος αν και γνωρίζω κάποια αλάνια που πηδάνε τέτοιες κοπέλες και τους παίρνουνε και τα λεφτά από πάνω  ;)

Επισκέπτης
Είδες λοιπόν που δε διαφωνούμε στον τρόπο, αλλά μάλλον στο κόστος αν και γνωρίζω κάποια αλάνια που πηδάνε τέτοιες κοπέλες και τους παίρνουνε και τα λεφτά από πάνω  ;)

Δε νομίζω οτι διαφωνούμε κάπου,απ'τη στιγμή που δεν γνωριζόμαστε.
Εγώ παραθέτω όλες τις παραμέτρους.
Γιατί ούτε εσύ,ούτε κι εγώ ξέρουμε πόσα χαλάει ο καθένας - ούτε αν του φαίνονται πολλά ή λίγα!
Όπως δεν ξέρουμε και οι δυο αν είμαστε απ'τα αλβανορωσσοποντιακορουμανικά στοιχεία που γαμούν ξεβράκωτες κ τους παίρνουν κ τα €.

Απλή παράθεση ιδεών είναι το forum.Το θέμα είναι να υπάρχει αντίληψη. (όχι οχυρωμένη)! ;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δε νομίζω οτι διαφωνούμε κάπου,απ'τη στιγμή που δεν γνωριζόμαστε.
Εγώ παραθέτω όλες τις παραμέτρους.
Γιατί ούτε εσύ,ούτε κι εγώ ξέρουμε πόσα χαλάει ο καθένας - ούτε αν του φαίνονται πολλά ή λίγα!
Όπως δεν ξέρουμε και οι δυο αν είμαστε απ'τα αλβανορωσσοποντιακορουμανικά στοιχεία που γαμούν ξεβράκωτες κ τους παίρνουν κ τα €.

Απλή παράθεση ιδεών είναι το forum.Το θέμα είναι να υπάρχει αντίληψη. (όχι οχυρωμένη)! ;)
Σε όλο το κόνσεπτ με βρίσκεις σύμφωνο πλην του τελευταίου σχολίου σου
Μόνο Οχυρωμένη Αντίληψη

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σύμφωνα με τη δική μου άποψη,όχι ταπεινή,ο μόνος τρόπος για να πέσει γαμήσι είναι να πληρώσεις.
Το θέμα είναι αν σου αρέσει να πληρώνεις πριν ή μετά.
Είναι που μοιάζω στην ποκαχόντας. :cheesy: :cheesy:
Μην ξεχνάμε την 4η διάσταση, τον χρόνο! Μπορείς να πληρώνεις και κατά την διάρκεια. 1 μήνα, 2 μήνες και πάει λέγοντας...

εμένα μ αρέσει να πληρώνω κατά τη διάρκεια.......
Τετραδιάστατε persona!

Είναι κι αυτό μια άποψη αλλά θα σου πρότεινα να το κόψεις,απ'τη στιγμή που κάθε σου γαμήσι τραβάει αιώνια. :2funny: :2funny:
In your face persona!

Επισκέπτης
Ναι αλλά και ΟΛΑ εδώ πληρώνονται... ;)

Ελπίζω να έχεις τ'αρχίδια να το πεις και σ'αυτούς που μου χρωστούν και επικαλλούνται δύσκολους καιρούς. :cheesy: :cheesy:

Πολύ εκκλησιαστικό ή ακόμη και παιδικό ακούγεται αυτό το : "όλα εδώ πληρώνονται".  :- :-

Κ λέω : ας πληρώσουμε λοιπόν. (Να 'χουμε να γκρεμίζουμε aka να πληρώνουμε)!  :rockon: :rockon:

[youtube=212,175]AAKX0wSPoaE[/video]

Επισκέπτης
Μην ξεχνάμε την 4η διάσταση, τον χρόνο! Μπορείς να πληρώνεις και κατά την διάρκεια. 1 μήνα, 2 μήνες και πάει λέγοντας...

Απαντήθηκε!  :grin: :grin:

Εσύ γι'αυτό σκιάζεσαι με το που ακούς/δεις ξεβράκωτες στον ορίζοντα,επειδή παίζεις σε βάθος χρόνου!

Άτιμες τρύπες!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εσύ γι'αυτό σκιάζεσαι με το που ακούς/δεις ξεβράκωτες στον ορίζοντα,επειδή παίζεις σε βάθος χρόνου!

Long Term Investments, κοινώς καβάτζες. Επενδύεις τώρα, λαμβάνεις σε βάθος χρόνου.  ;)

Επισκέπτης
Long Term Investments, κοινώς καβάτζες. Επενδύεις τώρα, λαμβάνεις σε βάθος χρόνου.  ;)

Πως να επενδύσει κανείς σε τρύπες ? Full αναξιόπιστες!  :boobies:

Η μόνη τρύπα που θα έχωνα λεφτά,θα ήταν η τρύπα του όζοντος πριν 10-20 χρόνια ως προς το οτι θα μεγαλώσει. :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ελπίζω να έχεις τ'αρχίδια να το πεις και σ'αυτούς που μου χρωστούν και επικαλλούνται δύσκολους καιρούς. :cheesy: :cheesy:

Πολύ εκκλησιαστικό ή ακόμη και παιδικό ακούγεται αυτό το : "όλα εδώ πληρώνονται".  :- :-

Κ λέω : ας πληρώσουμε λοιπόν. (Να 'χουμε να γκρεμίζουμε aka να πληρώνουμε)!  :rockon: :rockon:

[youtube=212,175]AAKX0wSPoaE[/video]
Σε αυτούς που μου χρωστάνε το λέω...και πληρώνουν
Σε αυτούς που σου χρωστάνε να το πείς εσύ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.948
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 1240171784644b49a67d8a.gif