You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
μισο !!παιρνω τηλ ;) ;) την αντριανα να την ρωτησω!!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Α ρε Γιώργο, δεύτερο θρεντ όπου τίθεται θέμα γνώσεων της Γερμανικής. Τι τα χρησιμοποιούμε (βάζω και τον εαυτό μου) αφού μας κουράζει;
Κοίτα...δεν είναι θέμα ξερολιάς. Αλλά ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα, έχει μεγάλη διαφορά που ο Adolf ονομαζόταν καθοδηγητής και όχι ηγέτης (όπως νομίζουν κάποιοι) και ότι αυτό που ήθελαν (θέλουν) οι Γερμανοί είναι αυτοκρατορία και όχι βασίλειο.
Εάν το σκεφτείς κοινωνικοπολιτικά τι σημαίνει θα καταλάβεις πόσο σημαντική είναι η διαφορά.
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αν παρεξειγήθηκες εχω τα παντελόνια και σου ζητω ΣΥΓΝΏΜΗ,
δε νομίζω σε προηγούμενα ποστ μου να σου επιτέθηκα ή να σε προσέβαλα και ούτε εχω τέτοιο σκοπό για εσένα ή για κανένα άλλο μέλος του σαιτ.
Σκοπός μου ήταν η πλάκα πανω απ όλα , μια πλάκα-χαβαλέ που κάνω συχνά πυκνά σε όλα μου τα πόστ (ετσι κι αλλιώς πλάκα και χαβαλέ σηκώνει και το σαιτ και η θεματολογία του)
Ηθελα απλά κατα κάποιο τρόπο να εκτωνώσω την ενταση απο ένα θέμα του φόρουμ που έχει κουράσει , εχει ανούσιες αντιπαραθέσεις, δεν φέρνει λύση κτλ
Ομολογώ δεν περίμενα αυτή σου την αντίδραση , περίμενα να το πάρεις και συ στη πλάκα και στο χαβαλέ οπως και εγω το ξεκινησα και να κάνεις κανα σχόλιο του τύπου
"την παλιοπουτάνα, θα της έδειχνα εγώ" ,
"μαζί μου θα έβλεπε το δεσπότη παναγιώτη"
¨¨ θα τη γαμούσα και θα της διάβαζα ταυτόχρονα το μανιφέστο του Μαρξ΄΄
Φαινεται ομως ο φανατισμός και η πώρωση που κακά τα ψέματα γενικά εχεις δεν σε άφησε να το πάρεις στη πλάκα, κρίμα, ειναι καλό να παίρνουμε μια πλάκα, ενα πείραγμα και να το γυρνάμε πίσω με ωραίο και έξυπνο τρόπο. Τα νευρα και το μπρίζωμα γενικά μας παίρνουν την αίσθηση του καλού ή ακόμα και του κακού χιούμορ που δίνει ενα επιπ'λέον χρώμα στη ζωή μας.
Εισαι και μπριζωμένος και με την αντιπαράθεση που υπάρχει εδω και ώρα αλλα και πολύ πιο παλιά με την εμφάνηση σου το φθινόπωρο σαν hrys ακόμη (δε σε κατηγορώ για τα πολλά nick,ισα ισα ξερω οτι ειχες φάει ban και εγω και άλλοι στη θέση σου το ίδιο θα κάναμε)
Απο κει και πέρα οπως λες για οικιότητες και αστειάκια τα σηκώνει το ενλόγω σαιτ μεταξύ των μελών και γίνονται συχνά, οταν άλλωστε εδω μέσα μοιραζώμστε τις σεξουαλικές μας εμπειρίες πώς να μήν κάνουμε αστειάκια μεταξύ μας?
Οκ φιλαράκι, το θέμα θεωρείται λήξαν. Εκτιμώ το οτι απάντησες.
Όχι σαν κάτι άλλους που με προκαλούν επι του προσωπικού εδώ και μέρες και κανείς δεν ενοχλείται. Και εννοώ πριν απ όλους, τους αγαπητούς μας Μοντς, που κάνουν μόνο γενικά συστάσεις καλής συμπεριφοράς. αλλά αφήνουν τις συζητήσεις να γαμιούνται ανενόχλητα. Δείτε τα συνεχή ποσταρίσματα του giorgospapa για μένα και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Επισκέπτης
χμχμχμχμ εγω παντως την αντριανα την εκανα κομμουνιστρια!!!χαχαχαχαχαχα
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
χμχμχμχμ εγω παντως την αντριανα την εκανα κομμουνιστρια!!!χαχαχαχαχαχα
Πρώην ανατολική δεν είναι αυτή?
Επισκέπτης
μην λετε για γερμανια ,μου θυμιζετε την αντριανα :< :< :<
η αγαπητη ΜΟΝΤ (οπως λεει κι ενας φιλος εδω)
Ρουλι
MONT NTIΠΛOMATIK;
Πάντως θα ήθελα να κάνω μια αθώα ερώτηση
Πως κρίνετε εσεις σα χρήστες τη συμπεριφορά του giorgospapa; Δε σας ενοχλεί;
Εκτός και αν ενοχλεί μόνο εμένα οπότε είμαι απλά ένας παράξενος
Θα με ενδιέφερε η άποψή σας
Στο συγκεκριμένο θρεντ έχει ταράξει στο δούλεμα τον άνθρωπο με τα 3 πρόσωπα. Σε τι να ενοχλήσει αυτό; Δύο νικ (μάλλον 1 και 3 στην συσκευασία του ενός) πίσω από τα οποία προφανώς κρύβονται κάποιες προσωπικότητες, αλλά δεν εθίγη καμμιά προσωπικότητα. Και το δούλεμα είναι προφανές, με προφανή στόχο και για προφανείς λόγους.
Εσένα γιατί σε ενοχλεί;
Για άλλα θρεντ δεν μπορώ να πως γιατί δεν θυμάμαι συμπεριφορές του.
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Στο συγκεκριμένο θρεντ έχει ταράξει στο δούλεμα τον άνθρωπο με τα 3 πρόσωπα. Σε τι να ενοχλήσει αυτό; Δύο νικ (μάλλον 1 και 3 στην συσκευασία του ενός) πίσω από τα οποία προφανώς κρύβονται κάποιες προσωπικότητες, αλλά δεν εθίγη καμμιά προσωπικότητα. Και το δούλεμα είναι προφανές, με προφανή στόχο και για προφανείς λόγους.
Εσένα γιατί σε ενοχλεί;
Για άλλα θρεντ δεν μπορώ να πως γιατί δεν θυμάμαι συμπεριφορές του.
Ούτε η χρήση υποκοριστικού, παρά την δικαιολογημένη αντίδρασή μου, σε πειράζει;
Αλλά ξέχασα, εσένα δεν σε ενοχλούσανε οι δοσίλογοι της κατοχής, ο giorgospapa θα σε ενοχλήσει; Α ρε κάτι εκλεκτικοί διανοούμενοι, όχι με τρία πρόσωπα, αλλά με ελαστικό ήθος, ανάλογα με το ποιος μιλάει και τι πολιτικοκοινωνικές απόψεις έχει!
προς Κ. Savalas
επιθυμω ταχυστα να βρειτε και το καταλληλο ταιρι για μενα!
να λαβετε σοβαρα υποψη σας οτι στο ζωδιο (μην αφαιρεσετε κανενα γραμμα...) ειμαι διδυμος
με τιμη (και δοξα??)
η αγαπητη ΜΟΝΤ (οπως λεει κι ενας φιλος εδω)
Ρουλι
Εσένα γιατί σε ενοχλεί;
Ο ευρών αμειφθήσεται.
Κατά τα λοιπά, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
(Λαϊκή ρήση).
Προσωπικά διαφωνώ με πολλά από όσα λέει ο πέτρος πελεκάνος
Ο οποίος όμως δεν έχει κρύψει την ταυτότητά του
Νομίζω ότι το ότι "ο giorgospapa έχει ταράξει στο δούλεμα τον άνθρωπο με τα 3 πρόσωπα" δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Με ενοχλεί γιατι προσβάλλει. Και με αυτά που λέει και με τον τρόπο του αφού εμφανίζεται μόνο και μόνο για να κάνει προσωπικές επιθέσεις
ʼλλοι έχουν γίνει ban για πολύ λιγότερα
Ο οποίος όμως δεν έχει κρύψει την ταυτότητά του
Νομίζω ότι το ότι "ο giorgospapa έχει ταράξει στο δούλεμα τον άνθρωπο με τα 3 πρόσωπα" δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Με ενοχλεί γιατι προσβάλλει. Και με αυτά που λέει και με τον τρόπο του αφού εμφανίζεται μόνο και μόνο για να κάνει προσωπικές επιθέσεις
ʼλλοι έχουν γίνει ban για πολύ λιγότερα
Επισκέπτης
το πετρος δεν ειναι ο μοναδικος που χρησιμοποιησε διαφορετικα ψευδωνυμα !!και πολλοι το εχουν κανει !!και ειδικα οταν σαν θεοφιλος βγαλατε ολοκληρο θεμα και τον βριζατε εν χορο!!ηταν απλα απαραδεκτο!!λετε οτι ειναι προκλητικος αλλα οταν καποιος διατυπωσε την αποψη οτι καλα καναν και σφαξαν στον εμφυλιο τους κομμουνιστες ,δεν ειπατε κουβεντα!!μαλλον δεν σας φανηκε προκλητικος εκεινος!!ουτε σας φανηκε προκλητικος καποιος που ειπε οτι στην χουντα ηταν ολα καλα και οτι δεν σκοτωθηκαν παιδια στο πολυτεχνειο!!τα εχετε βαλει ολοι με τον πετρο ,και ειναι αδικο!!!
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ο ευρών αμειφθήσεται.
Κατά τα λοιπά, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
(Λαϊκή ρήση).
Δεν έχεις την αξιοπρέπεια να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου. Αυτό όμως δεν σημαίνει και οτι θα ασχοληθώ εγώ μαζί σου. Ξέρεις άλλωστε πολύ καλά την άποψή μου και για σένα και για τη wikipedia, απο την οποία και μόνο αντλείς απόψεις, ελλέιψει δικών σου. Προκάλεσε όσο θες, εγώ δεν ασχολούμαι πια μαζί σου. Κάνω αυτό το ποστ όμως μπας και καταλάβουν κάτι Μαρίες Αντουανέττες σαν τη μουνίτσα ποιος προκαλεί. Αυτά και τέλος.
Ούτε η χρήση υποκοριστικού, παρά την δικαιολογημένη αντίδρασή μου, σε πειράζει;
Αλλά ξέχασα, εσένα δεν σε ενοχλούσανε οι δοσίλογοι της κατοχής, ο giorgospapa θα σε ενοχλήσει; Α ρε κάτι εκλεκτικοί διανοούμενοι, όχι με τρία πρόσωπα, αλλά με ελαστικό ήθος, ανάλογα με το ποιος μιλάει και τι πολιτικοκοινωνικές απόψεις έχει!
:o :o :o Την χρήση υποκοριστικού όντως δεν την πρόσεξα. Τέτοια προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαιτεί άμεσα και δραστικά μέτρα
Τώρα που το λες θα λάβω και εγώ μέτρα επί προσωπικού με κάτι τύπους που 43 χρονών μαντράχαλο με φωνάζουν με υτο υποκοριστικό μου. Ευχαριστώ το θεό που είσαι εδώ και μας ανοίγεις τα μάτια.
Το savoir vivre a la gauche (μιας που ομιλείτε και την γαλλική.
Κάνω αυτό το ποστ όμως μπας και καταλάβουν κάτι Μαρίες Αντουανέττες σαν τη μουνίτσα ποιος προκαλεί. Αυτά και τέλος.
Ποίος προκαλεί ή ποιός πρωτοπροκαλεί;
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
:o :o :o Την χρήση υποκοριστικού όντως δεν την πρόσεξα. Τέτοια προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαιτεί άμεσα και δραστικά μέτρα
Τώρα που το λες θα λάβω και εγώ μέτρα επί προσωπικού με κάτι τύπους που 43 χρονών μαντράχαλο με φωνάζουν με υτο υποκοριστικό μου. Ευχαριστώ το θεό που είσαι εδώ και μας ανοίγεις τα μάτια.
Το savoir vivre a la gauche (μιας που ομιλείτε και την γαλλική.
...και γαργάρα τα περί δοσιλόγων φυσικά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 884