Ειχε χαμηλη θερμοκρασια,στον νεκροθαλαμο,ομολογω!Ηταν μια δυσκολη νυχτα!Τα σεβη μου,στην Κλυταιμνηστρα!Να την προσεχεις Statler,kατι μου μυριζει,σ'αυτην!Εκτος απο σενα!Συνηθισα,τοσα χρονια που κανουμε παρεα,την μυρωδια της πτωμαινης!
Να σου πω, δεν τρελλαινόμαστε για τις Ελλεεινίδες, αλλά όταν στερεύει το μετρητό που καταθέτουμε στις επαγγελματίες του είδους, κάπου πρέπει να ανακουφιστούμε...
Πάντως οι ξένες είναι η καλύτερη επιλογή, αρκεί να μην καψουρευτείς.
Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του να μην συνομιλείς με ΚΑΜΙΑ ελεεινίδα στο site. Κανένας δεν σε θεωρεί καμάκι.
(ειλικρινά πως αντέχετε, δεν έχετε καμία να σας τα πρήζει καθημερινά με τα ίδια ακριβώς carbon copy επιχειρήματα; ).
ΥΓ. Αν υπήρχε χιούμορ όλοι θα ψήφιζαν τον NOT SO EASY. Αρχίζω καμπάνια.
Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του να μην συνομιλείς με ΚΑΜΙΑ ελεεινίδα στο site. Κανένας δεν σε θεωρεί καμάκι.
(ειλικρινά πως αντέχετε, δεν έχετε καμία να σας τα πρήζει καθημερινά με τα ίδια ακριβώς carbon copy επιχειρήματα; ).
ΥΓ. Αν υπήρχε χιούμορ όλοι θα ψήφιζαν τον NOT SO EASY. Αρχίζω καμπάνια.
Η αξια του φιλοφρονουντος,περιποιει δοξα στον φιλοφρονουμενο!AΝ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ,τα οσα ακολουθησαν το ποστ του Comandante,ειναι ενα απο τα καλυτερα κομπλιμαν που εχω εισπραξει!ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗΥ.Γ. Το εννοω!
νομιζω baby οτι δεν εχει καμια σημασια η ψηφοφορια πια για τον κομμαντο,η δηλωση της παολα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
υ.γ καθαρισε ο δασκαλος κομμαντο με την ιδεα του ν ανοιξει αυτο το thread
ΑΜΑΝ.....πήρα 1 ψήφο.....ή απο τυφλή θα είναι ή απο τον gayboy...... ......ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ποιός/α παρανοικός/α με ψήφισε?.........μου χαλάτε το ύφος του τζέντλεμαν εδω.......