πολυ δυναμη εχουν δωσει στους κωλους...ισως να χουν και δικιο καποιες φορες..
Επισκέπτης 16 Δεκ 2008 #421 πολυ δυναμη εχουν δωσει στους κωλους...ισως να χουν και δικιο καποιες φορες..
Επισκέπτης 16 Δεκ 2008 #422 CIVIL111 έγραψε: τι γινεται ρε συ lalakukakis,η κυρια χθες μας ελεγε οτι εχει τατου στην πλατη..... τωρα δειχνει "κωλο-τατου",για δωσε σε παρακαλω τα φωτα σου τι παιζει τελικα..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πολυ κολλαει ρε γαμωτο ! Που λες φιλτατε CIVIL111 δεν ξερω τι γινεται .. Θα πρεπει να παρει θεση η κοπελα ( μαλλον να ποσταρει μια ολοσωμη φωτο ) Αυτος ο κωλος τινος να ναι αραγε ?
CIVIL111 έγραψε: τι γινεται ρε συ lalakukakis,η κυρια χθες μας ελεγε οτι εχει τατου στην πλατη..... τωρα δειχνει "κωλο-τατου",για δωσε σε παρακαλω τα φωτα σου τι παιζει τελικα..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πολυ κολλαει ρε γαμωτο ! Που λες φιλτατε CIVIL111 δεν ξερω τι γινεται .. Θα πρεπει να παρει θεση η κοπελα ( μαλλον να ποσταρει μια ολοσωμη φωτο ) Αυτος ο κωλος τινος να ναι αραγε ?
CIVIL111 Μέγας Εγγρ. 25 Δεκ 2007 Μηνύματα 4.040 Κριτικές 22 Like 18 Πόντοι 4.175 16 Δεκ 2008 #423 lalakukakis έγραψε: Πολυ κολλαει ρε γαμωτο ! Που λες φιλτατε CIVIL111 δεν ξερω τι γινεται .. Θα πρεπει να παρει θεση η κοπελα ( μαλλον να ποσταρει μια ολοσωμη φωτο ) Αυτος ο κωλος τινος να ναι αραγε ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... κατι μου θυμιζει ρε συ...... παντως του ΛΙΛΑ δεν ειναι......
lalakukakis έγραψε: Πολυ κολλαει ρε γαμωτο ! Που λες φιλτατε CIVIL111 δεν ξερω τι γινεται .. Θα πρεπει να παρει θεση η κοπελα ( μαλλον να ποσταρει μια ολοσωμη φωτο ) Αυτος ο κωλος τινος να ναι αραγε ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... κατι μου θυμιζει ρε συ...... παντως του ΛΙΛΑ δεν ειναι......
Επισκέπτης 16 Δεκ 2008 #425 silva! έγραψε: λειπει ενας απο τη λιστα κι εγω σαυτον ηθελα να δωσω τη ψηφο μου ρε γμτ..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος είναι αυτός; Να τον βάλει αν είναι ο Λαλακ..
silva! έγραψε: λειπει ενας απο τη λιστα κι εγω σαυτον ηθελα να δωσω τη ψηφο μου ρε γμτ..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος είναι αυτός; Να τον βάλει αν είναι ο Λαλακ..
A analprison Ενεργό Μέλος Εγγρ. 8 Μαΐ 2008 Μηνύματα 2.220 Κριτικές 15 Like 3 Πόντοι 616 16 Δεκ 2008 #426 αν ηταν του λιλα θα ειχαμε σχεση τωρα
S silva! Ενεργό Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2008 Μηνύματα 16.051 Κριτικές 3 Like 14 Πόντοι 166 16 Δεκ 2008 #427 pirforos έγραψε: Ποιος είναι αυτός; Να τον βάλει αν είναι ο Λαλακ.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εφοσον λειπει θα ψηφισω καποιον που ηδη υπαρχει.. τον σιβιλ ψηφιζω λοιπον!
pirforos έγραψε: Ποιος είναι αυτός; Να τον βάλει αν είναι ο Λαλακ.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εφοσον λειπει θα ψηφισω καποιον που ηδη υπαρχει.. τον σιβιλ ψηφιζω λοιπον!
B BiteMeIaMfresH Μέλος Εγγρ. 22 Οκτ 2006 Μηνύματα 8.901 Like 15 Πόντοι 66 16 Δεκ 2008 #428 τον τομιτο ηθελες? χιχι οντως λειπει.. αλλα ο τομιτο ειναι κυριος δεν ειναι σαν αυτους... τα καμακια της δεκαετιας του 80 *P *P *P
τον τομιτο ηθελες? χιχι οντως λειπει.. αλλα ο τομιτο ειναι κυριος δεν ειναι σαν αυτους... τα καμακια της δεκαετιας του 80 *P *P *P
S silva! Ενεργό Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2008 Μηνύματα 16.051 Κριτικές 3 Like 14 Πόντοι 166 16 Δεκ 2008 #429 BiteMeIaMfresH έγραψε: τον τομιτο ηθελες? χιχι οντως λειπει.. αλλα ο τομιτο ειναι κυριος δεν ειναι σαν αυτους... τα καμακια της δεκαετιας του 80 *P *P *P Κλικ για ολόκληρη προβολή... ααα δεν ξερω δεν απαντω... ισως να ειναι αυτος ισως να ειναι και αλλος ομωςςςςςςςςςςςς.... αβυσσος η ψυχη της γυναικας.....
BiteMeIaMfresH έγραψε: τον τομιτο ηθελες? χιχι οντως λειπει.. αλλα ο τομιτο ειναι κυριος δεν ειναι σαν αυτους... τα καμακια της δεκαετιας του 80 *P *P *P Κλικ για ολόκληρη προβολή... ααα δεν ξερω δεν απαντω... ισως να ειναι αυτος ισως να ειναι και αλλος ομωςςςςςςςςςςςς.... αβυσσος η ψυχη της γυναικας.....
B BiteMeIaMfresH Μέλος Εγγρ. 22 Οκτ 2006 Μηνύματα 8.901 Like 15 Πόντοι 66 16 Δεκ 2008 #430 silva! έγραψε: ααα δεν ξερω δεν απαντω... ισως να ειναι αυτος ισως να ειναι και αλλος ομωςςςςςςςςςςςς.... αβυσσος η ψυχη της γυναικας..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... λειπει κ ενας αλλος πραγματι... ενας ωραιος τυπος κ η απουσια του ειναι αισθητη αλλα δεν νομιζω να ναι αυτος *P μπας κ εννοεις τον λακης33?????
silva! έγραψε: ααα δεν ξερω δεν απαντω... ισως να ειναι αυτος ισως να ειναι και αλλος ομωςςςςςςςςςςςς.... αβυσσος η ψυχη της γυναικας..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... λειπει κ ενας αλλος πραγματι... ενας ωραιος τυπος κ η απουσια του ειναι αισθητη αλλα δεν νομιζω να ναι αυτος *P μπας κ εννοεις τον λακης33?????
tomito Moderator Γλομπεο-στέλεχος Εγγρ. 15 Μαΐ 2006 Μηνύματα 10.311 Κριτικές 3 Like 164 Πόντοι 166 16 Δεκ 2008 #432 Μια χαρά παιδιά είναι οι Συναγωνιστές που είναι στην ψηφοφορία Φρέσκια, όλοι ένας και ένας. Υπερβάλλεις λιγάκι θα έλεγα
Μια χαρά παιδιά είναι οι Συναγωνιστές που είναι στην ψηφοφορία Φρέσκια, όλοι ένας και ένας. Υπερβάλλεις λιγάκι θα έλεγα
S silva! Ενεργό Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2008 Μηνύματα 16.051 Κριτικές 3 Like 14 Πόντοι 166 16 Δεκ 2008 #433 BiteMeIaMfresH έγραψε: λειπει κ ενας αλλος πραγματι... ενας ωραιος τυπος κ η απουσια του ειναι αισθητη αλλα δεν νομιζω να ναι αυτος *P μπας κ εννοεις τον λακης33????? Κλικ για ολόκληρη προβολή... δεν ξερω δεν απαντωωωω...
BiteMeIaMfresH έγραψε: λειπει κ ενας αλλος πραγματι... ενας ωραιος τυπος κ η απουσια του ειναι αισθητη αλλα δεν νομιζω να ναι αυτος *P μπας κ εννοεις τον λακης33????? Κλικ για ολόκληρη προβολή... δεν ξερω δεν απαντωωωω...
V ViDiViCi Μέλος Εγγρ. 16 Ιαν 2008 Μηνύματα 2.178 Like 2 Πόντοι 16 16 Δεκ 2008 #434 silva! έγραψε: ααα δεν ξερω δεν απαντω... ισως να ειναι αυτος ισως να ειναι και αλλος ομωςςςςςςςςςςςς.... αβυσσος η ψυχη της γυναικας..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γυναίκα είσαι εσύ; Είδα το silva και νόμιζα ότι είσαι ποδοσφαιριστής από την Βραζιλία!!!
silva! έγραψε: ααα δεν ξερω δεν απαντω... ισως να ειναι αυτος ισως να ειναι και αλλος ομωςςςςςςςςςςςς.... αβυσσος η ψυχη της γυναικας..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γυναίκα είσαι εσύ; Είδα το silva και νόμιζα ότι είσαι ποδοσφαιριστής από την Βραζιλία!!!
S silva! Ενεργό Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2008 Μηνύματα 16.051 Κριτικές 3 Like 14 Πόντοι 166 16 Δεκ 2008 #435 BiteMeIaMfresH έγραψε: λειπει κ ενας αλλος πραγματι... ενας ωραιος τυπος κ η απουσια του ειναι αισθητη αλλα δεν νομιζω να ναι αυτος *P μπας κ εννοεις τον λακης33????? Κλικ για ολόκληρη προβολή... πως κ σ ηρθε ο τομ ομως? εντυπωση μ κανε
BiteMeIaMfresH έγραψε: λειπει κ ενας αλλος πραγματι... ενας ωραιος τυπος κ η απουσια του ειναι αισθητη αλλα δεν νομιζω να ναι αυτος *P μπας κ εννοεις τον λακης33????? Κλικ για ολόκληρη προβολή... πως κ σ ηρθε ο τομ ομως? εντυπωση μ κανε
B BiteMeIaMfresH Μέλος Εγγρ. 22 Οκτ 2006 Μηνύματα 8.901 Like 15 Πόντοι 66 16 Δεκ 2008 #436 tomito έγραψε: Μια χαρά παιδιά είναι οι Συναγωνιστές που είναι στην ψηφοφορία Φρέσκια, όλοι ένας και ένας. Υπερβάλλεις λιγάκι θα έλεγα Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω??? ποτεεεε!!! χαχαχα silva! έγραψε: πως κ σ ηρθε ο τομ ομως? εντυπωση μ κανε Κλικ για ολόκληρη προβολή... βρε σιλβα μου.. δλδ ολο δε ξερεις δεν απαντας μας λες... τι κουβεντα να κανουμε μετα? πολυ μυστηριο... δεν ειμαστε κακοι ανθρωποι αληθεια... *P μπας κ εννοεις τον μαχατμα???? απαιτω να μπει στη ψηφοφορια ο μαχατμα... θα βγαλει καπνους μου ηρθε ο τομιτος γιατι αν θυμαμαι καλα τον ανεφερες στο τοπικ του κοσμο
tomito έγραψε: Μια χαρά παιδιά είναι οι Συναγωνιστές που είναι στην ψηφοφορία Φρέσκια, όλοι ένας και ένας. Υπερβάλλεις λιγάκι θα έλεγα Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω??? ποτεεεε!!! χαχαχα silva! έγραψε: πως κ σ ηρθε ο τομ ομως? εντυπωση μ κανε Κλικ για ολόκληρη προβολή... βρε σιλβα μου.. δλδ ολο δε ξερεις δεν απαντας μας λες... τι κουβεντα να κανουμε μετα? πολυ μυστηριο... δεν ειμαστε κακοι ανθρωποι αληθεια... *P μπας κ εννοεις τον μαχατμα???? απαιτω να μπει στη ψηφοφορια ο μαχατμα... θα βγαλει καπνους μου ηρθε ο τομιτος γιατι αν θυμαμαι καλα τον ανεφερες στο τοπικ του κοσμο
amjik Τιμημένος Εγγρ. 12 Μαΐ 2008 Μηνύματα 45.619 Κριτικές 61 Like 43.281 Πόντοι 22.785 16 Δεκ 2008 #437 Βρε αληταρια εμενα δεν με ψηφισε κανενας........
Επισκέπτης 16 Δεκ 2008 #438 BiteMeIaMfresH έγραψε: βρε σιλβα μου.. δλδ ολο δε ξερεις δεν απαντας μας λες... τι κουβεντα να κανουμε μετα? πολυ μυστηριο... δεν ειμαστε κακοι ανθρωποι αληθεια... *P Κλικ για ολόκληρη προβολή... δειχνει σκιαγμενη ολο μισολογα ειναι BiteMeIaMfresH έγραψε: μπας κ εννοεις τον μαχατμα???? απαιτω να μπει στη ψηφοφορια ο μαχατμα... Κλικ για ολόκληρη προβολή...
BiteMeIaMfresH έγραψε: βρε σιλβα μου.. δλδ ολο δε ξερεις δεν απαντας μας λες... τι κουβεντα να κανουμε μετα? πολυ μυστηριο... δεν ειμαστε κακοι ανθρωποι αληθεια... *P Κλικ για ολόκληρη προβολή... δειχνει σκιαγμενη ολο μισολογα ειναι BiteMeIaMfresH έγραψε: μπας κ εννοεις τον μαχατμα???? απαιτω να μπει στη ψηφοφορια ο μαχατμα... Κλικ για ολόκληρη προβολή...
S silva! Ενεργό Μέλος Εγγρ. 13 Δεκ 2008 Μηνύματα 16.051 Κριτικές 3 Like 14 Πόντοι 166 16 Δεκ 2008 #439 gandy έγραψε: δειχνει σκιαγμενη ολο μισολογα ειναι τελικα...ευτυχως που υπαρχει και ο γκαντυ εδω μεσα και δεν φοβαμαι... Κλικ για ολόκληρη προβολή...
gandy έγραψε: δειχνει σκιαγμενη ολο μισολογα ειναι τελικα...ευτυχως που υπαρχει και ο γκαντυ εδω μεσα και δεν φοβαμαι... Κλικ για ολόκληρη προβολή...