Νέα

Τα 10 ανατριχιαστικά εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Μ'αρέσει τρομερά πολύ να διαβάζω τέτοιες ιστορίες.
Kαι μενα :happy:

Να μπες εδω εχει κατι ωραια, οπως εναν γαμιολη μαυρο που βιασε και σκοτωσε δυο αδερφες 7 και 9 χρονων. Στο 7χρονο δεν γραφω τι εκανε γιατι θα κλεισει το σαιτ...
www.prodeathpenalty.com/texasdr.htm]http://www.prodeathpenalty.com/texasdr.htm[/url]

Πριν ξεκινησω να το ψαχνω ημουν αντιθετος με την θανατικη ποινη...Και τωρα ειμαι αντιθετος γιατι θα προτεινα γδαρσιμο, βρασιμο, τεμαχισμα και ταισμα στα σκυλια :sunglasses:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
Στην λιστα επρεπε να ηταν σιγουρα 3 εγκληματα

α.Δουρης
β.οι 5 κυνηγοι στο Αγρινιο
γ.ο Μπαρμπας που σκοτωσε αρκετους γειτονες επειδη κανανε φασαρια

Επισκέπτης
Στην λιστα επρεπε να ηταν σιγουρα 3 εγκληματα

γ.ο Μπαρμπας που σκοτωσε αρκετους γειτονες επειδη κανανε φασαρια

Aυτο επαιζε να το κανω κι εγω πριν κανα 2 χρονια, αλλα ευτηχως ο γειτονας εφυγε και γλυτωσαμε και οι δυο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαι μενα :happy:

Να μπες εδω εχει κατι ωραια, οπως εναν γαμιολη μαυρο που βιασε και σκοτωσε δυο αδερφες 7 και 9 χρονων. Στο 7χρονο δεν γραφω τι εκανε γιατι θα κλεισει το σαιτ...
www.prodeathpenalty.com/texasdr.htm]http://www.prodeathpenalty.com/texasdr.htm[/url]

Πριν ξεκινησω να το ψαχνω ημουν αντιθετος με την θανατικη ποινη...Και τωρα ειμαι αντιθετος γιατι θα προτεινα γδαρσιμο, βρασιμο, τεμαχισμα και ταισμα στα σκυλια :sunglasses:

A πάω να διαβάσω!

Πάντως δεν επηρεάζομαι. Όσα παρανοϊκά κι αν έχω διαβάσει, αηδίασα, στεναχωρέθηκα, απόρησα, αλλά στάση δεν άλλαξα. Πάντοτε κατά της θανατικής ποινής, δίχως τάσεις εκδίκησης.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
A πάω να διαβάσω!

Πάντως δεν επηρεάζομαι. Όσα παρανοϊκά κι αν έχω διαβάσει, αηδίασα, στεναχωρέθηκα, απόρησα, αλλά στάση δεν άλλαξα. Πάντοτε κατά της θανατικής ποινής, δίχως τάσεις εκδίκησης.

κι εγω το ιδιο
κατα της θανατικης ποινης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
A πάω να διαβάσω!

Προσυπογραφω.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για πιο παλιούς(δεκαετία 80)

Δεν ήταν τα πιο φρικιαστικά,αλλά συγκλόνισαν την Ελλάδα με την δικαστική-αστυνομική τους εξέλιξη

Νάσιουτζικ

σατανικοί εραστές Β.Ελλάδα(Παλημάρκος)-πέταξαν τον άντρα σε χαράδρα σε κάποιο βουνό

ο άντρας έφαγε ισόβια,η γυναίκα νομίζω αρχικά ισόβια και μετά αθωώθηκε!

και ένα νεαρό ζευγάρι Θεσσαλονικιών που είχε χαθεί στη Ζάκυνθο και δεν έβρισκαν τί είχε γίνει με τίποτα.....(βρέθηκαν δολοφονημένοι αν θυμάμαι)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Αρχισε χτες στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης η δίκη της Καλλιόπης Αγγελοπούλου και του Δημήτρη Παλιμάρκου - γνωστοί από τον Τύπο ως "σατανικοί εραστές" - που κατηγορούνται για το φόνο της γυναίκας του Παλιμάρκου τον Αύγουστο του '89. Οπως είχε γίνει γνωστό τότε, οι δύο δράστες σκότωσαν την Ευθυμία Σερδάρη, ρίχνοντάς τη σε χαράδρα του Ολύμπου. Στην πρώτη δίκη που έγινε το '92 ο Δ. Παλιμάρκος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ενώ η Κ. Αγγελοπούλου κρίθηκε αθώα. Στη δίκη που ακολούθησε το '93, η Αγγελοπούλου κρίθηκε και πάλι αθώα με 4 ψήφους έναντι 3, ενώ χτες κάθισε για άλλη μια φορά στο εδώλιο μετά από έφεση της Εισαγγελικής αρχής, με την κατηγορία της ηθικής συναυτουργίας. Παράλληλα εκδικάζεται και η έφεση που άσκησε επί της ποινής ο Δ. Παλιμάρκος.

έκανα λάθος,την σύζυζο σκότωσαν και όχι τον σύζυγο

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Αρχισε χτες στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης η δίκη της Καλλιόπης Αγγελοπούλου και του Δημήτρη Παλιμάρκου - γνωστοί από τον Τύπο ως "σατανικοί εραστές" - που κατηγορούνται για το φόνο της γυναίκας του Παλιμάρκου τον Αύγουστο του '89. Οπως είχε γίνει γνωστό τότε, οι δύο δράστες σκότωσαν την Ευθυμία Σερδάρη, ρίχνοντάς τη σε χαράδρα του Ολύμπου. Στην πρώτη δίκη που έγινε το '92 ο Δ. Παλιμάρκος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ενώ η Κ. Αγγελοπούλου κρίθηκε αθώα. Στη δίκη που ακολούθησε το '93, η Αγγελοπούλου κρίθηκε και πάλι αθώα με 4 ψήφους έναντι 3, ενώ χτες κάθισε για άλλη μια φορά στο εδώλιο μετά από έφεση της Εισαγγελικής αρχής, με την κατηγορία της ηθικής συναυτουργίας. Παράλληλα εκδικάζεται και η έφεση που άσκησε επί της ποινής ο Δ. Παλιμάρκος.

έκανα λάθος,την σύζυζο σκότωσαν και όχι τον σύζυγο
Εσύ σε αυτά έχεις πείρα ή μόνο διαζύγια κ νδ;;; :grin:

Επισκέπτης

Μη γελας και σου ευχομε μη σου τυχει ποτε κακος γειτονας.
Στην περιπτωση μου, για αυτον εγω ημουν ο κακος γειτονας, γιατι ηθελα να κοιμηθω το μεσημερι αλλα τα σκυλια του ειχαν αλλη γνωμη. Γιατι με ενοχλουσαν τα βρωμονερα του που εμπαιναν στην αυλη μου, γιατι μου επιανε τη θεση που παρκαρα το αγροτικο και αλλα πολλα. Κι ολα αυτα σ΄ενα χωριο που υποτιθετε οτι εχεις ησυχια.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
επειδή παρακολουθώ το ποινικό δίκαιο από κοντά,θυμήθηκα κι άλλα

όλα 80ς

τα περίφημα τηγανόψωμα....που τα έκανε η πεθερά βάζοντας δηλητήριο και τα κέρασε σε συγγενείς

ο δράκος ο Μπέσκος

ο Δαγκλής που σκότωνε ιερόδουλες

ο Ταυλανδός μπάτλερ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom