Καλα τα λέμε.. αλλά για την ταμπακέρα δεν μίλησε κάνεις. Έχει κάποιος κάποια να προτείνει στον φίλο που άνοιξε το thread; Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω τύπε μου αλλά δεν έχω εικόνα τι παίζει για απλή συνοδεία.
Φιλε εχεις απολυτο δικιο...
Αλλα...
Σκεψου και το αλλο ενδεχομενο...
Ζευγαρι καλει πχ 500 ατομα στον γαμο του....500 ατομα καλεσμενοι...οι 300 να δωσουν 50 ευρω δωρο ο καθενας παμε στα 15000 ευρω...
Οσο να ναι οι γονεις του αντρα και της γυναικας, θα κανουμε ενα μεγαλο δωρο στο ζευγαρι...που μπορει πχ να πληρωσουν αυτοι τον γαμο η ενα μεγαλος μερος αυτου...
Οποτε αν το δεις λιγο διαφορετικα, βγαζουνε και λεφτα με τον γαμο...
Καταρχας δεν εχω διαβασει καν τι εχει γραφτει εως τωρα. Μπηκα μονο και μονο επειδη ειδα τον τιτλο του νηματος και εχω να πω το εξης:
Οντως υπηρχε τετοιο νημα και δεν το ειχα παρει χαμπαρι??? Συνοδοι σε γαμους και βαφτισια
Ειλικρινα αυτος που σκεφτηκε να το ανοιξει τον εχω σε εκτιμηση, ηταν εξυπνο πραγματικα
Καταρχας δεν εχω διαβασει καν τι εχει γραφτει εως τωρα. Μπηκα μονο και μονο επειδη ειδα τον τιτλο του νηματος και εχω να πω το εξης:
Οντως υπηρχε τετοιο νημα και δεν το ειχα παρει χαμπαρι??? Συνοδοι σε γαμους και βαφτισια
Ειλικρινα αυτος που σκεφτηκε να το ανοιξει τον εχω σε εκτιμηση, ηταν εξυπνο πραγματικα