Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
URL]]

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ρε  είναι  δυνατόν  να  απολαύσεις  single malt  παρέα  με  το θρούλη .
Ήπια , αλλά  δεν τα  απήλαυσα .
Αυτό που  μπορώ  να  πω  είναι  ότι κρίμα  που  δε  φέρνουν στην  Ελλάδα  τις  φοβερές  σκωτσέζικες  ale .

Τη  φημισμένη  περδικούλα  την  πίνουμε  στην Ελλάδα !
Στη  Σκωτία  επιχείρησα  να  την τουφεκίσω , ανεπιτυχώς  βεβαίως !

Αλλά  ας  τα  αφήσουμε  αυτά  εσείς  τί κάνατε  κατά  την απουσία  μου ?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ρε  είναι  δυνατόν  να  απολαύσεις  single malt  παρέα  με  το θρούλη .
Ήπια , αλλά  δεν τα  απήλαυσα .
Αυτό που  μπορώ  να  πω  είναι  ότι κρίμα  που  δε  φέρνουν στην  Ελλάδα  τις  φοβερές  σκωτσέζικες  ale .

Τη  φημισμένη  περδικούλα  την  πίνουμε  στην Ελλάδα !
Στη  Σκωτία  επιχείρησα  να  την τουφεκίσω , ανεπιτυχώς  βεβαίως !

Αλλά  ας  τα  αφήσουμε  αυτά  εσείς  τί κάνατε  κατά  την απουσία  μου ?

Μποϋκοτάζ και ενδοσκόπηση

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
δηλαδή  δεν βγαίνατε ?
Διότι  έτσι  μου  λέγατε  και το Σεπτέμβρη  , αλλά  όλο έξω  ήσασταν !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αφού το καλοκαίρι πάμε στο Guzel ρε παιδιά,τι να πάμε να κάνουμε στα στρίπια ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάλι?  :grin:

Yorgossssssssssssssss,άμα μεγαλώσω και κάνω πολλά λεφτά ποιό να πάρω απο τα 3 παραπάνω ?
Κανένα...Το πρώτο είναι λάθος χρονολογία, το δεύτερο λάθος χρώμα, το τρίτο λάθος χρώμα και λάθος λάστιχα!  :dancing:

Έχω μπερδευτεί ρε συ,βοήθησέ με pls.Ποιό θα αρέσει περισσότερο στις stripper ?
Α...άλλο κεφάλαιο αυτό, εάν το θες για τις τρύπερς, τότε το τρίτο! :boobies:

Επισκέπτης

Again and Again.  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κανένα...Το πρώτο είναι λάθος χρονολογία, το δεύτερο λάθος χρώμα, το τρίτο λάθος χρώμα και λάθος λάστιχα!  :dancing:

Πω,θα κλείσουν οι μάντρες αμα τους λες τέτοια εδώ στην ελλάδα.  :2funny: :2funny:

Α...άλλο κεφάλαιο αυτό, εάν το θες για τις τρύπερς, τότε το τρίτο! :boobies:

Αφού ξέρεις οτι η ζωή μου περιστρέφεται γύρω απο τρύπερς,πως θα ζήσω χωρίς αυτές ?  :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αφού ξέρεις οτι η ζωή μου περιστρέφεται γύρω απο τρύπερς,πως θα ζήσω χωρίς αυτές ?  :grin: :grin: :grin:
Πρόσεχε μην πέσεις καμία μέρα μέσα σε καμία, και θα φωνάζεις και δεν θα σε ακούμε!  :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Είναι βαθιά ? Καμιά έξτρα πληροφορία ? Σα να έχεις δοκιμάσει μου φαίνεσαι.  :2funny:

Άπατα είναι...καλό θα είναι να φωνάξεις έγκαιρα για να σε ακούσει κανείς και να σε σώσει γρήγορα, γιατί όσο περισσότερο πέφτεις, τόσο πιο λίγο ακούγεσαι.  :helpplea:

Ειδικά εάν υποτροπιάζεις εύκολα και πέσεις σε τίποτα κροκόδειλους!  :dancing:

Επισκέπτης
Άπατα είναι...καλό θα είναι να φωνάξεις έγκαιρα για να σε ακούσει κανείς και να σε σώσει γρήγορα, γιατί όσο περισσότερο πέφτεις, τόσο πιο λίγο ακούγεσαι.  :helpplea:

Ειδικά εάν υποτροπιάζεις εύκολα και πέσεις σε τίποτα κροκόδειλους!  :dancing:

Λάσπη ή νερό απαρτίζουν το σκηνικό ?  :grin: :grin:

Στο νερό πες οτι ξέρουμε κολύμπι,στη λάσπη όμως ? Κόβουμε λάσπη που λέμε ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Θα φωνάξω άμα πέσω σε καμιά τάφρο κι ο θεός των τρύπερς ελπίζω να κοιμάται.  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Την κάνουμε με ελαφριά...αθόρυβα και ήσυχα αφού πούμε όμως ευχαριστώ, μην γινόμαστε αχάριστοι!  :)

Επισκέπτης
Την κάνουμε με ελαφριά...αθόρυβα και ήσυχα αφού πούμε όμως ευχαριστώ, μην γινόμαστε αχάριστοι!  :)

Μια άλλη απορία καθώς σε βλέπω διαβασμένο,ΠΩΣ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΣΤΡΙΠΕΡ ΓΙΑ ΣΕΞ ?  :grin: :grin:

Θέλω να μου δώσεις μερικά tips,να γίνω σαν κι εσένα -> να βγαίνω μόνος με 3-4 στρίπερ και στο τέλος να διαλέγω.Πως τα καταφέρνεις ?  :cheesy: :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μια άλλη απορία καθώς σε βλέπω διαβασμένο,ΠΩΣ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΣΤΡΙΠΕΡ ΓΙΑ ΣΕΞ ?  :grin: :grin:
Θέλω να μου δώσεις μερικά tips,να γίνω σαν κι εσένα -> να βγαίνω μόνος με 3-4 στρίπερ και στο τέλος να διαλέγω.Πως τα καταφέρνεις ?  :cheesy: :cheesy:

Είναι πολύ απλό: Τις έχω πείσει ότι δεν τις βλέπω σαν "κρέας" με αποτέλεσμα αυτές να μην με βλέπουν σαν "πελάτη".

Είναι μία απόλυτη ειλικρινής σχέση βασισμένη κυρίως στην εμπιστοσύνη αλλά και στα λεπτά αισθήματά μου.

:2funny:

Επισκέπτης
Είναι πολύ απλό: Τις έχω πείσει ότι δεν τις βλέπω σαν "κρέας" με αποτέλεσμα αυτές να μην με βλέπουν σαν "πελάτη".

Είναι μία απόλυτη ειλικρινής σχέση βασισμένη κυρίως στην εμπιστοσύνη αλλά και στα λεπτά αισθήματά μου.

:2funny:

Καλά και άγια βρε φιλαράκι μου αυτά που μας γράφεις αλλά δεν μας λες πως τις έπεισες,πως τις βλέπεις και πως σε βλέπουν.  :grin:

Κάτι για άρχοντες είχε πάρει το μάτι μου,για Guzel,για porsche και άλλες ιστορίες.  :cheesy: :cheesy:

Ενώ μου αρέσουν οι ειλικρινείς σχέσεις κάτι με φοβίζει σε όλο το concept που παρουσιάζεις.
Ίσως είναι που φοβάμαι να αφήσω τα πλούσια αισθήματα μου να περιπλανηθούν στον κόσμο της νύχτας !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φήμες, φήμες, φήμες....άκου πολλά, πίστευε λίγα, μην λες τίποτα!
(κάτι λέγανε και με ένα καλάθι, αλλά δεν το θυμάμαι πως πάει, κρίμα και ήταν καλό).

Επαναλαμβάνω...τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οι κοπελιές γουστάρουν τα καλά παιδιά. Τα απλά και καλά παιδιά.
Εάν έχεις και λεπτά αισθήματα...τότε θα σου ανοίξουν την ζεστή καρδιά τους!

Πως τις βλέπω? Σαν πιθανές κόρες.

Πως με βλέπουν?

[youtube=217,150]WxuWUfr5kHY[/youtube]

Εμένα με βλέπουν ως :

[youtube=217,150]Vy_lIS_iHAE[/youtube]

Γι'αυτό δεν καταφέρνω ποτέ,τίποτα και μένω με το πουλάκι στο χέρι ή έστω στη φυλής για 5 γρήγορα !!!  :booty: :booty:

Εγώ πάλι έχω τα παρακάτω ως άποψη (λες γι'αυτό να με αποφεύγουν :grin: :

[youtube=217,150]_U7V9oZPTWY[/youtube]
[size=5pt]
*Ιδέα απ'το blog troktiko
[/size]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γι'αυτό δεν καταφέρνω ποτέ,τίποτα και μένω με το πουλάκι στο χέρι ή έστω στη φυλής για 5 γρήγορα !!!  :booty: :booty:
Χωράει ένας ελέφαντας πίσω από μία παπαρούνα?

Μην κρύβεσαι λέμεεεεεεεεεεεεε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom