erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ας ειναι καλα η θαλασσα που πνιγει τα λαθροσκουληκια και τα παιδια τους...
ας ειναι καλα η μαλακια που σε δερνει
ας ειναι καλα η θαλασσα που πνιγει τα λαθροσκουληκια και τα παιδια τους...
εχει τελειβσει η ευρωπη
σε 10χρονια το επιπεδο ζωης θα ειναι στοχευμενα οπως ελλαδα σημερα,η δε ελλαδα οπως βουλγαρια σημερα...
ανεργιες της ταξης του 70% για να υπαρχουν απλοχερα προθυμοι για ημιαπασχοληση πεινας
ο δε μισθος επιδομα δηλ επιβιωσης θα αρκει για δεκο κ καποια υποπροιντα διατροφης
το επιχηρημα θα ειναι τοτε ,στην αφρικη ζουν χειροτερα κι εχουν κ πολεμο,,,οποτε καλα ειμαστε εδω κι εκει,,,
βαριεμαι να διορθωνω και στο μπου. τωρα...σκλαβοι των τυπων κ τψν μιντια εχουμε γινει,,ας μπει κ κατι οπως ερθει..κι ας εχει κ λαθη... ;)καλα τα λες θελει καποια προσοχη η ορθογραφια σου :S
τα "σκουλικια" ειναι θυματα μιας προπαγανδας προυπαρχουσας καταστασηςας ειναι καλα η θαλασσα που πνιγει τα λαθροσκουληκια και τα παιδια τους...
, ωστόσο είναι πολλά τα ερωτήματα που εγείρονται αναφορικά με τους χειρισμούς της Ελληνικής Ακτοφυλακής κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.
Ε, μα! "Εγείρονται πολλά ερωτήματα"! Μάχη έγινε...
και μενα μου εγειρεται ενα ερωτημα. γιατι δεν του ριξανε στο κεφαλι οι μαλακες και θα καθομαστε τωρα να τον νοσηλευουμε και να τον ταιζουμε.
γιατι ειμαστε ευρωπαιοι τυπεκαι μενα μου εγειρεται ενα ερωτημα. γιατι δεν του ριξανε στο κεφαλι οι μαλακες και θα καθομαστε τωρα να τον νοσηλευουμε και να τον ταιζουμε.
γιατι ειμαστε ευρωπαιοι τυπε
ειναι αλλα δεν εχουν ανθρωπιστες στις κυβερνησεις που να δινουν τετοιες εντολεςοι ιταλοι δεν ειναι ευρωπαιοι?
ειναι αλλα δεν εχουν ανθρωπιστες στις κυβερνησεις που να δινουν τετοιες εντολες
φασισταρια τυπεα τα καθικιααααα
φασισταρια τυπε
οχι οπως ο αντωνης και ο μπενυ που ειναι δημοκρατες
μετα ολοι θα το παιζουν τρελιτσα και την φολα θα την φαει αυτος που εριξετυπε δεν ειναι δικαιολογια παντως αυτο. αφου παιρνεις οκ για εμπλοκη τοτε ριχτου στο καυκαλο.
και μενα μου εγειρεται ενα ερωτημα. γιατι δεν του ριξανε στο κεφαλι οι μαλακες και θα καθομαστε τωρα να τον νοσηλευουμε και να τον ταιζουμε.