Νέα

Συζήτηση για Νότια Αμερική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αναφέρθηκα στην κόντρα σου με τον γουώρχολ και την -α λα Μάρθα Βούρτση- τότε ευθιξία σου.
Και οκ, μην απαντάς, είναι σαν να απάντησες!

Α η Μάρθα Βούρτση! Εξαίρετη ηθοποιός γενικά. Ας μην την κρίνουμε από τις λαικές ταινίες της 10ετίας του 60.

Την κόντρα μου με τον Γουώρχολ; Ποιά κόντρα; Πότε; Περσινά ξυνά σταφύλια.

Απάντησα και δεν το αντελήφθην πάλι; Τι θα έκανα χωρίς εσένα να μου υπενθυμίζεις την ακριβή έννοια όσων λέω και δεν λέω. Τι να πω; Μόνο ότι είμαι βαθιά υπόχρεος!!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Α η Μάρθα Βούρτση! Εξαίρετη ηθοποιός γενικά. Ας μην την κρίνουμε από τις λαικές ταινίες της 10ετίας του 60.

Την κόντρα μου με τον Γουώρχολ; Ποιά κόντρα; Πότε; Περσινά ξυνά σταφύλια.

Απάντησα και δεν το αντελήφθην πάλι; Τι θα έκανα χωρίς εσένα να μου υπενθυμίζεις την ακριβή έννοια όσων λέω και δεν λέω. Τι να πω; Μόνο ότι είμαι βαθιά υπόχρεος!!!

Η λέξη τσίπα σου είναι άγνωστη, ε;

Επισκέπτης
οχι σαβαλας!!ειναι απο τους οπαδους της σεβιλλης!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Όσο και αν μοιάζεις με τα γραμματόσημα, δηλαδή όσο περισσότερο σε φτύνουν τόσο περισσότερο κολλάς...

:2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπόν, αυτή πρέπει να είναι η ατάκα της χρονιάς!
Λυπάμαι. Έχεις χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μάλλον παιδιά από Βάσκικη ομάδα είναι γιατί Euskadi είναι η χώρα των Βάσκων στα Βασκικά. Και οι λέξεις δεν είναι Ισπανικές, μάλλον Βάσκικες. Μήπως είναι της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αυτή είναι η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν και νομίζω είναι κόκκινα μπλε τα χρώματα της.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αποκλείεται να ειναι ρεάλ σοσιεδάδ,
η λέξη ρεάλ σημαίνει βασιλική και ειναι ομάδες που υποστηρίζουν το βασιλιά και τις υποστήριζε και ο φράνκο (οπως τη real madrid)
αποκλείεται λοιπόν να ειναι αντιναζί skins και να υποστηρίζουν ομάδα που να εχει μπροστα τον όρο real
μαλλον σεβίλλη θα ειναι που λεει και ο warhol ταιριάζουν αλλωστε και τα ερυθρόλευκα χρώματα.
γενικά πάντως οι μαλάκες οι ισπανοι, ιταλοί αλλα και οι κύπριοι εχουν παρα έχουν μπλέξει τα πολιτικά με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες
αυτοι μισιούνται πιο πολύ για τα πολιτικά παρα για τα αθλητικά, παλι καλά που δεν έχουμε σε τόσο ακραίο βαθμό πολιτική αντιπαλώτητα των οπαδών στην Ελλάδα.
να φωνάζαμε συνθήματα γαμιέται ο ταδε και ο χίτλερ ή γαμιέται ο ταδε και ο στάλιν

Το σάιτ τηε Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Όπου και option για Βασκικά. Και η γλώσσα euskal hintxak taled είναι Βασκική δεν είναι Ισπανικά.  Euskadi είναι το όνομα της χώρας των Βάσκων. Έχει τύχει με την ομάδα της Ρεάλ να ταξιδέψω από το Σαν Σεμπαστιάν στην Βαρκελώνη.

Εκτός αν αναφέρεται σε άλλη Βασκική ομάδα. αλλά ότι είναι από την Χώρα των Βάσκων δεν τίθεται θέμα.

Επισκέπτης
απο την σεβιλλη ειναι παιδια!!

Συνημμένα

• birisnortedf4.jpg
    birisnortedf4.jpg
    126,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 062001ho6.jpg
    062001ho6.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 16

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εδώ λέει για την Αλαβές

Η λέξεις είναι Βασκικές. HINTXAK TALDEA έχον αραβικές γλωσσικές ρίζες. Αφορουν τους ultras των ομάδων Athletic de Bilbao, Real sociedad, Deportivo Alaves, TAU Baskonia, όπως αναφέρεται στο παρακάτω σάιτ.
Καμμία σχέση με Σεβίλλη.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οκ πάσο,
α ρε studian, οχι μόνο εισαι Ισπανομαθής αλλα εισαι και βασκομαθής :grin:
Ωραία η Βαρκελώνη ε?
Εγω εχω πάει μόνο la corounia,
οταν παίζαμε βαρκελώνη ημουν φαντάρος :'(

Βαρκελώνη από τις ωραιότερες πόλεις στην Ευρώπη. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ τότε έφαγε 4 από την Βαρκελώνη. είχε πλάκα γιατί με τα παιδιά είμαστε στο ίδιο αεροπλάνο μες την καλή χαρά και μετά τους να τρώνε 4 στην τηλεόραση.

Αν ποτέ πάτε Βαρκελώνη, κοντά στο αεροδρόμιο το μεγαλύτερο κλαμπ/μπουρδέλο με 100 γυναίκες, το Club Riviera, στο Castelldefeds.

Επισκέπτης
η αλαβες εχει μπλε χρωματα!!οπως και η σοσιεδαδ νομιζω!!η μπιλμπαο ειναι ή σεβιλλη!!!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Βαρκελώνη από τις ωραιότερες πόλεις στην Ευρώπη. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ τότε έφαγε 4 από την Βαρκελώνη. είχε πλάκα γιατί με τα παιδιά είμαστε στο ίδιο αεροπλάνο μες την καλή χαρά και μετά τους να τρώνε 4 στην τηλεόραση.

Αν ποτέ πάτε Βαρκελώνη, κοντά στο αεροδρόμιο το μεγαλύτερο κλαμπ/μπουρδέλο με 100 γυναίκες, το Club Riviera, στο Castelldefeds.

....είπε ο πάνσοφος, πολυταξιδεμένος, γλωσσομαθής κλπ στα εγγονάκια του.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
warhol παρε μια φωτο απ την ομάδα σου όπως εχεις πει στην Ιταλία, τη Λιβόρνο
ειναι απο ματς  στο ολίμπικο τη Λατσιο
κανουν οτι κάνουν για να πικάρουν τους λατσιάλι απέναντι, εξυπνο και αστείο.
δες και τους ultras σας, πολύ ταττου όλοι τους.

Οι Λατσιάλι είναι καλοί πελάτες μας εδώ και δυο χρόνια!

Επισκέπτης
αφου ειναι αλανια!!!!ΛΙΒΟΡΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Για περισσότερες διευκρινίσεις όσον αφορά την φωτό του Γουώρ.

HERRI NORTE TALDEA: Grupo mas historico y "violento" del Athetic de Bilbao, fundado en el 1981, suelen ser RedSkins pro-abertzales, se ponen en el gol norte. Hubo una epoca en que dejaron de ser de la Euskal Hintxak, porque tubieron problemas con la seccion Tafalla de Indar Gorri, que ellos tachaban de fascista porque se declaraban apoliticos. Igualmente creo que han vuelto a entrar.

Ιστορικό και βίαιο γκρουπ οπαδών της Αθλετικ Μπιλμπάο που ιδρύθηκε το 1981. Ονομάζονται RedSkins και είναι εθνικιστές Βάσκοι, κάθονται στην βορεια κερκίδα. Κάποια στιγμη είχαν προβλήματα με τους οργανωμένους οπαδούς γιατί τσακώθηκαν με άνα άλλο γκρουπ τους Tafalla de Indar Gorri που τους κατηγορούσαν σαν φασίστες επειδή δήλωναν απολιτικοί. τώρ έχουν επανέλθει στην κερκίδα.

Επισκέπτης
σημειωση!!!ο τσε γκεβαρα ειχε βασκικες ριζες!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
....είπε ο πάνσοφος, πολυταξιδεμ ένος, γλωσσομαθής κλπ στα εγγονάκια του.

Ο καπιταλισμός θέλει καλοπέραση. Αν δεν πας και κανένα ταξίδι, δεν μάθεις καμμιά γλώσσα δεν λέει. Κάπως πρέπει να ξοδέψεις την υπεραξία που λέγαμε! Δηλαδή το αίμα των εργαζομένων.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
....είπε ο πάνσοφος, πολυταξιδεμ ένος, γλωσσομαθής κλπ στα εγγονάκια του.

Ο καπιταλισμός θέλει καλοπέραση. Αν δεν πας και κανένα ταξίδι, δεν μάθεις καμμιά γλώσσα δεν λέει. Κάπως πρέπει να ξοδέψεις την υπεραξία που λέγαμε! Δηλαδή το αίμα των εργαζομένων.

Εκτός αν όλα αυτά (ταξίδια κλπ) τα κάνεις με τη wikipedia, όπως όλα τα υπόλοιπα.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εκτός αν όλα αυτά (ταξίδια κλπ) τα κάνεις με τη wikipedia, όπως όλα τα υπόλοιπα.

Βρε τι χιούμορ είναι αυτό; Όπως λέει και η Ρούλι (για να αποκαλύπτω τις πηγές μου) έμφυτο είναι ή επίκτητο;
Αει στο καλό σου με έκανες και γέλασα πάλι απόψε!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Βρε τι χιούμορ είναι αυτό; Όπως λέει και η Ρούλι (για να αποκαλύπτω τις πηγές μου) έμφυτο είναι ή επίκτητο;
Αει στο καλό σου με έκανες και γέλασα πάλι απόψε!

Όταν κάποιος γελάει εκεί που οι άλλοι δε γελάνε, απλώς είναι χάχας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom