Νέα

Συζήτηση για Νότια Αμερική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ο επιμένων δεν νικά πάντα, εκτός και αν διακατέχεται απο βλακεία, που είναι όντως αήττητη.
Καλή σου μέρα, πτωχέ τω πνεύματι. Που είσαι βέβαιος ότι με στρίμωξες, χωρίς να πεις τίποτα. Ζήσε στη μακαριότητα και τη σιγουριά σου. Ίσως κάποτε πειστείς οτι η γη είναι στρογγυλή και κινείται. Αλλά έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου ακόμα. Try a little bit harder, boy!

Πελεκάνε,

καταρχήν βλέπω πόσο ποταπός και ελεεινός είσαι. Επιπλέον δε θυμάμαι να απευθύνθηκα προσωπικά σε σένα ώστε να σε στριμώξω όπως λες, γιατί άτομα σαν και σένα κολλημένα σε παροχυμένες και αποδεδειγμένα ουτοπιστικές κα αποτυχημένες ιδεολογίες δεν έχει νόημα. Χάσιμο χρόνου.Δε νομίζω ότι το μυαλουδάκι σου καταλαβαίνει τίποτα άλλο, εκτός απο Ριζοσπάστη ( επιμένω ).

Σου είναι επίσης συνειδητό ότι κανείς δε σε παίρνει στα σοβαρά στο site; Και γιατί να το κάνει με ένα άτομο κολλημένο μέχρι ( ανίατης ) βλακείας ( λίαν επιεικώς );

Τελικά βλέπω είσαι το ίδιο γραφικός όσο και ο Θεόφιλος.
Καλό απόγευμα και απο αύριο, ξέρεις εσύ, κατευθείαν στην ΚΟΑ κα Περισσό. Μην ξεχάσεις και Ριζοσπάστη.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά μερικοί εδώ μέσα εκτός από βασιλικότεροι του βασιλέως νομίζουν ότι έχουν και το αλάθητο του Πάπα.

Έτσι λοιπόν όταν λέμε ότι ο κομμουνισμός μόνο οπισθοδρόμηση επέφερε όπου εφαρμόστηκε είμαστε γραφικοί.

Επιπλέον μας λένε ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εφαρμόστηκε όπως έπρεπε! Τι διάβολο! Άρα μιλάμε για μια ιδεολογία που είναι ανεφάρμοστη!

Όπου λέμε ότι τα εγκλήματα των κομμουνιστών υπήρξαν τεράστια μας ανταπαντούν ότι και οι δεξιοί κάναμε εγκλήματα. Βέβαια, ουδείς απαντά για το μέγιστο έγκλημα του παιδομαζώματος, ενώ ο ευκολότερος τρόπος για να ελαφρύνει το έγκλημα είναι να το κάνεις συνηθισμένο: "Δεν τα κάναμε μόνο εμείς, τα κάνατε κι εσείς"!

Όταν λέμε ότι τα κομμουνιστικά επιχειρήματα είτε ακούς τον Λένιν, είτε ακούς φοιτητή της ΚΝΕ είναι πανομοιότυπα μας λένε ανόητους!

Και εν τέλει όταν μιλάμε για συμπεράσματα εκ του αποτελέσματος εκεί απλώς...σιγή ιχθύος!

Τελικά ξέρετε τι καταλαβαίνω; Γιατί οι κομμουνιστές προσπαθούν να πείσουν όλους ότι έχουν δίκιο;

Γιατί μόνο αν πείσουν όλους τους άλλους και δεν ακούν αντιρρήσεις, μόνο τότε ίσως πειστούν κι αυτοί ότι όσα λένε έχουν την παραμικρή λογική βάση, γιατί κατά τα άλλα μόνο ένας ανόητος θα πίστευε πραγματικά τέτοιες ανοησίες.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παίδες, τον κάναμε τον κύκλο της συζήτησης. Και εξαντλήσαμε το θέμα, αν μπορεί φυσικά να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως δεν είναι απο φυγομαχία το οτι δεν επιθυμώ να διαιωνίζεται εσαεί αυτή η συζήτηση. Ενήλικοι είμαστε όλοι, άποψη έχουμε.

Υ.Γ. Όσο για τον τριχωτό καβλιάρη, τι να πω. Ούτε καν μπήκε στον κόπο να διαβάσει τι έγραψα. Και είναι πεπεισμένος πως διαβάζω Ριζοσπάστη και πουλάω κουπόνια του ΚΚΕ. Τι να κάνουμε, δεν τα έδωσε όλα ο Θεός (αν υπάρχει). Και τρίχες δηλαδή και μυαλό!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ανάμεσα στην άποψη και στην προπαγάνδα-κατήχηση βέβαια υπάρχουν και κάποιες... μικροδιαφορές.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ανάμεσα στην άποψη και στην προπαγάνδα-κατήχηση βέβαια υπάρχουν και κάποιες... μικροδιαφορές.

...που θα έπρεπε να τις κατανοείς, εσύ ειδικά. Και να μη γίνεσαι φορέας των πιο αντιδραστικών απόψεων που ακούστηκαν ποτέ. Αλλά ευτυχώς, ο κόσμος δεν είναι ένα απέραντο στρατόπεδο, όπως ενδεχομένως θα επιθυμούσες.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Παίδες, τον κάναμε τον κύκλο της συζήτησης. Και εξαντλήσαμε το θέμα, αν μπορεί φυσικά να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Ελπίζω να καταλαβαίνετε πως δεν είναι απο φυγομαχία το οτι δεν επιθυμώ να διαιωνίζεται εσαεί αυτή η συζήτηση. Ενήλικοι είμαστε όλοι, άποψη έχουμε.

Υ.Γ. Όσο για τον τριχωτό καβλιάρη, τι να πω. Ούτε καν μπήκε στον κόπο να διαβάσει τι έγραψα. Και είναι πεπεισμένος πως διαβάζω Ριζοσπάστη και πουλάω κουπόνια του ΚΚΕ. Τι να κάνουμε, δεν τα έδωσε όλα ο Θεός (αν υπάρχει). Και τρίχες δηλαδή και μυαλό!

Επιμένω ποταπός και ελεεινός.

Θα μπορούσες να αλλάξεις το nickname, ( γιατί τί σου φταίει το συμπαθές πτηνό ) σε ουτοπιστή της δεκάρας;
Σίγουρα ο Θεούλης δε τα δίνει όλα. Μερικούς όμως δε τους δίνει τίποτα, τους αδικεί τελείως. ( Ίσως γι'αυτό να απορούν αν υπάρχει και θεός ). Anyway.

Καλό σου απόγευμα κα ότι είπαμε αύριο.

Επισκέπτης
ΠΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
Το οτι εσεις ακολουθητε μια ακραια ιδεολογια δεν σημαινει οτι οι υποληποι ειμαστε δεξιοι, χουντικοι ,βασιλικοι και αλλες μαλακιες.
οι περισοτεροι εδω μεσα ειναι αυτο που συμφερη η τσεπη τους.
Η ιδεολογια που επικρατει αυτη την στιγμη στον πλανητη ειναι το χρημα.
Η θα την ασπαστητε η θα ειστε μια ζωη γραφικοι και looser.
Και να μην ξεχναμε οτι οποιος κουμουνιστης πιασει δυο φραγκα αλλαζει αμεσως........και λεει ιστοριες για τα νιατα του.
Μπορει να ειμαι ρυχος αλλα ειμαι ρεαλιστης

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6

Θα μπορούσες να αλλάξεις το nickname, ( γιατί τί σου φταίει το συμπαθές πτηνό ) σε ουτοπιστή της δεκάρας;
Σίγουρα ο Θεούλης δε τα δίνει όλα. Μερικούς όμως δε τους δίνει τίποτα, τους αδικεί τελείως. ( Ίσως γι'αυτό να απορούν αν υπάρχει και θεός ). Anyway.

Καλό σου απόγευμα κα ότι είπαμε αύριο.

Τώρα, αν πω οτι δεν ξέρεις να διαβάζεις, θα εκραγείς πάλι;
Και εκτός απο αγράμματος, είσαι και ηλίθιος.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πελεκανάκο τί έγινε;

αρχίσαμε τις ύβρεις; Συμπαθές δίποδο ψευτογραμματιζούμενο όν.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όπως έχω πολλές πει στο παρελθόν, εάν όσα λέω προκαλούν αντιδράσεις σε κομμουνιστοκατηχητές..

πχ. hrys, theofilos, petrospelekanos, warhol κλπ

...τότε μόνο ως επαίνους μπορώ να εκλάβω τις αντιδράσεις. Όσο για το τι θα επιθυμούσα είναι δικό μου θέμα και πολύ περισσότερο, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ καμμία αρμοδιότητα να μου προσάψεις οποιαδήποτε άποψη.

ΥΓ. Μόλις μου ήρθε μια σατανική ιδέα! Ειπώθηκε ότι το ΚΚΕ παίρνει στάνταρ 6-7%. Επίσης, hrys=theofilos=petrospelekanos... Αναρωτιέμαι, πόσοι Έλληνες τελικά τριπλοψηφίζουν!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όπως έχω πολλές πει στο παρελθόν, εάν όσα λέω προκαλούν αντιδράσεις σε κομμουνιστοκατηχητές..

πχ. hrys, theofilos, petrospelekanos, warhol κλπ

...τότε μόνο ως επαίνους μπορώ να εκλάβω τις αντιδράσεις. Όσο για το τι θα επιθυμούσα είναι δικό μου θέμα και πολύ περισσότερο, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ καμμία αρμοδιότητα να μου προσάψεις οποιαδήποτε άποψη.

ΥΓ. Μόλις μου ήρθε μια σατανική ιδέα! Ειπώθηκε ότι το ΚΚΕ παίρνει στάνταρ 6-7%. Επίσης, hrys=theofilos=petrospelekanos... Αναρωτιέμαι, πόσοι Έλληνες τελικά τριπλοψηφίζουν!

Μήπως θυμάσαι τις εκλογές του 61, επι γέρου Καραμανλή, τότε που ψήφιζαν και τα δέντρα; Η είσαι κατά των εκλογών; (το πιθανότερο)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πελεκανάκο τί έγινε;

αρχίσαμε τις ύβρεις; Συμπαθές δίποδο ψευτογραμματιζούμενο όν.

Υποκοριστικά να χρησιμοποιείς στους φίλους σου, στους γνωστούς σου, στο γκόμενό σου, όπου τέλος πάντων στο επιτρέπουν. Αγράμματε!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΠΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
Το οτι εσεις ακολουθητε μια ακραια ιδεολογια δεν σημαινει οτι οι υποληποι ειμαστε δεξιοι, χουντικοι ,βασιλικοι και αλλες μαλακιες.
Και να μην ξεχναμε οτι οποιος κουμουνιστης πιασει δυο φραγκα αλλαζει αμεσως........και λεει ιστοριες για τα νιατα του.

Δεν διορθώνεις πρώτα την ορθογραφία σου πριν προχωρήσεις στο κήρυγμα;
Αλίμονο βέβαια αν κάτι εδώ μέσα γράφεται ανάλογα με το αν μας το επιτρέπεις εσύ!
Ποστάρισε κανένα γιγαντιαίο αρχίδι η κανένα μουνόβυζο, όπως έκανες χτες βραδυ, και άσε τα άλλα, τα πιο δύσκολα σπορ γι' αυτούς που τα ξέρουν.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ΠΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

εκτος απο ρΥχος εισαι και ανορθογραφος....:)

Archibal

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμαντική διαφορά τους ειναι οτι ο κουμουνισμός επιβλήθηκε με τη βία ενω ο εθνικοσοσιαλισμός με εκλογές (που βέβαια δεν ξαναέγιναν) 

Πάντως, η (βίαια) επανάσταση έγινε από τους πολλούς. Πολύ περισσότερους από την πλειοψηφία (35%)... των ναζι.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πελεκανάκο γιατί;

Εξευτελίζεσαι απο μόνος σου.Κρίμα. Όποια συμπάθεια και να είχες στο site, όποια επιχειρήματα, δυστυχώς εξανεμίστηκαν.
Ο εκνευρισμός φιλαράκο δε βοηθά.

Να προσθέσω και φθηνός.

Κρίμα.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
το μπαλακι αναρωτιεμαι μεταξυ σας ποσες φορες θα παει και θα ρθει, δεν μπορει μια φορα να σκαλωσει και στα διχτυα?

ποση σημασια εχει τελικα ποιος θα βρισει τελευταιος??

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σαφώς και είμαι κατά των εκλογών.

Το αντιπροσωπευτικό σύστημα δεν κάνει τίποτε παραπάνω από το να αναδεικνύει μία νόμιμη ολιγαρχία. Μία ελίτ-κατά κανόνα κληρονομική-300 ατόμων που λύνουν και δένουν χωρίς κανέναν έλεγχο.

Αν τώρα εσύ "αγαπητέ" κομμουνιστοκατηχητή hrys-theofile-petropelekane είσαι υπέρ της ολιγαρχίας, μάλλον πρέπει να επανεξετάσεις τα δημοκρατικά σου ιδεώδη.

ΥΓ. Αλλά αναμφίβολα είσαι υπέρ της ολιγαρχίας. Το.. "Κόμμα"-απόκομμα κλπ.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
το μπαλακι αναρωτιεμαι μεταξυ σας ποσες φορες θα παει και θα ρθει, δεν μπορει μια φορα να σκαλωσει και στα διχτυα?

Έχεις δίκιο.

Δεν θα το συνεχίσω γιατί όπως βλέπεις δεν αξίζει.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6

Σημασία όμως έχει ποιος το άρχισε, και δη απρόκλητα. Μια καλή Μοντ είμαι σίγουρος πως θα πάει μερικές σελίδες πίσω και θα δει αν λέω αλήθεια η όχι.   :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom