EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.715
- Πόντοι
- 19.485
Εσείς εδώ πάντως όλοι στάνταρ ψηφίζεται Καρατζαφύρερ!!!![]()
όχι
Τα έχω καταφέρει τόσο καλά;!![]()
Πολύ χαίρομαι!!!![]()
![]()
αλλος ο ραφ αλλος ο σκορπιος
ο ιβλιδακοσ ιεν παντα κιριλεπαπαζολ Ακου τι λεει ο ιβλιδακος... κατι ξερει....χεχεχεχε
Εσείς τις τρώτε αλλά δεν το έχετε καταλάβει!!!χαιρεσε που τις τρως?![]()
![]()
Για εσένα το πιστεύω!!!
Aπάντηση ειλικρινής και όποιος θελεί ας την πιστέψει: OXI!!!
Για εσένα το πιστεύω!!!
Για τους υπόλοιπους δύσκολα!!!![]()
![]()
Tα μυαλά πάντως κάνουν μπαμ από μία-δύο λεξούλες!!!Το τι ψηφιζει ο καθε ενας το ξερει οταν παει στην καλπη αγαπητε.
ετσι δεν ειναι ?
Για εσένα το πιστεύω!!!
Για τους υπόλοιπους δύσκολα!!!![]()
![]()
Κοίτα εφόσον δεν είσαι ο Scorpios ή ομορφόπαιδό πιστεύω NΔ ή τίποτα ουδέτερο που δεν επηρεάζει ιδιαίτερα το εκλογικό αποτέλεσμα(π.χ. κυνηγοί)!!!Δηλαδη εισαι σιγουρος για το τι ψιφιζω εγω πατερ ?
Οπά εδώ μου τα χαλάς(ρεζίλι να γίνουμε στην Ε.Ε. λοιπόν),γιατί όχι Λάος γενικά για πες;!έχω θέσεις που εσύ και οι όμοιοί σου χαρακτηρίζουν ακραίες αλλά ΛΑ.ΟΣ όχι, αν και σε κάποιες Ευρωεκλογές γιατί όχι...![]()
Εσείς τις τρώτε αλλά δεν το έχετε καταλάβει!!!![]()
![]()
Κοίτα εφόσον δεν είσαι ο Scorpios ή ομορφόπαιδό πιστεύω NΔ ή τίποτα ουδέτερο που δεν επηρεάζει ιδιαίτερα το εκλογικό αποτέλεσμα(π.χ. κυνηγοί)!!!
Συνεχίζεις να με επιβεβαιώνεις το οτί υπάρχει απουσία επιχειρημάτων και συνεπώς καταφυγή εις προσβολάς!!!Σου αρεσει να το γυροφερνεις βλεπω
Κοίτα εφόσον δεν είσαι ο Scorpios ή ομορφόπαιδό πιστεύω NΔ ή τίποτα ουδέτερο που δεν επηρεάζει ιδιαίτερα το εκλογικό αποτέλεσμα(π.χ. κυνηγοί)!!!
γιατι οχι ΚΟΤΕΣ ?
Με τα όσα γράφεις αποκλείεται κάτι πέρρα από ΝΔ ή Λαος!!!κοιτα...πατερ αναφερεις πολυ τον "Scorpios ή ομορφόπαιδό" και με αναγκαζεις να σε ρωτησω που τον ξερεις ?