kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Η γκαρσονα θελει τζερτζελο μαλλον
επειδή έβαλες αυτό--------->
μπήκε στο πετσί σου η κατακουζήνα
Η γκαρσονα θελει τζερτζελο μαλλον
επειδή έβαλες αυτό--------->
μπήκε στο πετσί σου η κατακουζήνα
μοιράσου τις πολύτιμες εμπειρίες σου μαζί μας και πες μας αν σου έχουν τύχει σκηνικά αγαπουλίασης με πουτάνες εμένα ναι αλλά δεν έχω ιδέα αν ήταν αληθινά λογικά όχι αλλά ποτέ δεν ξέρειςEχεις γίνει πολύ σκατόπαιδο τωρα τελευταία.
Την γυναίκα μας την θέλουμε κυρία στα σαλόνια και πουτάνα στο κρεβάτι.μαν εσένα σου έχει τύχει ποτέ σκηνικό αγαπουλίασης με πουτάνα
εγω κοσμα ειμαι σαλλο επιπεδο προσγειωμενο αλλα νοσταλγια επαναληψης της πραξης απο καποιες τανες που χαθηκαν ναι την εχω,αλλα δε θα σκασουμε κιολας ;)μαν εσένα σου έχει τύχει ποτέ σκηνικό αγαπουλίασης με πουτάνα
παντρεμένος είσαι :oΤην γυναίκα μας την θέλουμε κυρία στα σαλόνια και πουτάνα στο κρεβάτι.
Εχεις καμια αντίρρηση επ'αυτού Κοσμά;
εμένα ναι αλλά δεν έχω ιδέα αν ήταν αληθινά λογικά όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις
Έπεσες θύμα ειρωνείας
από την άλλη πλευρά όμως είχες ποτέ κάτι παραπάνω ;) βέβαια στα μπουρδέλα λόγω έλλειψης χρόνου κυρίως είναι κάπως δύσκολο να κάτσουν αγάπεςεγω κοσμα ειμαι σαλλο επιπεδο προσγειωμενο αλλα νοσταλγια επαναληψης της πραξης απο καποιες τανες που χαθηκαν ναι την εχω,αλλα δε θα σκασουμε κιολας ;)
Ντεν εχω εμπειρίες καρντιά μου.μοιράσου τις πολύτιμες εμπειρίες σου μαζί μας και πες μας αν σου έχουν τύχει σκηνικά αγαπουλίασης με πουτάνες εμένα ναι αλλά δεν έχω ιδέα αν ήταν αληθινά λογικά όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις
Αλλά λέει το στόμα μου και άλλα ακούνε τα αυτιά μου.παντρεμένος είσαι :o
όχι περισσότερα απ'όσα θα χαλούσα ούτως ή άλλως μαν, δεν μάσαγα με κάτι τέτοιαΠες μας ΠΟΣΑ..... [size=1pt]ξοδεψες[/size]
Παλι καλα να λες γιατι οπως βλεπεις υπαρχουν αφθονοι πουτανοκαψουρηδες που τους τα μασαν καλαόχι περισσότερα απ'όσα θα χαλούσα ούτως ή άλλως μαν, δεν μάσαγα με κάτι τέτοια
οι μασαζοχώροι ενδείκνυνται περισσότερο από κάθε άλλον για την ανάπτυξη και πνευματικής πέρα από την σωματική επαφή με την εργαζόμενοιΝτεν εχω εμπειρίες καρντιά μου.
ποτε φιλε κοσμααπό την άλλη πλευρά όμως είχες ποτέ κάτι παραπάνω ;) βέβαια στα μπουρδέλα λόγω έλλειψης χρόνου κυρίως είναι κάπως δύσκολο να κάτσουν αγάπες
και τί είναι η καψούρα ρε Μήτσο συσκευή με ONOFF;Παλι καλα να λες γιατι οπως βλεπεις υπαρχουν αφθονοι πουτανοκαψουρηδες που τους τα μασαν καλα
¨νομίζω ότι σε ξεκωλιασα στα σχόλιαοι μασαζοχώροι ενδείκνυνται περισσότερο από κάθε άλλον για την ανάπτυξη και πνευματικής πέρα από την σωματική επαφή με την εργαζόμενοι
κοίτα μήτσο, αν τους τα δίνουν για τότε δεν υπάρχει μεγάλο θέμα, γιατί τα λεφτά τα παίρνουν για τις υπηρεσίες τους και αυτός που πληρώνει ανταμοίβεται (τώρα αν εκεί που θα πηγαινε 1 φορά την βδομάδα πηγαίνει 2 και 3 , και πάλι λαμβάνει υπηρεσίες και περνάει καλά)Παλι καλα να λες γιατι οπως βλεπεις υπαρχουν αφθονοι πουτανοκαψουρηδες που τους τα μασαν καλα
Με συγχωρεις αλλα λεςοι μασαζοχώροι ενδείκνυνται περισσότερο από κάθε άλλον για την ανάπτυξη και πνευματικής πέρα από την σωματική επαφή με την εργαζόμενοι
είναι γιατί δεν τους κάνεις γλειφομούνιποτε φιλε κοσμα
Nαι αν πας σαν σάχλας.οι μασαζοχώροι ενδείκνυνται περισσότερο από κάθε άλλον για την ανάπτυξη και πνευματικής πέρα από την σωματική επαφή με την εργαζόμενοι