Νέα

Τα Καλά Παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πάλι θα πεσουμε στην κατάσταση "γαμπρού" βρε leo..Εδώ είδαμε και πάθαμε να ξεφύγουμε (όσο ξεφύγαμε) από δαύτηνα... :rockon:

Ε μα είσαι και ανεπίδεκτος. Σε ανάγκασε κανένας κοτζάμ Λιμενάρχη;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε για τώρα λέμε. Στα 60 άλλη φάση

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
λοιπον οι γκομενες εντυπωσιαζονται απο

1. λεφτα
2. σωμα
3. μπλα μπλα

τωρα αν κανεις ειναι αφραγγος και δεν εχει το μπλα μπλα(που προσεχε, για να εχει κανεις καλο μπλα μπλα, πρεπει να εχει φαει τα βιβλια με το κουταλι...) τι αλλο του μενει ρε παιδια για να εντυπωσιασει τις γκομενες και να τραβηξει τα βλεμματα πανω του;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

1. λεφτα
2. σωμα
3. μπλα μπλα

τωρα αν κανεις ειναι αφραγγος και δεν εχει το μπλα μπλα(που προσεχε, για να εχει κανεις καλο μπλα μπλα, πρεπει να εχει φαει τα βιβλια με το κουταλι...) τι αλλο του μενει ρε παιδια για να εντυπωσιασει τις γκομενες και να τραβηξει τα βλεμματα πανω του;

Μπορεί να εντυπωσιάζονται (αρχικά) απ' αυτά... σημασία όμως έχει τελικά από τι μένουν μαζί με κάποιον... (και δεν εννοώ το κάθε τσόλι που ψάχνεται από δω κι από κει)...

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
LOL "Παίζει άρπα και γράφει ποιήματα"  :2funny: :grin: :cheesy: :2funny:

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Γουστάρω πολύ την ανταπόκριση πού είχε το θέμα.

Φίλε fleshforfantasy έχεις δίκιο, δεν περιέγραψα τον Μπάμπη τον Γαμιά. Από τις παρατηρήσεις μού ο Μπάμπης δεν έχει ποτέ τις γυναίκες σε πρώτη μοίρα, πάντα δείχνει να αδιαφορεί. Πιστεύει πως αυτός είναι μία χαρά άντρας άσχετα από την εμφάνιση τού καί δεν προσπαθεί να αποδείξει κάτι. Συνήθως βάζει την γυναίκα στην διαδικασία να αποδείξει ότι εκείνη αξίζει. Δεν ξοδεύει πολύ χρόνο στην γυναίκα αρχικά καί της δείχνει ότι έχει ζωή καί ότι οι γυναίκες τον κυνηγάνε. Οποιαδήποτε γυναίκα φέρεται περίεργα, τον στήνει, χαραμίζει την ώρα τού παίρνει τον πούλο επί τόπου. Δεν κοιτάζει γκόμενες σαν λιγούρης καί δεν την πέφτει σαν απελπισμένος. Πάνω κάτω αυτά τα στοιχεία έχει ο Μπάμπης ιδανικά αν καί παίζουν καί αντιθέσεις. Ο Μπάμπης μπορεί να είναι από το πιό καλλιεργημένο άτομο μέχρι τον τελευταίο loser της Αθήνας.

Woodstockr, εννοείται πως δεν σημαίνει ότι είσαι αυτόματα μαλάκας όταν βοηθάς έναν φίλο η φίλη από την στιγμή πού μπορείς καί είναι αμοιβαίο το σκηνικό.

Lion34, από αυτά πού έχω δεί μπορώ να σκεφτώ μόνο μία υγειή σχέση καί όχι από προσωπική εμπειρία. Οι φυσιολογικές κοπέλες μοιάζουν να είναι πιό συχνά κορίτσια μέσης εμφάνισης πού δουλεύουν από τα 18. Καί πάλι υπόθεση κάνω. Γυναίκα πού δεν έχει δουλέψει σε γενικές γραμμές έχει λιγότερες πιθανότητες να ωριμάσει.

Πάντως μην κολλάτε με το σώμα. Όλα μετράνε.

Καί για να μην βγάζω την ουρά μού απ' έξω εγώ έχω υπάρξει το Καλό παιδί, ο αγαπούλης, ο φίλος και ο playa hatah. Τώρα σε τι φάση είμαι δεν ξέρω.

Σήμερα είχα αράξει με έναν φίλο, κάποια στιγμή ενώ μιλούσα στο κινητό περνάει μια θεά καί φυσικά την τσεκάρουμε από πίσω καθώς περνάει. Παραλίγο να πέσω από εκεί που καθόμουνα. Ξανθιά, κοντό μαλλί, κωλάρα με ένα κολλητό ολόσωμο φόρεμα. Καθώς σκουπίζω τα σάλια μού αυτή γυρίζει, έρχεται προς το μέρος μας καί μας ρωτάει πού βρίσκεται ένα μαγαζί. Από την προφορά ανατολικοευρωπαία ακούστηκε. Της δίνουμε κατευθύνσεις καί πιάνω τον εαυτό μού άδειο από μαγκιά. Εκείνη την ώρα ήμουν σαν μικρό παιδάκι αρα δεν ξέρω σε τι φάση είμαι. Εντάξει, δεν κάνω μαλακίες πιά αλλά με τέτοια μουνιά δεν είμαι εξοικοιωμένος καί πάντα θα πρέπει να πειθαρχώ γιά να μην καταλήξω να κάνω τον καραγκιόζη.

Gnosis

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και γάμω τα θέματα αυτό το post!! :dancing: :dancing: :dancing:
Πέρασα και εγώ απο 3-4 κατηγορίες, και συχνά συλαμβάνω το εαυτό μου να "παίζει" σε κάποια κατήγορία χωρίς να το ξέρει. :headbang: :headbang:
Θέλει πειθαρχεία, εξάσκηση, και εμπειρία. Το μυαλό μας, παίζει πολλά παιχνίδια. :headbang: :headbang:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ο φίλος πέθανε. Μετα απο χρόνια μαλάκυνσης, πλέον αφήνω τις κοπελούδες να βγούνε στην βροχή χωρίς ομπρέλα και να πάνε για τσιγάρα ενώ εγώ ξύνω τα παπάρια μου στον ζεστό μου καναπέ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Σωστός ο Ghostrider, και συμφωνώ κατά κανόνα στο θέμα της αλληλεξάρτησης η οποία υπάρχει μεταξύ της εργασίας των γυναικών και της προσωπικής τους ωριμότητας, κατά κανόνα πάντοτε.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Κατα τη γνωμη μου καλο παιδι ειναι αυτος που δε λεει ψεματα, δεν απαταει, εχει τροπους και δε προσβαλει.
Σεβεται τη γκομενα και ενδιαφερεται για αυτην.

Οταν καποιος κανει αυτα που εγραψε ο φιλος στο πρωτο μηνυμα του θεματος, δεν ειναι καλο παιδι αλλα κοροιδο και μαλακας.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

1. λεφτα
2. σωμα
3. μπλα μπλα

Χιουμορ, εξυπναδα, αυτοπεποιθηση

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Pisoxostis δεν έχεις άδικο για την έννοια την οποία δίνεις στο καλό παιδί, και πιστεύω ότι έτσι θα πρέπει να είναι σε γενικές γραμμές ένα καλό παιδί σήμερα. Από την άλλη, ουκ ολίγες γυναίκες βλέποντας έναν άντρα με ωραίους τρόπους και ο οποίος τις σέβεται, εξ αυτού του λόγου και μόνο τον θεωρούν μακάκα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom