pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
πιοτικι μελοψιτακι ασταλιανι,οχι αραραδεσ μιτεσ κρακαοτουεσ
Καλώς ήλθατε , βρήκατε το δρόμο ?
πιοτικι μελοψιτακι ασταλιανι,οχι αραραδεσ μιτεσ κρακαοτουεσ
με ταξι ιρθαΚαλώς ήλθατε , βρήκατε το δρόμο ?
με ταξι ιρθα
νε ρε μπρουκλι, ολο μι και μι και εν τελι εσι εμινεσ με το .... στο χερι,ενο εμισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλά θα πληρώσατε !
νε ρε μπρουκλι, ολο μι και μι και εν τελι εσι εμινεσ με το .... στο χερι,ενο εμισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με διο ΚΟΤΟ!!!!!!!!!!
και τι δραστηριοτητες...ποικιλια...Δεν μας ενδιαφέρουν οι δραστηριότητές σας φίλτατε !
θα ερθουμε στο σολιναδικοκαι τι δραστηριοτητες...ποικιλια...
ι δραστιριοτιτεσ ιμον ινε το πρασινο μιλι αγαπιτεΔεν μας ενδιαφέρουν οι δραστηριότητές σας φίλτατε !
Τρελό άλογο...αλλά την αγαπάει ένας φίλος μου ινδιάνος, και σαν σωστός συντηρητικός, δεν μπορώ να την δω πονηρά.
Αμαξάς ινδιάνος ήταν ο φίλος μου...οπότε δεν βγάζεις άκρη με τα άλογά του.Πάντως δεν μιλάμε για το άλογο του φίλου σου του ινδιάνου εκτός κι αν........δεν θυμάμαι καλά!
Αμαξάς ινδιάνος ήταν ο φίλος μου...οπότε δεν βγάζεις άκρη με τα άλογά του.
εχι καμποιδεσ το νεο δελχι,πσσσσσσσ αλα να μου πισ τοσα εκατομιρια το μπολιγουντ δε θα χι ενα καμποηBρε δεν είναι το Λιζάκι του leonoro αυτό του φίλου σου. ;) ;)
Άσε που ο ινδιάνος μου φαίνεται είναι cowboy μεταμφιεσμένο.
ο καουμποι ινε στο στριπ τοραεχι καμποιδεσ το νεο δελχι,πσσσσσσσ αλα να μου πισ τοσα εκατομιρια το μπολιγουντ δε θα χι ενα καμποη
ο ριγκο απεσιρθι και εδο και κερο και ιρθε ο σοφερο καουμποι ινε στο στριπ τορα
αφτοσ ομοσ δε θα ζιτισι ικαο ριγκο απεσιρθι και εδο και κερο και ιρθε ο σοφερ
για μελανεσ ροτικτε το Πουρουλι το καθιγιτιαφτοσ ομοσ δε θα ζιτισι ικα
ο αλοσ ιτανε μαυροσ
αφτο το ιδεσ;;;για μελανεσ ροτικτε το Πουρουλι το καθιγιτι
ενα τετιο μπιμπερο ιχα και γοαφτο το ιδεσ;;;
νε αλα επινεσ απο ινοξ σολινα μι λεσ ψεματαενα τετιο μπιμπερο ιχα και γο
ορεα πιπιλα
σεμνα και ταπινα,δε ισε ο φον καραγιαννε αλα επινεσ απο ινοξ σολινα μι λεσ ψεματα
ακουι ο μαεστροσ