Νέα

Συζήτηση για Νότια Αμερική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κελεπούρι να πεις όσους γνωρίζεις και είναι κολλητοί σου μίστερ. Και στο λέω για τελευταία φορά. Την επόμενη θα είναι αλλιώς, πίστεψέ με μικρέ ανόητε.

....θεοφιλε..... συγνωμη, πετρακη ηθελα να πω, χαλαρωνε, γιατι πρεπει να χαλαρωσω κι εγω να κοιμηθω, και με φοβιζεις, παλιοπαιδο....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν θα πω οτι εισαι μαλακας, για να μη θεωρηθει οτι σε βριζω. Φυσικα ομως και θα σου πω οτι λες μαλακιες, να με συμπαθας. Και αν δεν ξερεις κατι καλα, κοφτο το γαμημενο, αφου σε πειραζει.

....θεοφιλε.... συγνωμη πετρακη ηθελα να πω, δε με λες μαλακα, γιατι κατι εμαθες κι εσυ βρε κουτο..

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
....θεοφιλε..... συγνωμη, πετρακη ηθελα να πω, χαλαρωνε, γιατι πρεπει να χαλαρωσω κι εγω να κοιμηθω, και με φοβιζεις, παλιοπαιδο....

Σου είπα να μη χρησιμοποιείς υποκοριστικά, γιατί δεν με ξέρεις. Δεν το σεβάστηκες. Και συνεχίζεις τα ίδια και ίδια. Δεν πας λοιπόν να "αγαπηθείς" βραδιάτικα; ʼϊντε, Καραγκόζη!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Κλασσική περίπτωση - και σε ενδιαφέρον χρονικό σημείο

κάποιος άσχετος μπαίνει και προκαλεί σε προσωπικό επίπεδο - ούτε καν μετά απο συζήτηση

αν τον βρίσει κάποιος γίνεται ban?

goprgospapa κάνω και εγώ ένα σχόλιο για σένα μια σελίδα πριν

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σου είπα να μη χρησιμοποιείς υποκοριστικά, γιατί δεν με ξέρεις. Δεν το σεβάστηκες. Και συνεχίζεις τα ίδια και ίδια. Δεν πας λοιπόν να "αγαπηθείς" βραδιάτικα; ʼϊντε, Καραγκόζη!

....βρε θεοφιλε.....συγνωμη, πετρακη ηθελα να πω, γιατι δε με βριζεις ? βγαλτο απο μεσα σου..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κλασσική περίπτωση - και σε ενδιαφέρον χρονικό σημείο

κάποιος άσχετος μπαίνει και προκαλεί σε προσωπικό επίπεδο - ούτε καν μετά απο συζήτηση

αν τον βρίσει κάποιος γίνεται ban?

goprgospapa κάνω και εγώ ένα σχόλιο για σένα μια σελίδα πριν

..σε ειδα ρε παληκαρι.... και τι θες να κανω τωρα ? σωνει και καλα να σχοληθω μαζι σου ? αν το εχεις αναγκη, τι να σου πω ? βρες καποιον πιο ευκαιρο..

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Quand on est con, on est con, λεει ο Μπρασενς. Όσοι μιλατε γαλλικα, θα το καταλάβατε. Και εφοδιάζομαι με εντομοκτόνο για τα τσιμπούρια!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
..σε ειδα ρε παληκαρι.... και τι θες να κανω τωρα ? σωνει και καλα να σχοληθω μαζι σου ? αν το εχεις αναγκη, τι να σου πω ? βρες καποιον πιο ευκαιρο..

Καταλαβαίνω ότι είναι προσωπικό το θέμα.

Πάντως ο χαρακτηρισμός σου ως καραγκιόζη ισχύει

Καλα να περνας

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καταλαβαίνω ότι είναι προσωπικό το θέμα.

Πάντως ο χαρακτηρισμός σου ως καραγκιόζη ισχύει

Καλα να περνας

..δεν εχω προβλημα με κανεναν χαρακτηρισμο, αλλα αν θελεις χαρακτηρισε με κατι αλλο, γιατι μιλωντας και με αλλα παληκαρια στο σαιτ, ανακαλυψα πως ο συγκεκριμενος χαρακτηρισμος ειναι συνυφασμενος με το nick sincity

καλα να περνας και να γαμας καλλιτερα..

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μα είναι δυνατόν να ασχολείσθε με 2- 3 "τύπους" που προσπαθούν συστηματικά να πλασάρουν τον Ριζοσπάστη στο site.

Αλήθεια, ο γνωστός Θεόφιλος που εξαφανίστηκε;;;;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όταν κάποιος (ο τριχωτός καβλιάρης εν προκειμένω) δεν καταλαβαίνει κάτι, το χλευάζει και προσπαθεί να το φέρει στα μέτρα που του ορίζουν τα όσα -νομίζει οτι- ξέρει, και τα οποία θεωρεί ως ντε φάκτο αρκετά. Είπε ας πούμε οτι "κάτι τέτοια τα λέει ο Ριζοσπάστης" και θεωρεί οτι καθάρισε κιόλας. Τελικά, τα παλιά ρητά "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι", "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος" κλπ. είχαν απόλυτο δίκιο!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ρε πελεκάνε, το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να διαπληκτίζεσαι με άλλους στο site για αριστερίζουσες μαλακίες του Ριζοσπάστη ( επιμένω ) και όταν στριμώχνεσαι αρχίζεις να βρίζεις ( γνωστή πρακτική για τους ομοϊδεάτες σου ).
Το τί ξέρω δεν είσαι εσύ ικανός να το γνωρίζεις. Γιατί εκτός απο κανέναν Ριζοσπάστη δε νομίζω οτι είσαι σε θέση να καταλάβεις τίποτα άλλο. Ίσως και να πουλάς κουπόνια.

Αλήθεια μήπως ξέρεις τί απέγινε ο γραφικός Θεόφιλος;;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε πελεκάνε, το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να διαπληκτίζεσαι με άλλους στο site για αριστερίζουσες μαλακίες του Ριζοσπάστη ( επιμένω ) και όταν στριμώχνεσαι αρχίζεις να βρίζεις ( γνωστή πρακτική για τους ομοϊδεάτες σου ).
Το τί ξέρω δεν είσαι εσύ ικανός να το γνωρίζεις. Γιατί εκτός απο κανέναν Ριζοσπάστη δε νομίζω οτι είσαι σε θέση να καταλάβεις τίποτα άλλο. Ίσως και να πουλάς κουπόνια.

Αλήθεια μήπως ξέρεις τί απέγινε ο γραφικός Θεόφιλος;;

Ο επιμένων δεν νικά πάντα, εκτός και αν διακατέχεται απο βλακεία, που είναι όντως αήττητη.
Καλή σου μέρα, πτωχέ τω πνεύματι. Που είσαι βέβαιος ότι με στρίμωξες, χωρίς να πεις τίποτα. Ζήσε στη μακαριότητα και τη σιγουριά σου. Ίσως κάποτε πειστείς οτι η γη είναι στρογγυλή και κινείται. Αλλά έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου ακόμα. Try a little bit harder, boy!

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
αν σταματουσαμε να μιλαμε για καπιταλισμο και σοσιαλισμο?

αν μιλουσαμε απλως για το πώς θα χρησιμοποιουσαμε τον πλουτο της γης προς οφελος των ανθρωπων?

για το πώς ολοι θα ειχαν προσβαση στο φαγητο, στο ποσιμο νερο. σε φαρμακα, στην εργασια, στον ελευθερο χρονο..

και μη ρωτησετε ποιος το αξιζει... ολοι οι ανθρωποι το αξιζουν

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
εμενα η θεση μου μουνιτσα ειναι οτι στον εμφυλιο γιναν εγκληματα και απο τις 2 πλευρες!!και απο τις 2!!και οταν βλεπω να ξεκληριζονται χωρες και ξερω οτι εγινε με την συνοχη της ελλαδας απλα ντρεπομαι!!!καλο ειναι την αυτοκριτικη μας να την κανουμε ολοι!!

+100000

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
συμφωνω........γιαυτο μιλησα πριν για πλυση εγκεφαλου......οπως οι απανταχου αναρχικοι (λεμε τωρα) που υποτιθεται βγαινουν απο την "τυποπιηση" και την "ομαδοποιηση" και πεφτουν στην ιδια τους την παγιδα ητοι ιδιο ντυσιμο, ιδιο φερσιμο, ιδια συμπεριφορα, ιδια μουσικη......αφηνουν μωρε το προβατο να φυγει ποτε απο το μαντρι? νομιζει οτι εχει φυγει.....απλα βοσκει λιγο παραπερα απο τα υπολοιπα.....

+1000000

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Παντως ο κομμουνισμος στην Ελλαδα εχει πλακα.......κομμουνιστες οι οποιοι πανε εκκλησια ή φορανε levi's και πινουν κοκα κολα.....εχω εναν φιλο που δηλωνει κομμουνιστης αλλα εχουν απο ενα αμαξι ο καθενας στην οικογενεια του και εξοχικο.......μαλλον δεν εχετε ιδεα τι θα πει σωστος κομμουνισμος.......τοσα σουξου μουξου εχετε με το πρωην ανατολικο μπλοκ παρτε καμια αποψη......

+10000

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Η ημημαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια,ουδεις γνωριζει γιατι γινανε καποια πραγματα στο παρελθον.Χρεισημοποιηστε τις γνωσεις σας για να προβλεψε το μελλον,μην αναλωνεστε στο παρελθον

+1000000000000000000000000000000000000000

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
θελεις χαρακτηρισε με κατι αλλο, γιατι μιλωντας και με αλλα παληκαρια στο σαιτ, ανακαλυψα πως ο συγκεκριμενος χαρακτηρισμος ειναι συνυφασμενος με το nick sincity

Τι περίεργο. Το ίδιο έχω μάθει εγώ για σένα και ορισμένα άλλα "παλληκάρια" του σαιτ.

Χαίρομαι πάντως που αναφέρεται το όνομά μου σε κουτσομπολίστικες συζητήσεις. Δυστυχώς για τους περισσότερους απο εσάς, το κουτσομπολιό αποτελεί και το άνω όριο των δυνατοτήτων σας.

Ελπίζω να κατάλαβες γιατί στην είπα, παρά το ότι είσαι ακόμα χαμηλά στην ιεραρχία. Μίλα και με τους φίλους σου τα "παλληκάρια" για τα περαιτέρω. 

Καλά να περνάς

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αν σταματουσαμε να μιλαμε για καπιταλισμο και σοσιαλισμο?

αν μιλουσαμε απλως για το πώς θα χρησιμοποιουσαμε τον πλουτο της γης προς οφελος των ανθρωπων?

για το πώς ολοι θα ειχαν προσβαση στο φαγητο, στο ποσιμο νερο. σε φαρμακα, στην εργασια, στον ελευθερο χρονο..

και μη ρωτησετε ποιος το αξιζει... ολοι οι ανθρωποι το αξιζουν

+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom