Νέα

Τα ερωτηλίκια των πουτάνων στα thread είναι αληθινά ή σας δουλεύουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HARD19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τα ερωτηλίκια των πουτάνων στα thread είναι αληθινά ή σας δουλεύούν??

• Αληθινά

Ψήφοι: 21 11,6%
  • Μας δουλεύουν

Ψήφοι: 137 75,7%
  • Ίσως ναι, ίσως μας δουλεύουν..

Ψήφοι: 19 10,5%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 4 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    181

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny:

επειδή έβαλες αυτό---------> :)

μπήκε στο πετσί σου η κατακουζήνα :zfuck:
URL]]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Eχεις γίνει πολύ σκατόπαιδο τωρα τελευταία. 
fuckyou-051.gif
μοιράσου τις πολύτιμες εμπειρίες σου μαζί μας και πες μας αν σου έχουν τύχει σκηνικά αγαπουλίασης με πουτάνες :coffee: εμένα ναι αλλά δεν έχω ιδέα αν ήταν αληθινά λογικά όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μαν εσένα σου έχει τύχει ποτέ σκηνικό αγαπουλίασης με πουτάνα :birdman:
Την γυναίκα μας την θέλουμε κυρία στα σαλόνια και πουτάνα στο κρεβάτι.
Εχεις καμια αντίρρηση επ'αυτού Κοσμά;

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μαν εσένα σου έχει τύχει ποτέ σκηνικό αγαπουλίασης με πουτάνα :birdman:
εγω κοσμα ειμαι σαλλο επιπεδο προσγειωμενο αλλα νοσταλγια επαναληψης της πραξης απο καποιες τανες που χαθηκαν ναι την εχω,αλλα δε θα σκασουμε κιολας :P ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγω κοσμα ειμαι σαλλο επιπεδο προσγειωμενο αλλα νοσταλγια επαναληψης της πραξης απο καποιες τανες που χαθηκαν ναι την εχω,αλλα δε θα σκασουμε κιολας :P ;)
από την άλλη πλευρά όμως είχες ποτέ κάτι παραπάνω ;) βέβαια στα μπουρδέλα λόγω έλλειψης χρόνου κυρίως είναι κάπως δύσκολο να κάτσουν αγάπες :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μοιράσου τις πολύτιμες εμπειρίες σου μαζί μας και πες μας αν σου έχουν τύχει σκηνικά αγαπουλίασης με πουτάνες :coffee: εμένα ναι αλλά δεν έχω ιδέα αν ήταν αληθινά λογικά όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις :think:
Ντεν εχω εμπειρίες καρντιά μου.
παντρεμένος είσαι :huh: :o
Αλλά λέει το στόμα μου και άλλα ακούνε τα αυτιά μου.
Α! ρε κατακαημένη Ρούμελη. 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
όχι περισσότερα απ'όσα θα χαλούσα ούτως ή άλλως μαν, δεν μάσαγα με κάτι τέτοια :P
Παλι καλα να λες γιατι οπως βλεπεις υπαρχουν αφθονοι πουτανοκαψουρηδες που τους τα μασαν καλα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
από την άλλη πλευρά όμως είχες ποτέ κάτι παραπάνω ;) βέβαια στα μπουρδέλα λόγω έλλειψης χρόνου κυρίως είναι κάπως δύσκολο να κάτσουν αγάπες :think:
ποτε φιλε κοσμα :)
νοσταλγια ναι στα πλαισια του δυνατου (συγκεκριμενου)χρονου συνευρεσης  που αγοραζει το χρημα σε καθε περιπτωση :)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
οι μασαζοχώροι ενδείκνυνται περισσότερο από κάθε άλλον για την ανάπτυξη και πνευματικής πέρα από την σωματική επαφή με την εργαζόμενοι :coffee:
¨νομίζω ότι σε ξεκωλιασα στα σχόλια  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Παλι καλα να λες γιατι οπως βλεπεις υπαρχουν αφθονοι πουτανοκαψουρηδες που τους τα μασαν καλα
κοίτα μήτσο, αν τους τα δίνουν για :knockinb: τότε δεν υπάρχει μεγάλο θέμα, γιατί τα λεφτά τα παίρνουν για τις υπηρεσίες τους και αυτός που πληρώνει ανταμοίβεται (τώρα αν εκεί που θα πηγαινε 1 φορά την βδομάδα πηγαίνει 2 και 3 , και πάλι λαμβάνει υπηρεσίες και περνάει καλά)

τώρα δωράκια και παράλογα μπουρμπουάρ είναι άλλο καπέλο :grin: πάντως ένα μικρό φιλοδώρημα δεν είναι κακό αν σου δίνει το κάτι παραπάνω, αρκεί να μην γίνεται συνήθεια και να στραβώνει όταν δεν της το δίνεις και να μην χαλάει την πιάτσα γενικότερα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οι μασαζοχώροι ενδείκνυνται περισσότερο από κάθε άλλον για την ανάπτυξη και πνευματικής πέρα από την σωματική επαφή με την εργαζόμενοι :coffee:
Με συγχωρεις αλλα λες  :jerking:

Οταν μια γυναικα γαμιεται για το χρημα δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια....
Και σε τετοιους αδηλωτους χωρους (μασατζιδικα), που ειναι και εντελλως κρυφοι, καθως τις περισσοτερες φορες πρεπει να πας συστημενος, παιζουν πολλα ..... απο αρρωστιες (ειδαμε και το μπουρδελακι φωκαιας), μεχρι χιλια δυο αλλα ....

Αποψη μου αυτο !!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Nαι αν πας σαν σάχλας.
Η διαδρομή σε αυτούς τους χώρους διέπεται απο τους παρακάτω κανόνες.
Διαλέγω-Απολαμβάνω-Πληρώνω-Αποχωρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom