You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα παιδιά του «σωλήνα»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ρε σολινοπεδα που ισαστε;;;;;;;;;;;;;
Εδω..μας εχει νταουνιασει ο μουντο-καιρος..
Αυτα..
ΥΓ - Tωρα αυτο που απαντησα, πως μεταφραζεται στα Αγγλικα ??
ρε σολινοπεδα που ισαστε;;;;;;;;;;;;;
Μετά λύπης μου οφείλω να ομολογήσω ότι :
1) το διάβασμα του σωλήνα για μένα, έχει γίνει χάσιμο χρόνου μιας και δεν βρίσκω τις ασύντακτες και ανορθόγραφες αλλά και χωρίς νόημα προτάσεις να μου κινούν το ενδιαφέρον και απλά "σκρολάρω" στις σελίδες μπας και βρω κάτι που να αξίζει να διαβάσω ...
2) Για προσωπικούς λόγους αποφάσισα ότι δεν θα πάω ξανά σε στριπτιζάδικο για πολύ καιρό, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξω κάποια πράγματα που θέλω οπότε η παρουσία μου στο χώρο της νύχτας και στο site, έχει μειωθεί αισθητά και θα μειωθεί ακόμα περισσότερο ...
3) Οχι, δε αποχωρώ, δεν σβήνω account, δεν κλαίγομαι κλπ ... απλά πρέπει να αφιερώσω περισσότερο χρόνο σε άλλα θέματα πολύ πιο σημαντικά για μένα, οπότε η χαλάρωση στο ιντερνετ μειώνεται ...
Αυτά ...!!!
Εδω..μας εχει νταουνιασει ο μουντο-καιρος..
Αυτα..
ΥΓ - Tωρα αυτο που απαντησα, πως μεταφραζεται στα Αγγλικα ??
κατώινγκ μαυρογουέδερ
Επισκέπτης
1) το διάβασμα του σωλήνα για μένα, έχει γίνει χάσιμο χρόνου μιας και δεν βρίσκω τις ασύντακτες και ανορθόγραφες αλλά και χωρίς νόημα προτάσεις να μου κινούν το ενδιαφέρον και απλά "σκρολάρω" στις σελίδες μπας και βρω κάτι που να αξίζει να διαβάσω ...
3) Οχι, δε αποχωρώ, δεν σβήνω account, δεν κλαίγομαι κλπ ... απλά πρέπει να αφιερώσω περισσότερο χρόνο σε άλλα θέματα πολύ πιο σημαντικά για μένα, οπότε η χαλάρωση στο ιντερνετ μειώνεται ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
απλά πρέπει να αφιερώσω περισσότερο χρόνο σε άλλα θέματα πολύ πιο σημαντικά για μένα,
μπράβο φίλε Borg, το καλύτερο κάνεις
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
2) Για προσωπικούς λόγους αποφάσισα ότι δεν θα πάω ξανά σε στριπτιζάδικο για πολύ καιρό, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξω κάποια πράγματα που θέλω οπότε η παρουσία μου στο χώρο της νύχτας και στο site, έχει μειωθεί αισθητά και θα μειωθεί ακόμα περισσότερο ...
Αυτά ...!!!
καλα,τα λεμε στο γκολντ κατα τις 04:00πμ?που μου πες?στο μπαρ?
Αυτά ...!!!
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι σαν να το έχω γράψει εγώ, ακριβώς με τη σειρά που θα το έγραφα και εγω. Όπως έχεις καταλάβει το ίδιο ισχύει και για εμένα....... Άλλωστε όπως ήδη είδες το strip-blog μου ανήκει στην ιστορία πλέον.
Αυτά (που θα έλεγε και ο Νοκια)
Να ορίστε ... είμαι ξύπνιος εδώ και 1 ώρα, από τις 4.30) και δεν πήγα γκολντ (προς επιβεβαίωση των ανωτέρω που έγραψα!!!) είμαι γραφείο και πίνω το καφέ μου...και ξεκινάω δουλειά ...
Μπαρ ? μπαρ ??? ο Mr Borg στο bar ???
Κοτέτσι φίλε μου, κοτέτσι και πάλι κοτέτσι ... άντε καναπές αν πάω με παρέα ή αν έχει πολλή κίνηση το μαγαζί ...!!!
Αυτά...!!!
καλα,τα λεμε στο γκολντ κατα τις 04:00πμ?που μου πες?στο μπαρ?
Μπαρ ? μπαρ ??? ο Mr Borg στο bar ???
Κοτέτσι φίλε μου, κοτέτσι και πάλι κοτέτσι ... άντε καναπές αν πάω με παρέα ή αν έχει πολλή κίνηση το μαγαζί ...!!!
Αυτά...!!!
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλοοοοοοο
μπραβο μονο , το ηξερα πως εχεις χιουμορκαλοοοοοοο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.952
- Πόντοι
- 22.785
εχασα κατι;;;;;;;;;;;;μπραβο μονο , το ηξερα πως εχεις χιουμορ
πολλαεχασα κατι;;;;;;;;;;;;
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Από ότι βλέπω τα πράγματα στο σαιτ μας πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μάλλον το θέμα μας είναι πλέον θέμα απαξίωσης. Οι περισσότεροι παλιοί σιγά σιγά αποχωρούν είτε από τον σχολιασμό η ακόμα αποχωρούν από τα στριπ.
Η απαξίωση των πελατών στα μαγαζιά αυτά ουτως η άλλως είναι εμφανής εδώ και καιρό. Και δεν είναι τόσο η κρίση στα πορτοφόλια όλων μας παρά η ανικανότητα των μαγαζιών να μας κρατήσουν πελάτες.
Έχω πει πολλά για την εικόνα και την ποιότητα των μαγαζιών αυτών και έχω φωνάξει πολλές φόρες για το είδος της διασκέδασης. Βεβαία ο τοίχος όταν του πετάς το μπαλάκι το μονό που μπορεί να κάνει είναι να στο γυρίσει πίσω. Έτσι και οι στριπομαγαζατορες είναι ανίκανοι να καταλάβουν τους σφυγμούς των πελατών τους.
Borg, και Vitsi αρχίζουν και αυτοί να κάνουν περά και πολλοί άλλοι φίλοι να αδιαφορούν για το τι γίνεται στα μαγαζιά.
Έτσι και εγώ μπήκα στο καραβάκι μου ένεκα τουριστικής σεζόν αλλά και όχι μονό αφού πραγματικά τα μαγαζιά με έχουν κουράσει. Τα ιδία και τα ιδία.
Έχω τα κονε μου και απλά αδιαφορώ για τα στριπομαγαζα αφού το ένα βράδυ τη εβδομάδα που έχω στην Αθήνα δεν θα το χαραμίσω στην πολύ μασημένη τροφή των στριπ.
Η αλήθεια είναι πως σας παρακολουθώ αλλά είναι λυπηρό πως πολλές φόρες πέρανε μέρες για να δει κάνεις νέο ποστάρισα και όχι γιατί δεν κυκλοφορείτε πια στα στριπομαγαζα αλλά απλά γιατί μετά από τόσα χρόνια είναι κρίμα να χανόμαστε
Αυτά
Όπως λέει και ο φίλος ο Νοκια
Η απαξίωση των πελατών στα μαγαζιά αυτά ουτως η άλλως είναι εμφανής εδώ και καιρό. Και δεν είναι τόσο η κρίση στα πορτοφόλια όλων μας παρά η ανικανότητα των μαγαζιών να μας κρατήσουν πελάτες.
Έχω πει πολλά για την εικόνα και την ποιότητα των μαγαζιών αυτών και έχω φωνάξει πολλές φόρες για το είδος της διασκέδασης. Βεβαία ο τοίχος όταν του πετάς το μπαλάκι το μονό που μπορεί να κάνει είναι να στο γυρίσει πίσω. Έτσι και οι στριπομαγαζατορες είναι ανίκανοι να καταλάβουν τους σφυγμούς των πελατών τους.
Borg, και Vitsi αρχίζουν και αυτοί να κάνουν περά και πολλοί άλλοι φίλοι να αδιαφορούν για το τι γίνεται στα μαγαζιά.
Έτσι και εγώ μπήκα στο καραβάκι μου ένεκα τουριστικής σεζόν αλλά και όχι μονό αφού πραγματικά τα μαγαζιά με έχουν κουράσει. Τα ιδία και τα ιδία.
Έχω τα κονε μου και απλά αδιαφορώ για τα στριπομαγαζα αφού το ένα βράδυ τη εβδομάδα που έχω στην Αθήνα δεν θα το χαραμίσω στην πολύ μασημένη τροφή των στριπ.
Η αλήθεια είναι πως σας παρακολουθώ αλλά είναι λυπηρό πως πολλές φόρες πέρανε μέρες για να δει κάνεις νέο ποστάρισα και όχι γιατί δεν κυκλοφορείτε πια στα στριπομαγαζα αλλά απλά γιατί μετά από τόσα χρόνια είναι κρίμα να χανόμαστε
Αυτά
Όπως λέει και ο φίλος ο Νοκια
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τελευταίο ποσταρισμα για baby gold 17/03, για lido 12/03 και για rasputin 5/03.
Αυτό λέει πολλά
Πλήρης απαξίωση
Αυτό λέει πολλά
Πλήρης απαξίωση
Επισκέπτης
Αφού το καλοκαίρι πάμε στο Guzel ρε παιδιά,τι να πάμε να κάνουμε στα στρίπια ?
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Kι όπου να'ναι θα ανοίξει και το καλοκαιρινό ...εκεί να δεις!
Επισκέπτης
Για το καλοκαιρινό μιλάω παιχταρά μου όμως εσύ απ'ότι βλέπω έχεις μέλλον. mouxaxaxaxaxa !!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις