Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Οχι ολα αλλα οσα εμειναν γιατι τα επαιξε στο ΧΑΑ.
Οχι ολα αλλα οσα εμειναν γιατι τα επαιξε στο ΧΑΑ.
εννοειται ο βυζο γρικ λοβερ μανα μου..........
Καλά εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα!!! Ρεεεεε αυτός είναι τίτλος αποφυγής!!! Δεν πιστεύω να με ψήφισες γιατί θα σε διαγράψω απ'τη μεγάλη των chatσων σχολή!!!
εγω ρε παπάρα......πρόεδρος παντού.....Γαμω τα βυζια μου....ποιος με ψηφισε εμενα..
Σου αρεσει αγαπη μου? Εμενα να δεις.για να δούμε...miss bourdela και mister καμάκι.... πω πω θανατηφόρος συνδυασμός...
Αυτο μονο μου ελειπε. Η μονη ψηφος που δεν ηθελα.Παιδιά ΚΟΜΑΝΤΟ ψηφίζω... ΚΟΜΑΝΤΟ μου
κι εμένα μωρό μου...Σου αρεσει αγαπη μου? Εμενα να δεις.
Ρε....τι άτομα είστε εσείς?
Πάντως, δεν έχετε βάλει τον super καμακιέρο για υποψήφιο, αυτόν που έχει περάσει μανίκι στις περισσότερες εδώ μέσα.
xo xo xo xo xo xo
Ναι μπραβο Λαλακ. Θα βαλω τα χερακια μου να βγαλω τα ματακια μου. Καλυτερα ο BABY.Λες να φαμε και κουφετα?
Μιλαμε θα ειναι ο πρωτος bourdelo γαμος
Αντε και γω κουμπαρος ρε
Εμάς μας έχει δολώματαΡε....τι άτομα είστε εσείς?
Πάντως, δεν έχετε βάλει τον super καμακιέρο για υποψήφιο, αυτόν που έχει περάσει μανίκι στις περισσότερες εδώ μέσα.
xo xo xo xo xo xo
Κανενα απολυτως προεδρε. Εσενα θα σου δωσω την SAbrina να παιζεις και θα εισαι καλο παιδι. Αλλοι ειναι επικινδυνοι εδω μεσα.Χαρα μου Παολα . ;)
Με τον Λοκατζη μπορει να εχω λιγο προβλημα στην αρχη !!!!
Mην το λες, μην το λες.....Κανενα απολυτως προεδρε. Εσενα θα σου δωσω την SAbrina να παιζεις και θα εισαι καλο παιδι. Αλλοι ειναι επικινδυνοι εδω μεσα.
Τελικα δεν ειναι τυχαιος ο τιτλος ''Greek lover'' που μας αποδιδουν
Εγω εξακολουθω να απορω γιατι ο κομαντος εχεις τοσες ψηφους