θα με μαθις να καμακονο????Πολύς έρωτας έχει πέσει στο φόρουμ τελευταία (miss τάδε, mister ετούτο, ποια θα πάρει τον έτσι) και ξαφνικά (δεν ξέρω πως) θυμήθηκα την ακόλουθη διαφήμιση (nothing personal, σας ευχαριστώ).
Blind Date
[youtube=425,350]rRPyvS1TPKQ[/youtube]
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ακομα καμακι κανεις εσυ αγαπουλα μου και μπροστα στα ματια μου μαλιστα? Δεν ειπαμε οτι κερδησες με διαφορα στηθους?Κι εδώ διακρίσεις; Τόσες φορές το έχω πει ότι μπαίνω στο σάιτ για καμάκι, αλλά δεν με βλέπω στην ψηφοφορία
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ακομα καμακι κανεις εσυ αγαπουλα μου και μπροστα στα ματια μου μαλιστα? Δεν ειπαμε οτι κερδησες με διαφορα στηθους?
Θέλεις να πω ψέματα; Ότι μπαίνω εδώ για να διευρύνω τον κύκλο μου;
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
το καμάκι είναι μακρύ και μυτερό εργαλείο...Κι εδώ διακρίσεις; Τόσες φορές το έχω πει ότι μπαίνω στο σάιτ για καμάκι, αλλά δεν με βλέπω στην ψηφοφορία
έχεις τέτοιο? ;)
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
το καμάκι είναι μακρύ και μυτερό εργαλείο...
έχεις τέτοιο? ;)
Έχω δύο όχι και τόσο μακριά, αλλά στο σωστό μέγεθος και... μυτερά όσο χρειάζεται. Καλύπτεσαι ή να φέρω συστατικές;
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φαντάζομαι είναι και στριγγυλούτσικα, μαλακούτσικα και τρυφερούτσικα??? (μ' έφτιαξες!)Έχω δύο όχι και τόσο μακριά, αλλά στο σωστό μέγεθος και... μυτερά όσο χρειάζεται. Καλύπτεσαι ή να φέρω συστατικές;
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
φαντάζομαι είναι και στριγγυλούτσικα, μαλακούτσικα και τρυφερούτσικα??? (μ' έφτιαξες!)
Ας πρόσεχες... εγώ έχω εξόδου απόψε.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
αύριο? μεθαύριο? πότε???????Ας πρόσεχες... εγώ έχω εξόδου απόψε.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
πάντως μπορώ να περιμένω γιατί τώρα φτιάχτηκα... ;)αύριο? μεθαύριο? πότε???????
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Μήπως η ερώτηση είναι ποιός είναι ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ του site?? ΄Γιατί μόνο ένας τέτοιος θαμπαινε εδώ μέσα να καμακώσει Ελεηνίδα.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.898
- Πόντοι
- 12.056
Μήπως η ερώτηση είναι ποιός είναι ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ του site?? ΄Γιατί μόνο ένας τέτοιος θαμπαινε εδώ μέσα να καμακώσει Ελεηνίδα.
Εγραψες μαλακια τωρα αν δεν το καταλαβες...
αφτος ιμε εγο ιμε αξεπεραστοςΜήπως η ερώτηση είναι ποιός είναι ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ του site?? ΄Γιατί μόνο ένας τέτοιος θαμπαινε εδώ μέσα να καμακώσει Ελεηνίδα.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δλδ λες τον ΚΟΜΑΝΤΟ ? γιατί αυτός είναι πρώτος .Μήπως η ερώτηση είναι ποιός είναι ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ του site?? ΄Γιατί μόνο ένας τέτοιος θαμπαινε εδώ μέσα να καμακώσει Ελεηνίδα.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
για ξανά σκέψου το...Μήπως η ερώτηση είναι ποιός είναι ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ του site?? ΄Γιατί μόνο ένας τέτοιος θαμπαινε εδώ μέσα να καμακώσει Ελεηνίδα.
τι ινε ιδιομορφίες????Αφήστε τον ρε παιδιά. Να σέβεστε τους ανθρώπους με ιδιομορφίες.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
οκ να σου πο τι ινε εγο μεσενα εχουμε ιδια μορφι,βεβεα αφτο ινε ψεμα εγο ιμε πιο αψιλος και πιο ομορφος....
Ρε μη μας δουλεύεις.
ασ το πιστεψο
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
οκ να σου πο τι ινε εγο μεσενα εχουμε ιδια μορφι,βεβεα αφτο ινε ψεμα εγο ιμε πιο αψιλος και πιο ομορφος....
ασ το πιστεψο
Κανένας μας πάντως δεν είναι στα καμάκια του forum οπότε ας την κάνούμε από εδώ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 49K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 68