alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Κι εγω καθολου δεν σοβαρολογουσα.Καθόλου ατυχές.
Υ.Γ. Γυρισες?
Κι εγω καθολου δεν σοβαρολογουσα.Καθόλου ατυχές.
Α τωρα καταλαβα τι εννοεις.
ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ
άλλαξέ το σε
ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ alex71
ξεπερνάς και τον εαυτό σου μέρα με τη μέρα.
βασικά και για να το κάνω πιο άμεσο αυτό που θέλω να πω, απλά θέλω να επισημάνω ότι το ίδιο ύφος γραφής έχει σε όλο το θρεντ.
Κι εγω καθολου δεν σοβαρολογουσα.
Υ.Γ. Γυρισες?
Κι εγω καθολου δεν σοβαρολογουσα.
Υ.Γ. Γυρισες?
Ηλίθιε . Το κάψιμο έχει περάσει στις ίνες του εγκεφάλου σου πλέον. Εγω ειμαι πανταη άλλη ήταν η νς σωστά
Σωστα, αλλά μην το λεμε πολυ, γιατι χθες με σκυλοβρισε ο Εκτορας επειδη υποστηριξα οτι υπαρχει και δευτερη.η άλλη ήταν η νς σωστά
Ηλίθιε . Το κάψιμο έχει περάσει στις ίνες του εγκεφάλου σου πλέον. Εγω ειμαι παντα
Σωστα, αλλά μην το λεμε πολυ, γιατι χθες με σκυλοβρισε ο Εκτορας επειδη υποστηριξα οτι υπαρχει και δευτερη.
Την εκανες να χασει την ψυχραιμια της φιλε μου.μην βρίζεις φίλε επειδή τον ήπιες στο θέμα με τους μετανάστες
Την εκανες να χασει την ψυχραιμια της φιλε μου.
Μαλλον πατησες κάλο.
μην βρίζεις φίλε επειδή τον ήπιες στο θέμα με τους μετανάστες
Ελα, Φωσκολος εγινες πια.Αυτός που τον ήπιε ειναι ο μετανάστης που έμπλεξε με ανύπαρτους σαν εσένα σε ένα κράτος με σάπιους πολίτες. Αυτός που τον ήπιε είσαι εσύ και η συνέχειες σου που θα ζείτε σε ενα κόσμο που θάβει την αλήθεια και ξεπλένει την βρωμιά του κάθε σιχαμένου μισάνθρωπου. Ανθρωπάκι.
Την εκανες να χασει την ψυχραιμια της φιλε μου.
Μαλλον πατησες κάλο.
Αυτός που τον ήπιε ειναι ο μετανάστης που έμπλεξε με ανύπαρτους σαν εσένα σε ένα κράτος με σάπιους πολίτες. Αυτός που τον ήπιε είσαι εσύ και η συνέχειες σου που θα ζείτε σε ενα κόσμο που θάβει την αλήθεια και ξεπλένει την βρωμιά του κάθε σιχαμένου μισάνθρωπου. Ανθρωπάκι.
Ουτε καταλαβαινω τι λεει το μικροβιο.
Αυτός που τον ήπιε ειναι ο μετανάστης που έμπλεξε με ανύπαρτους σαν εσένα σε ένα κράτος με σάπιους πολίτες. Αυτός που τον ήπιε είσαι εσύ και η συνέχειες σου που θα ζείτε σε ενα κόσμο που θάβει την αλήθεια και ξεπλένει την βρωμιά του κάθε σιχαμένου μισάνθρωπου. Ανθρωπάκι.
Καθόλου ατυχές.
σου γαμώ την αριστερά μωρή καριόλα ;)
σεντονάκια θέλω να γράφεις σεντονάκια
Μικρόβιο σε ελεγε η άλλη χθες.Ουτε καταλαβαινω τι λεει το μικροβιο.
Πλάκα πλάκα χρειάζεσαι κανα γαμήσι. Με την ευχή μου