Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.768
- Πόντοι
- 2.816
ΑνδροβιτσανέαςΤο νήμα είναι "Τα νέα της Καλαμάτας".
Οπαπ δεν έχουμε ιδέα.
Ούτε σεντς στον μπούστη....
Λαλάγγια από που παίρνετε?
ΑνδροβιτσανέαςΤο νήμα είναι "Τα νέα της Καλαμάτας".
Οπαπ δεν έχουμε ιδέα.
Ούτε σεντς στον μπούστη....
Λαλάγγια από που παίρνετε?
Το ρήμα στον ενικό αλλιώς δεν θα ήμουν στο bou γιατί θα ήμουν πυρφόροςΛαλάγγια από που παίρνετε?
Βλέπουν και άλλοι βρε Δούκα του Πηδήματος και των Αρφαρών....Το ρήμα στον ενικό αλλιώς δεν θα ήμουν στο bou γιατί θα ήμουν πυρφόρος
Κοίτα παιδί του κήπου της Εδέμ υπήρξα οπότε ψώνιζα εκεί γύρω στο μέσο της Φαρρών (Πουλέτης νομίζω ότι λεγόταν ο φούρνος). Πλέον αν πατάω - αραιά και που στην πρωτεύουσα - και τύχει να περάσω στην 23ης Μαρτίου - έγραψα τους φουρναραίους...
Πάω και καμμιά φορά στου Παπαδάκου στην Αθηνών, αλλά δεν με βολεύει γενικά η πρωτεύουσα εκτός κι αν θέλω να ψωνίσω κάτι συγκεκριμένο που δεν το βρίσκω στις κωμοπόλεις.
Όχι ρε,ο Μαυρεας είναι το τρελό ΠΑΟΚτσακι από την Καλαματα.Γεωργούτζο εσύ;;;;
Αρφαραοι είναι οι Εβραίοι της Μεσσηνίας λόγω respectΜην λες για Αρφαρά γιατί θα πλακώσουν γυφτοπυρφόροι εδώ μέσα και θα μας ζητούν πληροφορίες για ΧΧΧ, άρα θα μας ξανακάνει παρατήρηση οΑντισθένηςο νηματοθέτης
99% ψωνίζω από του χωριού παρακά διότι είμαι τοπικιστής, χαλβαδιάζω και με καμμιά υπάλληλο δείχνοντας τα 50ρικα και με αποκαλούν κύριο μετά αφού καμαρώνω σα γύφτικο σκερπάνιΣούπερ Μάρκετ που πάτε;
Λόγω τσιγγουνιας εννοούσαΑρφαραοι είναι οι Εβραίοι της Μεσσηνίας λόγω respect
Τύπε 3 μαγαζιά θα είναι.. το λέει κ ο τίτλος... Μικρό εμπορικόΑν το εμπορικό κέντρο που σκοπεύουν να φτιάξουν έχει mall αλλά Κύπρου φάση με μουνέτα, ε θα πάω όταν π€τυχαίνω τα στοιχήματα...
Προφυλακτήρες θα έχει όμως ή θα το κάνουμε ακάπ;
Καλαμάτα μόνο Μουργή και πρίν Katerina's Market(έγινε Κρητικός).....Και για πείτε ρε τύποι... Σούπερ Μάρκετ που πάτε;
Οι Αρφαραίοι είναι χειρότεροι από κοτσιδάκηδες Εβραίους.....Λόγω τσιγγουνιας εννοούσα
Απο ποια άποψη; Τσιγγουνιάς;Οι Αρφαραίοι είναι χειρότεροι από κοτσιδάκηδες Εβραίους.....
Έχει ακόμα δυνατά τοπικά μαγαζιά.99% ψωνίζω από του χωριού παρακά διότι είμαι τοπικιστής, χαλβαδιάζω και με καμμιά υπάλληλο δείχνοντας τα 50ρικα και με αποκαλούν κύριο μετά αφού καμαρώνω σα γύφτικο σκερπάνι
Υ. Γ. Please no comments/questions για γύφτους δεν δίνω πληροφορίες
Σε μορφή πλάκας είναι πιο πολύ.Απο ποια άποψη; Τσιγγουνιάς;