Επισκέπτης
Χωράει ένας ελέφαντα πίσω από μία παπαρούνα?
Μην κρύβεσαι λέμεεεεεεεεεεεεε!
Όχι δεν χωράει,όμως ένας kleinmein χωράει πίσω απο μια στριγκιά.
[size=6pt]*Πίσω,όχι μέσα. [/size]
Χωράει ένας ελέφαντα πίσω από μία παπαρούνα?
Μην κρύβεσαι λέμεεεεεεεεεεεεε!
Και κάτι τελευταίο , όχι ρε ΝΟΚΙΑ γίνεται αυτό που λες , απλά θέλει τρόπο . Και ξέρεις και κάτι σε ανανεώνει από τη ρουτίνα
Βρε, καλώς το Pur, πως πήγε, έπιασες κανένα κώλο εις τα εξωτικάς χώρας που εβρέθεις.......
Ρε Πουρε..πλακα μου κανεις ? Ουτε καν εχουν αρχισει την συγκατοικηση..
Για ποια ρουτινα μου μιλας ??
Αυτα..
Ε κάτι κάναμε για να βγάλουμε την Ελλάδα ασπροπρόσωπη
Η ρουτίνα είναι ρουτίνα .
Είτε με συγκατοίκηση , είτε χωρίς !
Πηγάζει από τη νόρμα της δέσμευσης !
Εάν δεν σπάει , αρχίζει από την παραίτηση από το κλασσικό γνώρισμα της αρσενικής υπόστασης την ιδέα του κυνηγιού
Σε μεταλλάσσει σε ευτυχισμένο γεωργό στο χωραφάκι σου
Και εν τέλει καταλήγει στον λειτουργικό ευνουχισμό του ενστίκτου του κυνηγού
Κύριοι καλής σας ημέρα!
Λυπάμαι πραγματικά για τις αποφάσεις που έλαβαν εκλεκτά κατ'εμέ πάντα μέλη να αποχωρήσουν ή πιο σωστά να απέχουν της ενημέρωσης του αγαπημένου μας "σπορ". Όλοι έχουν τους λόγους τους και δε θα αντιλέξω σε αυτούς καθόσον αφορά προσωπικά τον καθένα...και κατ' επέκτασιν δεν μου πέφτει λόγος...
Θλίβομαι ιδιαίτερα που δεν θα μπορέσω να ανταλλάξω γνώμες εμπειρίες, ενημέρωση, αλλά και να κάνω χαβαλέ με διάφορά μέλη του παρόντος thread τα οποία εκ των ποσταρισμάτων τους έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση και θεωρώ πως έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμα... Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα μέλη τα οποία δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στην ενημέρωση και στην επικοινωνία με γνώμονα πάντα τα ιδιαίτερο μας χόμπυ και την ενημέρωση γύρω από αυτό. Ελπίζω εν ευθέτω χρόνω να επιστρέψουν δριμύτεροι και πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί με όσους πραγματικά θέλουν τα όσα έχουν και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν. Η απαξίωση του σπόρ στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε είναι υπαρκτή, αλλά αυτό δε σημαίνει (τουλάχιστον για μένα) πως εγκαταλείπουμε το μετερίζι της μαχόμενης σωλήνας.
Φίλε manosbeach,Φιλε Ινδιανε,
εγω προσωπικα θα απεχω σε μεγαλο βαθμο της δραστηριωτητας λογω υποχρεωσεων αλλα θα ειμαι παντα εδω για σχολια και χαβαλε....
πανω απο ολα η επαφη με τα εκλεκτα μελη, που ασχετως αν συμφωνουμε η οχι σε διαφορα θεματα, ειναι παντα ευχαριστη και διασκεδαστικη.
ps
εσυ η πολιτικος εισαι η δικηγορος??????
ε)κανένα καλό παραμύθι για να πουλήσουμε σήμερα ανήμερα πρωταπριλιάς στις strippers έχουμε?
εμισ ιμαστε στι πινα ποσ θα βλεπομεν σολινα
ψαχνο γι δανικα για να σολινοσομεν
2 εβρο εχο στι τσεπι για ενα καφε
Αλλά μουρό μου δεν το έχω εξαργυρώσει ακόμα γιατί αύριο το πρωί θα δώ τον δικηγόρο μου για να εισπράξει το ποσό για μένα. Ξέρεις πως θα τα φάω όλα για την παρτάρα (κωλάρα)σου μουράκι μου... οπότε ξηγήσου κ εσύ αν μ' αγαπάς καμιά 500 Έουρα να περάσουμε καλά και αύριο θα στα φέρω διπλά και τρίδιπλά σαν το λαχνό του τζόκερ..."Πριν λίγο κέρδισα το τζόκερ"
Κράτα τα χρήματά σου φίλε μου. Σου κερνάω εγώ το φραπεδάκι. Το κανονικό ε? Οχι από το άλλο......
δε εχο χριμα αχ κ ναχα χριμα θα ανιγα σολιναδικοamjik θεέ πάρε την ΠΑΕ...
Βάζω τις Ρουμάνες...δε εχο χριμα αχ κ ναχα χριμα θα ανιγα σολιναδικο
ν ερχοντε ι φιλι ν βλεπουνε σολινοχορο
κ προτοσ ο πουρακοσ ο wedge...............
i σλινα του τρελερ κανιΒάζω τις Ρουμάνες...
Βάζεις τη σουλήνα...?
Πως δεν κάνει...i σλινα του τρελερ κανι
αφτι πιανο οταν κατεβαζο το βαρκακι
ορεα τοτισ θα το ξιλοσο το τρελερΠως δεν κάνει...
Εξάλλου με άλλες σωλήνες θα παίζουν οι κορασίδες... ;)