kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Ρε φιλε εκτός του ότι δεν ζήτησα εγώ πληροφορίες για την κοπέλα δεν πήραμε και απάντηση. Πως να παω;Ενημέρωση πήγες τι έγινε όλα οκ ?
Ρε φιλε εκτός του ότι δεν ζήτησα εγώ πληροφορίες για την κοπέλα δεν πήραμε και απάντηση. Πως να παω;Ενημέρωση πήγες τι έγινε όλα οκ ?
Συμφωνω κ επαυξανω για τις εν λογω!!! Που να τις θυμηθεις κ ολες?Θα συμφωνησω απολυτα με feelgood Καρολινα Διδυμου , Πωλινα Καλυμνου , και θα προσθεσω και μερικα ακομη Αννυ ελληνιδα πορνοσταρ απο Φωκαίας 27Β , Αθηνα επισης απο Φωκαίας 27Β πρωινες ωρες , Γιαννα απο Μαραθωνος και Ευα απο Ευνενιδων στο Γκαζι η οποια φημολογειτε οτι θα βρισκεται πλεον σε αλλο στουντιο επο βδομαδα , τρελα κλαρινα οι παραπανω κιουριες , ο ορισμος του deepthroat θα ελεγα !!!
τελειωτικο?Ναταλι απο Καλυμνου 36 το πρωι
Τα ρουφαει μεχρι τελευταιας σταγονας!τελειωτικο?
Τα ρουφαει μεχρι τελευταιας σταγονας!
Κοίτα δεν μπορώ να περιγράψω φάτσα, δεν είναι η μουνάρα ρωσοουκρανέζα των 350 ευρώ (με +++++++) που θα σου τρέχουν τα χύσια από τα αυτιά, αλλά έχει στυλάκι κλασσικής ελλεϊνίδας ξεκωλέ, από αυτές που γυρνάνε στα κωλόμπαρα για να γαμηθούν αυθημερών. Σίγουρα δεν είναι άσχημη και σίγουρα δεν θα της κλείσεις την πόρτα όταν σκάσει μύτη μπροστά σου. Σε κάθε περίπτωση θα δικαιωθείς από το τσιμπούκι της. Δεν λέω άλλα για να μην κατηγορηθώ ότι είμαι και προμότορας της.παπαρια μαν....οι αποψεις διιστανται...αλλοι λενε οτι ειναι πολυ μετρια στο προσωπο αλλη οτι ειναι ομορφο κοριτσι....οποτε μια ειναι η λυση...
αφου το μονο σιγουρο ειναι οτι δινει τελεια πιπαρα αφου το λενε ολοι χτυπας 2 βοτκες πριν και πας πανετοιμος για το ραντεβου....
επειδη το λενε ολοι θα την τιμησω και εγω αλλα φτιαγμενος πρωτα...σκετος δεν παιζει....
xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaχαχαχαχαχαχχαχα και
Τελικα την βρηκες συναγωνιστη? 2 φορες που περασα δεν υπηρχε ψυχη...δε ηρθε το καριολακι αφου δε ηρθε σημερα αυριο θα βγει σιγουρα
τι βάρδια ;;; αν επιτρεπτέ !!!και με πελωριες βυζουμπες
Ποιο είναι το γάτοσπιτοΔοκιμάστε και την Μαρία στο γατόσπιτο της Ιάσωνος , πρωινή βάρδια