Νέα

Σύρος η... μπουρδελιάρα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα free
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Η... αλεπού τί λέει??? ;)

Χα χα έχεις δίκιο, την ξέρω αλλά δεν έχω πατήσει το πόδι μου ποτέ.

Ρε πλάκα κάνετε; Η "αλεπού" έχει κλείσει καιρό τώρα... Ένα είναι το σοβαρό μαγαζί πλέον στην Ερμούπολη, το "Λα Λούνα" πρώην "Νύχτα".

isl_a_nder

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες, άφησα να περάσουν 3-4 μέρες για να βεβαιωθώ. Και ναι, το "STOUDIO 69" χαχαχα όπως γράφει ο τύπος στον τοίχο του οίκου ανοχής, ΑΝΟΙΞΕ με καινούργιο κορίτσι ψιλή αδύνατη, όχι τόσο ωραίο πρόσωπο όπως η προηγούμενη, αλλά πηδιέται. χαχαχα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλημέρα παίδες, άφησα να περάσουν 3-4 μέρες για να βεβαιωθώ. Και ναι, το "STOUDIO 69" χαχαχα όπως γράφει ο τύπος στον τοίχο του οίκου ανοχής, ΑΝΟΙΞΕ με καινούργιο κορίτσι ψηλή αδύνατη, όχι τόσο ωραίο πρόσωπο όπως η προηγούμενη, αλλά πηδιέται. χαχαχα

>:( Όχι χτικιάρα ρε πούστη μου. Σαν εκείνο το μουνί που είχε το καλοκαίρι μάλλον δεν πρόκειται να ξαναφέρει και δεν είχα προλάβει να περάσω μαζί της :headbang: Εκτός αν περιμένει πάλι το καλοκαίρι που αυξάνεται η κίνηση στο νησί και με τουρίστες για να φέρει το "καλό πράγμα".

isl_a_nder

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα, η τιμή είναι 30 ευρώ  :knockinb:. Τώρα για τα προγράματα javascript:void(0); που προσφέρει η κοπέλα, από κοντά.

grshadowgr

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να συμπληρωσω οτι το "stoudio" με το κοκκινο σπρέι στον τοίχο, εχει βάλει και διαφήμιση στην τοπικη καθημερινη εφημεριδα ! Αν καποιος απο τους συντοπιτες μου (βλεπω 3-4 εδω μεσα απο συρο) εχει επισκεφτει το μαγαζι, ας μας πει τις εντιπωσεις του

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
να συμπληρωσω οτι το "stoudio" με το κοκκινο σπρέι στον τοίχο, εχει βάλει και διαφήμιση στην τοπικη καθημερινη εφημεριδα ! Αν καποιος απο τους συντοπιτες μου (βλεπω 3-4 εδω μεσα απο συρο) εχει επισκεφτει το μαγαζι, ας μας πει τις εντιπωσεις του

Εγώ το είχα επισκεφτεί το καλοκαίρι που δούλευε η μουνάρα αλλά δεν είχα περάσει στο δωμάτιο. Είχα γράψει τις εντυπώσεις μου σε σχετικό post.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλημέρα!!!!! έχετε πληροφορίες και για δεύτερο μπουρδέλο?
Έτσι όπως το πάνε σε λίγους μήνες η Σύρος θα γίνει πραγματική μπουρδελιάρα...Με βλέπω όταν γυρίσω σε κανένα 2μηνο από το εξωτερικό να μην την αναγνωρίσω....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Έτσι όπως το πάνε σε λίγους μήνες η Σύρος θα γίνει πραγματική μπουρδελιάρα...Με βλέπω όταν γυρίσω σε κανένα 2μηνο από το εξωτερικό να μην την αναγνωρίσω....

Χα χα όντως! Αν κι έχω τις επιφυλάξεις μου, καλά - καλά δεν ξέρω αν δουλεύει το ένα που έχει ανοίξει, θα ανοίξει και δεύτερο;;; Εκτός αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα απ' το καλοκαίρι που βάραγαν μύγες στο studio 69 και δεν το έχω μάθει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Χα χα όντως! Αν κι έχω τις επιφυλάξεις μου, καλά - καλά δεν ξέρω αν δουλεύει το ένα που έχει ανοίξει, θα ανοίξει και δεύτερο;;; Εκτός αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα απ' το καλοκαίρι που βάραγαν μύγες στο studio 69 και δεν το έχω μάθει.
Τι να σου πω δε ξέρω. Συνήθως στα νησιά είναι δύσκολο να δουλέψουν τα στούντιο. Ο κόσμος είναι μικρός, υπάρχουν παντού μάτια και στόματα που λένε πολλά. Τώρα αν μέσα σε 6 μήνες έχουν αλλάξει ΟΛΑ αυτά τι να σου πω.

grshadowgr

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τα νεοτερα απο το νησι μας ειναι οτι η κοπελα του στουντιο, επειδη μαλλον ειδε οτι δεν εχει δουλεια, δέχεται και prive ή πηγαίνει και στα σπιτια των ενδιαφερομενων... επισημα, απο τις 1 το μεσημερι... υπαρχει σχετικη διαφημιση στην τοπικη εφημεριδα! Όλοι συζητάνε για αυτο, κανεις όμως δεν έχει παρει.. ετσι λενε τουλαχιστον

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Τα νεοτερα απο το νησι μας ειναι οτι η κοπελα του στουντιο, επειδη μαλλον ειδε οτι δεν εχει δουλεια, δέχεται και prive ή πηγαίνει και στα σπιτια των ενδιαφερομενων... επισημα, απο τις 1 το μεσημερι... υπαρχει σχετικη διαφημιση στην τοπικη εφημεριδα! Όλοι συζητάνε για αυτο, κανεις όμως δεν έχει παρει.. ετσι λενε τουλαχιστον

Ρε παιδιά αυτή αξίζει εμφανισιακά; Έχω να έρθω στο νησί απ' το καλοκαίρι και απ' ό,τι ξέρω δεν είναι η ίδια κοπέλα που ήταν τότε.

grshadowgr

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι να σου πω, πολλα λέγονται... και milfara εχω ακουσει οτι ειναι, και θεογκομενα εχω ακουσει οτι ειναι, και μαυρη εχω ακουσει οτι ειναι... τι απ' ολα αυτα ισχυει, θα σε γελασω..

isl_a_nder

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νέα διαφήμιση σε εφημερίδα του νησιού, από το Studio 69. Τζένη (Ελληνίδα) Σας περιμένω στο χώρο μου από της 9:00 το πρωί.

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
οι κοινωνίες στα είναι πολύ μικρές, δεν ξέρω αν θα πηγαίνει ο κόσμος..................μπορεί να φοβούνται μήπως τους δουν

isl_a_nder

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ μαζί σου, είναι πολύ δύσκολο. Κι εκεί που είναι δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση, σκέψου όμως να δουν το αμάξι σου ή το μηχανάκι σου εκεί που σε μια τέτοια κλειστή κοινωνία γνωρίζουν απ'εξω το αριθμό του οχήματός σου. Ισως να δούλευε καλύτερα με ραντεβού στο χώρο του πελάτη. Πολλοί έχουν κάποια καβάτζα.

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
ούτε με μετακίνηση της γκόμενας γίνεται, γιατί όλοι θα την κοιτάνε να δούν που θα πάει, και μετά θα έχουν να λένε..........δυστυχώς οι μικρές κοινωνίες αυτά τα προβλήματα έχουν.............γιά υτό όλοι είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.686
Πόντοι
506
Οποιος κατεβει Κεα το καλοκαιρι ας ριξει πμ. Παιζουν 4-5 παντρεμενες που γαμιουνται για 50αρικο λογω κρισης.Αλβανιδες ομως. Μπορει βεβαια μεχρι τοτε να εχουν βγει και ελληνιδες στο κλαρι :fuck1:

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
παντρεμένες στη ζούλα, σς είναι πιό εύκολο..............

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Συμφωνώ μαζί σου, είναι πολύ δύσκολο. Κι εκεί που είναι δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση, σκέψου όμως να δουν το αμάξι σου ή το μηχανάκι σου εκεί που σε μια τέτοια κλειστή κοινωνία γνωρίζουν απ'εξω το αριθμό του οχήματός σου. Ισως να δούλευε καλύτερα με ραντεβού στο χώρο του πελάτη. Πολλοί έχουν κάποια καβάτζα.

ούτε με μετακίνηση της γκόμενας γίνεται, γιατί όλοι θα την κοιτάνε να δούν που θα πάει, και μετά θα έχουν να λένε..........δυστυχώς οι μικρές κοινωνίες αυτά τα προβλήματα έχουν.............γιά υτό όλοι είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους

Γι' αυτό θα έρθουμε εμείς που είμαστε απ' το νησί αλλά δε μένουμε μόνιμα να δοκιμάσουμε χωρίς φόβο και θα σας πούμε τα συμπεράσματά μας :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom