geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.030
- Πόντοι
- 6.515
Η Αμάλ είναι τυπε?ΚΑτι θα βρεις τυπε
Η Αμάλ είναι τυπε?ΚΑτι θα βρεις τυπε
ΚΑτι θα βρεις τυπε
Υπάρχουν γυναίκες που σε συνοδεύουν σε γάμους και βαφτίσεις; Φυσικά επί πληρωμή.
συνήθως οι νύφες έχουν αυτό το κουσούρι τύπε
απλώς οι δόσεις είναι τόσες πολλές και μακροχρόνιες, που ξεχνάς το πότε και το γιατί χρεώθηκες
Το βρίσκω τουλάχιστον τραγικό να πληρώσει κάποιος βίζιτα για να τον συνοδεύσει σε γάμο/βαφτίσια. Πέραν του ότι θα κάνει μπαμ ότι δεν είναι μια καθημερινή κοπέλα, γιατί τόση ανασφάλεια να πας ασυνόδευτος στο μυστήριο; Θα μπορούσες να έχεις γκόμενα, απλά να μην είστε αρκετό καιρό μαζί ώστε να σε συνοδεύσει. Ή αν το έχεις με το χώσιμο, να γνωρίσεις κάποια εκεί. Και στην τελική αν νιώθεις τόσο άβολα να πας μόνος σου, βρες μια δικαιολογία και μην πας καθόλου.
Εάν θες να μιλάνε για εσένα και να τραβήξεις την προσοχή πας στην κοινωνική εκδήλωση συνοδευόμενος από αραπίνα!
μιά εποχή είχα παρτίδες με στριπ και μου είχε κάνει εντύπωση πόσο διαφορετικές φαίνονται οι κοπέλλες με τα συνηθισμένα ρούχα τους από ότι μέσα. Βρίσκεις λοιπόν αρκετές που δεν κάνουν μπαμ.Ναι γιατί να το κάνεις όμως, για να εντυπωσιάσεις τα ηλίθια σόγια; Αφού θα κάνει μπαμ ότι η άλλη είναι βίζιτα.
Το έχει πρώτος κάνει ο Τσίπρας τύπε μου.Εάν θες να μιλάνε για εσένα και να τραβήξεις την προσοχή πας στην κοινωνική εκδήλωση συνοδευόμενος από αραπίνα!
θα σκασεις μυτη σε βαφτιση με πουτανα ρε φιλε; προσκυνω! παντα αξιος!Υπάρχουν γυναίκες που σε συνοδεύουν σε γάμους και βαφτίσεις; Φυσικά επί πληρωμή.
??????Η φάση θα ειναι να πάς σε γάμο με κανένα ξέκωλο που την έχει πάρει βίζιτα ο γαμπρός και να το μάθει η νύφη...
Εκεί να δεις "γαμήλιο γλέντι !"
Αχ αυτές οι φίλες σου ?Αν τα εχεις και θες να κανεις "το κομματι σου" εχει καλως... αλλιως καλυτερα να βρεις μια φιλη σου να πατε μαζι. Εγω αυτο εχω κανει
Τι να κανω??? Φταιω που εχω μεγαλο κυκλο ????Αχ αυτές οι φίλες σου ?
Τυπε εξίσου καμένες είναι και αυτές που πανε στο γάμο ψάχνοντας γαμπρό. Ικανές τις έχω να ζηλέψουν και να την πέσουν ακόμη και σε όσους συνοδεύονται..Πόσο καψίλας ειναι αυτός που θα πληρώσει συνοδό για να πάει μαζί του σε γάμο η βάφτιση… δηλαδή τι? Να ΔΕΙΞΕΙ οτι εχει γυναίκα και μάλιστα μουνάρα? Σε γάμο ή σε βάφτιση?
Μιλάμε για ΤΟ κάψιμο ρε φίλε!!!! Ο Ελληναρας του θεαθήναι!!!!