Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βρε, καλώς το Pur, πως πήγε, έπιασες κανένα κώλο εις τα εξωτικάς χώρας που εβρέθεις.......

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και  κάτι  τελευταίο , όχι  ρε  ΝΟΚΙΑ γίνεται  αυτό που  λες , απλά θέλει τρόπο . Και  ξέρεις  και κάτι  σε  ανανεώνει  από τη ρουτίνα

Ρε Πουρε..πλακα μου κανεις ? Ουτε καν εχουν αρχισει την συγκατοικηση..
Για ποια ρουτινα μου μιλας ??

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Βρε, καλώς το Pur, πως πήγε, έπιασες κανένα κώλο εις τα εξωτικάς χώρας που εβρέθεις.......

Ε  κάτι κάναμε  για  να  βγάλουμε  την Ελλάδα  ασπροπρόσωπη

Ρε Πουρε..πλακα μου κανεις ? Ουτε καν εχουν αρχισει την συγκατοικηση..
Για ποια ρουτινα μου μιλας ??

Αυτα..

Η  ρουτίνα  είναι  ρουτίνα .
Είτε  με  συγκατοίκηση , είτε  χωρίς !
Πηγάζει  από  τη νόρμα  της  δέσμευσης !
Εάν δεν  σπάει  , αρχίζει  από την  παραίτηση   από  το  κλασσικό γνώρισμα  της  αρσενικής  υπόστασης την  ιδέα  του  κυνηγιού
Σε  μεταλλάσσει  σε  ευτυχισμένο γεωργό  στο χωραφάκι  σου
Και  εν  τέλει  καταλήγει στον λειτουργικό ευνουχισμό του  ενστίκτου  του  κυνηγού

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.954
Πόντοι
22.785
μουσες..........

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ε  κάτι κάναμε  για  να  βγάλουμε  την Ελλάδα  ασπροπρόσωπη

Η  ρουτίνα  είναι  ρουτίνα .
Είτε  με  συγκατοίκηση , είτε  χωρίς !
Πηγάζει  από  τη νόρμα  της  δέσμευσης !
Εάν δεν  σπάει  , αρχίζει  από την  παραίτηση   από  το  κλασσικό γνώρισμα  της  αρσενικής  υπόστασης την  ιδέα  του  κυνηγιού
Σε  μεταλλάσσει  σε  ευτυχισμένο γεωργό  στο χωραφάκι  σου
Και  εν  τέλει  καταλήγει στον λειτουργικό ευνουχισμό του  ενστίκτου  του  κυνηγού

εχεις απολυτο δικιο ειναι απλα θεμα χρονου :headbang:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κύριοι καλής σας ημέρα!
Λυπάμαι πραγματικά για τις αποφάσεις που έλαβαν εκλεκτά κατ'εμέ πάντα μέλη να αποχωρήσουν ή πιο σωστά να απέχουν της ενημέρωσης του αγαπημένου μας "σπορ". Όλοι έχουν τους λόγους τους και δε θα αντιλέξω σε αυτούς καθόσον αφορά προσωπικά τον καθένα...και κατ' επέκτασιν δεν μου πέφτει λόγος...
Θλίβομαι ιδιαίτερα που δεν θα μπορέσω να ανταλλάξω γνώμες εμπειρίες, ενημέρωση, αλλά και να κάνω χαβαλέ με διάφορά μέλη του παρόντος thread τα οποία εκ των ποσταρισμάτων τους έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση και θεωρώ πως έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμα... Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα μέλη τα οποία δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στην ενημέρωση και στην επικοινωνία με γνώμονα πάντα τα ιδιαίτερο μας χόμπυ και την ενημέρωση γύρω από αυτό. Ελπίζω εν ευθέτω χρόνω να επιστρέψουν δριμύτεροι και πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί με όσους πραγματικά θέλουν τα όσα έχουν και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν. Η απαξίωση του σπόρ στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε είναι υπαρκτή, αλλά αυτό δε σημαίνει (τουλάχιστον για μένα) πως εγκαταλείπουμε το μετερίζι της μαχόμενης σωλήνας.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Κύριοι καλής σας ημέρα!
Λυπάμαι πραγματικά για τις αποφάσεις που έλαβαν εκλεκτά κατ'εμέ πάντα μέλη να αποχωρήσουν ή πιο σωστά να απέχουν της ενημέρωσης του αγαπημένου μας "σπορ". Όλοι έχουν τους λόγους τους και δε θα αντιλέξω σε αυτούς καθόσον αφορά προσωπικά τον καθένα...και κατ' επέκτασιν δεν μου πέφτει λόγος...
Θλίβομαι ιδιαίτερα που δεν θα μπορέσω να ανταλλάξω γνώμες εμπειρίες, ενημέρωση, αλλά και να κάνω χαβαλέ με διάφορά μέλη του παρόντος thread τα οποία εκ των ποσταρισμάτων τους έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση και θεωρώ πως έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμα... Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα μέλη τα οποία δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στην ενημέρωση και στην επικοινωνία με γνώμονα πάντα τα ιδιαίτερο μας χόμπυ και την ενημέρωση γύρω από αυτό. Ελπίζω εν ευθέτω χρόνω να επιστρέψουν δριμύτεροι και πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί με όσους πραγματικά θέλουν τα όσα έχουν και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν. Η απαξίωση του σπόρ στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε είναι υπαρκτή, αλλά αυτό δε σημαίνει (τουλάχιστον για μένα) πως εγκαταλείπουμε το μετερίζι της μαχόμενης σωλήνας.

Φιλε Ινδιανε,

εγω προσωπικα θα απεχω σε μεγαλο βαθμο της δραστηριωτητας λογω υποχρεωσεων αλλα θα ειμαι παντα εδω για σχολια και χαβαλε....

πανω απο ολα η επαφη με τα εκλεκτα μελη, που ασχετως αν συμφωνουμε η οχι σε διαφορα θεματα, ειναι παντα ευχαριστη και διασκεδαστικη.

ps
εσυ η πολιτικος εισαι η δικηγορος??????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.954
Πόντοι
22.785
εμισ ιμαστε στι πινα ποσ θα βλεπομεν σολινα
ψαχνο γι δανικα για να σολινοσομεν

2 εβρο εχο στι τσεπι για ενα καφε

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε Ινδιανε,

εγω προσωπικα θα απεχω σε μεγαλο βαθμο της δραστηριωτητας λογω υποχρεωσεων αλλα θα ειμαι παντα εδω για σχολια και χαβαλε....

πανω απο ολα η επαφη με τα εκλεκτα μελη, που ασχετως αν συμφωνουμε η οχι σε διαφορα θεματα, ειναι παντα ευχαριστη και διασκεδαστικη.

ps
εσυ η πολιτικος εισαι η δικηγορος??????
Φίλε manosbeach,
Είμαι πάντα πρόθυμος να ακούσω τις απόψεις σου ή τα σχόλια σου, παρά την απουσία σου από τα τεκταινόμενα και να καυλαντίσω για ο,τιδήποτε αφορά τις ξεβράκωτες φίλες μας. Παντογνώστης όπως το παίζουν διάφοροι εδώ μέσα δεν είμαι, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, πιστεύω πως τα πάντα είναι σχετικά... και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο λυπάμαι που κάποια μέλη αποφάσισαν να απέχουν και δεν θα έχω την ΧΑΡΑ να ανταλλάξω απόψεις μαζί τους.
Σου εύχομαι καλά να περάσεις και σύντομα να επανακάμψεις στον στίβο μάχης των strip εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα...
ΥΓ.  :2funny: :2funny:
α)η πλειοψηφία των πολιτικών είναι δικηγόροι με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική κοινωνία...
β)Ίσως σε παρέσυρε η γλώσσα που χρησιμοποιώ και υποθέτεις κάτι τέτοιο για μένα... αλλά να σου πώ απλά πως λόγω της δουλειάς μου συγχρωτίζομαι καθημερινά με τα επαγγέλματα που αναφέρεις και ως εκ τούτου έχω αναπτύξει τέτοιου είδους "διάλεκτο"
γ)δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος
δ)Δεν θές να μάθεις τι δουλειά κάνω ακριβώς...
ε)κανένα καλό παραμύθι για να πουλήσουμε σήμερα ανήμερα πρωταπριλιάς στις strippers έχουμε?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
εμισ ιμαστε στι πινα ποσ θα βλεπομεν σολινα
ψαχνο γι δανικα για να σολινοσομεν
2 εβρο εχο στι τσεπι για ενα καφε

Κράτα τα χρήματά σου φίλε μου. Σου κερνάω εγώ το φραπεδάκι. Το κανονικό ε? Οχι από το άλλο......  :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
"Πριν λίγο κέρδισα το τζόκερ"
Αλλά μουρό μου δεν το έχω εξαργυρώσει ακόμα γιατί αύριο το πρωί θα δώ τον δικηγόρο μου για να εισπράξει το ποσό για μένα. Ξέρεις πως θα τα φάω όλα για την παρτάρα (κωλάρα)σου μουράκι μου... οπότε ξηγήσου κ εσύ αν μ' αγαπάς καμιά 500 Έουρα να περάσουμε καλά και αύριο θα στα φέρω διπλά και τρίδιπλά σαν το λαχνό του τζόκερ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.954
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 011.jpg
    011.jpg
    182 KB · Εμφανίσεις: 19

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δε εχο χριμα αχ κ ναχα χριμα θα ανιγα σολιναδικο
ν ερχοντε ι φιλι ν βλεπουνε σολινοχορο
κ προτοσ ο πουρακοσ ο wedge...............
Βάζω τις Ρουμάνες...
Βάζεις τη σουλήνα...?
:2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.954
Πόντοι
22.785
Πως δεν κάνει...
Εξάλλου με άλλες σωλήνες θα παίζουν οι κορασίδες... ;)
ορεα τοτισ θα το ξιλοσο το τρελερ
γιατι ι σολινα ι δικια μου ινε σολινακι
μουνοχιλακι τσιπικο κ κοντο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom