Νέα

Σύνοδος Κορυφής: Κλείνουν τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Δεν το καταλαβες οτι συμφωνουσα μαζι σου?
Να κοιταξω το χιουμορ μου. :(

το καταλάβα το χιούμορ σου, και άρπαξα την ευκαιρία να εκφράσω μια σκέψη που με προβληματίζει καιρό.
σε ευχαριστώ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι κολλάω δίοτι και εγώ μπορεί αύριο να μείνω άνεργος και αστέγος και όλοι θα μου γυρίσουν την πλάτη ...
Υπαρχουν προγραμματα για αστεγους,και συσσιτια γινονται συνεχεια,παρολη την κριση.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παμε για συνεχεια σε 10 μερες

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
για τους έλληνες ανεργους, αστεγούς και αυτούς που κινδυνευουν να χάσουν τα σπίτια τους τι θα γίνει?????

Για όποιον πάντως θέλει να βοηθήσει κατ' ευθείαν μια οικογένεια κάποιου ανέργου με τρία παιδάκια 2, 4 και 6 χρονών που δεν έχουν ούτε ρεύμα ούτε στέγη ούτε τροφή και γι αυτούς δεν ενδιαφέρεται κανείς επειδή είναι Έλληνες ας γκουγκλάρει "Άστεγοι για 18 μέρες στην παραλία" και θα βρει λεπτομέρειες. Κάπως έτσι το βρήκα κι εγώ.

Ποστάρω και το τηλέφωνο του δυστυχισμένου αυτού ανθρώπου, κάπου στην Κρήτη βολοδέρνουν.
6943293638. Ηρακλής λέγεται. Όποιος έχει διάθεση και δυνατότητα να τον βοηθήσει ας το κάνει.

Ελπίζω να μην μου το διαγράψετε το τηλέφωνο ρε μοντέρια! Δεν είναι πουτάνα ο άνθρωπος, άστεγος είναι...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Για όποιον πάντως θέλει να βοηθήσει κατ' ευθείαν μια οικογένεια κάποιου ανέργου με τρία παιδάκια 2, 4 και 6 χρονών που δεν έχουν ούτε ρεύμα ούτε στέγη ούτε τροφή και γι αυτούς δεν ενδιαφέρεται κανείς επειδή είναι Έλληνες ας γκουγκλάρει "Άστεγοι για 18 μέρες στην παραλία" και θα βρει λεπτομέρειες. Κάπως έτσι το βρήκα κι εγώ.

Ποστάρω και το τηλέφωνο του δυστυχισμένου αυτού ανθρώπου, κάπου στην Κρήτη βολοδέρνουν.
6943293638. Ηρακλής λέγεται. Όποιος έχει διάθεση και δυνατότητα να τον βοηθήσει ας το κάνει.

Ελπίζω να μην μου το διαγράψετε το τηλέφωνο ρε μοντέρια! Δεν είναι πουτάνα ο άνθρωπος, άστεγος είναι...

να δηλωσει προσφυγας μπας και γλυτωσει

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
να δηλωσει προσφυγας μπας και γλυτωσει

Επειδή λοιπόν δεν θα τον πιστέψουν αν δηλώσει πρόσφυγας κι επειδή το Ελληνικό κράτος της ΠΦΑ δεν ενδιαφέρεται για τους Έλληνες άστεγους ας τον βοηθήσει όποιος μπορεί ιδιωτικά.
Εύκολο είναι, πάρτε τον ένα τηλέφωνο και θα σας πει ο ίδιος πως. Να τηλεφωνάτε στις πουτάνες για καυλάντα ξέρετε. :)

Και 5-10 ευρώ να μπορεί κάποιος να διαθέσει θα του είναι πολύτιμα και σίγουρα θα πιάσουν τόπο...

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Το Ναυτικό μαγειρεύει 3.000 μερίδες φαγητού για τους πρόσφυγες

Περίπου 3.000 μερίδες φαγητού, ετοιμάζονται καθημερινά, στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος, στο Σκαραμαγκά, προκειμένου να διανεμηθούν στους πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας.

Τον Καμμενο τον κοροιδευουμε αλλα τελικα το μονο μαγαζι που δουλευει καπως στο ελληνικο κρατος το δικο του ειναι

Διαβασα βεβαια οτι μολις διορισε συμβουλο του την προεδρο της νεολαιας των ΑΝΕΛ. Θα ζηλεψε την δοξα του ραπερ κι αυτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom