Είμαι καινούργιος στη παρέα αλλά σας παρακολουθώ καιρό και θα ήθελα να σας πω τη
γνώμη μου. Απευθύνομαι κυρίως στα μέλη που μπαίνουν εδώ μέσα για να μάθουν πράγματα και όχι στους παπαγάλους που γράφουν 500 μηνύματα για συγκεκριμένα μαγαζιά από τα οποία και τα τσεπώνουν και τα υποστηρίζουν με τεράστιο και σκανδαλώδη ζήλο.
Για εμένα τα πράγματα όσον αφορά πιο μαγαζί είναι το καλύτερο της αγοράς είναι ξεκάθαρα. Το Ανατολή είναι το απόλυτο και το καλύτερο μαγαζί της αγοράς. Οι χώροι είναι μοντέρνα διακοσμημένοι με βολικούς καναπέδες και πολύ ευρύχωρα, μα πάνω απ'όλα πολύ καθαροί. Οι τιμές είναι οι σωστές. 10€ ο απλός χορός και 50 το prive. Ta κορίτσια τα πιο όμορφα και καβλιάρικα της πιάτσας ικανά να ικανοποιήσουν κάθε κρυφή φαντασιώση και επιθυμία σας. Θα πάθετε πλάκα με τα κορίτσια. Το prive είναι σε πολύ καλό και σκοτεινό χώρο από τους καλύτερους σε όλα τα μαγαζιά. Πραγματικά καβατζωμένος χωρίς τα περιττά μάτια να είναι καρφωμένα πάνω σας. Μα πάνω απ' όλα οι πελάτες του μαγαζιού απολαμβάνουν το καλύτερο service από το άκρως ευγενικό και εχέμυθο προσωπικό.
Γι' αυτό λοιπόν μη το σκέφτεστε. Ανατολή και πάλι Ανατολή. Στο Ανατολή οι ερωτική διάθεση και η ερωτική λίμπιντο φτάνουν στα ύψη.
Να λοιπόν και μία ωραία παρουσία !
Γράφτηκε ο φίλος σήμερα στις 5.00 και μέχρι τις 6.00 έγραψε παντού το μάθημά του για να το εμπεδώσουμε όλοι !
Μπράβο !
Άξιος ο μισθός του .
Μου αρέσεις νέε μου διότι πάνω απ΄ όλα βάζεις την ενημέρωση . Εύγε !
Πλην όμως , άσε εμάς τα κορόϊδα να μην πατάμε στο καταγώγιο το οποίο είναι η σκιά ενός ιστορικού club από το οποίο παλαιότερα όλοι είχαμε περάσει . Και το οποίο , όλως παραδόξως σε ενθουσιάζει .
Γιατί παλαιότερα το Ανατολή και το Λίντο ε έκαναν διαφορά !
Τουλάχιστον έτσι το άφησα εγώ πριν καιρό . Και στο χώρο σπανίως συμβαίνουν Οβιδιακές μεταλλάξεις !
Τώρα αν όλοι έχουμε πάθει παράκρουση και δεν βλέπουμε τα αυτονόητα συμπάθα μας !
Θα επισκεφθούμε όλοι το γιατρό μας !
Όμως , αν δεν είναι έτσι τα πράγματα , και επειδή με τη συμπεριφορά αυτή εκτίθεσαι , σε κάποιους εδώ μέσα που κάτι γνωρίζουμε , ελπίζω τα ελατήριά σου να ήταν σοβαρά ,ή να έχεις μείνει ικανοποιημένος από τις προσδοκίες σου , διότι μετά από αυτό το ποστ κανείς εδώ μέσα δεν πρόκειται να σε ξαναπάρει στα σοβαρά !
Έχω να σου προτείνω όμως κάτι πολύ ταιριαστό για την περίπτωσή σου .
Αύριο , όπως κάθε Παρασκευή , ο Θρούλης θα επισκεφ΄τεί τον Εθνικό Κήπο .
Μπορείς να τον συνοδεύσεις !
Θα ταΐσετε μαζί τις πάπιες , τα περιστέρια στον Άγνωστο Στρατιώτη , και θα θα σου δείξει και τα ζώα του Κήπου , και μάλιστα τα κλουβιά των μελοψιττακών .
Φρονώ ότι θα σε κεράσει και παγωτό , μαλλί της γριάς , ίσως και πάστα στην πλατεία Συντάγματος αν είσαι καλό παιδί !
Κάνε μου λοιπόν τη χάρη να γράψεις μετά κάτι καλό για το Θρούλη και να βρίζεις όλους εμάς τους υπολοίπους που του τα χώνουμε .
Το παιδί έχει ξεμείνει από υποστηρικτές εδώ μέσα , όπως το μαγαζί που σου αρέσει έχει ξεμείνει από πελάτες .
Την τεχνική την ξέρεις .
Σε παρακαλώ μη μου απαντήσεις !
Θείος Πουρούλης !
Υ.Γ.
Συγγνώμη που σε αφήνω τόσο σύντομα αλλά έχω να κάνω μία μικρή ανάλυση στους Βουδιστές του σάιτ για τη ΜΟΝΑ LISA !