Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.593
- Πόντοι
- 6.536
Ακόμα μικρό είσαι.....Το έπιασα Μάρκο.. έχω σφαιρικές γνώσεις... Μπορούμε να μιλήσουμε σίγουρα για ότι θες... Να συμφωνήσουμε μάλλον όχι..
Θα μάθεις.....
Ακόμα μικρό είσαι.....Το έπιασα Μάρκο.. έχω σφαιρικές γνώσεις... Μπορούμε να μιλήσουμε σίγουρα για ότι θες... Να συμφωνήσουμε μάλλον όχι..
Ανερχόμενος επιχειρηματίαςΌσο πιστεύετε ότι έφταιγε ο Μπάκος(ο Καυμενάκης υπάλληλος του Μπάκου είναι)για τα δεινά σας,τόσο θα βολοδέρνετε....
Μας απαξίωσες τώρα....Είναι στην κατηγορία γενική συζήτηση.
Πετρελαιάς είναι.Ανερχόμενος επιχειρηματίας
Με Μεσά
Τραπεζίτης πλέον
Λογικό να τα φέρνει στα μέτρα του ... Πάλι καλά δεν έβγαλε τον γατούλη γιατί θα ήταν η καταστροφή της Μεσσηνίας βέβαιη..
Από την αρχή στην κατηγορία γενική συζήτηση ήταν...Μας απαξίωσες τώρα....
Λοιπόν για πείτε ποιο είναι το καλύτερο προπατζίδικο - όταν πάω για εργασία - να περνάω κι από εκεί καμμιά φορά
Ναι αλλά τα υπόλοιπα θα τον καταξιωσουν σε μεγάλο κεφάλι της χώρας...Πετρελαιάς είναι.
Δυνατός....
Τα υπόλοιπα είναι μετά.....
Αφήνει λεφτά στην περιοχή κ δίνει δουλειά σε πολύ κόσμο.
Φέρνει και βιομηχάνους κάτω,Βιανεξ,Κίκιζας κτλ.
Ξεμπλόκαρε την ΒΙ.ΠΕ και ετοιμάζει αθλητικό κέντρο,ίσως το καλύτερο στη χώρα.
Υπάρχει σκέψη να γίνουν εργασίες επέκτασης στην Μεσσήνη.Ναι αλλά τα υπόλοιπα θα τον καταξιωσουν σε μεγάλο κεφάλι της χώρας...
Ευτυχώς δεν έκανε πολιτικό αεροδρόμιο στην Τρίπολη με τον Τατούλη να καρφώνουν στο βουνό τα αεροπλάνα το χειμώνα...
τΣΥΡΙΖΑίος είσαι;Πάντως μάγκες πολύ πρόσφατα πήρα ψωμί από τον Κωνσταντινέα και έπαθα πλάκα.
Τι μάγκες; μάγκα θες να πεις... Οι 2 μας τα λέμε τόση ώρα..Πάντως μάγκες πολύ πρόσφατα πήρα ψωμί από τον Κωνσταντινέα και έπαθα πλάκα.
Δεν του το είχα.....
Για πες τι επέκταση θέλουν που επιρρεαζει ο δρόμος;Υπάρχει σκέψη να γίνουν εργασίες επέκτασης στην Μεσσήνη.
Αλλα πρέπει να φτιαχτεί ο δρόμος για την Πύλο πρώτα.
Η Τρίπολη θα γίνει διακλαδικό κέντρο του Ε.Σ.Ναι αλλά τα υπόλοιπα θα τον καταξιωσουν σε μεγάλο κεφάλι της χώρας...
Ευτυχώς δεν έκανε πολιτικό αεροδρόμιο στην Τρίπολη με τον Τατούλη να καρφώνουν στο βουνό τα αεροπλάνα το χειμώνα...
Σκέψου λίγο καλύτερα.....Τι μάγκες; μάγκα θες να πεις... Οι 2 μας τα λέμε τόση ώρα..
Είναι δυνατός... Άνθρωπος του μεροκάματου.. ένας από εμάς
Για πες τι επέκταση θέλουν που επιρρεαζει ο δρόμος;
Εντωμεταξύ ο Κωνσταντινέας χρυσαυγιτης ήταν.. μετά έμπλεξε με το ΣΥΡΙΖΑτΣΥΡΙΖΑίος είσαι;
Να ψοφάω της πείνας δεν πατάω εκεί - βασικά ουδέποτε έχω πάει. Όποτε τύχαινε να πάω προς πλατεία περνούσα από Φραγγέα, Σουρέα, άντε στου Κουταλά.
Κασελάκης!!τΣΥΡΙΖΑίος είσαι;
Να ψοφάω της πείνας δεν πατάω εκεί - βασικά ουδέποτε έχω πάει. Όποτε τύχαινε να πάω προς πλατεία περνούσα από Φραγγέα, Σουρέα, άντε στου Κουταλά.
Στα @@ μου.Εντωμεταξύ ο Κωνσταντινέας χρυσαυγιτης ήταν.. μετά έμπλεξε με το ΣΥΡΙΖΑ
Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει Μάρκο...Σκέψου λίγο καλύτερα.....
Όλα θα γίνουν πάντως,έχει πολύ μέλλον η περιοχή.
Το αξίζει άλλωστε.
Κουρασαν τρώγαμε μικροί Βαγγέλη!Είστε και οι δύο για μηδέν συννενόηση
Ο νηματοθέτης λέει ότι ο ΟΠΑΠ έχει μονοπώλειο - ενώ του λέω για κανένα καλό προπατζίδικο μπας και κάνω περισσότερη ορειβασία (δεν λέω που - είπαμε όχι εκτός θέματος) - κι ο άλλος λέει για το ψωμί...
Μα όταν κάνουμε ορειβασία κουραζόμαστε, άρα πρέπει στο ημίχρονο να φάμε κουρασάν
Το νήμα είναι "Τα νέα της Καλαμάτας".Είστε και οι δύο για μηδέν συννενόηση
Ο νηματοθέτης λέει ότι ο ΟΠΑΠ έχει μονοπώλειο - ενώ του λέω για κανένα καλό προπατζίδικο μπας και κάνω περισσότερη ορειβασία (δεν λέω που - είπαμε όχι εκτός θέματος) - κι ο άλλος λέει για το ψωμί...
Μα όταν κάνουμε ορειβασία κουραζόμαστε, άρα πρέπει στο ημίχρονο να φάμε κουρασάν