Επισκέπτης
Τί κάνει νίαου-νίαου στα κεραμίδια είσαι;!Το χμμμ δεν το καταλαβες... και παιζεις αμυντικα...
εγω δεν σε κατηγορησα... πραξη εκανα και ειπα (χμμμμμμ)
Αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Εσυ πως εισαι σιγουρος...![]()
Τί κάνει νίαου-νίαου στα κεραμίδια είσαι;!Το χμμμ δεν το καταλαβες... και παιζεις αμυντικα...
εγω δεν σε κατηγορησα... πραξη εκανα και ειπα (χμμμμμμ)
Αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Εσυ πως εισαι σιγουρος...![]()
Σε έφτιαξα κουφάλα,άντε πάλι σου έφεξε!!!![]()
Σε λίγο βλέπω να έρχεται και η χαμένη στύση σου!!!εμένα? γιατί μου φεξε? Γούνα θα σε κάνω αν σε γδάρουν?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πορνοπαπε η παπαζολ η παπασουζα η οπως αλλως λεγεσαι
GET A LIFE!!!!!!!!!!!!!
Ελεύθερα,μην σου πω θα βάλλω και φωτογραφία του!!!Λοιπον διαβαζω αυτα που εγραψε ο ΠΠ για τους GAY και εχω μεινει αφωνος...
Μετα ο κυριος παπαζολ για να θυμαται τον HOTSCORPIOS πρεπει να ειναι παλιος στο site..
εχει ημερομηνια εγραφης 15/09/09 λιγο περιεργο φαινεται.
Παπια σε τσακωσα.... σε εμενα δεν κρυβεσαι..... εχω και το βρακακι σου.
Παντως δεν τα λεω για να μπαναριστεις, και σταματω εδω τα περι κλωνων.
Εγω χαβαλε θελω να κανω...
Θα μου επιτρεπεις να σε λεω ΓΙΟΣΑΚΗ ?
Σε λίγο βλέπω να έρχεται και η χαμένη στύση σου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.Να γίνω και εγώ λίγο κακός,όχι μόνο εσύ!!!![]()
ειναι θριαμβος το να σπας τα αρχιδια των αλλων βρε παπαρα? Για ελα να απαντησεις στο αλλο θρεντ που την εκανες με ελαφρα οταν σε στριμωξα μαλακοπιτουρα!Σιωπή τέλος επιχειρημάτων ο θρίαμβος της αριστεράς ξανά!!!![]()
Τώρα κοιμάται ο "Μήτσος"...
Από αύριο πάλι!
Δεν σας προλαβαίνω ρεεε,εγώ είμαι ένας σήμερα εσείς 3!!!ειναι θριαμβος το να σπας τα αρχιδια των αλλων βρε παπαρα? Για ελα να απαντησεις στο αλλο θρεντ που την εκανες με ελαφρα οταν σε στριμωξα μαλακοπιτουρα!
τι να προλαβεις ρε κακομοιρη! εδω εφτασες στο εσχατο σημειο να μπαινεις με διαφορετικα ονοματα για να φεινεστε πολλες, γελοιε υπανθρωπε, κανε στον εαυτο σου μια χαρη και τραβα βγες μια βολτα να ξελαμπικαρει ο εγκεφαλος σου ηλιθιεΔεν σας προλαβαίνω ρεεε,εγώ είμαι ένας σήμερα εσείς 3!!!![]()
![]()
Ξεκίνα και ακολουθώ!!!τι να προλαβεις ρε κακομοιρη! εδω εφτασες στο εσχατο σημειο να μπαινεις με διαφορετικα ονοματα για να φεινεστε πολλες, γελοιε υπανθρωπε, κανε στον εαυτο σου μια χαρη και τραβα βγες μια βολτα να ξελαμπικαρει ο εγκεφαλος σου ηλιθιε
Δεν σας προλαβαίνω ρεεε,εγώ είμαι ένας σήμερα εσείς 3!!!![]()
![]()
Λοιπόν για τους gay τα λέω άλλη μία φορά και όποιος καταλάβει:Πάντως αν και λέει μαλακίες για τους χαρωπούς ο Παππάς εγώ τους θυμάμαι και τους 2 ταυτόχρονα μέσα στο ίδιο θέμα (και πάλι γίνεται αλλά νομίζω είναι too much)
Πάντως αν και λέει μαλακίες για τους χαρωπούς ο Παππάς εγώ τους θυμάμαι και τους 2 ταυτόχρονα μέσα στο ίδιο θέμα (και πάλι γίνεται αλλά νομίζω είναι too much)
Τα έχω καταφέρει τόσο καλά;!Φιλε εμπιστευτικα στο λεω ,πολλοι θελουν να σε δειρουν.
Μην εισαι αμεριμνος ,γιατι μπορει να εμφανιστουν καπως ετσι.![]()
Λοιπόν για τους gay τα λέω άλλη μία φορά και όποιος καταλάβει:
1)Είμαι κατά να υοθετούν παιδιά,εχώ εξηγήσει γιατί(μπορεί να έχω και άδικο,δεν το αρνούμαι)!!!
2)Λέω όχι να πουστρέψουμε όλοι(απίθανο ομοφοβικό σενάριο) και σε αυτήν την προπαγάνδα που γίνεται από τα ΜΜΕ(κάθε σίριαλ και εκπομπή κα ένας πούστης),αν και μου φαίνεται είναι στα πλαίσια να σταματήσει να θεωρείται κακό και να εκδηλώνεται ρατσισμός!!!
3)Λεώ ακόμα να μην αντιμετωπίζονται σαν λαιπροί!!!
Εγώ πάντως πουθένα δεν έχω βρίσει αν και με έχουν βρίσει!!!Ο ΠΠ παντως δεν ειναι πρωτη φορα που το κανει !!
Ειχαμε επικες μαχες παλια και ασυληπτο βρισιδι.
Αλλα ο παππας εχει πλακα οποτε δεν θελουμε να φυγει για αυτο δεν εξεταζουμε τι κανει. !!
Aπάντηση ειλικρινής και όποιος θελεί ας την πιστέψει: OXI!!!Ερωτημα προς παπαζολ... εισαι του ΣΥΡΙΖΑ και συ ?