Νέα

Συζήτηση για Νότια Αμερική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο οποίος όμως δεν έχει κρύψει την ταυτότητά του

Νομίζω ότι το ότι "ο giorgospapa έχει ταράξει στο δούλεμα τον άνθρωπο με τα 3 πρόσωπα" δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Με ενοχλεί γιατι προσβάλλει. Και με αυτά που λέει και με τον τρόπο του αφού εμφανίζεται μόνο και μόνο για να κάνει προσωπικές επιθέσεις

Ποιός δεν έχει κρύψει την ταυτότητα του; Εννοείς ότι δεν την απέκρυψε πλέον αφού αποκαλύφτηκε. Τότε πάσο.

Ως προς τι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι "ο giorgospapa έχει ταράξει στο δούλεμα τον άνθρωπο με τα 3 πρόσωπα"; Αν αυτό δεν ονομάζεται χοντρό (θες χοντρό, ΟΚ) δούλεμα τότε δεν ξέρω τι ονομάζεται.

Η προσβολή που έγκειται, θα μας πεις;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
...και γαργάρα τα περί δοσιλόγων φυσικά.

Ωπ!!! κάτσε να πάρω την σκυτάλη. Οι δοσίλογοι δεν ήταν κάποιοι που φορούσαν κουκούλες στην κατοχή και κρύβανε τα πρόσωπα τους;

Γι' αυτό σε αγαπάω ρε συ! το βρήκα τώρα!! Γιατί φοράς κουκούλα με άλλο πρόσωπο κάθε φορά.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ωπ!!! κάτσε να πάρω την σκυτάλη. Οι δοσίλογοι δεν ήταν κάποιοι που φορούσαν κουκούλες στην κατοχή και κρύβανε τα πρόσωπα τους;

Γι' αυτό σε αγαπάω ρε συ! το βρήκα τώρα!! Γιατί φοράς κουκούλα με άλλο πρόσωπο κάθε φορά.

Θες μήπως να βρούμε τι ΑΚΡΙΒΩΣ ποστάριζες τον Οκτώβριο σε σχέση με αυτούς που υπηρέτησαν τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής και πόσο καλό κάνανε στην Ελλάδα; Νο πρόμπλεμ!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Θες μήπως να βρούμε τι ΑΚΡΙΒΩΣ ποστάριζες τον Οκτώβριο σε σχέση με αυτούς που υπηρέτησαν τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής και πόσο καλό κάνανε στην Ελλάδα; Νο πρόμπλεμ!

Αμάν ρε μεγάλε, σε πόσους θα το αποδώσεις αυτό;
Καλό ψάξιμο...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ποιός δεν έχει κρύψει την ταυτότητα του; Εννοείς ότι δεν την απέκρυψε πλέον αφού αποκαλύφτηκε. Τότε πάσο.

Ως προς τι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι "ο giorgospapa έχει ταράξει στο δούλεμα τον άνθρωπο με τα 3 πρόσωπα"; Αν αυτό δεν ονομάζεται χοντρό (θες χοντρό, ΟΚ) δούλεμα τότε δεν ξέρω τι ονομάζεται.

Η προσβολή που έγκειται, θα μας πεις;

Χαίρομαι που ανοίξαμε διάλογο. Είχα βαρεθει να συζητώ με τον ίδιο χρήστη συνεχώς.

Τα όρια πέραν των οποίων το πείραγμα γίνεται προσβολή είναι διαφορετικά για τον καθένα από εμάς.

Εσύ για παράδειγμα πριν λίγες μέρες αντέδρασες έντονα σε φράση χρήστη που για άλλον δεν θα σήμαινε τόσα πολλά.

Δεν πάει και τόσος καιρός απο τότε.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αμάν ρε μεγάλε, σε πόσους θα το αποδώσεις αυτό;
Καλό ψάξιμο...

Σ αυτούς που το είπαν. Αλλά δεν βλέπω να σ' ενοχλεί το οτι κάποιοι υποστηρίζουν σοβαρά κάτι τέτοιο, αλλά εγώ που τους το θυμίζω.

Αναγκάζομαι να κάνω αυτή τη διόρθωση, γιατί εσφαλμένα απέδωσα σε σένα αυτή την άποψη. Γεγονός για το οποίο πρέπει και να σου ζητήσω συγγνώμη, δεν έχω πρόβλημα να το πω. Είχε περάσει καιρός απο τον Οκτώβριο και σε μπέρδεψα με τον studian, τα νικ σας μοιάζουν κάπως. Αυτό όμως δεν με κάνει να αναθεωρώ και τη γενικότερη άποψή μου για σένα. Τι στην ευχή πρέπει να κάνω πια για να μη σ' έχω τσιμπούρι σε ότι γράψω;
Για να μην πάμε στα αλλεπάλληλα ποστ σου περί κάποιων "που εκτελούν αποστολή" εδώ μέσα, για τα οποία ακόμα να απαντήσεις σαν άντρας τι ακριβώς εννοείς.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Χαίρομαι που ανοίξαμε διάλογο. Είχα βαρεθει να συζητώ με τον ίδιο χρήστη συνεχώς.

Τα όρια πέραν των οποίων το πείραγμα γίνεται προσβολή είναι διαφορετικά για τον καθένα από εμάς.

Εσύ για παράδειγμα πριν λίγες μέρες αντέδρασες έντονα σε φράση χρήστη που για άλλον δεν θα σήμαινε τόσα πολλά.

Δεν πάει και τόσος καιρός απο τότε.

Σίγουρα είναι διαφορετικό, αλλά δεν νομίζω ότι η χρήση υποκοριστικού ξεπερνάει τα κοινώς αποδεκτά όρια ευπρέπειας. Αντιθέτως η απόδοση σε κάποιον συγκεκριμένων πράξεων κοινώς αποδεκτών ως ανηθίκων εντάσσεται σε αυτό που θεωρούμε προσβολή. Αλλά να μην επανέλθουμε σε παρακαλώ σε ένα θέμα που θεωρείται λήξαν.

Νομίζω ότι είναι κατανοητό ότι μιλάω για τα κοινώς αποδεκτά όρια ευπρέπειας. Κατά τ'άλλα ο καθένας με την τρέλλα του.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
η Γιαλτα ο Μελλιγαλας ηΒαρκιζα κλπ ειναι χωρες της λατινικης αμερικης γιατι ειδα και κατι βραζιλιανες στο αλτερ με αυτο το κρυο το παυλοπουλο και ταμπλεξα τα μπουτια.....

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Σ αυτούς που το είπαν. Αλλά δεν βλέπω να σ' ενοχλεί το οτι κάποιοι υποστηρίζουν σοβαρά κάτι τέτοιο, αλλά εγώ που τους το θυμίζω.

Δεν βλέπω λόγο να κάνω των απολογητή κάποιων.
Ούτε προϋπόθεση για να γράψω σε ένα forum για οίκους ανοχής, να αποκηρύξω τα τάγματα ασφαλείας, τους δοσιλόγους, τους χίτες και όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Όπως έγραψα, για εμένα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, και δεν κερδίζω τίποτα από το να τα συντηρώ.

Αλήθεια, εσύ ήρθες εδώ για να αποκαλύψεις στους αναγνώστες του forum ότι αυτό είναι γεμάτο από τέτοιους φασίστες, ναζί, χουντικούς, δικτακτορίσκους ή περιμένεις δήλωση πολιτικών φρονημάτων από τους υπολοίπους;

Μήπως είσαι απόγονος του Torquemada;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τον Οκτώβριο μιλούσα με έναν...... να δεις πως τον έλεγαν!!!! Α ναι hrys! Μήπως ήσουν εσύ; Και έλεγα ποιός είναι πίσω από την κουκούλα; Λόγω κουκούλας έχεις το κόλλημα με τους δοσίλογους;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σίγουρα είναι διαφορετικό, αλλά δεν νομίζω ότι η χρήση υποκοριστικού ξεπερνάει τα κοινώς αποδεκτά όρια ευπρέπειας. Αντιθέτως η απόδοση σε κάποιον συγκεκριμένων πράξεων κοινώς αποδεκτών ως ανηθίκων εντάσσεται σε αυτό που θεωρούμε προσβολή. Αλλά να μην επανέλθουμε σε παρακαλώ σε ένα θέμα που θεωρείται λήξαν.

Νομίζω ότι είναι κατανοητό ότι μιλάω για τα κοινώς αποδεκτά όρια ευπρέπειας. Κατά τ'άλλα ο καθένας με την τρέλλα του.

Υπόθεση εργασίας: Αν εγώ πω οτι αν είχαμε τώρα Κατοχή στην Ελλάδα, εσύ θα ήσουνα με γερμανική στολή και θα κατέδιδες τους αντιστασιακούς, αυτό δε το βασίσω στα δικά σου γραπτά, θα πω κάτι που σε προσβάλλει; Υποθέτω πως όχι, έτσι;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν βλέπω λόγο να κάνω των απολογητή κάποιων.
Ούτε προϋπόθεση για να γράψω σε ένα forum για οίκους ανοχής, να αποκηρύξω τα τάγματα ασφαλείας, τους δοσιλόγους, τους χίτες και όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος.
Όπως έγραψα, για εμένα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, και δεν κερδίζω τίποτα από το να τα συντηρώ.

Αλήθεια, εσύ ήρθες εδώ για να αποκαλύψεις στους αναγνώστες του forum ότι αυτό είναι γεμάτο από τέτοιους φασίστες, ναζί, χουντικούς, δικτακτορίσκους ή περιμένεις δήλωση πολιτικών φρονημάτων από τους υπολοίπους;

Μήπως είσαι απόγονος του Torquemada;

Προσπάθησε όσο θες ν' ανοίξεις κουβέντα μαζί μου, δεν παίζει αυτό το σενάριο. Όσο και αν μοιάζεις με τα γραμματόσημα, δηλαδή όσο περισσότερο σε φτύνουν τόσο περισσότερο κολλάς, δεν έχουμε τίποτα να πούμε οι δυο μας.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Υπόθεση εργασίας: Αν εγώ πω οτι αν είχαμε τώρα Κατοχή στην Ελλάδα, εσύ θα ήσουνα με γερμανική στολή και θα κατέδιδες τους αντιστασιακούς, αυτό δε το βασίσω στα δικά σου γραπτά, θα πω κάτι που σε προσβάλλει; Υποθέτω πως όχι, έτσι;

Εγώ να βάλω άλλη στολή; Εγώ ο κακομοίρης το ίδιο βαρετό αβατάρ έχω εδώ και 6 μήνες. Μήπως με μπερδεύεις με τον εαυτό σου που αλλάζεις τα πρόσωπα σαν τα πουκάμισα;

Ο κουκουλοφόρος του σήμερα!!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ να βάλω άλλη στολή; Εγώ ο κακομοίρης το ίδιο βαρετό αβατάρ έχω εδώ και 6 μήνες. Μήπως με μπερδεύεις με τον εαυτό σου που αλλάζεις τα πρόσωπα σαν τα πουκάμισα;

Ο κουκουλοφόρος του σήμερα!!!

Είπες μια μαλακία, και νομίζεις οτι είπες τη μεγαλύτερη σοφία κιόλας. Κατά τα άλλα, ως γνήσιος διανοούμενος (μη χέσω), ούτε απαντάς, αλλά και σε ενοχλούνε όσοι σου τη λένε. Αλήθεια, έχεις φίλους στη ζωή σου;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Είπες μια μαλακία, και νομίζεις οτι είπες τη μεγαλύτερη σοφία κιόλας. Κατά τα άλλα, ως γνήσιος διανοούμενος (μη χέσω), ούτε απαντάς, αλλά και σε ενοχλούνε όσοι σου τη λένε. Αλήθεια, έχεις φίλους στη ζωή σου;

Μαλακία; Moi?

Διανοούμενος; Moi?

Να απαντήσω σε τι;

Μου την είπε κάποιος; Αναφέρεσαι σε κάποιο από τα 3 πρόσωπα σου, ή μόνο στο έσχατο; Δεν το αντελήφθην πάντως, συγγνώμη!

Έχω φίλους; Έξοχο υπαρξιακό ερώτημα. Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω εδώ;

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
ρε για λατιν αμερικα λεμεεεεεεε!

μπολιβαρ-ζαπατα-αλιεντε-ορτεγκα-τσαβες-ΤΣΕ........

τετοια λεει το θεμα ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
!

Συνημμένα

• 2000_08_16.jpg
    2000_08_16.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 19

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε για λατιν αμερικα λεμεεεεεεε!

μπολιβαρ-ζαπατα-αλιεντε-ορτεγκα-τσαβες-ΤΣΕ........

τετοια λεει το θεμα ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Σύμφωνα με τους "φίλους" μας, είναι απαγορευμένες λέξεις, γιατί πρόκειται για τους μεγαλύτερους εχθρούς της ανθρωπότητας!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μαλακία; Moi?

Διανοούμενος; Moi?

Να απαντήσω σε τι;

Μου την είπε κάποιος; Αναφέρεσαι σε κάποιο από τα 3 πρόσωπα σου, ή μόνο στο έσχατο; Δεν το αντελήφθην πάντως, συγγνώμη!

Έχω φίλους; Έξοχο υπαρξιακό ερώτημα. Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω εδώ;

Αναφέρθηκα στην κόντρα σου με τον γουώρχολ και την -α λα Μάρθα Βούρτση- τότε ευθιξία σου.
Και οκ, μην απαντάς, είναι σαν να απάντησες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom