Δεν είναι εξυπνάδα το να προσπαθείς να πείσεις με πράγματα που δεν πείθουν κανένα. Επίσης, να απαντάς επί της ουσίας!Και κάτι ακόμη...ότι απαντήσεις ήταν να πάρεις, τις πήρες, την άποψη σου την διαβάσαμε....Μην αναμασάμε λοιπόν τα ίδια και τα ίδια!Αν έχεις να πεις κάτι καινούργιο, πες το...προσωπικά δεν νομίζω να έχω να πω κάτι καινούργιο. Την γνώμη μου την εξέφρασα ουκ ολίγες φορές! Απλά μην αναλώνουμε την συζήτηση στα ίδια και τα ίδια!Πολύ απλά, εμένα δεν με πείθεις...
Αγαπητέ στα ποστ μου αναλυτικότατα θα βρεις όλη την ουσία της άποψής μου, ας την συμπυκνώσω όμως, άλλη μια φορά:
Η υποστήριξη των δικαιώματων των gay στηρίζεται στις συνταγματικά κατοχυρωμένες αρχές
1) της ισότητας και 2) της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας.
Οι (φανατικοί συνήθως) πολέμιοι της κατοχύρωσης δεν έχουν κανένα απολύτως λογικό επιχείρημα, αλλά στηρίζονται στην παλιόθεν ερχόμενη κοινωνική απαξία της ομοφυλοφιλίας και απλώς αναπαράγουν τα στερεότυπα αυτά, πολλές φορές με χουλιγκάνικο έως και αηδιαστικό τρόπο. Αλλά ο καθείς και τα όπλα του...
Η λογική συζήτηση μεταξύ απροκατάληπτων ανθρώπων, μπορεί να καταλήξει σε συμπεράσματα. Βέβαια ο καθένας λειτουργεί με ότι έχει (ή δεν έχει στο κεφάλι του), οπότε κάθε άποψη σεβαστή!
Συζητώ με όσους συζητούν....
Έρρωσθε
ΠΠ