Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.377
- Πόντοι
- 25.186
ΜΕΓΑΣεδω εισαι αμλετ, μαθε μπαλιτσα απο το δασκαλο
ΜΕΓΑΣεδω εισαι αμλετ, μαθε μπαλιτσα απο το δασκαλο
νομίζω κσι σε γραφειο να απευθυνθείς, λιγοτερα απο 200/ωρα θα χρεωσουν .Google it !!!
εμενα μου ειχε προτεινει γνωστη κοπελα ανεξαρτητη να με συνοδεψει σε γαμο οταν της ειχα πει οτι θα παω για το χαβαλε αλλα δεν την πηρα για να μην την αναγνωρισει κανεις και γινουμε βουκινο κοινος viral ????
Και τον Ζάχο ΔόγκανοΦίλε μου εδώ κάνουν όλα τα άλλα, στη βάφτιση θα κολώσουν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν πληρωνεις και τον παππά κάνουν...
Σιγά μη σε καλούσε η πρώην σου στο γάμο της τυπε..Γνωστός μου που έπαιρνε συγκεκριμένο cg και είχε αποκτήσει οικιότητα, όταν αυτή ήταν αδιάθετη και δε δούλευε, τον συνόδευε σε club και εξόδους, πήγαιναν για ποτό και μέχρι εκεί. Δεν ξέρω με τι κόστος, και δεν ξέρω αν τη συνοδό την ακολουθούσε και ο "συνοδός της".
Προσωπικά θα έσκαγα με ένα τέτοιο τουμπανάκι μόνο στο γάμο της πρώην μου .....
Αν πληρωνεις και τον παππά κάνουν...
Λες εεε;;;;; Ακαρδη και σκρόφα ακόμη και τότε ρε φίλε, μη χαρούμε στη χαρά της...Σιγά μη σε καλούσε η πρώην σου στο γάμο της τυπε..
Δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Είμαστε στην Ελλάδα ένα μεγάλο συντηρητικό χωριόΥπάρχουν γυναίκες που σε συνοδεύουν σε γάμους και βαφτίσεις; Φυσικά επί πληρωμή.
Μήπως μιλάς για την παιδική σου φίλη που έχει βγει στη βίζιτα;€200 η ωρα ειναι το ελαχιστο που θα βρεις αν μιλαμε για ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ παρουσια και οχι ξεπλημενο ξεκωλο.
Και μιλαμε για 5-6 ωρες ξαναλεω.
Θες οπωσδήποτε γυναίκα η μπορεί να, είναι και κάποιος σαν τον Λίλα πχ?Υπάρχουν γυναίκες που σε συνοδεύουν σε γάμους και βαφτίσεις; Φυσικά επί πληρωμή.
ΚΑτι θα βρεις τυπεΥπάρχουν γυναίκες που σε συνοδεύουν σε γάμους και βαφτίσεις; Φυσικά επί πληρωμή.
Τύπε ένας μύστης άνοιξε άλλο νήμα και πουλάει μουνοκωλαράκι γιατί γκομενίζει με sex doll.....Λες να είναι ο υποφαινόμενος;ΚΑτι θα βρεις τυπε
Οχι τυπε, εγω ειμαι.Τύπε ένας μύστης άνοιξε άλλο νήμα και πουλάει μουνοκωλαράκι γιατί γκομενίζει με sex doll.....Λες να είναι ο υποφαινόμενος;
ποιος εισαι εσυ?Οχι τυπε, εγω ειμαι.
Ο γαμιας του Ντοπα και του Νωνταποιος εισαι εσυ?