ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μικρόβιο σε ελεγε η άλλη χθες.
πιο μαλακας ζωντανευεις
μιαμ μιαμ τα ψαρακια του αιγαιου μιαμ μιαμ
ζείτε σε ενα κόσμο που θάβει την αλήθεια και ξεπλένει την βρωμιά του κάθε σιχαμένου μισάνθρωπου. Ανθρωπάκι.
Στο μ εφτασες γλωσσικά;
η κατά τα λοιπά οπαδός της δικαιοσύνης έριναλ aka θολοκουλτουριάρα αριστερή της σειράς θίχτηκε αυτή τη φορά γιατί όπως φαίνεται δεν θα κατηγορηθούν άδικα οι λιμενικοί ως δολοφόνοι ώστε να ικανοποιηθεί το μίσος της για τα σώματα ασφαλείας, τι κρίμα :'(
στο ψ. ψαροτροφη
τι μου βαζεις ρε παρταλι να δω βιντεακια στο γιου τιουμπ; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
εδώ έλαμψε η αλήθεια ;
να δεις την αλήθεια,τι μου βαζεις ρε παρταλι να δω βιντεακια στο γιου τιουμπ; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
τι ειναι αυτα μην με βαλεις να δω μαλακιες θα τα ακουσειςνα δεις την αλήθεια,
αφού την φαντάστηκες, δες την και σε οπτικοακουστικό υλικό.
μουλτιμέδια μπας και σου έρθει καμιά έμπνευση να έχουμε να γελάμε για μήνες.
σχεδόν όλα είναι από το left.gr οπότε μαλακίες θα δεις και θα τα ακούσω.τι ειναι αυτα μην με βαλεις να δω μαλακιες θα τα ακουσεις
σχεδόν όλα είναι από το left.gr
στο ψ ξερω μονο την λεξη ψωλη.
Ο κοσνικ που για να αρθρώσει λόγο δανείζεται εκφράσεις απο αλλα νικς του ιστότοπου σαν κάθε παιδαρέλι που δεν εχει προσωπικότητα αρχικά βγάζει το κόμπλεξ του απέναντι σε μια όμορφη γυναίκα με προσωπικότητα και λόγο, μετά συνεχίζει με διαρκή σεξιστικά σχόλια με σκοπό να προσβάλλει τις γυναίκες που μισεί γιατι δεν μπορεί να γαμήσει και επειτα βρίσκει καταφύγιο στις βλακείες που εκφράζουν χρυσαυγιτάκια και γεμάτα απο την βια απέναντι σε κάθε μορφή ανθρώπινου πολιτισμού. Παρε το σεντονάκι σου και πες μας τι μισω πιο πολυ απο την αθλιότητα που παράγεις
βυζιά έχει και η σάσα σταμάτη ρε πούστη μου, δε σημαίνει ότι είναι όμορφη.σου είπα να μας δείξεις τα βυζιά σου ;)
βυζιά έχει και η σάσα σταμάτη ρε πούστη μου, δε σημαίνει ότι είναι όμορφη.
να μαθεις καλα και το 'ψαχνω' για να εχεις ελπιδα στο μελλον να μαθεις και λεξεις απο γ