Νέα

Τα καλύτερα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.482
Like
11
Πόντοι
166
Με αφορμή το νέο συγγραφικό αριστούργημα του pitsi, παραθέτω(θα) τα καλύτερα του πνευματικού μόχθου που έχω δει

ελα ντε!αινιδα!οτι ουδενιδα!!!

σιγνομι για τιν καθιστερισι αλλα ειχα σοβαρουσ λογουσ αργοποριας......
τριτι 18-9-07 !ι νιχτα αυτι ιταν μια εξαρσι ιδονις για τον ψολοσαυρο μου..!
επισκεψι στο κοκινοσπιτο στα σοκακια του πολισιχναστου ψιρι...το αμαρτολο μου κορμι κιλισθικε στο βουρκο τισ μεταλαγμενισ ιδονισγια ακομα μια φορα...στο πουταναδικο τισ λουκα νικα 1!
το γνοστο μεταλαγμενο πορνιδιο αλικι πιτσιλιοταν στο εν λογο κοκινοσπιτο ...ενα εκφιλο  πονιρο παιχνιδιαρικο τρανσ που διψαει για σπερμα και με μανια αρπαζει τιν ξιφολονχι του ιποτι!
ενα κορμακι θανατιφορο που ξιπναει τισ αβισαλεεσ και διχασμενες ορεξεις τον περιεργον και αλοκοτον μπουρδελιαριδον...
το αγριο πιτσιλισμα θα μεινει χαραγμενο για παντα στισ αναμνισεις του πουτσου μου..
μπενι λοιπον με εναν καυλοειδι αερα στο λαγνο δοματιο και αρχιζει σε στασι 69 να τσιμπουκονι το σκλιροτραχιλο πεος μου...
το ζουμερο και γιμνασμενο τισ κολαρακι στραμενο προσ το μεροσ μουκαι ταυτοχρονα να απολαμβανο τιν θεικι θεα και το θεσπεσιο τσιμπουκλοβερ τισ  ατακτισ αμαζονας..!
ι ιδονι στο κατακοριφο αφου απο μονι τισ σκαμπιλονε τι τρελι τισ κολαρα και αραδιαζε ενα σορο απο προστιχολογα!
ι ανιθικι και ατιμι πορνι επιδιοκε μανιοδοσ να καταπιει το μαγικο μου νεκταρ  και τσιμπουκονε δινατα και νευρικα το καυλι μου..
....οπου τιν σταματαο και και τιν βαζο πανο στιν πετρινι ψολαρα μου...εκει ι ξεβρακοκεφαλι πορνι ιποσχοταν ποσ θα με γαμισει  αλλα τισ ελεγα ποσ εγο θα τιν πιτσιλισο...!
αρχιζει λοιπον δινατες και αγριες βιθισεις ...μετα απο μερικα λεπτα το σφιροκοπιμασινεχιζετε σε dody style οπου τισ εχονα βαθια το μαρμαρενιο μου καβλι!
τελευτεα και φαρμακερι στασι ιεραποστολικο  οπου ιταν το τελευτεο σταδιο ιδονις και κατεθεσα το ψολοδες ασπρο και πικτο ιγρο πιρ!

σιστινετε σε πολι σκλιροπιρινικους χιστες  διοτι κανει πολι αγριο και εκφιλο γαμισι!
το τρανσακι πιτσιλιετε πολι ομορφα!
για οσους εχοντες περιεργα γουστα ειναι μια τρελι και καλι προκλισι!
νε επισιμανο ποσ πιτσιλιετε τριτι πεμπτι και σαββατο απο τισ 6 το απογευμα μεχρι τισ 1 το βραδι!
καλα πιτσιλισματα λοιπον!!!!

οοοο πατερ γεοργιε.....εσι που ευλογεις με το αγιο ζομο σου τις πονιρες και ατακτες κορασιδες!!!εσι που απαλασεις τα κολασμενα πορνιδια απο τις αμαρτιες τουσ και τις καταδικαζεις στο κοσμο τις σκλιροοτραχιλις ιδονις!πατερα ευλογισε τις αδιστακτες πορνες και απαλαξε τες απο καθε κολασμενι αμαρτια και ταξιδεψε τες στο δικο σου κοσμο!σε εναν κοσμο γεματο γαλινι και αφοσιοσι!σε ενα κοσμο που ολες οι αμαρτοτες πορνεες θα ειναι καταδικασμενες απο τα αγιο εργαλιο σου!!!!

Πραγματικά έχουν δίκιο που κατηγορούν τους Έλληνες που θέλουν να γαμάνε τσάμπα. Στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι γκόμενες αυτές


OI ANΔΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!!!!!


Που να το καταλάβει αυτό ο Έλλην Ριζίλης που παίρνει αμάξι με 72 δόσεις, το γυαλίζει ένα 8ωρο κάθε Σάββατο και πάει και σκάει το βδομαδιάτικο για να βγάλει το βράδυ τη Ρούλα την πωλήτρια του κυλοτάδικου πρώτο τραπέζι σε ΒισσοΒανδή !!!
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
"σινεμπουρδελιάρης", "μέγας χύστης και μύστης", "τιμωρός άτακτων πορνιδίων", "ξεβρακωκέφαλη πόρνη"
Σόρρυ, αν τα έγραψα ανορθόγραφα :dancing:
 
OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.482
Like
11
Πόντοι
166
Ρε, τα καλύτερα κείμενα, όχι μόνο λέξεις :)
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
απο τον NITRO στις 11/04/07, 18:06


Μετά από οικογενειακές διακοπές με την ευκαιρία του Πάσχα και έχοντας φορτώσει... τις μπαταρίες επιστροφή στο κλοίνον Αστυ για ξεφόρτωμα.
10/4/07
SAMANTHA
EVA
CHRISTINA
----------------------------------------------------------------------------------
Και εξηγώ:
SAMANTHA6/10 - 350e
Στις 7.15 χτυπούσα την πόρτα του "Προέδρου" και μετά από αναμονή 10'στον διάδρομο επιτέλους μου άνοιξε.
Το ημίφως του δωματίου με το μικρό κερί να τρεμοπαίζει στην άκρη του κομοδίνου σε συνδοιασμό με το μαύρο νεγκλιζέ και τις δαντελωτές κάλτσες της με έκαναν για μια στιγμή να πιστέψω πως μπαίνω στο Φ-134(sic).
Το μακρύ ξανθό μαλί της με τις αφέλειες μου θύμισε pin up girl των φωτογραφιών των 50's σε Τσέχικη version.
Η επικοινωνία μας αν και από απόσταση ενός τραπεζιού ικανοποιητική με αρκετή δόση χιούμορ και τουριστικών οδηγιών.
Η ηλικία της σίγουρα πάνω από 30 αλλά το κορμί της πολύ γυμνασμένο σε βαθμό που να θυμίζει έντονα στριπ girl(από τα καλά του πάλαι ποτέ Diamonds).
Μετά το μπάνιο μου πρόσφερε με αυχαρίστηση μασάζ το οποίο ωφείλω να ομολογήσω μου θύμισε εντριβή πριν τις βεντούζες και τίποτε παραπάνω.
Σε 5' λεπτά μου ζήτησε να γυρίσω και  τότε ... ω θέε μου! αντίκρισα το απόλυτο (ώσπου να το πιάσω) βυζί.
Αγγίζοντάς το όμως σκέφτηκα πως σίγουρα κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει και αντί για συλικόνη να της έβαλαν τσιμέντο ταχύας πήξεως και ως εκ τούτου ήταν απόλυτα φυσιολογικό το κορίτσι να μην αισθάνεται τίποτα στο άγγιγμα της ανδρικής παλάμης ,εκτός και αν αυτή είναι ροζιασμένη από το μυστρί το πυλοφόρι και εξοικειωμένη με τα μπετά.
Αλλη μια φορά είχα την ίδια αίσθηση θυμάμαι όταν άγγιξα τις πατούσες ενός γέρου 85 ετών ψαρά από την Μήλο για να δω πως στο διάολο έσβηνε τις γόπες του τσιγάρου ξυπόλυτος.
Ξεκίνησε με μία χαλαρή πίπα και απέφευγε τα γλωσσόφιλα λες και είχα φάει σκόρδο γυρίζοντας το κεφάλι πότε αριστερά και πότε δεξιά (διακριτικά για να μην την καταλάβω)σαν να έπασχε από χρόνιο αυχενικό που την ενοχλούσε όταν ήταν στα τέσσερα.
Φέρνοντάς την σε στάση 69 κατάλαβα (κοιτάζοντας την από τον καθρέφτη)πως είχα να κάνω με κορίτσι με έντονους κοινωνικούς προβληματισμούς αφού όση ώρα καθόταν στο πρόσωπό μου παρακολουθούσε τις ειδήσεις των 8.00
Σε μιά στιγμή μου είπε "αρκετά με αυτό ας γαμηθούμε τώρα"
Μού φόρεσε το προφυλακτικό και αφού γέμισε τον κόλπο της και το πουλί μου βαλβολίνες κάθησε...
Η αίσθηση που μου έδωσε ήταν πως δεν ήθελε να ξανασηκωθεί αφού οι κινήσεις τις ήταν μόνο περιστροφικές.
Οφείλω να ομολογήσω πως η θέα ήταν τέλεια ,αλλά τί να το κάνεις...
Μετά από λίγο την γύρισα ιεραποστολικά και τότε θυμήθηκα τα μαθητικά μου χρόνια που πηγαίναμε βόλτες στην Φυλής και όταν πέφταμε πάνω σε τίποτε παλιές τάνες μας έβαζαν διχάλα τα δάχτυλα μροστά στην τρύπα για να νομίζουμε πως πέσαμε σε παρθένα!
"Ασε μωρή της είπα αυτά τα κόλπα και βγάλε και κανένα αναστεναγμό" αλλά η απάντηση που πήρα ήταν ένα ξερό "what?"
Η αμέσω επόμενη ατάκα της ήταν "come to my mouth please" και το έκανα.
Αφού πλύθηκα την ευχαρίστησα και έφυγα ενώ εκείνη με κοίταζε με απορία ρωτώντας με γιατί φεύγω τόσο γρήγορα.
Τί να πεις...
EVA4/10 - 80e
Κατεβαίνοντας την Καλλιρόης γύρω στις 8.30 έκανα μία στάση στο Φραντζή 4 και πάτυχα την Εύα (πρώην Βερόνικα στα στούντιο του Πειραιά,Παγκρατίου και Φαλήρου).
Τίποτα άξιο αναφοράς πλην του ότι το στενό τζιν σε φαρδύ κώλο μετά από κατούρημα δημιουργεί φλεγμωνές και κακοσμία)
CHRISTINA 8/10 - 100e
Τρίτη στάση στις 9.45 στην πάροδο Βουλιαγμένης ,Ησμήνης 4
Ολα τα λεφτά το μελαχροινό μωρό από την πρώην Α.Γερμανία.
Είχα να ακούσω από το σαλόνι γκόμενα να φωνάζει από την εποχή που ήμουν πιτσιρικάς και έβαζα το αυτί μου στις ξύλινες πόρτες των ντέλων της Αχαρνών. 
Μόλις μπήκα στο δωμάτιο δέχθηκα επίθεση από μελαχροινή αγριόγατα που μου θύμισε την Haike Drusler στα ντουζένια της να καταρίπτει το ένα παγκόσμιο ρεκόρ μετά το άλλο.
Στα high lights το "fuck me hurder" και ο κρίκος στην κλειτορίδα της που όταν τον τραβάς με τα δόντια τρελαίνεται.       
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
sorry leonoro αλλα εγω θα παραθεσω δυο λεξεις :

pitsilistis = ψιλοφιλμ
vasos = CIW ( Cum In Wall )
 
OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.482
Like
11
Πόντοι
166
:cheesy: Ε, άντε ανακατώστε το, frapeδιάστε το το thread
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
απο enforcer σημερα στις 19:52



''Να πληροφορήσω τα εκλεκτά μέλη που τιμούν το θρεντ αυτό με τα σχόλια τους ότι η μόνικα είναι εκτός απο όμορφη και πολύ καλό παιδί.

Τις προάλλες ήμουν με τον duracell στο Μιλάνο για να ψωνίσω εγώ σωβρακοφανέλλες και μας είδε. Ε ήρθε, παιδιά τι κάνετε, πως απο δω και λοιπά. Κέρασε και καφέ. Η Μόνικα πρέπει να με γουστάρει εδω και χρόνια αλλα εγω δεν το είχα καταλάβει γιατί τα είχα με την Κίτσα απο τα Τρίκαλα η οποία με άφησε για ένα τύπο με μερσεντέ δίπορτη (απο γερμανια μη νομίζετε) που η μαμά της τον προτιμούσε γιατί είχε 400 κεφάλια ζώα και ήταν και πρώτη μούρη στο κλαμπ "Οτσαλάν".

Μόνικα, αν το διαβάζεις αυτο να ξέρεις ότι βιάστηκες να παντρευτείς ρε παιδί μου.''
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
απο germaon στις 2/9/7 - 15:35


''Ήθελα να ήξερα πώς οι μοντς σε ανέχονται να βρίζεις ένα μέλος  με ιστορία στο σάιτ, που απλά έγραψε τις απόψεις του, ζητώντας μόνο να μην υβριστεί. Τέλως πάντων. Φιλαράκο διαπιστώνω ότι οι γνώσεις σου στην ψυχολογία είναι ανάλογες με αυτές στην ιστορία. Δεν πειράζει. Χαίρομαι για τις ύβρεις. Όταν προέρχονται από άτομα σαν εσένα είναι δείγμα θετικό. Και όσον αφορά αυτά που είπες.
Για το ότι δεν είχα ποτέ μου σχέση με κοπέλα , υπάρχει άτομο με το οποίο μιλάμε με pm το οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είχα. Το ίδιο άτομο , μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ακόμα και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  δέχομαι πρέσινγκ από κοπέλα με μηνύματα. Ξέρει αυτό το άτομο.  Wink  Για το αν με βαριούνται οι πουτάνες , πρώτον δεν με ενδιαφέρει αν συμβαίνει. (Τι άλλο θα ακούσουμε , να είμαστε ενδιαφέροντες για να μη μας βαριούνται οι πουτάνες  Banging Head Against a Wall  ). Δεύτερον , θα πω κάποια πράγματα, απλά για να μην υπάρχει υπόνοια.
-Η Κατερίνα από Λέλας Καραγιάννη μου είχε προτείνει η ΙΔΙΑ να βρεθούμε εκτός σπιτιού.
-Η Γιούλη από Λέλας Καραγιάννη όπως είχα γράψει κάποτε , μου είπε ότι είμαι από τα λίγους μη ανώμαλους πελάτες που είχε.
- Άλλη ιερόδουλος μου ζήτησε να κάνω ιδιαίτερα στο παιδί της (!) , γιατί δεν τα πάει καλά στον κλάδο που έχω σπουδάσει.
- Άλλη ιερόδουλος μου είπε, όταν της είπα ότι δεν είμαι πανρεμένος «Εσύ δεν είσαι παντρεμένος? Δώσε μου το τηλέφωνό σου, και μόλις ξαναπάω στη χώρα μου θα έρθεις μαζί να σε παντρέψω»
Θα μπορούσα να συνεχίσω , αλλά δεν έχει νόημα και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Προφανώς δεν είμαι τόσο ενδιαφέρον άτομο όσο εσύ. Είμαι σίγουρος ότι όταν μπαίνεις εσύ στο δωμάτιο η πουτάνα φέρνει μαζί της στυλό και χαρτί για να κρατάει σημειώσεις από τις διαλέξεις σου.
Κλείνοντας σου συνιστώ ψυχραιμία.Και ε σένα , και στον υποτακτικό σου που έσπευσε να σε υπερασπιστεί.Υπογλώσσια πωλούνται σε όλα τα φαρμακεία. Ξίδι σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Στο λέω γιατί θα μας βλέπεις παντού. Ήδη ο Υιός του Θεού (sorry Jesus)  μπήκε στο κοινοβούλιο. Χώνεψέ το. Ερχόμαστε!!!
Κύριοι mods θέλω να με προστατέψετε από τις ύβρεις του εν λόγω ατόμου  Με εξύβρισε και δεν κάνατε τίποτα''
 

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.564
Κριτικές
75
Like
8.567
Πόντοι
21.585
απο germaon στις 2/9/7 - 15:35


''Ήθελα να ήξερα πώς οι μοντς σε ανέχονται να βρίζεις ένα μέλος  με ιστορία στο σάιτ, που απλά έγραψε τις απόψεις του, ζητώντας μόνο να μην υβριστεί. Τέλως πάντων. Φιλαράκο διαπιστώνω ότι οι γνώσεις σου στην ψυχολογία είναι ανάλογες με αυτές στην ιστορία. Δεν πειράζει. Χαίρομαι για τις ύβρεις. Όταν προέρχονται από άτομα σαν εσένα είναι δείγμα θετικό. Και όσον αφορά αυτά που είπες.
Για το ότι δεν είχα ποτέ μου σχέση με κοπέλα , υπάρχει άτομο με το οποίο μιλάμε με pm το οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είχα. Το ίδιο άτομο , μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ακόμα και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  δέχομαι πρέσινγκ από κοπέλα με μηνύματα. Ξέρει αυτό το άτομο.  Wink  Για το αν με βαριούνται οι πουτάνες , πρώτον δεν με ενδιαφέρει αν συμβαίνει. (Τι άλλο θα ακούσουμε , να είμαστε ενδιαφέροντες για να μη μας βαριούνται οι πουτάνες  Banging Head Against a Wall  ). Δεύτερον , θα πω κάποια πράγματα, απλά για να μην υπάρχει υπόνοια.
-Η Κατερίνα από Λέλας Καραγιάννη μου είχε προτείνει η ΙΔΙΑ να βρεθούμε εκτός σπιτιού.
-Η Γιούλη από Λέλας Καραγιάννη όπως είχα γράψει κάποτε , μου είπε ότι είμαι από τα λίγους μη ανώμαλους πελάτες που είχε.
- Άλλη ιερόδουλος μου ζήτησε να κάνω ιδιαίτερα στο παιδί της (!) , γιατί δεν τα πάει καλά στον κλάδο που έχω σπουδάσει.
- Άλλη ιερόδουλος μου είπε, όταν της είπα ότι δεν είμαι πανρεμένος «Εσύ δεν είσαι παντρεμένος? Δώσε μου το τηλέφωνό σου, και μόλις ξαναπάω στη χώρα μου θα έρθεις μαζί να σε παντρέψω»
Θα μπορούσα να συνεχίσω , αλλά δεν έχει νόημα και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Προφανώς δεν είμαι τόσο ενδιαφέρον άτομο όσο εσύ. Είμαι σίγουρος ότι όταν μπαίνεις εσύ στο δωμάτιο η πουτάνα φέρνει μαζί της στυλό και χαρτί για να κρατάει σημειώσεις από τις διαλέξεις σου.
Κλείνοντας σου συνιστώ ψυχραιμία.Και ε σένα , και στον υποτακτικό σου που έσπευσε να σε υπερασπιστεί.Υπογλώσσια πωλούνται σε όλα τα φαρμακεία. Ξίδι σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Στο λέω γιατί θα μας βλέπεις παντού. Ήδη ο Υιός του Θεού (sorry Jesus)  μπήκε στο κοινοβούλιο. Χώνεψέ το. Ερχόμαστε!!!
Κύριοι mods θέλω να με προστατέψετε από τις ύβρεις του εν λόγω ατόμου  Με εξύβρισε και δεν κάνατε τίποτα''

καινουργιο φρουτο ειναι αυτο?
σε ποιο thread ηταν ?
 

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.564
Κριτικές
75
Like
8.567
Πόντοι
21.585
να΄σαι καλα πατερ
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.147
Κριτικές
491
Like
37.532
Πόντοι
41.447
και η όλη φάση που παρέθεσε ο giorgospapa ξεκίνησε απο το παρακάτω μνημειώδες ποστ του germaon:


Τελικά αυτοί που μιλάνε για δημοκρατία , αποδεικνύεται (για μια ακόμη φορά) ότι είναι οι μόνοι που δεν ανέχονται ούτε καν την άλλη άποψη. Λοιπόν, ΑΠΑΙΤΩ να μου επιτρέψετε να  έχω τις κάτωθι απόψεις χωρίς να με βρίζετε! Δε σας ζητάω να τις ενστερνιστείτε, απλά να μου επιτρέψετε να τις έχω ΕΓΩ!

  1) Από παιδί θαυμάζω και γαλουχήθηκα με τα ιδανικά του Εθνικοσοσιαλισμού. Eίναι η εφαρμογή του πολιτεύματος που περιέγραψε ο Πλάτων στην Πολιτεία . Είναι το μόνο πολίτευμα που ηττήθηκε σε πόλεμο και όχι ιδεολογικά. Και πώς θα μπορούσε να ηττηθεί ιδεολογικά, τη στιγμή που παρέλαβε τη ταπεινωμένη Γερμανία της Βαϊμάρης και την μετέτρεψε στην Αυτοκρατορία του Γ΄Ράιχ
  2)Θεωρώ τον Φίρερ (το όνομά του δεν το προφέρει η ταπεινότητά μου) τον Πατέρα της σύγχρονης Ευρωπαϊκής πατρίδας. Τον πρώτο Ευρωπαίο πατριώτη!
  3)  Δεν πιστεύω στην ισότητα των φυλών. Πιστεύω ότι οι ανθρώπινες φυλές χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. Τις ανώτερες , τις μεσαίες και τις κατώτερες. Ανώτερες είναι οι φυλές που μπορούν και παράγουν δικό τους πολιτισμό. Μεσαίες είναι οι φυλές που δεν παράγουν δικό τους πολιτισμό , αλλά μπορούν να «υιοθετήσουν» τον πολιτισμό των ανώτερων φυλών. Οι κατώτερες φυλές δεν μπορούν ούτε να παράγουν ούτε να υιοθετήσουν πολιτισμό. Να τονίσω ότι τους Εβραίους τους κατατάσσω στην Ανώτερη φυλή. Βεβαίως , απορρίπτω τις φυλετικές διακρίσεις(που είναι άλλο πράγμα ) Δηλαδή δεν διανοούμαι ένας μαύρος να μην έχει τα ίδια δικαιώματα με ένα λευκό , απλά επειδή είναι κατώτερος. Να τονίσω ότι πολλά από τα πρότυπά μου είναι μαύροι( Ρίβερς, Ριβάλντο ,Πελέ , Καρεμπέ κλπ. ) Επίσης είμαι φαν των μαύρων γυναικών και των ιερόδουλων (Iσαβέλλα, Μπράντι κλπ. )
  4)  Αμφισβητώ το «Ολοκαύτωμα» και τα 6.000.000 νεκρών Εβραίων. Είναι καθαρό κατασκεύασμα. Όπως και τα «βασανιστήρια». Ο Φίρερ μάζεψε  τον εβραϊκό πληθυσμό της Ευρώπης στη Γερμανία με απώτερο σκοπό να δοθεί λύση στο εβραϊκό ζήτημα! Δηλαδή την κατασκευή του Εβραϊκού κράτους. Βέβαια πριν τους πάει στη Γερμανία , πρότεινε σε πάρα πολλές χώρες να τους δεχθούν, αλλά εκείνες αρνήθηκαν. Έτσι μεταφέρθηκαν στη Γερμανία για να εργαστούν στα στρατόπεδα ΕΡΓΑΣΙΑΣ , μέχρι να δοθεί η λύση. Όμως οι χειμώνες εκείνα τα χρόνια ήταν δύσκολοι. Και οι Εβραίοι κρατούμενοι πέθαιναν κατά χιλιάδες. Επειδή βρίσκονταν σε κλειστό χώρο, υπήρχε πρόβλημα με τις αναθυμιάσεις των νεκρών πτωμάτων. Οπότε τα πτώματα έπρεπε να καούν. Όταν οι Ρώσοι κέρδισαν (προσωρινά, ΓΙΑ ΜΕΝΑ) τους Γερμανούς και απελευθέρωσαν τα στρατόπεδα , είδαν τους αποτεφρωτήρες και δημιούργησαν τον μύθο, ότι τάχα μου ήταν ζωντανοί αυτοί που κάηκαν. Το 1988 ο Ρίχαρντ Λόχτερ ειδικός σε θέματα μαζικών εξοντώσεων επισκέφτηκε τα περιβόητα στρατόπεδα Άουσβιτς, Νταχάου , Μπιρκενάου, Μαουτχάουζεν και έγραψε τις περιβόητες «Αναφορές Λόχτερ», αναφέροντας ότι ουδέποτε υπήρξαν εκεί θάλαμοι μαζικής εξόντωσης . Ενδιαφέρουσα είναι και η μελέτη του Ρωμπέρ Φωρισόν για το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ», στην οποία αποδεικνύει ότι και αυτό είναι άλλη μια απάτη. Άλλωστε τα πρωτότυπα του Ημερολογίου γράφτηκαν με στυλό ΒΙC, που ως γνωστόν δεν υπήρχε την εποχή εκείνη
Μπορώ να συνεχίσω τις δεκάδες (για εμένα) αποδείξεις των εβραϊκών μύθων. Το βιβλίο του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Ρωζέ Γκαροντί για παράδειγμα, «Θεμελιώδεις μύθοι της εβραϊκής πολιτικής». Αλλά, δεν έχει νόημα. Άλλωστε δεν θέλω να «προσηλυτίσω» ,απλά να εκφράσω δημοκρατικά τις απόψεις μου . Όποιος θέλει τις δέχεται , όποιος δεν θέλει δεν τις δέχεται. Γνωρίζω ότι είμαι μειοψηφία. Και μικρή μάλιστα. Ίσως αυτή είναι η καλύτερη δικαίωση των απόψεων μου . Επιτρέψτε μου να έχω και να υπηρετώ τις παραπάνω απόψεις και να διάγω τον δικό μου βίο βασισμένο στα ιδανικά του Εθνικοσοσιαλισμού και της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ! SIEG HEIL!

 

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
220
Like
0
Πόντοι
1
Να'στε καλα ρε παιδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο το ποστ του Germaon πρεπει να βγει το ποστ της χρονιας.Ειλικρινα το λεω  :grin:
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.147
Κριτικές
491
Like
37.532
Πόντοι
41.447
o φίλος μου germaon είχε κάνει ένα ακόμα θεϊκο ποστ πριν κανα 2 βδομαδες (λιγο πριν τις εκλογες) στο θρεντ "συγκριση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ"

ειχε ποστάρει το παρακάτω:

Λοιπόν όσο περνάει ο καιρός διαπιστώνω κάτι. Τα λεγόμενα μικρά κόμματα όσο περισσότερο κάθεσαι και τα ακούς , τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις ότι λένε επιεικώς μπούρδες και γενικόλογους λαϊκισμούς. Εκ πρώτης όψεως σου προκαλούν τη συμπάθεια γιατί η βιτρίνα τους  είναι τα καθημερινά βάσανα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε (τραπεζική χούντα, ανεργία, κράτος ανάλγητο κλπ. ) . Όταν όμως κάθεσαι να ακούσεις και να μελετήσεις τις προτάσεις τους , διαπιστώνεις ότι είναι προτάσεις που είναι τελείως αόριστες και αστήρικτες. (Να βγούμε από την Ευρώπη, να γίνει ο βασικός μισθός 1000 ευρώ κλπ. ). Λίγο να τους ζητήσεις να επεξηγήσουν πώς θα γίνουν όλα αυτά , θα διαπιστώσεις ότι κάπου χάνουν (να κόψουμε από τους πολλούς να δώσουμε στους λίγους). Όταν μάλιστα τους ρωτάς αν θα δεχόντουσαν να γίνουν κυβέρνηση για να εφαρμόσουν όλα τα παραπάνω σου απαντάνε με ένα ξερό «Όχι». Άρα αφού δε θέλουν να τα εφαρμόσουν , γιατί τα λένε? Η πιο χαμένη ψήφος είναι κατά τη γνώμη μου στα μικρά κόμματα. Η χώρα όμως χρειάζεται ισχυρή διακυβέρνηση. Η χώρα χρειάζεται κάποιος να πάρει αποφάσεις, να βγάλει το φίδι από την τρύπα  Ευθυνοφοβίες δεν υπάρχουν. Η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής . Βεβαίως υπάρχουν λάθη , βεβαίως κάποιες υποσχέσεις μείναν στο ράφι. Αλλά υπάρχει θέληση , υπάρχει και ανθρώπινο δυναμικό. Αλογοσκούφης, Λιάπης, Ζαγορίτης, Αβραμόπουλος, Μεϊμαράκης, Bουλγαράκης, Σαμαράς, Γεωργιάδης , Σιούφας , Καμμένος, Κουντουρά, Μιχαλολιάκος κ.ά. Καλώ όλον τον κόσμο , όλους τους Έλληνες να στηρίξουμε τον Κώστα Καραμανλή και να του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία. Ασχέτως του τί ήμασταν χθες. Fazer600, Arion1955, hunter1000, laplace και όλοι οι άλλοι μέχρι χθες αντίπαλοι, όλοι μαζί αδέρφια μου ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας και ας πάμε την Ελλάδα μπροστά. Η τύχη του τόπου είναι ΚΑΙ στα χέρια σας. Θέλετε πισωγυρίσματα? Θέλετε τους Σημίτιδες(τον ξαναείδα χθες και με έπιασε τρόμος), τους Βενιζέλους, τις Διαμαντοπούλου, τους Λαλιώτηδες, τις Φώφες , τις Βασούλες , τους Παπουτσήδες, τους Γείτονες και τους άλλους καρεκλοκένταυρους? Αποφασίστε! Η απόφασή σας είναι κρίσιμη.
Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά .Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις  φέρνουν τον ΛΑ.Ο.Σ. εκτός βουλής και άρα το ποσοστό των εκτός κομμάτων βουλής θα αγγίξει το 6%. Πάει για 160 έδρες η παράταξη! Ελάτε όλοι μαζί με τον Καραμανλή. Για την κυβέρνηση ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Όπως λέει και ο ύμνος  της παράταξης

"Εμείς το μίσος , την κακία ξεχνάμε
Για το συμφέρον όλων πάντα κοιτάμε
για μας τα χρώματα δεν έχουν αξία
Γιατί πιστεύουμε πατρίδα – θρησκεία
Σε περιμένω να΄ρθεις και πάλι
Μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη
Μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία
Ζήτω η Ελλάδα , ζήτω η θρησκεία...
Ζήτω η Νέα Δημοκρατία "


νομίζω πως με τέτοια πόστ δύσκολα θα βρεθει κάποιος να τον κοντράρει για το "καλυτερο ποστ της χρονιας 2007"...
 
OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.482
Like
11
Πόντοι
166
Μόνο ο pitsi, αν και το πρώτο του germaon είναι αχτύπητο
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Και ο μαλακας το επαιζε και καλα υποστηριχτης του ΛΑΟΣ.

Ο,τι ναναι!
 

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
220
Like
0
Πόντοι
1
παρακαλω τους admin και τους mods του σαϊτ να βάλουν το emoticon με το ανθρωπακι που προσκυναει.Τα ποστ του Germaon μιλαμε τσακιζουν γυψοσανιδες.Ο Germaon αξιζει να βγει και το μελος της χρονιας  :rockon: ξεπερναει πιστευω και τον laki33  :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom