Νέα

Συζήτηση για Νότια Αμερική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εσύ ασχολείσαι μαζί μου, και όχι εγώ μαζί σου.
Αν και σου ξαναείπα οτι με υποκοριστικά να μιλας στο γκόμενό σου και όχι σε όποιον δεν ξέρεις. Αλλά εκεί εσύ, απτόητος. Τσίπα δεν έχεις, μυαλό δεν έχεις, ε μην περιμένεις να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σου. Λέγε ότι θες, ούτως η άλλως κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τους ανόητους που κάνουν νάζια.
Έχε γεια μπόύ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ηγέτης.
εξου και το ναζιστικό σύνθημα της εποχής.
ein folk ein reich ein furer
ενας λαος, ενα έθνος , ενας ηγέτης

Απλώς ο συγκεκριμένος ηγέτης απο ένα σημείο και πέρα εκανε αλλαντάλον
ειναι γλυκειά, εγωιστική αλάθητη και ανεξέλεγκτη η εξουσία για τους κατέχοντες

Ein Volk, ein Reich, ein Führer.

Χωρίς παρεξηγήσεις. Για τους τύπους και μόνο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αν πάντως η πολιτικοποίησή σου εξαντλείται στο "όλοι ίδιοι είναι", θα μου επιτρέψεις να μην πάρω την άποψή σου πολύ στα σοβαρά, φιλενάδα. Λυπάμαι.    :)

....ε ναι ρε βλακα πετρακη, παιρνε στα σοβαρα μονο ο,τι σε βολευει.. γνωστη συνταγη της συνωμοταξιας σου....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....θεοφιλεεεεεε........ συγνωμη, πετρακη ηθελα να πω, να με συμπαθας που θα εγκαταλειψω τη μαχη, αλλα παω να γαμησω..
..γαμα κι εσυ.. ετσι οπως ξερεις.... ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ....  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν πάντως η πολιτικοποίησή σου εξαντλείται στο "όλοι ίδιοι είναι", θα μου επιτρέψεις να μην πάρω την άποψή σου πολύ στα σοβαρά, φιλενάδα. Λυπάμαι.    :)

Δεν ξερω αν ειναι ολοι οι ιδιοι και ειλικρινα αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη δε με απασχολει.........δυο πραγματα παρατηρω μονο.........πορωμενοι ειτε δεξιοι ειτε αριστεροι την ιδια πλυση εγκεφαλου εχετε και το ιδιο εγκεφαλικο σκαλωμα γεγονος που σας καθιστα ιδιους με αυτο που βριζετε........και δευτερον εχουμε δει και την αριστερα στην εξουσια οπως και την δεξια οπως και τον εθνικοσοσιαλισμο και τους κεντρωους........συγγνωμη αλλα κατ εμε ολοι την τσεπη τους κοιταξαν και την ιδεολογια (με εξαιρεση τον χιτλερ) την ειχαν χεσμενη κανονικοτατα.......και ο χιτλερ αποτελει εξαιρεση γιατι ηταν συν τοις αλλοις και παραφρων κατα την αποψη μου......εντ οφ στορι για μενα......

και ειλικρινα δεν ξερω κατα ποσο μπορω να παρω σοβαρα εναν ανθρωπο που απεχει μακραν απο τις γυμνασιακες ταξεις (αντε λυκιακες στο τσακιρ κεφι) και συμπεριφερεται σαν κνιτης που "τα χει με ολον τον κοσμο και με τους βρωμοδεξιους και με την παλιοαμερικη γιατι εμεις ειμαστε οι καλυτεροι...ουγκ"  οποτε μαλλον εχουμε τον ιδιο προβληματισμο :)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξερω αν ειναι ολοι οι ιδιοι και ειλικρινα αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη δε με απασχολει.........δυο πραγματα παρατηρω μονο.........πορωμενοι ειτε δεξιοι ειτε αριστεροι την ιδια πλυση εγκεφαλου εχετε και το ιδιο εγκεφαλικο σκαλωμα γεγονος που σας καθιστα ιδιους με αυτο που βριζετε........και δευτερον εχουμε δει και την αριστερα στην εξουσια οπως και την δεξια οπως και τον εθνικοσοσιαλισμο και τους κεντρωους........συγγνωμη αλλα κατ εμε ολοι την τσεπη τους κοιταξαν και την ιδεολογια (με εξαιρεση τον χιτλερ) την ειχαν χεσμενη κανονικοτατα.......και ο χιτλερ αποτελει εξαιρεση γιατι ηταν συν τοις αλλοις και παραφρων κατα την αποψη μου......εντ οφ στορι για μενα......

και ειλικρινα δεν ξερω κατα ποσο μπορω να παρω σοβαρα εναν ανθρωπο που απεχει μακραν απο τις γυμνασιακες ταξεις (αντε λυκιακες στο τσακιρ κεφι) και συμπεριφερεται σαν κνιτης που "τα χει με ολον τον κοσμο και με τους βρωμοδεξιους και με την παλιοαμερικη γιατι εμεις ειμαστε οι καλυτεροι...ουγκ"  οποτε μαλλον εχουμε τον ιδιο προβληματισμο :)

Δεν ήμουνα κνίτης ούτε στα -αρχαία- μαθητικά μου χρόνια, οπότε δεν έχω λόγο να γίνω και σήμερα. Στα σοβαρά πάντως, μουνίτσα, διάβασες τι ακριβώς έγραψα, η απλώς ΝΟΜΙΣΕΣ οτι ασχολούμαι με το να κατηχήσω ανθρώπους στις ιδέες μου; Αδικεί εμφανώς τη νοημοσύνη σου αυτό που έγραψες. Εκτός αν συνηθίζεις να διαβάζεις επιδερμικά κάτι και μετά να πετάς μια αβασάνιστη φρασούλα, οπότε ..πάω πάσο. Κάτι τέτοιο, θα με συγχωρήσεις, αλλά είναι και παραείναι γυναικείο.  :)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
φανταστείτε ζευγαρακι τον petrospelekanos ζευγαρακι με τη γκόμενα απ τη φώτο,
θα εβγαιναν για καφέ και θα συζητουσαν-κοντραριζώντουσαν για ωρες ολοκληρες
ενω στο σεξ θα παίζαν θα είχαν S/M καταστάσεις

Μήπως είναι λίγο φάουλ το ποστάρισμά σου, φιλαράκι; Η μήπως με ξέρεις τόσο καλά και σου επέτρεψα τις οικειότητες και τα αστειάκια; Αν είσαι έντιμος, θα το διαγράψεις αμέσως.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
φανταστείτε ζευγαρακι τον petrospelekanos ζευγαρακι με τη γκόμενα απ τη φώτο,
θα εβγαιναν για καφέ και θα συζητουσαν-κοντραριζώντουσαν για ωρες ολοκληρες
ενω στο σεξ θα παίζαν θα είχαν S/M καταστάσεις

Σιγά την γκόμενα ρε συ Σαβάλα. Αυτή έχεις για τον άνθρωπο με τα τρία πρόσωπα; Τον υποτιμάς τον άνθρωπο και δικαίως τσαντίστηκε!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαλλον εσυ διαβαζεις επιδερμικα τα ποστ μου.......ή εχεις πετυχει πολλες ρηχες ή ανουσιες γκομενες και πλεον εχεις μπερδευτει τι να σου πω δεν το γνωριζω.......προφανως δεν μιλαω για το αν κατηχει ο οποιοσδηποτε τις ιδεες του στον αλλον γιατι θα ηταν αστειο (και για αυτον που προσπαθει να πεισει και για το "θυμα") μιλαω καθαρα για θεμα πλυσης εγκεφαλου........οταν εχει καποιος πλυση εγκεφαλου (προσεξε με οχι οταν προσπαθει να την κανει στους αλλους) τοτε δεν χαμπαριαζει απο τιποτα......ε λοιπον στο συγκεκριμενο θρεντ οσο πορωμενους βρισκω τους αριστερους αλλο τοσο βρισκω και αυτους που βριζουν.......πως να στο πω? ταλε κουαλε που λεμε μου φαινεστε.......ως εξωτερικος παρατηρητης το λεω......και εγω προσωπικα με τετοια ατομα δε συζηταω.....αν επιμενεις να το λες γυναικειο ή τρανσεξουαλ ή τρεντυ ή αδερφιστικο ειναι δικο σου θεμα.......ενα σχολιο εκανα το οποιο μαλιστα δε σε αφορουσε και το εχεις αναγει σε κυπριακο θεμα......ποσα μετωπα εχεις σκοπο να ανοιξεις ακομα?

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μαλλον εσυ διαβαζεις επιδερμικα τα ποστ μου.......ή εχεις πετυχει πολλες ρηχες ή ανουσιες γκομενες και πλεον εχεις μπερδευτει τι να σου πω δεν το γνωριζω.......προφανως δεν μιλαω για το αν κατηχει ο οποιοσδηποτε τις ιδεες του στον αλλον γιατι θα ηταν αστειο (και για αυτον που προσπαθει να πεισει και για το "θυμα") μιλαω καθαρα για θεμα πλυσης εγκεφαλου........οταν εχει καποιος πλυση εγκεφαλου (προσεξε με οχι οταν προσπαθει να την κανει στους αλλους) τοτε δεν χαμπαριαζει απο τιποτα......ε λοιπον στο συγκεκριμενο θρεντ οσο πορωμενους βρισκω τους αριστερους αλλο τοσο βρισκω και αυτους που βριζουν.......πως να στο πω? ταλε κουαλε που λεμε μου φαινεστε.......ως εξωτερικος παρατηρητης το λεω......και εγω προσωπικα με τετοια ατομα δε συζηταω.....αν επιμενεις να το λες γυναικειο ή τρανσεξουαλ ή τρεντυ ή αδερφιστικο ειναι δικο σου θεμα.......ενα σχολιο εκανα το οποιο μαλιστα δε σε αφορουσε και το εχεις αναγει σε κυπριακο θεμα......ποσα μετωπα εχεις σκοπο να ανοιξεις ακομα?

Κανένα, πίστεψέ με. Αν και προκαλούμαι συνεχώς απο διάφορους καραγκιόζηδες, γεγονός που δεν σε απασχολεί μάλλον, γιατί δεν είδα κανένα σχόλιό σου επ' αυτού. Τι να πω επ 'αυτού άλλωστε, ενδεχομένως και να μη σε ενοχλει που κάποιοι επι μονίμου βάσεως προκαλούν επι του προσωπικού και γαμάνε την κουβέντα.
Πέσμου όμως, τι εννοείς όταν λες οτι έχω υποστεί πλύση εγκεφάλου; Συγκεκριμένα όμως, όχι άλλες γενικότητες πληζ. ʼλλωστε, εσύ μπήκες σφήνα σε μια κουβέντα που είχε ανοίξει και εσύ ήσουνα αυτή που με εγκάλεσες στην τάξη. Να μην μάθω και τι ακριβώς θες να πεις; Αν βέβαια θες να πεις κάτι και όχι απλά να ποστάρεις γενικά και αόριστα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και ουτε προκειται να δεις σχολιο μου επ αυτου......οπως υποθετω δεν εχει απαιτηση να δει και κανενας απο τους υπολοιπους καραγκιοζηδες ή μη........σιγα μην κατσω να ασχοληθω με τους καυγαδες σας λες και ειστε πενταχρονα........σκασιλα μου αν σου την πεφτουν και αν σε προκαλλουν και αν γαμανε την κουβεντα........δεν εισαι και συ κανενα αθωο προβατο μην τρελλαθουμε.......προκαλλεις και μαλιστα ασχημα.......

απο και κει περα τωρα............σα σφηνα μπηκα εγω? εγω φιλτατε ημουν στην κουβεντα απο την πρωτη-δευτερη σελιδα μεχρι που πλακωσαν οι σκληροπυρινικοι (συμπεριλαμβανομενου και εσου) και γμηθηκε το θεμα.......το τελευταιο μου σχολιο δεν αφορουσε εσενα ουτε σε εγκαλεσα στην ταξη........οποτε δεν καταλαβαινω που υπαρχει το θεματακι τωρα.......

τελος......οταν διαβαζω αυτα που διαβαζω επι 15 σελιδες ειλικρινα προτιμω να ποσταρω γενικα και αοριστα τελικα.....δεν αξιζει ουτε δραμι φαιας ουσιας......ουτε καν για να σκεφτω ενα επιχειρημα......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ηγέτης.
εξου και το ναζιστικό σύνθημα της εποχής.
ein folk ein reich ein furer
ενας λαος, ενα έθνος , ενας ηγέτης

Απλώς ο συγκεκριμένος ηγέτης απο ένα σημείο και πέρα εκανε αλλαντάλον
ειναι γλυκειά, εγωιστική αλάθητη και ανεξέλεγκτη η εξουσία για τους κατέχοντες

Sorry guys...

Αλλά Führer δεν σημαίνει ηγέτης, σημαίνει καθοδηγητής. 

Και δεν διαβάζεται «Φύρερ» (όπως στις Ελληνικές ταινίες?)

Έλεος πια?

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Και ουτε προκειται να δεις σχολιο μου επ αυτου......οπως υποθετω δεν εχει απαιτηση να δει και κανενας απο τους υπολοιπους καραγκιοζηδες ή μη........σιγα μην κατσω να ασχοληθω με τους καυγαδες σας λες και ειστε πενταχρονα........σκασιλα μου αν σου την πεφτουν και αν σε προκαλλουν και αν γαμανε την κουβεντα........δεν εισαι και συ κανενα αθωο προβατο μην τρελλαθουμε.......προκαλλεις και μαλιστα ασχημα.......

απο και κει περα τωρα............σα σφηνα μπηκα εγω? εγω φιλτατε ημουν στην κουβεντα απο την πρωτη-δευτερη σελιδα μεχρι που πλακωσαν οι σκληροπυρινικοι (συμπεριλαμβανομενου και εσου) και γμηθηκε το θεμα.......το τελευταιο μου σχολιο δεν αφορουσε εσενα ουτε σε εγκαλεσα στην ταξη........οποτε δεν καταλαβαινω που υπαρχει το θεματακι τωρα.......

τελος......οταν διαβαζω αυτα που διαβαζω επι 15 σελιδες ειλικρινα προτιμω να ποσταρω γενικα και αοριστα τελικα.....δεν αξιζει ουτε δραμι φαιας ουσιας......ουτε καν για να σκεφτω ενα επιχειρημα......

Όπως νομίζεις. Όταν όμως αρχίσουν οι διάφοροι και σου τη λένε σεξιστικά, επειδή νομίζουν οτι τους παίρνει γιατί είσαι γυναίκα και μειοψηφία, βρέστα μαζί τους. Και κάνε όσες δηλώσεις μετανοίας θες τότε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Been there done that.......σιγα μην σουρθω μεχρι την παναγια την σκουμπανταιβερ για μετανοια........οι μλκες υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν.......... ας μου την λενε σεξιστικα...εγω στην πλακα το παιρνω ευτυχως.......αυτοι και ολοι οσοι παιρνουν στα σοβαρα ενα φορουμ (ενα οποιοδηποτε φορουμ) και τα οσα τους γραφουν ας παρουν κανενα χαπακι για την πιεση γιατι σερνονται και εγκεφαλικα και οι ηλικιες ειναι επικινδυνες...... :)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μ αρέσει πάντως που δεν σε ενοχλει όταν σε ρωτάνε αν το κάνεις απο τον κώλο η αν τα καταπίνεις, και σ ενοχλούν όσα γράφω περί κοινωνίας και πολιτικής. Δικαίωμά σου πάντως, τι να πω.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Sorry guys...

Αλλά Führer δεν σημαίνει ηγέτης, σημαίνει καθοδηγητής. 

Και δεν διαβάζεται «Φύρερ» (όπως στις Ελληνικές ταινίες?)

Έλεος πια?

Ούτε και Reich σημαίνει έθνος αλλά βασίλειο. Tausendjähriges Reich. ( Χιλιόχρονο Βασίλειο ). Ευσεβείς πόθοι ορισμένων.

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αργεντινη και κουβα!!!!!!!!!!!παραδεισος!!!!!!!!!!!!!!!κοινος παρανομαστης των δυο αυτων χωρων ο επαναστατης τσε γκεβαρα!!!!!

Εγώ πάντως είμαι με τον warhol
Ολα τα άλλα είναι λεπτομέρειες
Hasta la victoria siempre y vamos para apoyar la revoloucion!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μ αρέσει πάντως που δεν σε ενοχλει όταν σε ρωτάνε αν το κάνεις απο τον κώλο η αν τα καταπίνεις, και σ ενοχλούν όσα γράφω περί κοινωνίας και πολιτικής. Δικαίωμά σου πάντως, τι να πω.

Απανταω σε οτιδηποτε με αφορα με την αντιστοιχη σοβαροτητα.....ε συγγνωμη αν με ρωτανε απο που τον παιρνω δε θα κατσω να κανω και ολοκληρη φιλολογικη συζητηση.....απορω παντως πως τα συγκρινεις αυτα τα δυο....δε με ενοχλει τιποτα απο τα οσα λες εσυ ή ο οποιοσδηποτε αλλος.......για να το παιξω και λιγο ξερολας (επειδη ειδα οτι φοριεται πολυ στο συγκεκριμενο θρεντακι) θα υποστηριζω το δικαιωμα σου να λες την αποψη σου ακομα και ανδ ιαφωνω με αυτην οπως ειπε ο βολταιρος.....απλα υπαρχει τροπος και τροπος.....εν πασει περιπτωσει δε βρισκω λογο για την συγκεκριμενη συζητηση η οποια βγαινει εντελως οφ τοπικ και δεν εχει καμια σχεση ουτε μετον καστρο ουτε με την κουβα....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
προς Κ. Savalas

επιθυμω ταχυστα να βρειτε και το καταλληλο ταιρι για μενα!

να λαβετε σοβαρα υποψη σας οτι στο ζωδιο (μην αφαιρεσετε κανενα γραμμα...) ειμαι διδυμος

με τιμη (και δοξα??)

η αγαπητη ΜΟΝΤ (οπως λεει κι ενας φιλος εδω)
Ρουλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom